Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok tsekkğt ederim arkadaşına transfer yapıldı, transferden sonra wcye çıkmış , transfer sonrası hemen wcye gitmek ve 1 saatlik bir yola çıkmak sorun olur mu acaba
Transferden yarim saat sonda wcye gittim 1 saat icinde de 2 buçuk saatlik yolculuk yaptım 3 ayımız dolmak üzere. Arkadaşınıza söyleyin sıkmasın canını

Evet sorumsuz dediniz merak ettim. Bahçeci ile memorial arasında kalmıştım. Memorial nasipmiş.
Ya mesele yumurta toplamaya gittim koyun sürüsü gibi alıyolar milleti tekerlikli sandalye de bekletiyolar giren çıkan baygın olan herkesi görüyosun bi korkuyla girmiştim ben içeri. Transferde de hiç kamerayla bana bişey seyrettirmediler ne olup bitti anlamadım yani. Embriyoların oluşumu sırasında bana saçma sapan bi açıklama yaptılar biz spermlern Bu kadar hasarlı olduğunu tahmin etmedik tarzında . İşlerini hiç ehli bi şekilde yapmadıklarını gösteriyo bu da ilk tüp bebeğimizdi diye deneme tahtası yöntemi kullandılar resmen. Olumsuz sonuç aldım dr um bi kere aramadı beni ne öncesinde ne sonrasında hiç bi ilgi alaka görmedim. Ama bu saydığım olumsuzlukların hepsini memorial da olumlu gördüm. Drlar gerekli durumlar da hep aradılar benimle bizzat görüştüler yumurta toplamada kmseyi baygın fln görmedim gayet güzel geçti transferde herşeyi anlatıp izlettirdiler memnun kaldım her anlamda artık gerisi takdiri ilahi..

Ne zaman oldu transfer?
İnşallah tez zamanda kavuşuruz. Benim embriyolar için, 1-2 tane genetiğe belki gider. Diğerleri zormuş. 3 tanesi orta kalite imiş. Yine de sonradan da güzel gelişebilir dediler. Bugün 4. gün
ağlayacağım hiç iyi değilim.

Ptesi oldu transferim 4 embriyom oluştu 2 si çok iyi biri orta diğeri kötü denilebilir dendi iyilerden bi tanesi transfer edildi. Ben pgt ye göndermedim aslında bize ilk 1 tanesi çok iyi diğerleri orta kalite denmişti bizde nasıl olsa 1 tane çok iyi kalite var elimizde gerek duymadık göndermeye sonradan 1 taneside çok iyi duruma gelmiş nasip kısmet böyle oldu 2 tane olduğunu bilseydim 2 sini gönderirdim belki

Kizlar haftaya cumartesi transfer olucakmisim jel kullanmaya baslicam bide antiyobotik hap falan verdiler bol dualarinizi bekliyorum allah hepimizin kucagini doldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Rahim kalinliginiz kac cm suan bende pazar yada pazartesi olucam ins net olarak sali gun belli olacak allah gonlumuze gore versin ins

Anladım canım
İnşallah tutar. Nur topu gibi bir oğlun ya da kızın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…