Acıbademe göre imkansız diye birsey yok babaannem bile hamile kalabilir : ) inanılmaz para tuzakları...
Aynen ben de ilk Bülent beyle gorustum bana direk prp yapalım ardından havuz yaparız dedi,sonra memorialle görüştüm yumurtalıklarımin Bülent Bey'in soyledigi kadar vahim olmadığını umut vaddetigini tedaviye baslayabilicegimizi söyledi çok şükür hamile kalamadim ama kaliteli dört embriyom olustu,Bülent beye göre bu imkansızdı üstelik.Merhaba. Semra hoca kanıtlanmamış tedavileri uygulamak istemez. Prp yi kliniğinde uygulamıyor ve tavsiye de etmiyor. Benim de rahimim ince daha önce başka bir yerde prp yaptırmıştım bahsettim kendisine kanıtlanmamış tedavi diyor. Bülent beyi de bu konuda açık eleştiriyor. Açıkçası para ve zaman tuzağı. Bülent bey herkese havuz oluşturmayı ve prp yi öneriyor. Gelene prp gidene prp yani. Kanmayın derim. Orda yumurtalıklara yaptırıp sonraki tedavide foliküllleri boş çıkanı da biliyorum.
.
Tam olarak tuzak değil sadece Bülent Bey'in önüne gelen her hastaya tavsiye edip alel acele yapmaya çalışması etik değil,yoksa güzel sonuçlar alan hastalarda var,ben bir çok kez deneyip başarısız olmuş olsaydım son çare denerdim ama daha iki kez denemiştim ondan yaptirmak istemedimBügün Tv de çıkınca PRP yöntemi Semra Hanım bunu bilmiyor olamaz dedim. Fakat bayağı iddali konuştu Bülent Tıraş. bu PRP de bir tuzaksa yazık milletin emeğine zamanına...
Ben çevremden çok duyuyorumTam olarak tuzak değil sadece Bülent Bey'in önüne gelen her hastaya tavsiye edip alel acele yapmaya çalışması etik değil,yoksa güzel sonuçlar alan hastalarda var,ben bir çok kez deneyip başarısız olmuş olsaydım son çare denerdim ama daha iki kez denemiştim ondan yaptirmak istemedim
Semra hoca gerçekten vicdanlı ve işini çok iyi yapmaya çalışan bir hekim,on görüşmeye gittiğim zaman ücretsiz muayene olmuştum,başka hiç bir merkez bunu yapmiyor,Bursa Acıbadem de tedavi olmustum maddi anlamda bizi bayağı somurduler,tedavi aralarında bile muayene ücreti alınıyordu bazen,ama memorialde hiç öyle bir durum olmadıBen çevremden çok duyuyorum
Bir hekim her hastasına prp ve havuz önermemeli. Belki tek yumurta ile anne olacak o kadın? Herkese standart tedavi uyguluyormuş. Herkese seni gebe bıraktırırım diyormuş. Çok çaresiz kalırsan prp uygulanabilir. Ben rahime 3 defa uygulattım kalınlaştı mı hayır. Çok az hasta cevap veriyor. Deneysel bir tedavi herkesi hem kobay olarak kullanıyor ve bu işi de ticarete dökmüş durumda. Yumurtalık için takviye bence prp den çok daha işe yarar. Bu kadar basit bir uygulamadan 5000 TL gibi bir rakam alması da çok abartı. Çok çaresiz ve başka alternatifi olmayan hastalar bu yola başvurmalı. Denememiş olmayayım diye o da.
.
Ben de jel folikasit ve estrofem kullaniyorum belirti 6.gun cok halsizdim ve belimde ara ara bi agri giriyodu o kadar 7.gun zaten evde test yaptim cok silik 2.cizgi cikti ama asil yerlesme 5.haftadan sonra oluyomus onu anladim dun gece hafif siyah lekem geldi ve kasik agrim.varPeki transfer sonrası hangi ilaçlar verildi size bana bi tek crinome jel ve folik asit verdiler. Bide hamilelikle alakalı belirtiniz oldu mu
Anladım hayırlısıyla sonuçlanır inşallah yerleşme kanaması da görülebiliniyomş ama devam ederse lekelenmeniz dr unuza görününBen de jel folikasit ve estrofem kullaniyorum belirti 6.gun cok halsizdim ve belimde ara ara bi agri giriyodu o kadar 7.gun zaten evde test yaptim cok silik 2.cizgi cikti ama asil yerlesme 5.haftadan sonra oluyomus onu anladim dun gece hafif siyah lekem geldi ve kasik agrim.var
Memorialda 4. Kez transfer oldum sadece sonuncusu pozitif oldu. Eger ki vazgeçseydim şuanda hamile değildim. En son tedavimde 1 embriyom oluştu 6aa oda tuttu bende ümitsizdim. Vazgeçmeyin derim sizinde 1 sağlıklı embriyonuz olsaydı ve tutsaydı bu merkezi sevicektiniz. Daha önce merkezden kendimi soğutmak için 3 negatif nedenim vardı ben devam etmeyi seçtim...Bende son tedavimi memorial da oldum ama sonuç ne yazıkki hüsran. Hatta merkezi seçmem de en büyük etken iyi laboratuarlarının olmasıydı. Ama ne yazıkki döllenme problemi yaşadım ve transfer sürecine gidemedik. Bu nedenle tekrar aynı merkezde tedavi olmayı düşünmüyorum. Amacım kendi deneyimimi paylaşmak her merkez ya da doktor herkese çözüm olamıyor ne yazıkki. Eğer öyle olsaydi sadece 1 tüp bebek merkezi olurdu ülkemizde. Umarım evlat sahibi olmak isteyen ve bu uğurda çaba gösteren herkes muradına kavuşur.
