Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende önümüzdeki ay başlayacağım Allah nasip ederse. Eşimle belki bir umut kendiliğinden olsaydı tüp bebek için aylardır ayırdığım bütçeyi tüp bebek merkezine gidip oradaki kardeşlerime paylastiracaktim.Nasip olmadı inş tedavimizden güzel haberleri hepimiz alırız

Ben temmuz da görüştüm 9250 TL haziran da 8.750 tl mis 1 ayda zam gelmesi tuhaf sadece başlama rakamı bu saklama pgd ilaçlar hepsi ilave keske ilaç için rapor geçseydi amh düşük beni zorlayacak
Aynen öyle sadece başlama ücreti benim sorunumda sebepsiz altından ne çıkacak neler isteyecekler bilmiyorum. Ama raporunuz varsa küçük bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.

İlaçları sgk ile anlaşması olan başka bi hastanede yazdırıp alabilirsiniz doktor yazarsa eğer gonal f ve ovitrelle yi 3 kere ye mahsus olmak üzere devlet ödüyor büyük bir kısmını ben daha önce yazdırarak almıştım

selam canım,
bence hiç kafana takma. tamamen kişiye bağlı. bende 3 gun sonra bi gitmiştim, 4 gun sonra yıne gıtmıstım,hergun gıttıgımde olmustu

Anladım teşekkürler bişey daha sorucam crinome jeli nasıl kullandınız onla alakalı bilgi vermediler bende unuttum sormayı ilk tüp bebek denememde bahçecide yaptm 3 sene geçti pek hatırlamıyorum ama bi ilaç kullandıktan sonra yarım saat yürüyün dediklerini hatırlıyorum bu jel olabilir mi bide progestan iğne vurulmuştum her gün o iğneler beni mahvetmişti memorial da verilmiyomş bi yandan sevindim bi yandan acaba vermeleri daha mı iyi olur diye düşündüm hayırlısı allahtan

İlaç uyguladıktan sonra yürüyüş yapın dedikleri crinone jel. Yarım saat dediklerini hatırlamıyorum. 10 15 dk yürüyün yürüdükçe emilir demişlerdi diye hatırlıyorum. Crinone jel de progestan gibi progesteron içerikli. Merkez genelde jel yazıyor.

Arkadaslar merhaba, bugün taşınma telaşında evi toplarken embriyolarımın pgt sonuclarını buldum.(eşim ve ben kromozomal sağlıklıyız genetik tanıdan yaptırmıstık kendimize) 6 tane 5. Gün embriyomdan 2si bozuk biri mozaik 3ü sağlıklı gelmişti. Biri bana evlat oldu cok sükür sağlıklı topaç bir oğlum var 5 aylık. Diğer iki kardeşi de merkezde bizi bekliyor inşallah. Söylemek istediğime gelirsek, kağıdı detaylı inceledim ve sağlıksız bir embriyoda trizomi 7, yani 7. Gen 2 değil 3 defa kopyalanmış bu down sendromu demek. Kalitesi 5aa. Birinde 15. Kromozom bozulmaya uğramış. Yine kalite 5aa. Mozaikte ise 21. Kromozom monozomi yani tek kalmış kopyalanmamış. Yani 45 kromozomlu embriyo demek. Yine kalite 5aa. Ben kağıdı detaylı incelemeden gecen sene transfer zamanı sormuştum bozukları ve merkez, yapay bir işlem yapıp doğaya karşı geliyoruz. Cok normal bozuk embriyo cıkması demişti. Diyeceğim o ki bence tüp bebek yaptıran herkes pgt de yaptırmalı.

Hanımlar ben bu crinone jeli içeriden temizleyemedim. İçeride topak topak kalıyor. Siz nasıl temizliyorsunuz? Bu ilacın en kötü tarafı bu.

Merhabalar, bizde pgt konusunda kararsız kaldık. Kimisi yaptırın diyor kimisi yaşınız genç ilk tüp bebek tedaviniz gerek yok diyor. Ailenizde genetik bozukluğu olan varmıydı diye yaptırdınız yoksa kendiniz mi istediniz?
Ayrıca kaç tane pgt ye gönderdiniz?

Sonuna kadar katılıyorum bende 10 embriyo oluştu hiçbir problem kromozomal vs yoktu bizde çok kararsız kaldık ama 4 tane 6aa kalite gönderdik pgt ye diğer 6 tane pgt siz donduruldu çok pişmanım keşke hepsine yaptırsaymışım çünkü 4 taneden 2 si bozuk geldi biri down biri trizomi 18 yada 21 hatırlamıyorum. Hepsi de 6aa en iyi kalite o iki sağlıklıdan biri 9 aylık oğlum kucağımda ama hala bu sayfada uyarı yapıyorum ara ara sonra pişman olacağınz bir karar vermeyin arkadaşın dediğini bana da dediler doğal yöntemler kullanılmadığı için yumurtada hasarlar olabiliyormuş evet maddi olarak çok zorluyor ama hesaplarınıza pgt yi de katmanızı şiddetle tavsiye ederim...

Aa gerçekten mi normal bi devlet hastanesi olur mu yoksa o hastanenin tüp bebek bölümünü olması gerekiyor

Inşallah yine sebepsiz olarak kalır .biz 1 sene eşim de hafif hareketsiz sorunu ile basladik takviye ilaclarla 3 ayri doktor bir kaç aya olur dediler sonra ameliyatlar başladı eşim oldu 6 ay sonra en geç gebelik haberiyle bekliyorum dedi o 6 aylarda geçti .Bende hicbir sorun yokken bir anda ameliyat masasında buldum kendimi rahim yapışıkligi varmis hadi ameliyatta oldum yine 3 aya olur dediler.Sonra asıl sorunum amh düşüklüğüyle başladı.Ondan sonra bizde bedenimizde çöküş de başladı. Ardından kimyasal negatif 1 tüp bebek denemesi böyle devam etti. Umarım sadece sebepsizdir her sorun beni bir kaç yaş çökertti.Bir sene önceki resimlerime bakıp bu ben miyim diyorum .Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Aynen öyle sadece başlama ücreti benim sorunumda sebepsiz altından ne çıkacak neler isteyecekler bilmiyorum. Ama raporunuz varsa küçük bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.

Aa gerçekten mi normal bi devlet hastanesi olur mu yoksa o hastanenin tüp bebek bölümünü olması gerekiyor
Normal devlet hastanesi de olur ama devlette doktorlar hiç takibini yapmadıkları hastaya genelde yazmazlar üç kadın doğum hekimi bulunan sgk ile anlaşması olan normalde de takiplerimi yaptırdığım bi özel hastanede yazdırmıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…