Hastaneyle alakalı mı?Ne gibi sorunlar vardı?
Evet sorumsuz dediniz merak ettim. Bahçeci ile memorial arasında kalmıştım. Memorial nasipmiş.Hastaneyle alakalı mı?
Transferden yarim saat sonda wcye gittim 1 saat icinde de 2 buçuk saatlik yolculuk yaptım 3 ayımız dolmak üzere. Arkadaşınıza söyleyin sıkmasın canınıÇok tsekkğt ederim arkadaşına transfer yapıldı, transferden sonra wcye çıkmış , transfer sonrası hemen wcye gitmek ve 1 saatlik bir yola çıkmak sorun olur mu acaba
Sağlıkla kucağınıza alın.Transferden yarim saat sonda wcye gittim 1 saat icinde de 2 buçuk saatlik yolculuk yaptım 3 ayımız dolmak üzere. Arkadaşınıza söyleyin sıkmasın canını
5.gün embriyosu 6aa kalitede. Pgtli embriyoydu. Darısı size olsun hepinize dua ediyorum. Çok zor bi süreç.Sağlıkla kucağınıza alın.Kaçıncı gün embriyosu, kalitesi neydi?
Amin canım. Çok sağol5.gün embriyosu 6aa kalitede. Pgtli embriyoydu. Darısı size olsun hepinize dua ediyorum. Çok zor bi süreç.
Amin amin dua edeceğiz size teyzesi sizde yavrunuza kavuşun inşAllahKizlar haftaya cumartesi transfer olucakmisim jel kullanmaya baslicam bide antiyobotik hap falan verdiler bol dualarinizi bekliyorum allah hepimizin kucagini doldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Hanilelerin duasi daha cok kabul olurmus hepimiz icin dua edin allahim kucaginiza almayi nasipnetsin insallahAmin amin dua edeceğiz size teyzesi sizde yavrunuza kavuşun inşAllah♥
Ya mesele yumurta toplamaya gittim koyun sürüsü gibi alıyolar milleti tekerlikli sandalye de bekletiyolar giren çıkan baygın olan herkesi görüyosun bi korkuyla girmiştim ben içeri. Transferde de hiç kamerayla bana bişey seyrettirmediler ne olup bitti anlamadım yani. Embriyoların oluşumu sırasında bana saçma sapan bi açıklama yaptılar biz spermlern Bu kadar hasarlı olduğunu tahmin etmedik tarzında . İşlerini hiç ehli bi şekilde yapmadıklarını gösteriyo bu da ilk tüp bebeğimizdi diye deneme tahtası yöntemi kullandılar resmen. Olumsuz sonuç aldım dr um bi kere aramadı beni ne öncesinde ne sonrasında hiç bi ilgi alaka görmedim. Ama bu saydığım olumsuzlukların hepsini memorial da olumlu gördüm. Drlar gerekli durumlar da hep aradılar benimle bizzat görüştüler yumurta toplamada kmseyi baygın fln görmedim gayet güzel geçti transferde herşeyi anlatıp izlettirdiler memnun kaldım her anlamda artık gerisi takdiri ilahi..Evet sorumsuz dediniz merak ettim. Bahçeci ile memorial arasında kalmıştım. Memorial nasipmiş.
Ne zaman oldu transfer?Ya mesele yumurta toplamaya gittim koyun sürüsü gibi alıyolar milleti tekerlikli sandalye de bekletiyolar giren çıkan baygın olan herkesi görüyosun bi korkuyla girmiştim ben içeri. Transferde de hiç kamerayla bana bişey seyrettirmediler ne olup bitti anlamadım yani. Embriyoların oluşumu sırasında bana saçma sapan bi açıklama yaptılar biz spermlern Bu kadar hasarlı olduğunu tahmin etmedik tarzında . İşlerini hiç ehli bi şekilde yapmadıklarını gösteriyo bu da ilk tüp bebeğimizdi diye deneme tahtası yöntemi kullandılar resmen. Olumsuz sonuç aldım dr um bi kere aramadı beni ne öncesinde ne sonrasında hiç bi ilgi alaka görmedim. Ama bu saydığım olumsuzlukların hepsini memorial da olumlu gördüm. Drlar gerekli durumlar da hep aradılar benimle bizzat görüştüler yumurta toplamada kmseyi baygın fln görmedim gayet güzel geçti transferde herşeyi anlatıp izlettirdiler memnun kaldım her anlamda artık gerisi takdiri ilahi..
Protestan fitil akıyor hep sizde kullanıyor musunuz acabaKizlar haftaya cumartesi transfer olucakmisim jel kullanmaya baslicam bide antiyobotik hap falan verdiler bol dualarinizi bekliyorum allah hepimizin kucagini doldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ben ptesi oldum transfer bugün 5. GünümBu hfta kimin transferleri var bi tek bn miyim☺
Ptesi oldu transferim 4 embriyom oluştu 2 si çok iyi biri orta diğeri kötü denilebilir dendi iyilerden bi tanesi transfer edildi. Ben pgt ye göndermedim aslında bize ilk 1 tanesi çok iyi diğerleri orta kalite denmişti bizde nasıl olsa 1 tane çok iyi kalite var elimizde gerek duymadık göndermeye sonradan 1 taneside çok iyi duruma gelmiş nasip kısmet böyle oldu 2 tane olduğunu bilseydim 2 sini gönderirdim belkiNe zaman oldu transfer?
İnşallah tez zamanda kavuşuruz. Benim embriyolar için, 1-2 tane genetiğe belki gider. Diğerleri zormuş. 3 tanesi orta kalite imiş. Yine de sonradan da güzel gelişebilir dediler. Bugün 4. gün
ağlayacağım hiç iyi değilim.
Rahim kalinliginiz kac cm suan bende pazar yada pazartesi olucam ins net olarak sali gun belli olacak allah gonlumuze gore versin insKizlar haftaya cumartesi transfer olucakmisim jel kullanmaya baslicam bide antiyobotik hap falan verdiler bol dualarinizi bekliyorum allah hepimizin kucagini doldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Anladım canımPtesi oldu transferim 4 embriyom oluştu 2 si çok iyi biri orta diğeri kötü denilebilir dendi iyilerden bi tanesi transfer edildi. Ben pgt ye göndermedim aslında bize ilk 1 tanesi çok iyi diğerleri orta kalite denmişti bizde nasıl olsa 1 tane çok iyi kalite var elimizde gerek duymadık göndermeye sonradan 1 taneside çok iyi duruma gelmiş nasip kısmet böyle oldu 2 tane olduğunu bilseydim 2 sini gönderirdim belki
Benim de olabilir. Yarın arayacaklar.Bu hfta kimin transferleri var bi tek bn miyim☺
Amin canım isteyen herkese rabbim versin inşallah hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasınAnladım canım
İnşallah tutar. Nur topu gibi bir oğlun ya da kızın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?