- 15 Kasım 2018
- 50
- 20
- 88
- 37
Kanda dediğim kan alınıp dna yapısına bakıldı. Bozuk ya da mutasyona uğramış gen var mı diye bunlara bakıldı eşimde de bende de. Bu bebek kaybına sebep olacak ya da doğsa bile kalıtsal bir hastalık olabilir mi diye tedbiren bakılan bi test. Herhangi bi sorun çıkmadı bunlarda. Ürolog da kişiye göre değişken süreç izliyo olabilir. Muayene etti bi kaç test istedi eşimden hormon ve y delesyonu gibi sonuçlar temizdi. Başka bi tedavi önermedi bunları da en az 3 ay önerdi sperm 72 günde oluşuyormuş bu konuda da bilgi kirliliği çok 1 ay diyen var ama doktorumuz da en az 3 ay kullanmak şart dedi kesintisiz.Kanda DNA hasarını ilk kez duyuyorum. Daha neler öğreneceğim acaba. Başarılar diliyorum en kısa zaman sa sonuç alın.
Hala orda mı tedavi görüyosunuz.? Ben yaşadıklarımı paylaştım. Güven veren bi merkez olarak görmüyorum ki haberlere bile çıkmış bi merkez kötü anlamda insanların deneyimsizliklerinden yararlandıklarını düşünüyorum.Bilemedimbiz genel anlamda merkezden memnun ayrıldık.
Hayır tedavi sürecini tamamladık. Tekrar gitmedik gebelik kaybım oldu. Sorunun merkezine odaklandık şimdilik eşim ilaç kullanıyo. Biz o süreçte çok araştırdık klinikleri,doktorları. Gerçekten bu kadar başarısız olsalar bu kadar çok şehir hatta ülkede şube açmış olamazlardı. Bilmiyorum size aksilikler denk gelmiş demekki. Sevmek ya da beğenmek elbette göreceli kavramlar. Deneyimli giden bir arkadaşım tavsiye etmişti bana daha önce defalarca farklı merkezlerde olumsuz sonuç almışlardı. Bu merkezde Mustafa hocada olumlu sonucu aldılar şimdi kızları 1 yaşında tam. Ben daha çok gidenlerden aldığım olumlu dönütlerle tercihimi yapmıştım. Haberlerde çıkan konu neydi tam olarak?Hala orda mı tedavi görüyosunuz.? Ben yaşadıklarımı paylaştım. Güven veren bi merkez olarak görmüyorum ki haberlere bile çıkmış bi merkez kötü anlamda insanların deneyimsizliklerinden yararlandıklarını düşünüyorum.
Tabikide göreceli herkesin görüşü farklı olabilir. Ben size saygı duyuyorum. Siz ordan memnun kalmış olabilirsiniz. Ama Başkasının embriyosunu başkasına transfer eden bi merkezden bahsediyoruz. Mesele bi çok yerde bi çok merkez açmak değil mesele işini adam akıllı yapmak bence onların yaptığı ufacık bi hata insanların hayatına mal oluyo. Ama tabiki kim nerede mutluysa huzurluysa orda devam edebilir herkesin hür kararı.. Burda bu bilgileri veriyoruz ki bizler daha iyi seçim yapabilelim. 2 merkezde benim babamın merkezi değil sonuçta:))Hayır tedavi sürecini tamamladık. Tekrar gitmedik gebelik kaybım oldu. Sorunun merkezine odaklandık şimdilik eşim ilaç kullanıyo. Biz o süreçte çok araştırdık klinikleri,doktorları. Gerçekten bu kadar başarısız olsalar bu kadar çok şehir hatta ülkede şube açmış olamazlardı. Bilmiyorum size aksilikler denk gelmiş demekki. Sevmek ya da beğenmek elbette göreceli kavramlar. Deneyimli giden bir arkadaşım tavsiye etmişti bana daha önce defalarca farklı merkezlerde olumsuz sonuç almışlardı. Bu merkezde Mustafa hocada olumlu sonucu aldılar şimdi kızları 1 yaşında tam. Ben daha çok gidenlerden aldığım olumlu dönütlerle tercihimi yapmıştım. Haberlerde çıkan konu neydi tam olarak?
