11 cm mis bugun oyle soyledi normal mi acaba hic bilmiyotumRahim kalinliginiz kac cm suan bende pazar yada pazartesi olucam ins net olarak sali gun belli olacak allah gonlumuze gore versin ins
Yok fitil vermedi doktorum sadece jel verdi bide dort gun kullanacagim prednol falan verdiProtestan fitil akıyor hep sizde kullanıyor musunuz acaba
Jeli size sabah akşam mı verdi yanlz sabah mı verdiYok fitil vermedi doktorum sadece jel verdi bide dort gun kullanacagim prednol falan verdi
Ama jel 4gün diil, rulid antibiotik bni maf etti karın agrısı çokkk yaptıııYok fitil vermedi doktorum sadece jel verdi bide dort gun kullanacagim prednol falan verdi
evet o jeli baya kullancakmısım aynen ya bende dun çatlatma iğnesi vurdum o benı maf etti kasıklarım falan agrıyor ara ara haplarıda yarın baslıcam bakalım o zaman ne ıolcakAma jel 4gün diil, rulid antibiotik bni maf etti karın agrısı çokkk yaptııı((
bana sadece sabah verildiJeli size sabah akşam mı verdi yanlz sabah mı verdi
Endişelenmeyin. Ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir benim ilk gebeligimde öyle olmuştu 6. 7. Haftada yukarı ilerlemişti. Bebeğimi kaybettim ama bu sebeple değil. Orda kalsa da süreç daha zor ilerler ama sağlıkla doğar inşallah. Stres yapmamaya gayret edin. Sevgilerle ❤Kizlar merhaba ben 5+2 haftalik hamileyim bugun keseyi gormeye gittik cok sukur gordum ama kalp atisi icin erken dediler bide biraz asagida tutunmua rahim agzina yakin yerde yaticaksin surwkli dedi sadece wc onun disinda kalkmak yok dedi boyle asagi yerlesen duydunuzmu hic biraz moralim bozuldu acikcasi ilki dusmustu bunun icinde cok korkuyorum
Etki eden ilaç neydi acaba klomen mi?BU işin içinde biri olarak şunu söyleyebilirim ki. Normalde bir sperm 72 günde oluşuyormuş ama sürekli takviye almış ve kullanmış biri olarak 1 ay sürece kullandığımız takviye hemen etki ettiği oluyor. Hatta DNA hasarı onarımı bile 1 ayda etki ediyor. Eşim Kaan aydosta tedavideydi her ay test yapıp gönderiyorduk. Bizde sadece 1 ilaç etki etti o da etkisini 1 ayda gösterdi. Arkadaşlarım var 1 ayda ne sonuçlar elde etti açıklamak istedim. :) kahve konusunda ben muallaktayım bir şey diyemeyeceğim.
Bahçeci Mustafa Hocam da öyle. Çok iddialı konuşmuyor bilimsel çerçevede. Ilk görüşmede moral de vermek adına önce Allahın izniyle başarıcaz birlikte dedi. Benim çok hoşuma gitti bu tavrı. Tv programlarında da daha çok bilimsel verilerden,süreçten bahsediyor. Bizde de morfolojik hasar çok olduğu için zor ilerledi süreç 18 embriyodan 3 e düştü. 2. Transferde kalitesi düşük 2 embriyo olduğu için imtiyaz kullanıp çift embriyo transferi yaptı çünkü biri muhtemelen tutunamayacak dedi ayrı ayrı maddi manevi yıpranmayın dedi çünkü ben ilk olumsuz transferde çok üzüldüm doktorum da gördü ve hatta kızdı sakın ağlama önüne bak daha çok gençsin diye. Dediği gibi 2. Transferde biri tutundu. O da en fazla 9. Haftaya kadar dayanabildi malesef. Şimdi antioksidan kullanıyor eşim ve klomen. Inşallah tedavi gerektirmeden doğal yolla gebelik olur.İddialı konuşuyormuş giden hastalarına bu iş tamam ben seni hamile bıraktırırım diyormuş. Bu kadar iddialı konuşandan uzak durmak lazım. Semra hocanın iddialı konuştuğunu duymadım hiç. Bilimsel ve mantıklı ölçülerde konuşur. Uzak durun derim Bülent hocadan. Nerde show yapan TV'lerde gezen Dr varsa çok etik ve bilimsel olmuyor. Semra hocamız reklam yapmadığı halde klinik dolup taşıyor.
Hangi doktorda gördünüz tedavi. Ben de orada gördüm. Şişli de. Doktorum Mustafa hoca ve asistanı Lale hocaydı. Ve çok memnun kaldım. Süreçte ve gebelik sonlaninca da haber verdim hastaneye. Lale Hocam aradı beni. Her doktor bu kadar detay düşünemeyebilir. Işlem yoğunluğu da yüzlerce insan geliyor günde kliniğe o yüzden normal bence. Doktorun ameliyat günü gibi olmuş oluyor ve zaman çok kıymetli. Verilen saatte herkesi alması gerekir sonuçta iğne yapılıyor ve saatini bekliyorsunuz opu için. Siz sanırım stresinizi tetikleyen bu detaylara kızmışsınız. Sonuç inşallah değer her şeye.Ya mesele yumurta toplamaya gittim koyun sürüsü gibi alıyolar milleti tekerlikli sandalye de bekletiyolar giren çıkan baygın olan herkesi görüyosun bi korkuyla girmiştim ben içeri. Transferde de hiç kamerayla bana bişey seyrettirmediler ne olup bitti anlamadım yani. Embriyoların oluşumu sırasında bana saçma sapan bi açıklama yaptılar biz spermlern Bu kadar hasarlı olduğunu tahmin etmedik tarzında . İşlerini hiç ehli bi şekilde yapmadıklarını gösteriyo bu da ilk tüp bebeğimizdi diye deneme tahtası yöntemi kullandılar resmen. Olumsuz sonuç aldım dr um bi kere aramadı beni ne öncesinde ne sonrasında hiç bi ilgi alaka görmedim. Ama bu saydığım olumsuzlukların hepsini memorial da olumlu gördüm. Drlar gerekli durumlar da hep aradılar benimle bizzat görüştüler yumurta toplamada kmseyi baygın fln görmedim gayet güzel geçti transferde herşeyi anlatıp izlettirdiler memnun kaldım her anlamda artık gerisi takdiri ilahi..
