Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ama jel 4gün diil, rulid antibiotik bni maf etti karın agrısı çokkk yaptııı((
evet o jeli baya kullancakmısım aynen ya bende dun çatlatma iğnesi vurdum o benı maf etti kasıklarım falan agrıyor ara ara haplarıda yarın baslıcam bakalım o zaman ne ıolcak

merhaba,

bende şişli memorialde yumurta toplama işlemini yaptırdım şubatta ancak hala transfere gidemedim : (
işlerimin yoğunlunluğundan bu ay da erteledim :
tek embriyo transferim olacak PGT li.
3. tüp bebek denemem olacak , daha önce fertijinde kimyasal gebelik geçirdim
bakalım nasip burada inş olacak...
tüm transfere gideceklere dua edeceğim , herseye gönlünüzce olsun

Endişelenmeyin. Ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir benim ilk gebeligimde öyle olmuştu 6. 7. Haftada yukarı ilerlemişti. Bebeğimi kaybettim ama bu sebeple değil. Orda kalsa da süreç daha zor ilerler ama sağlıkla doğar inşallah. Stres yapmamaya gayret edin. Sevgilerle ❤

Etki eden ilaç neydi acaba klomen mi?

Bahçeci Mustafa Hocam da öyle. Çok iddialı konuşmuyor bilimsel çerçevede. Ilk görüşmede moral de vermek adına önce Allahın izniyle başarıcaz birlikte dedi. Benim çok hoşuma gitti bu tavrı. Tv programlarında da daha çok bilimsel verilerden,süreçten bahsediyor. Bizde de morfolojik hasar çok olduğu için zor ilerledi süreç 18 embriyodan 3 e düştü. 2. Transferde kalitesi düşük 2 embriyo olduğu için imtiyaz kullanıp çift embriyo transferi yaptı çünkü biri muhtemelen tutunamayacak dedi ayrı ayrı maddi manevi yıpranmayın dedi çünkü ben ilk olumsuz transferde çok üzüldüm doktorum da gördü ve hatta kızdı sakın ağlama önüne bak daha çok gençsin diye. Dediği gibi 2. Transferde biri tutundu. O da en fazla 9. Haftaya kadar dayanabildi malesef. Şimdi antioksidan kullanıyor eşim ve klomen. Inşallah tedavi gerektirmeden doğal yolla gebelik olur.

Hangi doktorda gördünüz tedavi. Ben de orada gördüm. Şişli de. Doktorum Mustafa hoca ve asistanı Lale hocaydı. Ve çok memnun kaldım. Süreçte ve gebelik sonlaninca da haber verdim hastaneye. Lale Hocam aradı beni. Her doktor bu kadar detay düşünemeyebilir. Işlem yoğunluğu da yüzlerce insan geliyor günde kliniğe o yüzden normal bence. Doktorun ameliyat günü gibi olmuş oluyor ve zaman çok kıymetli. Verilen saatte herkesi alması gerekir sonuçta iğne yapılıyor ve saatini bekliyorsunuz opu için. Siz sanırım stresinizi tetikleyen bu detaylara kızmışsınız. Sonuç inşallah değer her şeye.

Sperra kapsül kullandık 1 ayda etki etti.
Kaç doz kullandınız günde ve tedavi sürecinde olumlu sonuçlara ulaştınız mı? Bize de bahçeci üroloğu promen k ve klomen önerdi onları kullanıyor eşim. Araya taşınma vesaire işleri girdi test de yaptıramadı henüz. Çok stres oldu ev sahibimizle sorun yaşadık pat diye oğlum evlenecek çıkın mevzuu oldu. Stresin olumsuz etkilemesinden korkuyorum

Ben stres sıkıntı olumsuz etkiliyor falan onlara inanmıyorum açıkcası. Sadece örnek verirken rahat olmazsa o da sayıyı etkileyebilir. Kadınlar da daha çok etkilediğini düşünüyorum.
Eşim günde 2 kapsül kullandı sabah akşam. Biz herşey denedik. Promen k da dahil. Bizde işte yaramadı ama kişiden kişiye değişiyor. Deneye deneye size neyin fayda ettiğini anlarsınız.
Klomen eşimde kullandı 1 ay ama Kaan aydos eğer hormonlarda sorun yoksa kullanmak mantıksız ve anlamsız demişti bıraktırdı ve ımpryl ve sperra kullandık o da sayıya etki etti. Eşimin sorunu haraket ama hiç biri harakete iyi gelmedi. 1 tüp bebek negatifim var 2. De olur inşallah.
Bu arada DNA sorunu gibi bir şey demişsiniz bu nedir? DNA hasarı mı var? % kaç?

Burçak hanım da yaptırmıştm

Yok dna hasarı yok bizde. Daha doğrusu kan dna hasarı. Spermde bakılmadı ürolog gerek görmedi bununla ilgili kanıtlanmış veriler yok dedi. Önemli olan kanda dna hasarı olup olmaması dedi. Çünkü eşimde varikosel ya da benzer bir durum yok. Hormonları da normal çıktı. Promen k ya da benzer takviyeler antioksidan içeriyor sadece markaya isme göre oranları farklı sanırım. Dediginiz gibi deneyerek görücez. Ama tıbbi genetikçi de bize alternatif çözümler yerine tıbben faydası kanıtlanmış şeyleri tek başına kullanın. Birlikte alındığında kiminde olumlu etki yapabilir ama sizde de kesin yanıt verecek diyemeyiz bu normal ilaçlar için de geçerli her ilaç herkese iyi gelmez şeklinde açıklama yaptı.

Kanda DNA hasarını ilk kez duyuyorum. Daha neler öğreneceğim acaba. Başarılar diliyorum en kısa zaman sa sonuç alın.

Merhaba arkadaşlar, eşinde hipo hipo rahatsızlığı olan varmı aranızda,test yaptırmıştık %96 anarmol morfoloji izlenmiş. Tüp bebek de morfoloji değerine önem veriliyormu, bilgisi olan varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…