- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Geçmiş olsun canım ben de 3 kez negatif 2 kez tedavi iptalini gördüm,insan ister istemez çok üzülüyor,ne kadar üzülme desek de maddi manevi insan yıpranıyor, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ..inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sen de bebeğini kucağına alırsın,dua ile...Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
Benim de 4. Denemem . İlki tuttu kalbi durdu kürtaj oldum 2. Si negatif oldu 3. De 6 embriyoya pgt yapıldı 6 sı da hasta geldi . Her seferinde dibi gördüm çok yoruldum artık dedim ama bak ayağa kalkıp yeniden deniyorum aynı heyecanla hem de. Kendine zaman ver yılmak yok inşallah bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını Rabbim verecek . Dua etmekten başka çaremiz yok .Malesef negatif. İnanırmısınz ağlayamadım bile spnucu görünce. 3. Tüp bebekte negatif oldu
canım ben 2017 histeroskopi oldu. Oerde vardı onu aldıkar sonra hsg flimi çekindim orda herhangi bişey çıkmadı gönül hoca baktığında rahiö için herhangi birşey yok dediler 2 yıl içinde bişeey olurmu bilmiyorum ve hala kanamam şiddetli bir şekilde durmaksızın devam ediyo korkuyorum 6.gün ama su gibi geliyo hasta bezi kullanıyorum kan depolarım bolalmış yarın kadın doğum de gitcem dua edin ne olur biley yoktur inş.bu arada ben gebelik testi yaptırdım sonuç negatifCanim merhaba. Benim son transferimde aynısı oldu. Test günüme 4 yada 5 gün(dü sanırım ) kala hasta olmuştum. Çok sasirmistim. Test yapmadım bile. Yanı yapamadım. Sonra bende polip varmış. Doktorum farketmedi. Başka bir doktora gittim o farketti. Sende de böyle bir şey mi var acaba?
İkisi de progesteron canım. Crinone vajinal, duphaston oral kullanılıyor. Duphastonu yeni yeni kullandırıyoruz demişlerdi hastalara 5 6 ay kadar önce . Gönül hanım duphaston yazıyor genelde. Sen de öyle bir durum varsa duphaston kullandırabilirler.S so sorry cnm bişe sormk istiorum crinone jel ve duphaston arasındaki fark nedir? Bnde crinone aşırı mantar yapıo her defasında eski gittigim tüp bebek merkezi crinone kdr etkilisi yok diyordu, v bn o mantara acı çeke çeke dayanıodm, yürütemz duryma geliodm düşün, ama yücel bey bna crinone rhtsız ediosa başka bişe yazarız dedi, sizce tutunmayı etlilermi?
S so sorry cnm bişe sormk istiorum crinone jel ve duphaston arasındaki fark nedir? Bnde crinone aşırı mantar yapıo her defasında eski gittigim tüp bebek merkezi crinone kdr etkilisi yok diyordu, v bn o mantara acı çeke çeke dayanıodm, yürütemz duryma geliodm düşün, ama yücel bey bna crinone rhtsız ediosa başka bişe yazarız dedi, sizce tutunmayı etlilermi?
Naturel transfer sürecinde progestan tedbiren kullandırılıyor. Jel günde 1 tane veya duphaston günde 3 tane. Yani 3 tane ağızdan duphaston alımı günde 1 jel kullanmaya karşılık geliyor. İlaçlı veya taze transferde günde 2 tane crinone jel kullanılıyor yani 6 duphaston almak gerekir günde ve estrofem falan da kullanıldığı için bu kadar oral hormon tableti ciddi sıkıntı verir hastaya. Ben 3 kere ilaç içmektense jeli tercih etmiştim 1 tane olunca. Öncekilerde de çok sıkıntı yaşamadım diye. Doktorla konuşmakta fayda var.İkisi de progesteron canım. Crinone vajinal, duphaston oral kullanılıyor. Duphastonu yeni yeni kullandırıyoruz demişlerdi hastalara 5 6 ay kadar önce . Gönül hanım duphaston yazıyor genelde. Sen de öyle bir durum varsa duphaston kullandırabilirler.
Uzaktan takibe opu sürecinde sıcak bakmıyorlar. Yine hastane ile görüşün.Merhaba kızlar bende ekim de memorial de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum takiplerini uzaktan yaptırıp opu ya giden varmı aranızda
Naturel transfer sürecinde progestan tedbiren kullandırılıyor. Jel günde 1 tane veya duphaston günde 3 tane. Yani 3 tane ağızdan
Yücel bey tutunma için crinoneye daha güveniyoruz çünkü uzun senelerdir kullanıldığı için ilacı biliyoruz, duphaston bizim için yeni demişti.S so sorry cnm bişe sormk istiorum crinone jel ve duphaston arasındaki fark nedir? Bnde crinone aşırı mantar yapıo her defasında eski gittigim tüp bebek merkezi crinone kdr etkilisi yok diyordu, v bn o mantara acı çeke çeke dayanıodm, yürütemz duryma geliodm düşün, ama yücel bey bna crinone rhtsız ediosa başka bişe yazarız dedi, sizce tutunmayı etlilermi?