Kizlar donmuş tedavi icij ne kadar ücret alınıyor?
Benim de cuma gunu transfer, ilk transferim cok heyecanliyimBu hfta kimin transferleri var bi tek bn miyim☺
Dondurulmuş emriyomu ve naturel tedavi mı yapıldı. Yoksa ilaçlımı oldunuz. Tedavi aşamalarından bahsedermisnz. Ultrason la birlikte kan da verdiniz miBenim de cuma gunu transfer, ilk transferim cok heyecanliyiminsallah hepimiz icin hayirlisi olur
Aaaa var mı o kadar yaBildigim kadariyla 4.750 tl dondurulmus transfer ucreti
Dondurulmus embriyo, naturel tedavi yapildi. Yumurtalarim toplandiktan sonra 2. Adetin 2. Gunu gittim. Sadece ultrasonla her sey yolunda mi diye bakildi kan tahlili yapilmadi. 9 gun sonra yine randevu verildi o zaman kan alindi rahim kalinligi 8mmdi ama lh dusuk cikti. Ertesi gun yine randevu verildi, kana bakildi rahim 8,5 olmustu, lh yukselmis. Bunun uzerine transfer sureci basladi. Once catlatma ignesi yaptim kontrolun hemen ertesi gunu 19:00da. 2 Gun sonra da iki ilac ve crinone jele basladim. Cumaya kadar bu sekilde. Sonrasini bilmiyorum hic. Folic asit hepimiz surekli iciyoruz zaten onu hic yazmiyorumDondurulmuş emriyomu ve naturel tedavi mı yapıldı. Yoksa ilaçlımı oldunuz. Tedavi aşamalarından bahsedermisnz. Ultrason la birlikte kan da verdiniz mi
Evet malesef, bizim kisitli bir butcemiz vardi, ilk seferde olmazsa borc harc devam etmeye calisacagiz. Esim notr ama ben bir cocugumuz olmasini cok istiyorum. Insallah hepimizin saglikli uzun omurlu evlatlari olsunAaaa var mı o kadar ya
İnşallah ya olur neden olmasın,özel değilse problem ne? Mesela bizde rezerv azlığı var en skintili durumlardan biri,zaman problemi de oluyor rezerv az oluncaEvet malesef, bizim kisitli bir butcemiz vardi, ilk seferde olmazsa borc harc devam etmeye calisacagiz. Esim notr ama ben bir cocugumuz olmasini cok istiyorum. Insallah hepimizin saglikli uzun omurlu evlatlari olsun
benimde cumartesi aynı surecten geiyoruz :) jeli de kullanmaya başadım haplarıda ilk denemem :9Dondurulmus embriyo, naturel tedavi yapildi. Yumurtalarim toplandiktan sonra 2. Adetin 2. Gunu gittim. Sadece ultrasonla her sey yolunda mi diye bakildi kan tahlili yapilmadi. 9 gun sonra yine randevu verildi o zaman kan alindi rahim kalinligi 8mmdi ama lh dusuk cikti. Ertesi gun yine randevu verildi, kana bakildi rahim 8,5 olmustu, lh yukselmis. Bunun uzerine transfer sureci basladi. Once catlatma ignesi yaptim kontrolun hemen ertesi gunu 19:00da. 2 Gun sonra da iki ilac ve crinone jele basladim. Cumaya kadar bu sekilde. Sonrasini bilmiyorum hic. Folic asit hepimiz surekli iciyoruz zaten onu hic yazmiyorum
Çıkan haberle ilgili düşünceniz çok doğru ancak bu haberin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Sistemin nasıl barkodla ve kendi kontrollerinizle onaylandığını görmüşsünüzdür. Açıkçası çok mantıklı gelmedi bana embriyo karışıklığı.Tabikide göreceli herkesin görüşü farklı olabilir. Ben size saygı duyuyorum. Siz ordan memnun kalmış olabilirsiniz. Ama Başkasının embriyosunu başkasına transfer eden bi merkezden bahsediyoruz. Mesele bi çok yerde bi çok merkez açmak değil mesele işini adam akıllı yapmak bence onların yaptığı ufacık bi hata insanların hayatına mal oluyo. Ama tabiki kim nerede mutluysa huzurluysa orda devam edebilir herkesin hür kararı.. Burda bu bilgileri veriyoruz ki bizler daha iyi seçim yapabilelim. 2 merkezde benim babamın merkezi değil sonuçta:))
