- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Dinlenme sürecindeyim biliyorsundur bazı talihsizlikler yaşadım şuan elimde hiç embriyo kalmadı. Nasipse tekrar başlayacağım.Canım nasılsın geçmişi okuyamadım ne durumdasın şuan
Amin insallahBende sizin gibiydim şimdi cinsiyet için sabırsızlanıyorum. Olur olur 9 gün ne ki çabucak geçer. Hayirli haberlerinizi almak nasip olsun.
Ciddi misin transfer olmadan pgtden mi kötü geldi yoksa negatif transfer mi inan ki aylardır giremiyorum hiç kimseden haberim yok :/Dinlenme sürecindeyim biliyorsundur bazı talihsizlikler yaşadım şuan elimde hiç embriyo kalmadı. Nasipse tekrar başlayacağım.
Bende seni takip ediyorum miniğin umarım biran evvel toparlanır.
Dondurulmuş embriyo mu?Bayanlar bişey sormak istiyorum kaç gündür aklıma takıldı transferimize ortalama 2 hafta var bu süreçte cinsel ilişki yasak mı bize bunla alakalı bilgi verilmedi
Cnm o dedigin test ne için oluo? V nerde yaptırabilirim? Genetik doktoru homozigot için ömür boyu günlük folik asit önerioruz dedi, cnm bna folik asit v b 12yi ndn o formlarda kullanıyim inanki bilgim yok kusura bkma önerebilecegin marka?Bu sonuçlardan dolayı memorial sana kan sulandırıcı iğne vermeyecek. Daha önceki tedavilerde farkli merkezlerde kullandın mı bilmiyorum. Gebelik durumunda kayıpların da oldugu için takip doktorun gerekli görebilir. Kanıtlanmış bir durum olmadığı için biraz doktorun insiyatifine kalıyor durum.
Benim tavsiyem Homosistein değerine de mutlaka baktır. Folik asiti Metilfolat formda ve b12 yi metilkobalamin formda kullan.
Bnde testen bişe anlamadgm için sizlere yzdım çnkü adeti bekliorum bnde, bkalım doktorda n dicek..Sonucunuz gayet iyi ve benimkiyle hemen hemen aynı bende pai 1 homozigot diğeri hetorozigot. Hem tüp bebekteki doktor hem de burada takibimi yapan doktorla görüştüm ikiside korkulacak hic bir sey olmadığını söylediler. Tüp bebek doktoru sırf içim rahat etsin diye kan sulandırıcı iğne verdi ama almadım kendi doktorumda coraspirin verdi haftanın belli günleri içeceğim. Ailenizde farklı bir öykü varsa ya da sebepsiz dusukleriniz varsa belki önlem amacli verirler size de ama cidden korkunç bi tablo değil üzülmeyin. ( ben doktorlarla konusana kadar kendimi yemiştim çünkü)
Bşka test istemediler çok saol cnm..Sonucun normal canım. Son 2 parametre yi pıhtılaşma ya eğilimde göz önünde bulunduruyorlar. Yani faktör v leiden ve faktör II protrombin. Onun dışında ekstra testler de istemiş olmaları lazım. Protein c protein s, AT III gibi
2 tane pgtden sağlıklı geldi. 1 tane hiç göndermemiştim zaten. Hepsi 1. Kalite embriyolar. Pgtliler çözülürken bozulmuş aynı gün pgtsiz de çözüldü o bozulmadı ve transfer oldu. Negatif sonuç aldım. Böylelikle embriyolarım bitti ve başa döndüm. Tekrar başlayacağım. Kısaca böyle oldu canım.Ciddi misin transfer olmadan pgtden mi kötü geldi yoksa negatif transfer mi inan ki aylardır giremiyorum hiç kimseden haberim yok :/
Çok teşekkür ederim ❤
2 mm olması çok normal 4mm altında olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Rahim dökülmeye başladığı için kalın olmaması gerekiyor kalın olursa problem zaten. Östrojen hormonunuz yükseldikçe yumurtanız büyüdükçe rahimde normal döngüde kalınlaşacaktır. Yumurta toplama aşamasındaki kontrollerinizde rahim kalınlığıyla işgili problem görselerdi ilaçlı tedavi uygularlardı rahat olabilirsiniz.Kızlar bişey sorucam bu ay benim dondurulmuş embriyo transferim olacak kısmetse Semra hanım doğal siklus ile transfer dedi yani rahim kalınlaşması için ilaç vermedi kendiliğinden doğal bi şekilde kalınlaşmasını bekliyceklermiş ben adetin 2. Günü gittiğimde endometrium 2 mm di kendi kendine kalınlaşır mı sizce ya sabahtan beri araştırıyorum hep ilaç kullanmışlar aklım takıldı ya yeteri kadar kalınlaşmazsa
Evet canımDondurulmuş embriyo mu?
