Sonucun normal canım. Son 2 parametre yi pıhtılaşma ya eğilimde göz önünde bulunduruyorlar. Yani faktör v leiden ve faktör II protrombin. Onun dışında ekstra testler de istemiş olmaları lazım. Protein c protein s, AT III gibiKızlar lütfen yardımm bnm trombofili testimi kim yorumluyabilir hiç bişe anlamadım((( S so sorry Jalapenoo Eki Görüntüle 2304264
Bu sonuçlardan dolayı memorial sana kan sulandırıcı iğne vermeyecek. Daha önceki tedavilerde farkli merkezlerde kullandın mı bilmiyorum. Gebelik durumunda kayıpların da oldugu için takip doktorun gerekli görebilir. Kanıtlanmış bir durum olmadığı için biraz doktorun insiyatifine kalıyor durum.Kızlar lütfen yardımm bnm trombofili testimi kim yorumluyabilir hiç bişe anlamadım((( S so sorry Jalapenoo Eki Görüntüle 2304264
Amin amin. Maşallah kuzuya en tatlı zamanları :) Allah sana da kolaylık versin. Evet pgtli. Oğlumuz olacak inşallah hayırlısı ile gelsin.Evet şükür 14 aylık yürümeye başladı evi darma duman ediyor . Seninki pgt li mi tuttu normal bi embriyo mu cinsiyeti belli mi :) maşallah bizim dönemden hamile kalmayan olmamış herkesin olmuş Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Bu sonuçlardan dolayı memorial sana kan sulandırıcı iğne vermeyecek. Daha önceki tedavilerde farkli merkezlerde kullandın mı bilmiyorum. Gebelik durumunda kayıpların da oldugu için takip doktorun gerekli görebilir. Kanıtlanmış bir durum olmadığı için biraz doktorun insiyatifine kalıyor durum.
Benim tavsiyem Homosistein değerine de mutlaka baktır. Folik asiti Metilfolat formda ve b12 yi metilkobalamin formda kullan.
Bizden toplu istemişlerdi memorialdan trombofili panelini hem genetik hem trombofili. Elimde istem kağıdı ile gitmiştik tıbbi genetik bölümü önce genetik testleri sonra sonuç almaya gidince de biyokimya panelindeki testleri yapmıştı. Haydarpaşa da yaptırmıştık biz ama daha sonra en son yönlendirdiğimiz arkadaşlara artık burda yapılmıyor demişlerdi. O nedenle nerede bakıyorlar bilgim fikrim yok malesef.Jalapenoo homosistein bakan hastane var mı bildiğin? Bir dönem ben de baktıracaktım birkaç yere sordum bakılmadığını söylemişlerdi.
Oyy oğlunuz sağlıkla gelsin dünyaya inşAllah. Pgtli embriyo olduğu için sormak istedim benim bıcırıkta pgtli doktor 2 haftaya ayrıntılı bakarız 2li teste az kaldı dedi tup bebekteki doktor pgt 2li testten daha güvenilir gerek yok sorun görünürse kanda fetal dnaya baktır demişti. Siz nasıl bir yol izlediniz? 2li 3lu ya da 4lü test içinAmin amin. Maşallah kuzuya en tatlı zamanları :) Allah sana da kolaylık versin. Evet pgtli. Oğlumuz olacak inşallah hayırlısı ile gelsin.
Bende sizin gibiydim şimdi cinsiyet için sabırsızlanıyorum. Olur olur 9 gün ne ki çabucak geçer. Hayirli haberlerinizi almak nasip olsun.test günü bekleyen var mıgünler geçmiyor.dayanırım beklerim dedim ama yok olmuyor
Sonucunuz gayet iyi ve benimkiyle hemen hemen aynı bende pai 1 homozigot diğeri hetorozigot. Hem tüp bebekteki doktor hem de burada takibimi yapan doktorla görüştüm ikiside korkulacak hic bir sey olmadığını söylediler. Tüp bebek doktoru sırf içim rahat etsin diye kan sulandırıcı iğne verdi ama almadım kendi doktorumda coraspirin verdi haftanın belli günleri içeceğim. Ailenizde farklı bir öykü varsa ya da sebepsiz dusukleriniz varsa belki önlem amacli verirler size de ama cidden korkunç bi tablo değil üzülmeyin. ( ben doktorlarla konusana kadar kendimi yemiştim çünkü)Kızlar lütfen yardımm bnm trombofili testimi kim yorumluyabilir hiç bişe anlamadım((( S so sorry Jalapenoo Eki Görüntüle 2304264
Çok geçmiş olsun canımÇok sağol cnm ya hastanelerden eve gelemedik bi türlü dün geceden bu akşam üzerine kadar hala hastaneydik . Rabbim şifa versin inşallah benim bebişlerimle birlikte tüm bebeişlere.Canım benimkilerde çok kusuyorlardı ar mamayı bizde denedik durdurmadı hatta birine reflü dendi.ilk aylardan itbaren mamanın içine thickener atıyoruz kıvamlaştırıcı.doktor verdi çare olarak bunu bulduk hala da kullanıyoruz. İnşallah canım meleğin tez vakitte kilo alacak toparlayacak ameliyatı olup iyileşecek canım Allahın izniyle.
