Fiyatlar değişti. 8750 TL eski fiyat. Yenisi 9250 TLİndirim yapıyorlar yani teşekkür ederim bende şansımı denerim en azından
Çok teşekkür ederim umarımRica ederimçok doğru bir merkezdesiniz umarım hayırlı olur tedaviniz
Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza en yakın zamandaÇok teşekkür ederim umarımÇok araştırdım ama her araştırmanın sonu bu merkeze çıktı. Sizinde hayırlı olsun. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Ne zaman anlaştınız bu fiyata?
İndirim yapıyorlar yani teşekkür ederim bende şansımı denerim en azından
Aynen öyle sadece başlama ücreti benim sorunumda sebepsiz altından ne çıkacak neler isteyecekler bilmiyorum. Ama raporunuz varsa küçük bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.Ben temmuz da görüştüm 9250 TL haziran da 8.750 tl mis 1 ayda zam gelmesi tuhaf sadece başlama rakamı bu saklama pgd ilaçlar hepsi ilave keske ilaç için rapor geçseydi amh düşük beni zorlayacak
İlaçları sgk ile anlaşması olan başka bi hastanede yazdırıp alabilirsiniz doktor yazarsa eğer gonal f ve ovitrelle yi 3 kere ye mahsus olmak üzere devlet ödüyor büyük bir kısmını ben daha önce yazdırarak almıştımBende önümüzdeki ay başlayacağım Allah nasip ederse. Eşimle belki bir umut kendiliğinden olsaydı tüp bebek için aylardır ayırdığım bütçeyi tüp bebek merkezine gidip oradaki kardeşlerime paylastiracaktim.Nasip olmadı inş tedavimizden güzel haberleri hepimiz alırız
amin inşallahCok sukur canim rabbim kucaginiza almayi da nasip.etsin insallah
selam canım,Tüp bebek sürecine başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun. İkinci muayenem adetten 3 gün sonraya verildi. Sonraki ise 4 gün sonrasına. Bir terslik mi var bilemedim. Çünkü genelde 2-3 gün şeklinde oluyor diye duymuştum. İstemeden de olsa bu dönem de sıkıntı yapıp evhama kapılıyorum.
Anladım teşekkürler bişey daha sorucam crinome jeli nasıl kullandınız onla alakalı bilgi vermediler bende unuttum sormayı ilk tüp bebek denememde bahçecide yaptm 3 sene geçti pek hatırlamıyorum ama bi ilaç kullandıktan sonra yarım saat yürüyün dediklerini hatırlıyorum bu jel olabilir miTransfer günününden sonraki günden saymaya başlayarak, 9. Günün sabahında kan testi yaptırıyorsunuz. Sonucu sabah saatlerinde ivf hemşireye whatsapptan yollamanızı istiyorlar çünkü size gün içinde bir durum değerlendirmesi ile geri dönüş yapılıyor.
İlaç uyguladıktan sonra yürüyüş yapın dedikleri crinone jel. Yarım saat dediklerini hatırlamıyorum. 10 15 dk yürüyün yürüdükçe emilir demişlerdi diye hatırlıyorum. Crinone jel de progestan gibi progesteron içerikli. Merkez genelde jel yazıyor.Anladım teşekkürler bişey daha sorucam crinome jeli nasıl kullandınız onla alakalı bilgi vermediler bende unuttum sormayı ilk tüp bebek denememde bahçecide yaptm 3 sene geçti pek hatırlamıyorum ama bi ilaç kullandıktan sonra yarım saat yürüyün dediklerini hatırlıyorum bu jel olabilir mibide progestan iğne vurulmuştum her gün o iğneler beni mahvetmişti memorial da verilmiyomş bi yandan sevindim bi yandan acaba vermeleri daha mı iyi olur diye düşündüm hayırlısı allahtan
Merhabalar, bizde pgt konusunda kararsız kaldık. Kimisi yaptırın diyor kimisi yaşınız genç ilk tüp bebek tedaviniz gerek yok diyor. Ailenizde genetik bozukluğu olan varmıydı diye yaptırdınız yoksa kendiniz mi istediniz?Arkadaslar merhaba, bugün taşınma telaşında evi toplarken embriyolarımın pgt sonuclarını buldum.(eşim ve ben kromozomal sağlıklıyız genetik tanıdan yaptırmıstık kendimize) 6 tane 5. Gün embriyomdan 2si bozuk biri mozaik 3ü sağlıklı gelmişti. Biri bana evlat oldu cok sükür sağlıklı topaç bir oğlum var 5 aylık. Diğer iki kardeşi de merkezde bizi bekliyor inşallah. Söylemek istediğime gelirsek, kağıdı detaylı inceledim ve sağlıksız bir embriyoda trizomi 7, yani 7. Gen 2 değil 3 defa kopyalanmış bu down sendromu demek. Kalitesi 5aa. Birinde 15. Kromozom bozulmaya uğramış. Yine kalite 5aa. Mozaikte ise 21. Kromozom monozomi yani tek kalmış kopyalanmamış. Yani 45 kromozomlu embriyo demek. Yine kalite 5aa. Ben kağıdı detaylı incelemeden gecen sene transfer zamanı sormuştum bozukları ve merkez, yapay bir işlem yapıp doğaya karşı geliyoruz. Cok normal bozuk embriyo cıkması demişti. Diyeceğim o ki bence tüp bebek yaptıran herkes pgt de yaptırmalı.
