- 15 Kasım 2018
- 50
- 20
- 88
- 37
Amin inşallah isteyen herkese içinde bize de tattırsın Allah evlat sevgisini.Daha önce başka bi merkezde negatif 2 denemem var sebebi malesef tüm testler yapılmasına rağmen bulunamadı uzun uzun açıklamışsınız teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip eder inşallah
Olacağı varmış ne diyeyim şuan yoğun bakımdayız farklı sebeplerden Allah sonumuzu hayır eylesinNe biliceksin ki böyle olacağını canım. Benim eşimin spermlerinde dna hasarı yani parçalanmalar vardı. Baş anomalisi evet eleniyor imsi ile ama dna bozuklugu apayrı bi durum. Bu sebepten ben güvenemedim. Yoksa ben de belki dinlerdim merkezi. Ama hakkını yiyemem ipek hoca imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim demişti. Yücel hoca da yaptırın bence dedi. Semra hocaya rağmen. (Eşime ben yaptıralım diyince ne gerek var diye kavga kıyamet kopmuştu. Merkeze gidip tek tek doktorlara sormuştu. Allah ipek hocadan razı olsun)
Eki Görüntüle 2308584 Kizlar ya şu testler çok mu önemli ya ,üç doktor gezdim( genetik,dahiliye,kadindogum) hepsi başka yere gönderiyor en son hematoloji dendi ama ordan da bakilacagindan emin degilim,ilk defa devletten ücretsiz yaptırayım dedim ama olmayacak gibi özelde çok pahalı mı bu testler bilginiz var mı? Ya da illede yaptırmak gerekiyor mu yaptırmasam olmaz mı ya
Canım hangi doktor ismi ne söyleyebilir misin? Şimdi hayat Hastanesi'ne geldim bin lira üstü fiyat söylendiBen genetiğe gidip yaptırmıştım hatta bana bunları kadın doğum da isteyebiliyor ama buraya kadar gelmişsin yapalım deyip yapmıştı. Çok enteresanlar gerçekten, yardımcı olmak yerine işi yokuşa sürüyorlar.
Cnm bnde çok çektim biliosun hiçbir yer yazmadı, haydarpaşa numune dahiliye bölümünden randevu al , 3 düşügüm oldu de, hemen hiç bişe sormadan yazıo anında 1alt katta kan veriosun 1gün snra 3tanesi çıktı sonucu ertesi günüde 3tanesi dha çıktı internetten sonucunu görüosun 1 hfta bile daha olmadı yaptırdıgım, düşün artık 1 hftada hepsi çkmış oluo bi arkdşda bna tavsiye etmişti burayı dahiliye kadir kayataşEki Görüntüle 2308584 Kizlar ya şu testler çok mu önemli ya ,üç doktor gezdim( genetik,dahiliye,kadindogum) hepsi başka yere gönderiyor en son hematoloji dendi ama ordan da bakilacagindan emin degilim,ilk defa devletten ücretsiz yaptırayım dedim ama olmayacak gibi özelde çok pahalı mı bu testler bilginiz var mı? Ya da illede yaptırmak gerekiyor mu yaptırmasam olmaz mı ya
Canım Bursadayim benCnm bnde çok çektim biliosun hiçbir yer yazmadı, haydarpaşa numune dahiliye bölümünden randevu al , 3 düşügüm oldu de, hemen hiç bişe sormadan yazıo anında 1alt katta kan veriosun 1gün snra 3tanesi çıktı sonucu ertesi günüde 3tanesi dha çıktı internetten sonucunu görüosun 1 hfta bile daha olmadı yaptırdıgım, düşün artık 1 hftada hepsi çkmış oluo bi arkdşda bna tavsiye etmişti burayı dahiliye kadir kayataş
Radyoloji Dr u açıklama yapmadı mı? Siz yorumlamasını isterseniz yorumluyorlar. Tüp bebek Dr u uza da gösterin. Sağ tüpün ucunda genişleme, sol bölgede tüpe kontrast madde geçişine izin vermeyen yapışıklık olduğu belirtilmiş.Konu açtım ama kimse yazmadı nefes alamıyorum keyfim hiç yok önümüzdeki ay tedavi için bugün rahim filmi çektirdim. Açıklama yapılmadı ilk cektirdigimde yapılmamıştı. 2018 ekim ayında hidroselpenks diye girdim rahim de yapışıklık ameliyatı olmustum. Doktor çok kısa sürede yapışmayacagini söylemişti ama sanırım yine sorun var haftaya doktora göstereceğim anlarsanız yorumlayabilir mısınız arkadaşlar Eki Görüntüle 2308589
Cok gecmis olsun Allah şifalar versin ne oldu kuzunaOlacağı varmış ne diyeyim şuan yoğun bakımdayız farklı sebeplerden Allah sonumuzu hayır eylesin