Sperra kapsül kullandık 1 ayda etki etti.Etki eden ilaç neydi acaba klomen mi?
Kaç doz kullandınız günde ve tedavi sürecinde olumlu sonuçlara ulaştınız mı? Bize de bahçeci üroloğu promen k ve klomen önerdi onları kullanıyor eşim. Araya taşınma vesaire işleri girdi test de yaptıramadı henüz. Çok stres oldu ev sahibimizle sorun yaşadık pat diye oğlum evlenecek çıkın mevzuu oldu. Stresin olumsuz etkilemesinden korkuyorumSperra kapsül kullandık 1 ayda etki etti.
Ben stres sıkıntı olumsuz etkiliyor falan onlara inanmıyorum açıkcası. Sadece örnek verirken rahat olmazsa o da sayıyı etkileyebilir. Kadınlar da daha çok etkilediğini düşünüyorum.Kaç doz kullandınız günde ve tedavi sürecinde olumlu sonuçlara ulaştınız mı? Bize de bahçeci üroloğu promen k ve klomen önerdi onları kullanıyor eşim. Araya taşınma vesaire işleri girdi test de yaptıramadı henüz. Çok stres oldu ev sahibimizle sorun yaşadık pat diye oğlum evlenecek çıkın mevzuu oldu. Stresin olumsuz etkilemesinden korkuyorum
Burçak hanım da yaptırmıştmHangi doktorda gördünüz tedavi. Ben de orada gördüm. Şişli de. Doktorum Mustafa hoca ve asistanı Lale hocaydı. Ve çok memnun kaldım. Süreçte ve gebelik sonlaninca da haber verdim hastaneye. Lale Hocam aradı beni. Her doktor bu kadar detay düşünemeyebilir. Işlem yoğunluğu da yüzlerce insan geliyor günde kliniğe o yüzden normal bence. Doktorun ameliyat günü gibi olmuş oluyor ve zaman çok kıymetli. Verilen saatte herkesi alması gerekir sonuçta iğne yapılıyor ve saatini bekliyorsunuz opu için. Siz sanırım stresinizi tetikleyen bu detaylara kızmışsınız. Sonuç inşallah değer her şeye.
Yok dna hasarı yok bizde. Daha doğrusu kan dna hasarı. Spermde bakılmadı ürolog gerek görmedi bununla ilgili kanıtlanmış veriler yok dedi. Önemli olan kanda dna hasarı olup olmaması dedi. Çünkü eşimde varikosel ya da benzer bir durum yok. Hormonları da normal çıktı. Promen k ya da benzer takviyeler antioksidan içeriyor sadece markaya isme göre oranları farklı sanırım. Dediginiz gibi deneyerek görücez. Ama tıbbi genetikçi de bize alternatif çözümler yerine tıbben faydası kanıtlanmış şeyleri tek başına kullanın. Birlikte alındığında kiminde olumlu etki yapabilir ama sizde de kesin yanıt verecek diyemeyiz bu normal ilaçlar için de geçerli her ilaç herkese iyi gelmez şeklinde açıklama yaptı.Ben stres sıkıntı olumsuz etkiliyor falan onlara inanmıyorum açıkcası. Sadece örnek verirken rahat olmazsa o da sayıyı etkileyebilir. Kadınlar da daha çok etkilediğini düşünüyorum.
Eşim günde 2 kapsül kullandı sabah akşam. Biz herşey denedik. Promen k da dahil. Bizde işte yaramadı ama kişiden kişiye değişiyor. Deneye deneye size neyin fayda ettiğini anlarsınız.
Klomen eşimde kullandı 1 ay ama Kaan aydos eğer hormonlarda sorun yoksa kullanmak mantıksız ve anlamsız demişti bıraktırdı ve ımpryl ve sperra kullandık o da sayıya etki etti. Eşimin sorunu haraket ama hiç biri harakete iyi gelmedi. 1 tüp bebek negatifim var 2. De olur inşallah.
Bu arada DNA sorunu gibi bir şey demişsiniz bu nedir? DNA hasarı mı var? % kaç?
BilemedimBurçak hanım da yaptırmıştm
Kanda DNA hasarını ilk kez duyuyorum. Daha neler öğreneceğim acaba. Başarılar diliyorum en kısa zaman sa sonuç alın.Yok dna hasarı yok bizde. Daha doğrusu kan dna hasarı. Spermde bakılmadı ürolog gerek görmedi bununla ilgili kanıtlanmış veriler yok dedi. Önemli olan kanda dna hasarı olup olmaması dedi. Çünkü eşimde varikosel ya da benzer bir durum yok. Hormonları da normal çıktı. Promen k ya da benzer takviyeler antioksidan içeriyor sadece markaya isme göre oranları farklı sanırım. Dediginiz gibi deneyerek görücez. Ama tıbbi genetikçi de bize alternatif çözümler yerine tıbben faydası kanıtlanmış şeyleri tek başına kullanın. Birlikte alındığında kiminde olumlu etki yapabilir ama sizde de kesin yanıt verecek diyemeyiz bu normal ilaçlar için de geçerli her ilaç herkese iyi gelmez şeklinde açıklama yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?