- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Baya büyümüşsünüz maşAllah az kalmışGününden önce test yapmak sadece kafa karıştırıyor. Diğer merkezler genelde 12.gün test istiyor ama memorial 9.gün istiyor yani en erken test günü veren merkez burası. Daha önce belirleyici sonuç alınacak olsa daha önce isterlerdi emin olun bundan. Ben 4 defa transfer oldum hepsinde de 9.gün kan verdim öncesinde ne kan ne idrar testi yapmadım. Evet 9.günden önce test yapıp sonucu öğrenen arkadaşlar var ama test günü kanda pozitif gördüğü halde idrarda tek çizgi çıkan da var. Test günü 15 gibi değerlerle başlayıp sağlıkla devam eden de var. Yani 9.gün 15 çıkan kişinin daha önceki günlerde kanda da negatif görme ihtimali var. Yani testı hiç yapmamış kabul ederek sabırla 9.günü beklemenizı tavsiye ederim.
Hadi yaa maşallah inşallah gönül hocaya denk gelir o zamanBenim iki arkadaşımında transferi gönul hanima denk gelmis ve ikisininde tuttu biri hamile biride kucagindahatta en yakin arkadasim transferde atışı yaparken gonul hocaya besmele cekermisiniz demis oda 3 kere besmele cekmis siz düşunun insallah ona denk geliriz
Çok sağol cnm ya hastanelerden eve gelemedik bi türlü dün geceden bu akşam üzerine kadar hala hastaneydik . Rabbim şifa versin inşallah benim bebişlerimle birlikte tüm bebeişlere.Canım benimkilerde çok kusuyorlardı ar mamayı bizde denedik durdurmadı hatta birine reflü dendi.ilk aylardan itbaren mamanın içine thickener atıyoruz kıvamlaştırıcı.doktor verdi çare olarak bunu bulduk hala da kullanıyoruz. İnşallah canım meleğin tez vakitte kilo alacak toparlayacak ameliyatı olup iyileşecek canım Allahın izniyle.Çok geçmiş olsun canım
Biz ar mama dışında başka bişey kullanamoyıryz o dediğin mamayı kullandık çok kustu şimdş bebelac gold ar kullanıyoruz artı içine ek olarak karbonhidrat ve protein ekliyorum böylelikle biraz kilo aldı çok şükür. Amin canım duaların için çok teşekkürler
Rabbim yardımcımız olsun canım.sorunun biri bitmeden dışarı başlıyor. Sonu güzel olur insallahcanım ben 2017 histeroskopi oldu. Oerde vardı onu aldıkar sonra hsg flimi çekindim orda herhangi bişey çıkmadı gönül hoca baktığında rahiö için herhangi birşey yok dediler 2 yıl içinde bişeey olurmu bilmiyorum ve hala kanamam şiddetli bir şekilde durmaksızın devam ediyo korkuyorum 6.gün ama su gibi geliyo hasta bezi kullanıyorum kan depolarım bolalmış yarın kadın doğum de gitcem dua edin ne olur biley yoktur inş.bu arada ben gebelik testi yaptırdım sonuç negatif
Ben oyle yaptim cnm ilk muayeneye ist gittim sonrasini memlekette takip oldum catlatma ignesini vurmaya 1 gun kala gittim tekrarMerhaba kızlar bende ekim de memorial de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum takiplerini uzaktan yaptırıp opu ya giden varmı aranızda
Teşekkür ederim canım umarım bana da öyle yaparlarBen oyle yaptim cnm ilk muayeneye ist gittim sonrasini memlekette takip oldum catlatma ignesini vurmaya 1 gun kala gittim tekrar
Evet canım. Ama yine oraya gitmeye devam ediyorum. Rabbim nasip ederse olurMemorial deki Dr mu fark etmedi
Canim bendede aynı şekilde oluyor hala. Dediğin gibi şu gibi alıyor ve mesane pedi kullanıyorum. Diğer pedler yeterli olmuyor çünkü. Ondan dolayıda sürekli kansızlık yaşıyorum.ve demir ilacı kullanıyorum. Rabbim şifamızı versin.canım ben 2017 histeroskopi oldu. Oerde vardı onu aldıkar sonra hsg flimi çekindim orda herhangi bişey çıkmadı gönül hoca baktığında rahiö için herhangi birşey yok dediler 2 yıl içinde bişeey olurmu bilmiyorum ve hala kanamam şiddetli bir şekilde durmaksızın devam ediyo korkuyorum 6.gün ama su gibi geliyo hasta bezi kullanıyorum kan depolarım bolalmış yarın kadın doğum de gitcem dua edin ne olur biley yoktur inş.bu arada ben gebelik testi yaptırdım sonuç negatif
Hangi Dr fark etmedi?Evet canım. Ama yine oraya gitmeye devam ediyorum. Rabbim nasip ederse olur
Ve neyi farketmedi?Hangi Dr fark etmedi?
