Sperm oluşumu 3 ay önceden oluyor. Yani yaptıklarınız 3 ay sonra etkisini gösteriyor. Bir saat önce etki etmesi mümkün değil. Ama kahvenin sperm artırıcı özelliğinin olduğunu duymuştum.Artışınıza çok sevindim. Sert kahve gerçekten bu etkiyi gösteriyor mu? Onu bilmiyorum belki başka birşey fayda göstermiştir. Tedaviniz hayırlı olsun. Emsey ankara genartla mı çalışıyormuş?
Faydasını görmedim sadece omuz bölgemde ağrı vardı hacamattan sonra kesildi.Kızlar sizce hacamat faydalı mı transfer öncesi? Yaptıran var mı aranızda
Bnm de transferim hftaya semra hoca karar verickmiş dha belli diilmiş..ayın 26 sı yada 27 sinde transferim olucak ben gönül özeri istiyorum ama haberiniz var ? haftaya trasferleri kim yapacak ?
Ankara genart mı bilmiyorum ama pgtyi genart ile çalışıyoruz dediler yaşım 38 geçtiArtışınıza çok sevindim. Sert kahve gerçekten bu etkiyi gösteriyor mu? Onu bilmiyorum belki başka birşey fayda göstermiştir. Tedaviniz hayırlı olsun. Emsey ankara genartla mı çalışıyormuş?
Bize de öyle geliyordu hep okuyordum hareketlendiriyor diye bir deneyelim dedik ileri hız %9 dan %33 yükselince şaşırdık bel bağlamamak lazım ama denenmeliSperm oluşumu 3 ay önceden oluyor. Yani yaptıklarınız 3 ay sonra etkisini gösteriyor. Bir saat önce etki etmesi mümkün değil. Ama kahvenin sperm artırıcı özelliğinin olduğunu duymuştum.
Kaç yumurta oluştu? Benim de salı toplandı.Ankara genart mı bilmiyorum ama pgtyi genart ile çalışıyoruz dediler yaşım 38 geçti
Pgt konusu ise aslında pek dile almak istemiyorum ama görümcwmin ilk çocuğu sakat doğup 40 gün içinde vefat etmiş amcasının çocuğunda da epilepsi sara var ama normal insan gibi kendini yönetemiyor
Benim düşüncelerim pgt den sağlıklı embriyo çıkmasa ama bu embriyorlar rahime transfer edilip sağlıklı bir gebelik olabilirmiydi ya hepsi ziyan olursa korkularım var bir yandan eşimin morfolojisi sıfır tekrar bir düşüğe sebeb olur mu düşük olursa çok zaman kaybı olur mu
Bir de pgt li emriyo olupta genetik hastalıklı çocuk doğar mı
Beyim direk pgt istedi maddi anlamda zorlanacağız ama ödeyemeyecek durumda değiliz
Cevabınız için çok teşekkür ederim
Duanızı isterim yarın opuya giriyorum ❤
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar merhaba ben 5+2 haftalik hamileyim bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gordum ama kalp atisi icin erken dediler bide biraz asagida tutunmua rahim agzina yakin yerde yaticaksin surwkli dedi sadece wc onun disinda kalkmak yok dedi boyle asagi yerlesen duydunuzmu hic biraz moralim bozuldu acikcasi ilki dusmustu bunun icinde cok korkuyorum
Hayırlı olsunKizlar merhaba ben 5+2 haftalik hamileyim bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gordum ama kalp atisi icin erken dediler bide biraz asagida tutunmua rahim agzina yakin yerde yaticaksin surwkli dedi sadece wc onun disinda kalkmak yok dedi boyle asagi yerlesen duydunuzmu hic biraz moralim bozuldu acikcasi ilki dusmustu bunun icinde cok korkuyorum
10 tane saydı ama opu da daha fazla çıkabiliyormuş belki 1-2 adet daha çıkarKaç yumurta oluştu? Benim de salı toplandı.
BU işin içinde biri olarak şunu söyleyebilirim ki. Normalde bir sperm 72 günde oluşuyormuş ama sürekli takviye almış ve kullanmış biri olarak 1 ay sürece kullandığımız takviye hemen etki ettiği oluyor. Hatta DNA hasarı onarımı bile 1 ayda etki ediyor. Eşim Kaan aydosta tedavideydi her ay test yapıp gönderiyorduk. Bizde sadece 1 ilaç etki etti o da etkisini 1 ayda gösterdi. Arkadaşlarım var 1 ayda ne sonuçlar elde etti açıklamak istedim. :) kahve konusunda ben muallaktayım bir şey diyemeyeceğim.Sperm oluşumu 3 ay önceden oluyor. Yani yaptıklarınız 3 ay sonra etkisini gösteriyor. Bir saat önce etki etmesi mümkün değil. Ama kahvenin sperm artırıcı özelliğinin olduğunu duymuştum.
