Kaç tanesi 400 bizim tanesi400 dolar istediler sizinki çok uygunmuş
Bizede embriyo başına yani bir tanesine dediler birde hangi genetiğe baktıracaksınız diye sordular bilmiyoruz dedimKaç tanesi 400 bizim tanesi
Bu kadar sıkıntı çekmişsiniz. Ne işiniz var emsey de? Profesyonel bir merkeze ve hekime ihtiyacınız var. Bence orda vakit kaybetmeyin.Bizede embriyo başına yani bir tanesine dediler birde hangi genetiğe baktıracaksınız diye sordular bilmiyoruz dedimyarın doktor bilgilendirecekmiş ama tüm genetiği kapsamıyorsa bu pgt yaptırmanın pek anlamı yok geldi bana size böyle bir şey sordular mı
Yok çok şaşırdım. Hangi hastahane sizin?Bizede embriyo başına yani bir tanesine dediler birde hangi genetiğe baktıracaksınız diye sordular bilmiyoruz dedimyarın doktor bilgilendirecekmiş ama tüm genetiği kapsamıyorsa bu pgt yaptırmanın pek anlamı yok geldi bana size böyle bir şey sordular mı
EmseyYok çok şaşırdım. Hangi hastahane sizin?
Pgt yapılırken Hastaya hangi gene bakılsın diye sorulduğunu ilk kez duydum ilginç... güvenilir bir merkez gibi görünmedi bana. Karar sizin Allah yardımcınız olsun.Az önce hastaneden aradılar pgt başına embriyo fiyatı vermek için hangi genetik testlere baktırmamız soruldu biz genetik test yaptırmadık bilmiyorum bu pgt olsun ngs olsun embriyodaki tüm genetik hasarına bakılmıyor mu iyice aklım karıştı bilgili arkadaşlar lütfen beni bilgilendirirmisiniz yarın doktor bilgilendirecekmiş ama önceden öğrenmekte fayda var diye düşündüm ben pgt yaptırmaktan vaz geçicem gibi eşim ısrarla pgt olsun istiyor peki biz hangi genetiğe baktırmalıyız ailede hep beyinsel olmuş
Aç karnına gidiyorsunuz, kısa bir narkoz verilerek toplanıyor yumurtalar. Biraz dinlenip çıkıyorsunuz hastaneden. Hayırlı olsun şimdiden...Merhabalar yumurtam toplanacak nasıl bir işlem bu tavsiyeniz varmıdır? Günseli hanım toplayacak muhtemelen.
Çok teşekkür ederim. Sonrasında ağrı kanama oluyor mu?Aç karnına gidiyorsunuz, kısa bir narkoz verilerek toplanıyor yumurtalar. Biraz dinlenip çıkıyorsunuz hastaneden. Hayırlı olsun şimdiden...
Merhaba. Semra hoca kanıtlanmamış tedavileri uygulamak istemez. Prp yi kliniğinde uygulamıyor ve tavsiye de etmiyor. Benim de rahimim ince daha önce başka bir yerde prp yaptırmıştım bahsettim kendisine kanıtlanmamış tedavi diyor. Bülent beyi de bu konuda açık eleştiriyor. Açıkçası para ve zaman tuzağı. Bülent bey herkese havuz oluşturmayı ve prp yi öneriyor. Gelene prp gidene prp yani. Kanmayın derim. Orda yumurtalıklara yaptırıp sonraki tedavide foliküllleri boş çıkanı da biliyorum.kızlar merhabalar, bugün dr bülent Tıraş PRP yönteminden bahsetti (rahim gençleştirme ile saglıklı yumurta elde etmek) Memorial da acaba bu uygulama var mı bilginiz?
Canım rahat bir işlem. Ağrı sızıda olmuyor. Anestezi uyku hali falan. Gece 12 den sonra su bile içme. Benim Melih bey aldı. Gayet başarılı bir opr. oldu. Çok şükür.Merhabalar yumurtam toplanacak nasıl bir işlem bu tavsiyeniz varmıdır? Günseli hanım toplayacak muhtemelen.
Benim çok az kahve lekelenme oldu. Ağrı hiç olmadı.Çok teşekkür ederim. Sonrasında ağrı kanama oluyor mu?
İddialı konuşuyormuş giden hastalarına bu iş tamam ben seni hamile bıraktırırım diyormuş. Bu kadar iddialı konuşandan uzak durmak lazım. Semra hocanın iddialı konuştuğunu duymadım hiç. Bilimsel ve mantıklı ölçülerde konuşur. Uzak durun derim Bülent hocadan. Nerde show yapan TV'lerde gezen Dr varsa çok etik ve bilimsel olmuyor. Semra hocamız reklam yapmadığı halde klinik dolup taşıyor.Bügün Tv de çıkınca PRP yöntemi Semra Hanım bunu bilmiyor olamaz dedim. Fakat bayağı iddali konuştu Bülent Tıraş. bu PRP de bir tuzaksa yazık milletin emeğine zamanına...
Bu arada prp den en son 5000 TL falan alıyordu.İddialı konuşuyormuş giden hastalarına bu iş tamam ben seni hamile bıraktırırım diyormuş. Bu kadar iddialı konuşandan uzak durmak lazım. Semra hocanın iddialı konuştuğunu duymadım hiç. Bilimsel ve mantıklı ölçülerde konuşur. Uzak durun derim Bülent hocadan. Nerde show yapan TV'lerde gezen Dr varsa çok etik ve bilimsel olmuyor. Semra hocamız reklam yapmadığı halde klinik dolup taşıyor.
Ben 3 kez toplattım oyle birsey olmadı. Basit bir operasyon.Çok teşekkür ederim. Sonrasında ağrı kanama oluyor mu?
Acıbademe göre imkansız diye birsey yok babaannem bile hamile kalabilir : ) inanılmaz para tuzakları...İddialı konuşuyormuş giden hastalarına bu iş tamam ben seni hamile bıraktırırım diyormuş. Bu kadar iddialı konuşandan uzak durmak lazım. Semra hocanın iddialı konuştuğunu duymadım hiç. Bilimsel ve mantıklı ölçülerde konuşur. Uzak durun derim Bülent hocadan. Nerde show yapan TV'lerde gezen Dr varsa çok etik ve bilimsel olmuyor. Semra hocamız reklam yapmadığı halde klinik dolup taşıyor.
Peki transfer sonrası hangi ilaçlar verildi size bana bi tek crinome jel ve folik asit verdiler. Bide hamilelikle alakalı belirtiniz oldu muSaol canim insallah ozellikle ilk 3 gun dus almadim bi yarari varmi bilmem ama istemedim yine ilk 3 4 gun kendimi yormadim cok onun disinda cok su ictim ilac saatlerimi aksatmadim okadar
Bende ilk defa duydum ama bunu söyleyen dr değildi ücret bilgilendirmek için arayan sekreterdiPgt yapılırken Hastaya hangi gene bakılsın diye sorulduğunu ilk kez duydum ilginç... güvenilir bir merkez gibi görünmedi bana. Karar sizin Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?