Yaşınız kaç? Memorialdeki drlar ne dedi? İnfertilite nedeni? Bu konularda da bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olunabilir?Arkadaşlar merhaba isimim Esra. 2 kez bahçecide olumsuz geçen tüp bebek denemem oldu. sebepsiz infertilite durumumuz. fakat 2 tedavide hiç embriyo oluşmadı. sadece tdavide 1 tane oluşmuştu o da 5.güne gitmedi kalitesizdi. 3. denemeye kısmetse bu ay olacak adetle şişli memorial da başlıyoruz. ön göürşmede ve birkaç kez dha gittiğimizde çok ilgililerdi çok memnun kaldık. tavsiyesi olan var mı ya da benim gibi durum yasayıp olumlu olan yorumlarınzı bekliyorum
Yumurta rezerviniz hakkında ne dediler? Sizden istedikleri tetkikler?Yaşım 25. Memorial da semra hanım ve beril hanımla görüştük onlarda pek anlam veremediler. başka merkezde yapılan sonuçlara göre pek bişey diyemeyiz dediler. eşimden tekrar sperm testi istediler biraz ayrıntılı. biraz şekil bozukluğu varmış. yani öyle elle tutulur pek bşey demediler açıkçası
Evet cok şükür biraz uğraştırdı bizi ama bu günleri de görmek varmış nasipte. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin sağlıcakla. Sen nasılsın ufaklık büyümüştür baya karıştırıyordur ortalığı :)Yaaa hamile mısın
Evet cok şükür 30. haftaya geldik rüya gibi. İyi gidiyor bir sıkıntı yok.Baya büyümüşsünüz maşAllah az kalmışnasılsın nasıl gidiyor
Bende bahçeci umutta bi deneme yaptım maalesef olumsuz sonuçlandı o zaman yaşım 29 du.aradan 3 yıl geçti Memorial’da 2.deneme yaptım ve şuan rabbime sonsuz şükürler olsun ki 27 haftalık hamileyim.bizde sorun erkek infertilitesi.bahçecice bu durumla hiç ilgilenmediler.hatta bizim gibi problemi olanlara ımsı tekniğini uygulamaları gerekiyor o yüzden bahçeciye gitmiştim uyguladılar mı hiç bilmiyorum.memorialda Semra hanım özellikle bunu not ettirdi.4 embriyo 5.güne geldi.3 tanesi donduruldu.bi tanesi çok şükür benimle allah sağlıkla nasip eder inşallah.sizin Memorial’a başlamanız çok iyi olmuş.inşallah sizde mutlu sonuca ulaşırsınız yaşınız genç.dualarım buradaki kader arkadaslarıma..allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba isimim Esra. 2 kez bahçecide olumsuz geçen tüp bebek denemem oldu. sebepsiz infertilite durumumuz. fakat 2 tedavide hiç embriyo oluşmadı. sadece tdavide 1 tane oluşmuştu o da 5.güne gitmedi kalitesizdi. 3. denemeye kısmetse bu ay olacak adetle şişli memorial da başlıyoruz. ön göürşmede ve birkaç kez dha gittiğimizde çok ilgililerdi çok memnun kaldık. tavsiyesi olan var mı ya da benim gibi durum yasayıp olumlu olan yorumlarınzı bekliyorum
Sizin adınıza çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etisin inşallah. bizede imsi yöntemi yapılacakmış sonra ben bahçeciyi arayıp sordum yapıldımı diye zaten herkese yaptıklarını söylediler. bende bilemedim. benimde eşime bir vitamin bile kullandırmdılar bişey yok diyip. olmasa bile yazsalardı keşke ne zararı olacak ki. belki faydası olurdu. yazdıklarınız bana umut oldu çok teşekkür ederim.Bende bahçeci umutta bi deneme yaptım maalesef olumsuz sonuçlandı o zaman yaşım 29 du.aradan 3 yıl geçti Memorial’da 2.deneme yaptım ve şuan rabbime sonsuz şükürler olsun ki 27 haftalık hamileyim.bizde sorun erkek infertilitesi.bahçecice bu durumla hiç ilgilenmediler.hatta