Ben sormuştum. Çok istemiyorlar ama olursa da kondom kullanın demişlerdi.Evet canım
Ay inanılmaz rahatladım Allah bin kere razı olsun2 mm olması çok normal 4mm altında olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Rahim dökülmeye başladığı için kalın olmaması gerekiyor kalın olursa problem zaten. Östrojen hormonunuz yükseldikçe yumurtanız büyüdükçe rahimde normal döngüde kalınlaşacaktır. Yumurta toplama aşamasındaki kontrollerinizde rahim kalınlığıyla işgili problem görselerdi ilaçlı tedavi uygularlardı rahat olabilirsiniz.
Bir çok kişi natural tedaviyle hamile kalıyor.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun hep pozitif olun güzel şeyler düşünün hayal kurun sonucu bekleyin stresten kaçının. Her şey olacağına varıyor zaten stres sadece olumsuz etkiliyor unutmayın.Ay inanılmaz rahatladım Allah bin kere razı olsun ♥
Canım bilmiyorum ar mamanın neden etki etmediğini ama thickener ii baya.biz çok ızun süredir kullanıyoruz.evet anne sütnede katılabiliyor cnm.bizede doktoruz son çare olarak söylemişti.Çok geçmiş olsun canım
Theckener zaten ar mamada var neden etki etmedi acaba Thickener sütüme katıyorum ilk başta veremedim süt kusuyor diye Thickener yeni keşfettim
Benim mthfr genlerinin her ikisi de heterozigot. Ayrıca faktör 2 protrombin de heterozigot. Mthfr ler için genetik raporunda Homosistein değerine bakılır yüksekse folik asit ve B12 kullanılmalı yazıyordu. Homosistein i ve diğer pıhtılaşma ile ilgili hormon testlerini de yaptırmıştı genetikçi. Şu anda neresi yapar bilmiyorum. Hematoloji veya kalp damarda şansını deneyebilirsin. Benim Homosistein referans aralığında çıktığı için o zaman önemsememiştim. Sonra kurcaladikca aslında yüksek olduğunu farkettim. Yani nasıl kısaca anlatayım şu an bilemiyorum ayrıntılardan ziyade sonuç şu. Mthfr (Metilen Tetra Hidro Folat Reduktaz) probleminde folik asitin aktif formunu vücut kullanabiliyor aynı şekilde b vitamininin de aktif metil formunu kullanmak gerekiyor. Ben bu konulara kafa yordugum zamanlarda çok fazla seçenek yoktu şimdi daha fazla firma bunları üretiyor. Ve natura ayrı ayrı üretiyor mesela. Omepa vm multivitamin ve içinde hem b12 hem folat aktif formda. Osende 2m var. Solgar ınkiler var. Bakıp araştırıp mantıklı geleni kullanabilirsin.Cnm o dedigin test ne için oluo? V nerde yaptırabilirim? Genetik doktoru homozigot için ömür boyu günlük folik asit önerioruz dedi, cnm bna folik asit v b 12yi ndn o formlarda kullanıyim inanki bilgim yok kusura bkma önerebilecegin marka?
Kurtarıcı oldu bizim içinde hamdolsunCanım bilmiyorum ar mamanın neden etki etmediğini ama thickener ii baya.biz çok ızun süredir kullanıyoruz.evet anne sütnede katılabiliyor cnm.bizede doktoruz son çare olarak söylemişti.
Aynen bende şehir dışından geliyorum Memoriaden önce 4 deneme yaptık elimizde kodaman bı hiç vardı imkansız gibi geliyordu İstanbul bı ton fazladan masraf olacaktı Ama Rabbim nasip etti gudebildik de sağlıklı bı şekilde evladimiza da kavuştuk şükürler olsun isteyen herkese versin Allah'ım inşallah şimdi burada bedava yapsalar tedavimi yine istemem inşallah yakın zamanda ikinci tedaviye geliyorum Memorial eBen de yakın diye tercih ettiğim merkezler oldu ama yakın olmasının faydasını görmedim. Önemli olan iyi merkez ve iyi Dr. Şişli memorial de bana epey uzak ama önemli değil. Zaman çok hızlı geçiyor ve aleyhimize işliyor bence uzaklığını düşğnme
Merhabalar ,2 tane pgtden sağlıklı geldi. 1 tane hiç göndermemiştim zaten. Hepsi 1. Kalite embriyolar. Pgtliler çözülürken bozulmuş aynı gün pgtsiz de çözüldü o bozulmadı ve transfer oldu. Negatif sonuç aldım. Böylelikle embriyolarım bitti ve başa döndüm. Tekrar başlayacağım. Kısaca böyle oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?