Bende de henuz geri gelen bisi yok. Ben de sabah 6,5-7 arasi koyuyorum, ise gitmeden hemen once.Siz bu jeli kullandiniz mi ben sabah 7 de koydum jeli ama geri gelen bisey yok hala illa geri mi gelmesi mi gerekiyor jelin anlamadim acaba yapamadim mi yaa
Tabi çok yankılandı basında takip etmiştim, hatta davayı ve sonuçlanmasını.Siz olayın içeriğini nerden biliyosunuz? Yani bu kadar kesin konuştuğunuza göre net bilgi sahibisiniz.
Ben de Bülent beyle görüşme yapmistim semra hocadan önce ama içime sinmemisti,memoril iyi bir merkez doğru seçim inşallah hayırlısıyla bebislerimiz olur,ben de 32 yaşındayım eşimin de morfoloji düşük yüzde 1 ama sıkıntı olmaz dendi,Bende bir cikolata kist var, esimin de florencete yaptirdigimiz testte morfoloji sorunluydu. Orada direkt esim kaynakli tup bebek dediler. Ikimiz de 32 yasindayiz bu arada. Sonra ben bulent beyden hic boyle bir ise girecek elektrigi alamadim ve is yerimdeki bir arkadasimin tavsiyesiyle semra hanimi ogrendim. Memoriala gelince esimin ayni test sonucuna bakip burda bir sorun yok ama siz bizim hastanemizde de yaptirin semen analizini dendi. O gun sorun hep cikolata kist gibi konusuldu. Sonra esim memorialda semen analizi yapinca volume az cikti, urolojide detay arastirma yapildi ama bir sey cikmadi. Son durumda sorun cikolata kist
aynen bende oyle işe gitmeden once koyuyorum bi 10 dakika daha yatıyorum sonra hazırlanıyorum işegidiyorum ama geri gelen yok şuanda :) inşallah koyabilmişimdir :)Bende de henuz geri gelen bisi yok. Ben de sabah 6,5-7 arasi koyuyorum, ise gitmeden hemen once.
Bulent bey hic aciklama yapmadi bize, muayene ucreti ve testle birlikte sadece gorus almak icin tam hatirlamiyorum ama hatri sayilir bir ucret odedik. Beni muayene etti rezerv iyi dedi, esimin semen analizine bakti. Direkt tup bebek dedi. Bu kadarBen de Bülent beyle görüşme yapmistim semra hocadan önce ama içime sinmemisti,memoril iyi bir merkez doğru seçim inşallah hayırlısıyla bebislerimiz olur,ben de 32 yaşındayım eşimin de morfoloji düşük yüzde 1 ama sıkıntı olmaz dendi,
Belki yoğunluktan anlamıyoruzdur geliyorsa da. Bi de yeni başladık ya geri gelecek kadar birikmemiştir daha belki. Sadece şu antibiyotikler bitsin istiyorum midemi aşırı bulandırıyor. Tuzlu leblebi yiyorum bulantısı geçsin diye inşallah bi zararı yoktur.aynen bende oyle işe gitmeden once koyuyorum bi 10 dakika daha yatıyorum sonra hazırlanıyorum işegidiyorum ama geri gelen yok şuanda :) inşallah koyabilmişimdir :)
Bana da bakıp prp yapicaz dedi,prp de çok yeni bir uygulama yani sonuclari bile henüz net değil,denek olarak kullanacakti beni,aynen biz de 680 gibi bir muayene ücreti odemistik,ordan çıkıp bahceciyle görüştük orasi da aklıma yattı ama memoriali eşim çok begendi bana kalsa bahçeci de olabilirdi neyse şükür pişman olmadık bakalım inşallah pozitifi de goruruzBulent bey hic aciklama yapmadi bize, muayene ucreti ve testle birlikte sadece gorus almak icin tam hatirlamiyorum ama hatri sayilir bir ucret odedik. Beni muayene etti rezerv iyi dedi, esimin semen analizine bakti. Direkt tup bebek dedi. Bu kadarki biz sok olmustuk ve aciklamaya ihtiyacimiz vardi. Ve neyin aciklanmasi gerektigini bile bilmiyorduk.