bizim gibi problemi olanlara ımsı tekniğini uygulamaları gerekiyor o yüzden bahçeciye gitmiştim uyguladılar mı hiç bilmiyorum.memorialda Semra hanım özellikle bunu not ettirdi.4 embriyo 5.güne geldi.3 tanesi donduruldu.bi tanesi çok şükür benimle allah sağlıkla nasip eder inşallah.sizin Memorial’a başlamanız çok iyi olmuş.inşallah sizde mutlu sonuca ulaşırsınız yaşınız genç.dualarım buradaki kader arkadaslarıma..allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Bahçecide de memorialda da bize takviye vermediler.memorialda ürülojiye görünün dediler ama zaten tedaviye başlayacaktık bi yararı olmayacaktı o yüzden istemedik..biz daha önceleri o kadar çok takviye aldık kı yani eşim kullandı.hiçbir faydasını göremedik..o yüzden buna kafanı takma.ayrıca bahçecide 3 embriyo 5.güne geldi ama hepsi kalitesizdi.bana tedavinin başında bir tane transfer ederiz dediler çünkü bende miyom vardı.ama 2 tanesini transfer ettiler diğeri imha edildi iyi değilmiş.ilk bir tane transfer edilecek deyip sonradan iki tane koymaları dikkatimi çekti ve araştırdım ki.o iki embriyoyu Memorial dondurmuyor bile yani kalitesizmiş ki bize kaliteli bi embriyo demişlerdi.bu beni çok rahatsız etti ve oraya bidaha uğramadım.evet orda tabini çok hamile kalan var ama işte yaşadığım şeyler beni ikna etmedi.inşallah sende burada pozitif sonuca ulaşır sağlıkla bebeğini kucağına alırsınSizin adınıza çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etisin inşallah. bizede imsi yöntemi yapılacakmış sonra ben bahçeciyi arayıp sordum yapıldımı diye zaten herkese yaptıklarını söylediler. bende bilemedim. benimde eşime bir vitamin bile kullandırmdılar bişey yok diyip. olmasa bile yazsalardı keşke ne zararı olacak ki. belki faydası olurdu. yazdıklarınız bana umut oldu çok teşekkür ederim.
Bahçecide de memorialda da bize takviye vermediler.memorialda ürülojiye görünün dediler ama zaten tedaviye başlayacaktık bi yararı olmayacaktı o yüzden istemedik..biz daha önceleri o kadar çok takviye aldık kı yani eşim kullandı.hiçbir faydasını göremedik..o yüzden buna kafanı takma.ayrıca bahçecide 3 embriyo 5.güne geldi ama hepsi kalitesizdi.bana tedavinin başında bir tane transfer ederiz dediler çünkü bende miyom vardı.ama 2 tanesini transfer ettiler diğeri imha edildi iyi değilmiş.ilk bir tane transfer edilecek deyip sonradan iki tane koymaları dikkatimi çekti ve araştırdım ki.o iki embriyoyu Memorial dondurmuyor bile yani kalitesizmiş ki bize kaliteli bi embriyo demişlerdi.bu beni çok rahatsız etti ve oraya bidaha uğramadım.evet orda tabini çok hamile kalan var ama işte yaşadığım şeyler beni ikna etmedi.inşallah sende burada pozitif sonuca ulaşır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
[/QUO
hmm anladım canım. bizden sperm testi istenildikten sonra ürolojiye yönlendirdiler. spermde biraz şekil bozukluğu var dediler eşime iki tane vitamin yazdılar tedaviye kadar 3 ay olacak kullnması bakalım inşallah bi faydası olur. umut dünyası işte. seni anlıyorum insan biraz olumsuz< şeyler yaşayınca soğukluk oluyor insanda içine şüphe düşüyor. memorial da sizinle kim ilgilendi hep farklı doktor ama biz her gittiğimizde beril hocayla görüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?