Bende bir cikolata kist var, esimin de florencete yaptirdigimiz testte morfoloji sorunluydu. Orada direkt esim kaynakli tup bebek dediler. Ikimiz de 32 yasindayiz bu arada. Sonra ben bulent beyden hic boyle bir ise girecek elektrigi alamadim ve is yerimdeki bir arkadasimin tavsiyesiyle semra hanimi ogrendim. Memoriala gelince esimin ayni test sonucuna bakip burda bir sorun yok ama siz bizim hastanemizde de yaptirin semen analizini dendi. O gun sorun hep cikolata kist gibi konusuldu. Sonra esim memorialda semen analizi yapinca volume az cikti, urolojide detay arastirma yapildi ama bir sey cikmadi. Son durumda sorun cikolata kistİnşallah ya olur neden olmasın,özel değilse problem ne? Mesela bizde rezerv azlığı var en skintili durumlardan biri,zaman problemi de oluyor rezerv az olunca
Yaaaa nerdeyse ayni gun transfer olacakmisbenimde cumartesi aynı surecten geiyoruz :) jeli de kullanmaya başadım haplarıda ilk denemem :9
Karışıklık olayı doğru en son aile ile röportaj yapılmıştı. Mahkeme çocuğun embriyo sahibine verilmesini hükmetti. Aile de resmen taşıyıcı annelik yaptık diye konuşmuştu. Bu olayları örtbas etmek ve internetten haberleri kaldırmak için Mustafa bey yüklü bir para ödemiş. Başarılı olamadı olay duyuldu.Çıkan haberle ilgili düşünceniz çok doğru ancak bu haberin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Sistemin nasıl barkodla ve kendi kontrollerinizle onaylandığını görmüşsünüzdür. Açıkçası çok mantıklı gelmedi bana embriyo karışıklığı.
İstanbul da mı yaşıyorsunuz. Yoksa şehir dışında mı geldinizDondurulmus embriyo, naturel tedavi yapildi. Yumurtalarim toplandiktan sonra 2. Adetin 2. Gunu gittim. Sadece ultrasonla her sey yolunda mi diye bakildi kan tahlili yapilmadi. 9 gun sonra yine randevu verildi o zaman kan alindi rahim kalinligi 8mmdi ama lh dusuk cikti. Ertesi gun yine randevu verildi, kana bakildi rahim 8,5 olmustu, lh yukselmis. Bunun uzerine transfer sureci basladi. Once catlatma ignesi yaptim kontrolun hemen ertesi gunu 19:00da. 2 Gun sonra da iki ilac ve crinone jele basladim. Cumaya kadar bu sekilde. Sonrasini bilmiyorum hic. Folic asit hepimiz surekli iciyoruz zaten onu hic yazmiyorum
Istanbulda yasiyorum.İstanbul da mı yaşıyorsunuz. Yoksa şehir dışında mı geldiniz
Siz bu jeli kullandiniz mi ben sabah 7 de koydum jeli ama geri gelen bisey yok hala illa geri mi gelmesi mi gerekiyor jelin anlamadim acaba yapamadim mi yaaYaaaa nerdeyse ayni gun transfer olacakmisInsallah arka arkaya guzel haberleri aliriz
Siz olayın içeriğini nerden biliyosunuz? Yani bu kadar kesin konuştuğunuza göre net bilgi sahibisiniz.Karışıklık olayı doğru en son aile ile röportaj yapılmıştı. Mahkeme çocuğun embriyo sahibine verilmesini hükmetti. Aile de resmen taşıyıcı annelik yaptık diye konuşmuştu. Bu olayları örtbas etmek ve internetten haberleri kaldırmak için Mustafa bey yüklü bir para ödemiş. Başarılı olamadı olay duyuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?