Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Geçmiş olsun canım ben de 3 kez negatif 2 kez tedavi iptalini gördüm,insan ister istemez çok üzülüyor,ne kadar üzülme desek de maddi manevi insan yıpranıyor, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ..inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sen de bebeğini kucağına alırsın,dua ile...

Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Benim de 4. Denemem . İlki tuttu kalbi durdu kürtaj oldum 2. Si negatif oldu 3. De 6 embriyoya pgt yapıldı 6 sı da hasta geldi . Her seferinde dibi gördüm çok yoruldum artık dedim ama bak ayağa kalkıp yeniden deniyorum aynı heyecanla hem de. Kendine zaman ver yılmak yok inşallah bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını Rabbim verecek . Dua etmekten başka çaremiz yok .

canım ben 2017 histeroskopi oldu. Oerde vardı onu aldıkar sonra hsg flimi çekindim orda herhangi bişey çıkmadı gönül hoca baktığında rahiö için herhangi birşey yok dediler 2 yıl içinde bişeey olurmu bilmiyorum ve hala kanamam şiddetli bir şekilde durmaksızın devam ediyo korkuyorum 6.gün ama su gibi geliyo hasta bezi kullanıyorum kan depolarım bolalmış yarın kadın doğum de gitcem dua edin ne olur biley yoktur inş.bu arada ben gebelik testi yaptırdım sonuç negatif

ARKADAŞLAR ŞİŞLİ MEMORİALDA BU ERA İŞLEMİ YAPTIRAN VARMI KENDİ İNTERNET SİTESİNDE OKUDUM YAPTIRIP HAMİLE KALANLAR VARMI BENİM 7.DENEMEMDE NEGATİF OLDU ERA:Embriyonun tutunma zamanını ortaya çıkarmak ya da azalan 238 geni tespit etmek için ERA “Endometrial Reseptivite Array” testi kullanılmaktadır. Alınan rahim zarı örneği için kullanılan bu test, bir bilgisayar programı aracılığı ile rahim zarının tutunmaya elverişli ya da elverişli olmadığını ortaya koyabilmektedir. Bu şekilde işlem yaptıran varmı

S so sorry cnm bişe sormk istiorum crinone jel ve duphaston arasındaki fark nedir? Bnde crinone aşırı mantar yapıo her defasında eski gittigim tüp bebek merkezi crinone kdr etkilisi yok diyordu, v bn o mantara acı çeke çeke dayanıodm, yürütemz duryma geliodm düşün, ama yücel bey bna crinone rhtsız ediosa başka bişe yazarız dedi, sizce tutunmayı etlilermi?

Merhaba kızlar bende ekim de memorial de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum takiplerini uzaktan yaptırıp opu ya giden varmı aranızda

İkisi de progesteron canım. Crinone vajinal, duphaston oral kullanılıyor. Duphastonu yeni yeni kullandırıyoruz demişlerdi hastalara 5 6 ay kadar önce . Gönül hanım duphaston yazıyor genelde. Sen de öyle bir durum varsa duphaston kullandırabilirler.

Naturel transfer sürecinde progestan tedbiren kullandırılıyor. Jel günde 1 tane veya duphaston günde 3 tane. Yani 3 tane ağızdan duphaston alımı günde 1 jel kullanmaya karşılık geliyor. İlaçlı veya taze transferde günde 2 tane crinone jel kullanılıyor yani 6 duphaston almak gerekir günde ve estrofem falan da kullanıldığı için bu kadar oral hormon tableti ciddi sıkıntı verir hastaya. Ben 3 kere ilaç içmektense jeli tercih etmiştim 1 tane olunca. Öncekilerde de çok sıkıntı yaşamadım diye. Doktorla konuşmakta fayda var.

Naturel transfer sürecinde progestan tedbiren kullandırılıyor. Jel günde 1 tane veya duphaston günde 3 tane. Yani 3 tane ağızdan
Yücel bey tutunma için crinoneye daha güveniyoruz çünkü uzun senelerdir kullanıldığı için ilacı biliyoruz, duphaston bizim için yeni demişti.

Cnm işte çok kararsısızm acava diorum crinone daha iyiyse mantara dayansammı? Yani buda düşündürmüo dill bu kdr vajinam pamukçuk mantar oluo, crinone nu kestigim anın ertesi günü geçio, ama belki duphaston bana daha ii gelicek kafamm allak bullakk ((((

En iyisi doktora gittigimde doktorla konuşuyim işin içinden çıkamadım

Progestan fitil ve iğne var transfer sonrası onları denediniz mi hiç

arkadaslar daha once bir arkadas buraya muhasebeden aldıgı bi belge koymuştu fiyatla ilgili o belgeyı bulamıyorum siz de var mı.
ben de ona bakmak için girdim şimdi. çok gerilerde kaldı sanırım siz bulabildiniz mi? embriyo dondurma ücretleri yazıyordu bir kağıt vermişlerdi ama kaybetmişim heralde bulamıyorum

Çok geçmiş olsun canım
Biz ar mama dışında başka bişey kullanamoyıryz o dediğin mamayı kullandık çok kustu şimdş bebelac gold ar kullanıyoruz artı içine ek olarak karbonhidrat ve protein ekliyorum böylelikle biraz kilo aldı çok şükür. Amin canım duaların için çok teşekkürler

Yaaa hamile mısın

Bayanlar rengim 3 gün geçikti. Daha sonra Ereğli oldum bugün 3.günüm ama sanki son gününmüş gibi? Sizce neden böyle oldu? Bi fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…