Benim 1 kutum bitmek üzere geri falan bende de gelmedi hemşirenin dediği gibi uyguluyorum 10dk fazla yatıyosunuz bana 2 dk yatın sonra 15 dk ayağa kalkıp yürüyün hareket edin demişti hep öyle uyguluyorm. Sadece gün içinde şeffaf beyaz akıntı gibi geliyo onu jele bağlıyorumaynen bende oyle işe gitmeden once koyuyorum bi 10 dakika daha yatıyorum sonra hazırlanıyorum işegidiyorum ama geri gelen yok şuanda :) inşallah koyabilmişimdir :)
Valla siz bu olayı duymadığınıza göre bu kadar savunduğunuz merkezi yeteri kadar araştırmadığınız anlamına gelir. O yüzden size bişeyleri daha fazla anlatmaya çalışmıcam. Biraz araştırırsanız bu konuyla alakalı bi çok videoyu görürsünüz. İyi günler.Çıkan haberle ilgili düşünceniz çok doğru ancak bu haberin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Sistemin nasıl barkodla ve kendi kontrollerinizle onaylandığını görmüşsünüzdür. Açıkçası çok mantıklı gelmedi bana embriyo karışıklığı.
İnşallahBana da bakıp prp yapicaz dedi,prp de çok yeni bir uygulama yani sonuclari bile henüz net değil,denek olarak kullanacakti beni,aynen biz de 680 gibi bir muayene ücreti odemistik,ordan çıkıp bahceciyle görüştük orasi da aklıma yattı ama memoriali eşim çok begendi bana kalsa bahçeci de olabilirdi neyse şükür pişman olmadık bakalım inşallah pozitifi de goruruz
Eskiler boşuna bir şeyi kırk kere söylerseniz olur dememişler,bir sey hakkında ne kadar olumsuz düşünürsek o kadar da başımıza geliyor bizzat yaşadım bunu defalarca.İnşallah
Ben de sizinle denediğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. Ben tedaviye başlarken paralelde bir meditasyon uygulaması indirdim, ücretsizdi o zaman şimdi bilmiyorum ne oldu ama zihnimi dinlendirme düşüncelerde boğulmama anlamında bana inanılmaz yardımcı oluyor. Ben çok deneyimsizim ama anladığım kadarıyla bu işin en büyük zorluğu psikolojisi. İnanmak gerekiyor hiç tasalanmamak gerekiyor ve hayatın akışında bunları yapmak çok zor. Siz de deneyin meditasyonu, kötü bi düşünce gelince hemen nefesinize odaklanın ve durdurun o fikirleri. En kötü ihtimali sürekli düşünerek kendimize çekiyoruz. İyi ihtimallere odaklanalım hep birlikte. Kötü bir şey olursa onu o zaman düşünürüz. Birbirimize destek oluruz
Kızlar bir de size bir şey danışmak istiyorum, ben kahve içmeyi aşırı seviyorum. 3 günde bir kupa flna düşürdüm her gün günde iki fln içerken. Onu da içmeyeyim mi sizce? Canım çok istiyor sonra da vicdan azabı çekiyorum içince, çok seyreltmeme rağmen.
HaklısınBen tüp bebek sürecine başladığımızdan beri çay, kahve tüketimimi minimuma indirdim. Kahveyi sevmiyorum zaten sevseydim miktarını azaltıp biraz içerdim. Aşırı kafeinin olumsuz etkileri olduğunu okumuştum bir yerde. Seni çok zorluyorsa bence nefsini köreltecek kadarını içsen sorun olmaz. Bu süreçte en önemli şey kendini iyi hissetmen, içiyorsan da pişmanlık yaşama tadını çıkar ☺
şişli memorialde mi olacaksınız , gidişatı paylaşın lütfen inşallah tutar, rabbim gönlünüze göre versinBenim de cuma gunu transfer, ilk transferim cok heyecanliyiminsallah hepimiz icin hayirlisi olur
Evet şişli memorial’da olacak. Mutlaka yazarım size, inşallah hepimizin en en en kısa sürede sağlıklı bebekleri olurşişli memorialde mi olacaksınız , gidişatı paylaşın lütfen inşallah tutar, rabbim gönlünüze göre versin
Benim işler sebebiyle izin almam mümkün değil gibi, o yüzden hiç sormadım rapor veriyorlar mı diye. Ama hemşire hattına whatsapptan yazın isterseniz, öğrenmiş oluruz.Kizlar ben transferden sonra bi 10 gun istirahat raporu almak istiyorum rapor konusunda sıkınti cikariyorlar mii
İşin bedensel aktivite gerektiren bir iş mi? Değilse işte olman daha iyi olabilir, kafan dolu olur kendini daha az dinlersin.Sordum 3 gun veriyorlarmis rapor ama cok sacma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?