Cnm işte çok kararsısızm acava diorum crinone daha iyiyse mantara dayansammı? Yani buda düşündürmüo dill bu kdr vajinam pamukçuk mantar oluo, crinone nu kestigim anın ertesi günü geçio, ama belki duphaston bana daha ii gelicek kafamm allak bullakkİkisi de progesteron canım. Crinone vajinal, duphaston oral kullanılıyor. Duphastonu yeni yeni kullandırıyoruz demişlerdi hastalara 5 6 ay kadar önce . Gönül hanım duphaston yazıyor genelde. Sen de öyle bir durum varsa duphaston kullandırabilirler.
En iyisi doktora gittigimde doktorla konuşuyim işin içinden çıkamadımNaturel transfer sürecinde progestan tedbiren kullandırılıyor. Jel günde 1 tane veya duphaston günde 3 tane. Yani 3 tane ağızdan duphaston alımı günde 1 jel kullanmaya karşılık geliyor. İlaçlı veya taze transferde günde 2 tane crinone jel kullanılıyor yani 6 duphaston almak gerekir günde ve estrofem falan da kullanıldığı için bu kadar oral hormon tableti ciddi sıkıntı verir hastaya. Ben 3 kere ilaç içmektense jeli tercih etmiştim 1 tane olunca. Öncekilerde de çok sıkıntı yaşamadım diye. Doktorla konuşmakta fayda var.
Progestan fitil ve iğne var transfer sonrası onları denediniz mi hiçCnm işte çok kararsısızm acava diorum crinone daha iyiyse mantara dayansammı? Yani buda düşündürmüo dill bu kdr vajinam pamukçuk mantar oluo, crinone nu kestigim anın ertesi günü geçio, ama belki duphaston bana daha ii gelicek kafamm allak bullakk((((
ben de ona bakmak için girdim şimdi. çok gerilerde kaldı sanırımarkadaslar daha once bir arkadas buraya muhasebeden aldıgı bi belge koymuştu fiyatla ilgili o belgeyı bulamıyorum siz de var mı.
Progestan fitil aynısını yapıo kullandım evet aynı şekilde mantar v pamukçuk yaptı, ama iğne hiç kullanmadım..Progestan fitil ve iğne var transfer sonrası onları denediniz mi hiç
ben de ona bakmak için girdim şimdi. çok gerilerde kaldı sanırımsiz bulabildiniz mi? embriyo dondurma ücretleri yazıyordu bir kağıt vermişlerdi ama kaybetmişim heralde bulamıyorum
ay hızır gibi yetiştin ya çok sağol :)
Çok şükür cnm ufak tefek huysuzluklar ateş arada bide salgın varmış enfeksiyon kaptılar onlarla uğraşıyoruz.Rabbim sıhat versin inşallah cnm.aptamilin bi maması var küçük bi şişede reçeteli yazılabiliyo normalde baya pahalı ama reçeteyle ucuz oluyoo ondan yazdımı cnm doktor kilo alımı için.bi araştır istersen.Allahım sorunsuz sıkıntısız ameliyatı atlatmasını nasip eylesin Meleğinin cnm benim.Tüm kalbimle aklımda ve dualarımızdasın.Kulun kula duası geçermiş,Rabbim iyi etsin inşallah cnm
Yaaa hamile mısınGününden önce test yapmak sadece kafa karıştırıyor. Diğer merkezler genelde 12.gün test istiyor ama memorial 9.gün istiyor yani en erken test günü veren merkez burası. Daha önce belirleyici sonuç alınacak olsa daha önce isterlerdi emin olun bundan. Ben 4 defa transfer oldum hepsinde de 9.gün kan verdim öncesinde ne kan ne idrar testi yapmadım. Evet 9.günden önce test yapıp sonucu öğrenen arkadaşlar var ama test günü kanda pozitif gördüğü halde idrarda tek çizgi çıkan da var. Test günü 15 gibi değerlerle başlayıp sağlıkla devam eden de var. Yani 9.gün 15 çıkan kişinin daha önceki günlerde kanda da negatif görme ihtimali var. Yani testı hiç yapmamış kabul ederek sabırla 9.günü beklemenizı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?