Sonuna kadar katılıyorum bende 10 embriyo oluştu hiçbir problem kromozomal vs yoktu bizde çok kararsız kaldık ama 4 tane 6aa kalite gönderdik pgt ye diğer 6 tane pgt siz donduruldu çok pişmanım keşke hepsine yaptırsaymışım çünkü 4 taneden 2 si bozuk geldi biri down biri trizomi 18 yada 21 hatırlamıyorum. Hepsi de 6aa en iyi kalite o iki sağlıklıdan biri 9 aylık oğlum kucağımda ama hala bu sayfada uyarı yapıyorum ara ara sonra pişman olacağınz bir karar vermeyin arkadaşın dediğini bana da dediler doğal yöntemler kullanılmadığı için yumurtada hasarlar olabiliyormuş evet maddi olarak çok zorluyor ama hesaplarınıza pgt yi de katmanızı şiddetle tavsiye ederim...Arkadaslar merhaba, bugün taşınma telaşında evi toplarken embriyolarımın pgt sonuclarını buldum.(eşim ve ben kromozomal sağlıklıyız genetik tanıdan yaptırmıstık kendimize) 6 tane 5. Gün embriyomdan 2si bozuk biri mozaik 3ü sağlıklı gelmişti. Biri bana evlat oldu cok sükür sağlıklı topaç bir oğlum var 5 aylık. Diğer iki kardeşi de merkezde bizi bekliyor inşallah. Söylemek istediğime gelirsek, kağıdı detaylı inceledim ve sağlıksız bir embriyoda trizomi 7, yani 7. Gen 2 değil 3 defa kopyalanmış bu down sendromu demek. Kalitesi 5aa. Birinde 15. Kromozom bozulmaya uğramış. Yine kalite 5aa. Mozaikte ise 21. Kromozom monozomi yani tek kalmış kopyalanmamış. Yani 45 kromozomlu embriyo demek. Yine kalite 5aa. Ben kağıdı detaylı incelemeden gecen sene transfer zamanı sormuştum bozukları ve merkez, yapay bir işlem yapıp doğaya karşı geliyoruz. Cok normal bozuk embriyo cıkması demişti. Diyeceğim o ki bence tüp bebek yaptıran herkes pgt de yaptırmalı.
İlaçları sgk ile anlaşması olan başka bi hastanede yazdırıp alabilirsiniz doktor yazarsa eğer gonal f ve ovitrelle yi 3 kere ye mahsus olmak üzere devlet ödüyor büyük bir kısmını ben daha önce yazdırarak almıştım
Aynen öyle sadece başlama ücreti benim sorunumda sebepsiz altından ne çıkacak neler isteyecekler bilmiyorum. Ama raporunuz varsa küçük bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.
Normal devlet hastanesi de olur ama devlette doktorlar hiç takibini yapmadıkları hastaya genelde yazmazlar üç kadın doğum hekimi bulunan sgk ile anlaşması olan normalde de takiplerimi yaptırdığım bi özel hastanede yazdırmıştım benAa gerçekten mi normal bi devlet hastanesi olur mu yoksa o hastanenin tüp bebek bölümünü olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?