Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Baya büyümüşsünüz maşAllah az kalmış nasılsın nasıl gidiyor

Hadi yaa maşallah inşallah gönül hocaya denk gelir o zaman

Çok sağol cnm ya hastanelerden eve gelemedik bi türlü dün geceden bu akşam üzerine kadar hala hastaneydik . Rabbim şifa versin inşallah benim bebişlerimle birlikte tüm bebeişlere.Canım benimkilerde çok kusuyorlardı ar mamayı bizde denedik durdurmadı hatta birine reflü dendi.ilk aylardan itbaren mamanın içine thickener atıyoruz kıvamlaştırıcı.doktor verdi çare olarak bunu bulduk hala da kullanıyoruz. İnşallah canım meleğin tez vakitte kilo alacak toparlayacak ameliyatı olup iyileşecek canım Allahın izniyle.

Rabbim yardımcımız olsun canım.sorunun biri bitmeden dışarı başlıyor. Sonu güzel olur insallah

Canim bendede aynı şekilde oluyor hala. Dediğin gibi şu gibi alıyor ve mesane pedi kullanıyorum. Diğer pedler yeterli olmuyor çünkü. Ondan dolayıda sürekli kansızlık yaşıyorum.ve demir ilacı kullanıyorum. Rabbim şifamızı versin.

Arkadaşlar merhaba isimim Esra. 2 kez bahçecide olumsuz geçen tüp bebek denemem oldu. sebepsiz infertilite durumumuz. fakat 2 tedavide hiç embriyo oluşmadı. sadece tdavide 1 tane oluşmuştu o da 5.güne gitmedi kalitesizdi. 3. denemeye kısmetse bu ay olacak adetle şişli memorial da başlıyoruz. ön göürşmede ve birkaç kez dha gittiğimizde çok ilgililerdi çok memnun kaldık. tavsiyesi olan var mı ya da benim gibi durum yasayıp olumlu olan yorumlarınzı bekliyorum

Yaşınız kaç? Memorialdeki drlar ne dedi? İnfertilite nedeni? Bu konularda da bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olunabilir?

Yaşım 25. Memorial da semra hanım ve beril hanımla görüştük onlarda pek anlam veremediler. başka merkezde yapılan sonuçlara göre pek bişey diyemeyiz dediler. eşimden tekrar sperm testi istediler biraz ayrıntılı. biraz şekil bozukluğu varmış. yani öyle elle tutulur pek bşey demediler açıkçası

Yumurta rezerviniz hakkında ne dediler? Sizden istedikleri tetkikler?

Yaaa hamile mısın
Evet cok şükür biraz uğraştırdı bizi ama bu günleri de görmek varmış nasipte. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin sağlıcakla. Sen nasılsın ufaklık büyümüştür baya karıştırıyordur ortalığı :)
Baya büyümüşsünüz maşAllah az kalmış nasılsın nasıl gidiyor
Evet cok şükür 30. haftaya geldik rüya gibi. İyi gidiyor bir sıkıntı yok.
Sen nasılsın? Okudum ama birşeyler yazmaya elim varmadı... Allah yardımcınız olsun şifa versin miniğine.

Bende bahçeci umutta bi deneme yaptım maalesef olumsuz sonuçlandı o zaman yaşım 29 du.aradan 3 yıl geçti Memorial’da 2.deneme yaptım ve şuan rabbime sonsuz şükürler olsun ki 27 haftalık hamileyim.bizde sorun erkek infertilitesi.bahçecice bu durumla hiç ilgilenmediler.hatta bizim gibi problemi olanlara ımsı tekniğini uygulamaları gerekiyor o yüzden bahçeciye gitmiştim uyguladılar mı hiç bilmiyorum.memorialda Semra hanım özellikle bunu not ettirdi.4 embriyo 5.güne geldi.3 tanesi donduruldu.bi tanesi çok şükür benimle allah sağlıkla nasip eder inşallah.sizin Memorial’a başlamanız çok iyi olmuş.inşallah sizde mutlu sonuca ulaşırsınız yaşınız genç.dualarım buradaki kader arkadaslarıma..allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inşallah

Sizin adınıza çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etisin inşallah. bizede imsi yöntemi yapılacakmış sonra ben bahçeciyi arayıp sordum yapıldımı diye zaten herkese yaptıklarını söylediler. bende bilemedim. benimde eşime bir vitamin bile kullandırmdılar bişey yok diyip. olmasa bile yazsalardı keşke ne zararı olacak ki. belki faydası olurdu. yazdıklarınız bana umut oldu çok teşekkür ederim.

Bahçecide de memorialda da bize takviye vermediler.memorialda ürülojiye görünün dediler ama zaten tedaviye başlayacaktık bi yararı olmayacaktı o yüzden istemedik..biz daha önceleri o kadar çok takviye aldık kı yani eşim kullandı.hiçbir faydasını göremedik..o yüzden buna kafanı takma.ayrıca bahçecide 3 embriyo 5.güne geldi ama hepsi kalitesizdi.bana tedavinin başında bir tane transfer ederiz dediler çünkü bende miyom vardı.ama 2 tanesini transfer ettiler diğeri imha edildi iyi değilmiş.ilk bir tane transfer edilecek deyip sonradan iki tane koymaları dikkatimi çekti ve araştırdım ki.o iki embriyoyu Memorial dondurmuyor bile yani kalitesizmiş ki bize kaliteli bi embriyo demişlerdi.bu beni çok rahatsız etti ve oraya bidaha uğramadım.evet orda tabini çok hamile kalan var ama işte yaşadığım şeyler beni ikna etmedi.inşallah sende burada pozitif sonuca ulaşır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…