AHhhhNe biliceksin ki böyle olacağını canım. Benim eşimin spermlerinde dna hasarı yani parçalanmalar vardı. Baş anomalisi evet eleniyor imsi ile ama dna bozuklugu apayrı bi durum. Bu sebepten ben güvenemedim. Yoksa ben de belki dinlerdim merkezi. Ama hakkını yiyemem ipek hoca imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim demişti. Yücel hoca da yaptırın bence dedi. Semra hocaya rağmen. (Eşime ben yaptıralım diyince ne gerek var diye kavga kıyamet kopmuştu. Merkeze gidip tek tek doktorlara sormuştu. Allah ipek hocadan razı olsun)
Evet zaman ne hızlı geciyor değil mi O ozlemygtAHhhhStrongmom_ şimdi gördüm , kayıtsız kalamadım. Arkadaşım çok geçmiş olsun. Umarım minik kelebeğin çok çabuk toparlar o ameliyattan gülücükler saçarak çıkar. Bir yerde okumuştum. Sonuçta doğal olmayan yollarla deneyerek yapılıyor tüp bebek. Dolayısıyla hata oranları genetik anomali olma riski doğala göre çok çok daha riskli. Allah sana ben eşine güç kuvvet versin. İlk zamanlarını hatırlıyorum ben de hem senin hem @Eylul41213 in. Hatta @Eylul41213 denememiz aynı anda olmuştu sanki, ben negatif almıştım ağustosta. İkinizi de evlatlarınızı size bağışlasın. Buradaki tüm arkadaşların da Çifter Çifter olsun inşallah. Onlara tavsiyemiz her ihtimali inçe inçe düşünsünler atlamadan adım adım yapsınlar. Bu yola girildiyse benim başıma gelmez demesinler. Kalın sağlıcakla ❤
Kocaeli üniversitesi hematoloji bölümünde yaptırdım.Eki Görüntüle 2308584 Kizlar ya şu testler çok mu önemli ya ,üç doktor gezdim( genetik,dahiliye,kadindogum) hepsi başka yere gönderiyor en son hematoloji dendi ama ordan da bakilacagindan emin degilim,ilk defa devletten ücretsiz yaptırayım dedim ama olmayacak gibi özelde çok pahalı mı bu testler bilginiz var mı? Ya da illede yaptırmak gerekiyor mu yaptırmasam olmaz mı ya
Ben haseki genetik tanı bölümünde yaptırmıştım. Eğitim araştırma hastanesi genetik tanı bölümüne git.Eki Görüntüle 2308584 Kizlar ya şu testler çok mu önemli ya ,üç doktor gezdim( genetik,dahiliye,kadindogum) hepsi başka yere gönderiyor en son hematoloji dendi ama ordan da bakilacagindan emin degilim,ilk defa devletten ücretsiz yaptırayım dedim ama olmayacak gibi özelde çok pahalı mı bu testler bilginiz var mı? Ya da illede yaptırmak gerekiyor mu yaptırmasam olmaz mı ya
Oraya da gittim malesefBen haseki genetik tanı bölümünde yaptırmıştım. Eğitim araştırma hastanesi genetik tanı bölümüne git.
Radyoloji Dr u açıklama yapmadı mı? Siz yorumlamasını isterseniz yorumluyorlar. Tüp bebek Dr u uza da gösterin. Sağ tüpün ucunda genişleme, sol bölgede tüpe kontrast madde geçişine izin vermeyen yapışıklık olduğu belirtilmiş.
Sağlıkla bebegini kucağına al canım,şimdi bunlari okuyunca ben de çok pişmanım keşke gonderseydik diye,inşallah donmuslarim arasında sağlıklı bir şekilde tutup ilerleyen olurGenetikle ilgili ben de yazayım ☺
9 embriyonun 4’ünü gönderdik genetiğe gücümüz ancak buna yetti çünkü şehir dışı git gel, ilaçlar, dondurma parası, tedavi parası derken genetikle beraber 27 bini buldu. Evet tek deneme için çok para gitti ama Rabbim nasip ederse inşallah hepsine değer.
Bende de eşimde de genetik bir rahatsızlık yok, yaşım 27. Semra Hoca bize de genetiğe göndermenize gerek yok dedi ama Soner Hoca ısrarla gönderin bence dedi. İyi ki göndermişiz çünkü 4 taneden sadece 1 tane sağlıklı geldi. Genetiğe giden embriyolarımın hepsi çok iyi kalitedeydi 5AA, 6AB, 4AA, 5AA idi. Bunlardan sadece 6AB olan sağlıklı geldi.Tek transfer yapıldı şükürler olsun şimdi 9 haftalık hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Ben de kesinlikle sorun olmasa da genetik yapılması gerektiğini düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin ❤
Sağlıkla bebegini kucağına al canım,şimdi bunlari okuyunca ben de çok pişmanım keşke gonderseydik diye,inşallah donmuslarim arasında sağlıklı bir şekilde tutup ilerleyen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?