Evet cok şükür biraz uğraştırdı bizi ama bu günleri de görmek varmış nasipte. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin sağlıcakla. Sen nasılsın ufaklık büyümüştür baya karıştırıyordur ortalığı :)
Evet cok şükür 30. haftaya geldik rüya gibi. İyi gidiyor bir sıkıntı yok.
Sen nasılsın? Okudum ama birşeyler yazmaya elim varmadı... Allah yardımcınız olsun şifa versin miniğine.
Polip varmış kanama yapıyormuş. Fark edilmemiş.Ve neyi farketmedi?
Anladım tabiki labaratuvar önemli çok teşekkürler sorularimi cevaplandirdiginiz icinBaşından sonuna kadar benim doktorum gönül hanımdı.ben memnun kaldım.benim için önemli olan zaten hastanenin laboratuvarıydı
Ikizlerin oldu demek ki :) cinsiyetleri ne ? Geçmiş olsun bu aradaÇok sağol cnm ya hastanelerden eve gelemedik bi türlü dün geceden bu akşam üzerine kadar hala hastaneydik . Rabbim şifa versin inşallah benim bebişlerimle birlikte tüm bebeişlere.Canım benimkilerde çok kusuyorlardı ar mamayı bizde denedik durdurmadı hatta birine reflü dendi.ilk aylardan itbaren mamanın içine thickener atıyoruz kıvamlaştırıcı.doktor verdi çare olarak bunu bulduk hala da kullanıyoruz. İnşallah canım meleğin tez vakitte kilo alacak toparlayacak ameliyatı olup iyileşecek canım Allahın izniyle.
Evet şükür 14 aylık yürümeye başladı evi darma duman ediyor . Seninki pgt li mi tuttu normal bi embriyo mu cinsiyeti belli mi :) maşallah bizim dönemden hamile kalmayan olmamış herkesin olmuş Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahEvet cok şükür biraz uğraştırdı bizi ama bu günleri de görmek varmış nasipte. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin sağlıcakla. Sen nasılsın ufaklık büyümüştür baya karıştırıyordur ortalığı :)
Evet cok şükür 30. haftaya geldik rüya gibi. İyi gidiyor bir sıkıntı yok.
Sen nasılsın? Okudum ama birşeyler yazmaya elim varmadı... Allah yardımcınız olsun şifa versin miniğine.
Ya aslında çok dikkatler ama kısmet demek ki peki hani Dr duEvet canım. Ama yine oraya gitmeye devam ediyorum. Rabbim nasip ederse olur
Hangi Dr fark etmedi?
Canim ben ataşehir memorial e gidiyorum. Ordaki doktorum jinekolojik muayene yapmadığı için farketmedi servisteki polip. En sonuncu yani 8. Tüp bebek denemem bundan dolayı olmadı.Ve neyi farketmedi?
Çok sağol cnm evet doğdular çok şükür 9 ayları bitti maşallah kızçelerimin.salgın var sanırım mikrobik.Geçecek inşallah,sırayla hastanelere götürüyoruz bugünde diğerini götürdük.Ikizlerin oldu demek ki :) cinsiyetleri ne ? Geçmiş olsun bu arada
Bende Memorial şişli sanmıştım. Ataşehirde Cem bey varmış ondan çoğu kişi memnun ama ben transfer olurken bir bayan vardı Eskişehir’den geliyormuş 2. Denemesini ataşehirde yaptırmış negatif olmuş Eskişehir’de bir hastanenin embriyoloğu hiçbir yerde oyalanma şişli memoriala git demiş lab. İçin çok kaliteli demiş. Günseli hanımda bana yurt dışında eğitim veriyorlar dedi ama onlarda insan mutlaka hata yapıyorlardır benim pgtli embriyolarımın bozulmasını Semra hoca birazda lab çalışan embriyolarıma işlem yapanlara bağladı. Ben baştan beri insan kaynaklı hata olmaması açısından çok titiz davranıyordum içime doğmuş gibi.Canim ben ataşehir memorial e gidiyorum. Ordaki doktorum jinekolojik muayene yapmadığı için farketmedi servisteki polip. En sonuncu yani 8. Tüp bebek denemem bundan dolayı olmadı.
Yazdıklarını her okuduğumda maşallah diyorum tekrar tekrar. Bu şekilde bir şey yaşayıp bu kadar kolay kabullenebilmek çok kişinin yapabileceği bir şey değil. Daha önce de demiştim,kalbin çok temiz. Tevekkül noktasında da örnek birisin. İnşallah bir sonraki tedavinde o bekleten minnak gelecek kucağına:) Allah hayırlısını kolayini nasip etsin, dualarimdasin..Bu arada hata derken zamanlama hatası olarak açıklandı bu sadece yüksek olasılık. Yumurta kalitesi de olabilir dendi ama pgtsiz olan %100 canlı sağlıklı çözülünce yumurta kalitesi olasılığı düştü. %100 geçerli bir açıklama Yok. İçiniz rahat olsun acaba bizde de aynı şey olur mu gibi düşünmeyin zaten bir çok pgtli embriyolar çözüldü sorun yaşanmadı. Benim embriyolarımın bozulduğu zaman Semra hocanın başka Dr görüşmesi varmış böyle bir şeyde olunca bu konuyu da tartışma konusu olarak ele almışlar bir çok açıdan. Muhakkak çıkarılan sonuçlar için önlem alınmıştır. İnsanlar deneyimledikçe öğrenir sonuçta. İçiniz rahat olsun yanlış bilgilendirmek ve olumsuz düşünce oluşturmak istemem.