Öncelikle hamileliginiz hayırlı olsun. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ben de sizin gibi ilk 3 tedavimi farklı bir merkezde olmuştum. Yani olumsuz olmasina ragmen ayni merkezde devam etmistim. 4.tedavi için memorial a gitmiştim ama memnun kalmadim. Denemeye elbetteki devam edeceğim ama farklı bir merkezde.Memorialda 4. Kez transfer oldum sadece sonuncusu pozitif oldu. Eger ki vazgeçseydim şuanda hamile değildim. En son tedavimde 1 embriyom oluştu 6aa oda tuttu bende ümitsizdim. Vazgeçmeyin derim sizinde 1 sağlıklı embriyonuz olsaydı ve tutsaydı bu merkezi sevicektiniz. Daha önce merkezden kendimi soğutmak için 3 negatif nedenim vardı ben devam etmeyi seçtim...
Sorununuz neydi peki ?Memorialda 4. Kez transfer oldum sadece sonuncusu pozitif oldu. Eger ki vazgeçseydim şuanda hamile değildim. En son tedavimde 1 embriyom oluştu 6aa oda tuttu bende ümitsizdim. Vazgeçmeyin derim sizinde 1 sağlıklı embriyonuz olsaydı ve tutsaydı bu merkezi sevicektiniz. Daha önce merkezden kendimi soğutmak için 3 negatif nedenim vardı ben devam etmeyi seçtim...
Erkek infertilitesi + benimde tek tüp alındı.Sorununuz neydi peki ?
Tesekkur ediyorum darısı en yakın zamanda size inşallah... benimde ilk tedavim acıbademde olmuştu nefret ettim ordan. Bekletilmek , insani değeri görememek , en önemliside yanlış tedavilerle deneme tahtası gibi kullanılmak... anlıyorum sizi hiç kolay değil. Bir daha olumsuzluk yaşamamanız dileğiyle...Öncelikle hamileliginiz hayırlı olsun. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ben de sizin gibi ilk 3 tedavimi farklı bir merkezde olmuştum. Yani olumsuz olmasina ragmen ayni merkezde devam etmistim. 4.tedavi için memorial a gitmiştim ama memnun kalmadim. Denemeye elbetteki devam edeceğim ama farklı bir merkezde.
Hmm bizimde erkek infertilitesi 2 . Tranferimiz ptesi oldu beklemedeyiz şu an ilk deneme bahçecideydi bizim ve çok sorumsuz bi merkez bende ordan nefret ettimErkek infertilitesi + benimde tek tüp alındı.
Teşekkür ederim.Tesekkur ediyorum darısı en yakın zamanda size inşallah... benimde ilk tedavim acıbademde olmuştu nefret ettim ordan. Bekletilmek , insani değeri görememek , en önemliside yanlış tedavilerle deneme tahtası gibi kullanılmak... anlıyorum sizi hiç kolay değil. Bir daha olumsuzluk yaşamamanız dileğiyle...
Cnm çok geçmiş olsun.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.korkma hiç Allahın izniyle Rabbim koruyacak bebeğini inşallahBen de jel folikasit ve estrofem kullaniyorum belirti 6.gun cok halsizdim ve belimde ara ara bi agri giriyodu o kadar 7.gun zaten evde test yaptim cok silik 2.cizgi cikti ama asil yerlesme 5.haftadan sonra oluyomus onu anladim dun gece hafif siyah lekem geldi ve kasik agrim.var
Ne gibi sorunlar vardı?Hmm bizimde erkek infertilitesi 2 . Tranferimiz ptesi oldu beklemedeyiz şu an ilk deneme bahçecideydi bizim ve çok sorumsuz bi merkez bende ordan nefret ettim
Umarım pozitif sonuçlanır uğurlu gelir burası sizeHmm bizimde erkek infertilitesi 2 . Tranferimiz ptesi oldu beklemedeyiz şu an ilk deneme bahçecideydi bizim ve çok sorumsuz bi merkez bende ordan nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?