Sağol canım herşey üst üste geliyor Rabbim sonumuzu hayreylesinEvet cok şükür biraz uğraştırdı bizi ama bu günleri de görmek varmış nasipte. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin sağlıcakla. Sen nasılsın ufaklık büyümüştür baya karıştırıyordur ortalığı :)
Evet cok şükür 30. haftaya geldik rüya gibi. İyi gidiyor bir sıkıntı yok.
Sen nasılsın? Okudum ama birşeyler yazmaya elim varmadı... Allah yardımcınız olsun şifa versin miniğine.
Canim iyi döleklerin için çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz. Bir kadın için anne olmak çok başka bir duygu olsa gerek. Rabbim hepimize nasip eder inşallah ve buradan mutlu haberimizi arkadaşlarla paylaşır onlarada bizdekilerin olduğu gibi umut oluruz.Bende Memorial şişli sanmıştım. Ataşehirde Cem bey varmış ondan çoğu kişi memnun ama ben transfer olurken bir bayan vardı Eskişehir’den geliyormuş 2. Denemesini ataşehirde yaptırmış negatif olmuş Eskişehir’de bir hastanenin embriyoloğu hiçbir yerde oyalanma şişli memoriala git demiş lab. İçin çok kaliteli demiş. Günseli hanımda bana yurt dışında eğitim veriyorlar dedi ama onlarda insan mutlaka hata yapıyorlardır benim pgtli embriyolarımın bozulmasını Semra hoca birazda lab çalışan embriyolarıma işlem yapanlara bağladı. Ben baştan beri insan kaynaklı hata olmaması açısından çok titiz davranıyordum içime doğmuş gibi.
Her şey nasip kısmet inşallah tüm sorunların çözülür ve biran önce bebeklerine kavuşursun.
Evet canım hala oraya gidiyorum. Hayırlısı canım. Şişli uzak diye oraya gidiyorum.Hala Ataşehir memorialde misin? Şişli de devam etmen bence daha iyi olur bence. Oradaki imkanların Şişli deki gibi olduğunu sanmıyorum.
Ben de yakın diye tercih ettiğim merkezler oldu ama yakın olmasının faydasını görmedim. Önemli olan iyi merkez ve iyi Dr. Şişli memorial de bana epey uzak ama önemli değil. Zaman çok hızlı geçiyor ve aleyhimize işliyor bence uzaklığını düşğnmeEvet canım hala oraya gidiyorum. Hayırlısı canım. Şişli uzak diye oraya gidiyorum.
Amin teşekkürler. Bu sizin kararınız. Biz pgtsiz embriyo veya doğal gebelik durumu da olsa tarama testlerini yaptırma taraftarı değildik müdahale düşünmedigimiz için. Takip doktorum da pgtli olduğunu söyleyince tarama testlerine gerek yok o zaman dedi direk. Ben ikilinin ultrason kısmını yaptırdım burun kemiği ense kalınlığı falan bakılmış oldu ama ben özellikle kan sulandırıcı kullandığımdan kan akışını ayrıntılı görmek için istedim perinatologa gitmeyi 12 haftalıkken. Bir de ayrıntılı ultrason yaptırdım 20-24 hafta arası yapılıyor o da.Oyy oğlunuz sağlıkla gelsin dünyaya inşAllah. Pgtli embriyo olduğu için sormak istedim benim bıcırıkta pgtli doktor 2 haftaya ayrıntılı bakarız 2li teste az kaldı dedi tup bebekteki doktor pgt 2li testten daha güvenilir gerek yok sorun görünürse kanda fetal dnaya baktır demişti. Siz nasıl bir yol izlediniz? 2li 3lu ya da 4lü test için
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ne olursa olsun müdahale ettirmezdim zaten. Bu konuda paralel düşünüyoruz. Iyi bir perinatolog bulup bende 12. Haftada ayrıntılı baktıracağım. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Amin teşekkürler. Bu sizin kararınız. Biz pgtsiz embriyo veya doğal gebelik durumu da olsa tarama testlerini yaptırma taraftarı değildik müdahale düşünmedigimiz için. Takip doktorum da pgtli olduğunu söyleyince tarama testlerine gerek yok o zaman dedi direk. Ben ikilinin ultrason kısmını yaptırdım burun kemiği ense kalınlığı falan bakılmış oldu ama ben özellikle kan sulandırıcı kullandığımdan kan akışını ayrıntılı görmek için istedim perinatologa gitmeyi 12 haftalıkken. Bir de ayrıntılı ultrason yaptırdım 20-24 hafta arası yapılıyor o da.
Pgt(ngs)%2 gibi bir hata payı var. 2li de %80 di sanırım güvenilirlik. Fetal dna testlerinin de %100 sonuç vereni var mı bilmiyorum. Kafa karıştırmaya veya strese girmeye gerek var mı onu da bilmiyorum sizin vereceğiniz karar.
Bende Anadolu yakasının bir ucundan gidiyorum Ataşehir bize yakın ama lab iyi olsun dedim. Tedbir benden taktir allahtan dedik yaşadıklarım malum. Yine aynı şekilde tedbir benden taktir allahtan vakti zamanını bekliyorlar.Evet canım hala oraya gidiyorum. Hayırlısı canım. Şişli uzak diye oraya gidiyorum.
Canım nasılsın geçmişi okuyamadım ne durumdasın şuanBende Anadolu yakasının bir ucundan gidiyorum Ataşehir bize yakın ama lab iyi olsun dedim. Tedbir benden taktir allahtan dedik yaşadıklarım malum. Yine aynı şekilde tedbir benden taktir allahtan vakti zamanını bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?