Allah yardımcınız olsun. Endişelenmeyin korkmayında pgt yaptırın eğer ailede doğuştan gelen problem sahibi Kişiler varsa.Ankara genart mı bilmiyorum ama pgtyi genart ile çalışıyoruz dediler yaşım 38 geçti
Pgt konusu ise aslında pek dile almak istemiyorum ama görümcwmin ilk çocuğu sakat doğup 40 gün içinde vefat etmiş amcasının çocuğunda da epilepsi sara var ama normal insan gibi kendini yönetemiyor
Benim düşüncelerim pgt den sağlıklı embriyo çıkmasa ama bu embriyorlar rahime transfer edilip sağlıklı bir gebelik olabilirmiydi ya hepsi ziyan olursa korkularım var bir yandan eşimin morfolojisi sıfır tekrar bir düşüğe sebeb olur mu düşük olursa çok zaman kaybı olur mu
Beyim direk pgt istedi maddi anlamda zorlanacağız ama ödeyemeyecek durumda değiliz
Saol canim insallah ozellikle ilk 3 gun dus almadim bi yarari varmi bilmem ama istemedim yine ilk 3 4 gun kendimi yormadim cok onun disinda cok su ictim ilac saatlerimi aksatmadim okadarHayırlı olsunben yeni duyuyorum böyle bişeyi sizde dikkat edin sırt üstü uzanın sürekli inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız transferden sonra neler yaptınız tutunması için özellikle yaptığınız bişey var mıydı
Amiin insallah isteyen herkes insallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yaşınıza göre yumurta rezerviniz iyi ki 10 tane yumurtanız olmuş. İnşallah sağlıkla gelir pgtden gebelik elde eder sağlıkla kucağınıza alırsınız. Umutsuzluğa kapılmayın burda tek yumurta için tedavi olan gencecik insanlar var. Ayrıca sperm konusunada takılmayın. Benim 2 yıl süren tüp bebek tedavilerimde eşim ne alkolu ne sigarayı hiç bırakmadı. Sperm sayısı 5-10 ml. Hiç yukarı çıkmadı morfoloji hep 1di. Yani bir sağlıklı sperm ile hamilelik olabiliyor. Burda en önemli etkenler laboratuvar biraz şans biraz kısmet ... hayırlı olsun tedaviniz güzel haberler almak dileğiyle...Ankara genart mı bilmiyorum ama pgtyi genart ile çalışıyoruz dediler yaşım 38 geçti
Çok teşekkür ederim sizde hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsunYaşınıza göre yumurta rezerviniz iyi ki 10 tane yumurtanız olmuş. İnşallah sağlıkla gelir pgtden gebelik elde eder sağlıkla kucağınıza alırsınız. Umutsuzluğa kapılmayın burda tek yumurta için tedavi olan gencecik insanlar var. Ayrıca sperm konusunada takılmayın. Benim 2 yıl süren tüp bebek tedavilerimde eşim ne alkolu ne sigarayı hiç bırakmadı. Sperm sayısı 5-10 ml. Hiç yukarı çıkmadı morfoloji hep 1di. Yani bir sağlıklı sperm ile hamilelik olabiliyor. Burda en önemli etkenler laboratuvar biraz şans biraz kısmet ... hayırlı olsun tedaviniz güzel haberler almak dileğiyle...
İnşallah. Benden 10 tane toplandı ama 7 tanesi işleme uygun büyüklükte imiş. Zaten ipek hanım söylemişti. Hayırlısı olsun.10 tane saydı ama opu da daha fazla çıkabiliyormuş belki 1-2 adet daha çıkar
Ne kadar istiyorlar? Bize 290 USD dedilerAz önce hastaneden aradılar pgt başına embriyo fiyatı vermek için hangi genetik testlere baktırmamız soruldu biz genetik test yaptırmadık bilmiyorum bu pgt olsun ngs olsun embriyodaki tüm genetik hasarına bakılmıyor mu iyice aklım karıştı bilgili arkadaşlar lütfen beni bilgilendirirmisiniz yarın doktor bilgilendirecekmiş ama önceden öğrenmekte fayda var diye düşündüm ben pgt yaptırmaktan vaz geçicem gibi eşim ısrarla pgt olsun istiyor peki biz hangi genetiğe baktırmalıyız ailede hep beyinsel olmuş
400 dolar istediler sizinki çok uygunmuşNe kadar istiyorlar? Bize 290 USD dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?