Hala Ataşehir memorialde misin? Şişli de devam etmen bence daha iyi olur bence. Oradaki imkanların Şişli deki gibi olduğunu sanmıyorum.Canim ben ataşehir memorial e gidiyorum. Ordaki doktorum jinekolojik muayene yapmadığı için farketmedi servisteki polip. En sonuncu yani 8. Tüp bebek denemem bundan dolayı olmadı.
Bizimde bi denememiz bahçecide olumsuz sonuçlandı erkek infertilitesi bizimde sorunumz Memorial da şu an transferimizin zamanını bekliyorz inşallah olumlu sonuç alırız bu sefer bişey sormak istiyorum ımsı diye bi şeyden bahsetmişsinz bize böyle bişy uygulanmadı nedir biraz açar mısınız?Bende bahçeci umutta bi deneme yaptım maalesef olumsuz sonuçlandı o zaman yaşım 29 du.aradan 3 yıl geçti Memorial’da 2.deneme yaptım ve şuan rabbime sonsuz şükürler olsun ki 27 haftalık hamileyim.bizde sorun erkek infertilitesi.bahçecice bu durumla hiç ilgilenmediler.hatta bizim gibi problemi olanlara ımsı tekniğini uygulamaları gerekiyor o yüzden bahçeciye gitmiştim uyguladılar mı hiç bilmiyorum.memorialda Semra hanım özellikle bunu not ettirdi.4 embriyo 5.güne geldi.3 tanesi donduruldu.bi tanesi çok şükür benimle allah sağlıkla nasip eder inşallah.sizin Memorial’a başlamanız çok iyi olmuş.inşallah sizde mutlu sonuca ulaşırsınız yaşınız genç.dualarım buradaki kader arkadaslarıma..allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
inşallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanır. imsi spermin daha büyütülerek seçilmesi mikroskopla kaç kat yakından bakıp seçilmesi öyle hatırlıyorum yine de yanlış bilgi vermiş olmayım. memorialda ön görüşmede size yapılacak denilince bahçecide ki doktora sordum ordada yapılmış bu uygulama ne kadar doğru bilemedimBizimde bi denememiz bahçecide olumsuz sonuçlandı erkek infertilitesi bizimde sorunumz Memorial da şu an transferimizin zamanını bekliyorz inşallah olumlu sonuç alırız bu sefer bişey sormak istiyorum ımsı diye bi şeyden bahsetmişsinz bize böyle bişy uygulanmadı nedir biraz açar mısınız?
İnşallah sizde mutlu sonuca ulaşırsınız.ımsı tekniğinde özel bir mercek ve bilgisayar ortamı kullanılarak sperm 6000-8000 kat büyütülerek seçiliyormuş.ama bu yöntem artık sanırım herkese uygulanıyormuş tam bilemiyorum.sizinki de ımsı ile seçilmiştir büyük ihtimal.dualarım sizinl.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBizimde bi denememiz bahçecide olumsuz sonuçlandı erkek infertilitesi bizimde sorunumz Memorial da şu an transferimizin zamanını bekliyorz inşallah olumlu sonuç alırız bu sefer bişey sormak istiyorum ımsı diye bi şeyden bahsetmişsinz bize böyle bişy uygulanmadı nedir biraz açar mısınız?
Duaların için çok ama çok teşekkür ediyorum.Yazdıklarını her okuduğumda maşallah diyorum tekrar tekrar. Bu şekilde bir şey yaşayıp bu kadar kolay kabullenebilmek çok kişinin yapabileceği bir şey değil. Daha önce de demiştim,kalbin çok temiz. Tevekkül noktasında da örnek birisin. İnşallah bir sonraki tedavinde o bekleten minnak gelecek kucağına:) Allah hayırlısını kolayini nasip etsin, dualarimdasin..
Duaların için çok ama çok teşekkür ediyorum. ❤Yazdıklarını her okuduğumda maşallah diyorum tekrar tekrar. Bu şekilde bir şey yaşayıp bu kadar kolay kabullenebilmek çok kişinin yapabileceği bir şey değil. Daha önce de demiştim,kalbin çok temiz. Tevekkül noktasında da örnek birisin. İnşallah bir sonraki tedavinde o bekleten minnak gelecek kucağına:) Allah hayırlısını kolayini nasip etsin, dualarimdasin..
Amin canim hepimizin insallahİnşallah canım Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?