Haberleri izleyen herkes öğrendi içeriği. Siz takip edememişsiniz.Siz olayın içeriğini nerden biliyosunuz? Yani bu kadar kesin konuştuğunuza göre net bilgi sahibisiniz.
Bunu söylerseniz belki bi 5 gün fln rapor yazarlar, doktorunuz kimdi? Onu mu arasanız direkt?Ya bende hastanede calisiyoeum acikcasi biraz sitresli bide hasta dosyalarini cikarmam icin meldivene cikip yukardan dosya falan aliyoeuz ve doktor yaninda calisyorum oyle hani yanimda baska calisan elemanda yok uzanmiyim sen alabil diyecegim bide kendimi sonradan suclamak istemiyoeum
Hayır bu haberi elbette gördüm ancak kayda değer olmadığını düşündüm. Kendim de güvenlik konusunda tedbirleri gördüm bizzat. Araştırmak bir medya kanalının haberi ile olacak bir şey değil. Elle tutulur hiç bir kanıt yok. Isim soy isim benzer diyelim baba adı isteniyor. Nasıl karışmış olabilir. Bu kadar savunuyosunuz derken beni avukat tayin etmediler ben yaşadığımı ve gözlemlediğimi söylüyorum. Siz 3. Şahıslardan duyulandan bahsediyorsunuz. Velev ki doğru diyelim böyle bir hata var bu en fazla embriyolog hatası olabilir. Bunu da kliniğe ya da mustafa beye yüklemek yine anlamsız olur.Valla siz bu olayı duymadığınıza göre bu kadar savunduğunuz merkezi yeteri kadar araştırmadığınız anlamına gelir. O yüzden size bişeyleri daha fazla anlatmaya çalışmıcam. Biraz araştırırsanız bu konuyla alakalı bi çok videoyu görürsünüz. İyi günler.
Takip ettim gördüm haberi araştırırken ama kayda değer bulmadım.Haberleri izleyen herkes öğrendi içeriği. Siz takip edememişsiniz.
Embriyolog ta o kliniği bir parçası. Böyle bir sorun yöneticiye da mal edilir. Demekki yeterli güvenlik önlemi alınmıyor, işleyişte bir sıkıntı var. Bu olay olduktan sonra sıkı güvenlik önlemlerine başladılar. Ondan bu şekilde sıkı güvenlik önlemi alınıyor gibi gözlemlemişsinizdir. Vallahi tüp bebek tedavisi gören hastalar olarak en korktuğumuz durum embriyo karışması. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Olay sadece haber değil. Açılmış sonuçlanmış bir dava var. Mağdur iki aile var. Onlarla yapılan röportajlar var. Bu durumda hala bu kadar soğukkanlı olup duruma inanmıyorum demeniz bir tüp bebek hastası olarak çok tuhaf. İnsanın bu durumda aklına ya reklamını aptığınız ya da avukatı olduğunuz geliyor.Hayır bu haberi elbette gördüm ancak kayda değer olmadığını düşündüm. Kendim de güvenlik konusunda tedbirleri gördüm bizzat. Araştırmak bir medya kanalının haberi ile olacak bir şey değil. Elle tutulur hiç bir kanıt yok. Isim soy isim benzer diyelim baba adı isteniyor. Nasıl karışmış olabilir. Bu kadar savunuyosunuz derken beni avukat tayin etmediler ben yaşadığımı ve gözlemlediğimi söylüyorum. Siz 3. Şahıslardan duyulandan bahsediyorsunuz. Velev ki doğru diyelim böyle bir hata var bu en fazla embriyolog hatası olabilir. Bunu da kliniğe ya da mustafa beye yüklemek yine anlamsız olur.
En fazla 3 gun veriyorlarmis sordum sorusturduk olmadi izin hakkim var ondan kullancam izin hakkimi bitirmeknistemiuorsum ben dogum olursa sonrasi daha cok lazim oluyor diyeBunu söylerseniz belki bi 5 gün fln rapor yazarlar, doktorunuz kimdi? Onu mu arasanız direkt?
Kızlarrr dün transferimi oldum geldimgönül hnm yptı, transfer oldktn bir kç saat snrasından beridir kasığım sızlıo, bu durumu yaşayan varmı?
Aminn hepimizzz kavuşalımmHayırlı olsun canım inşallah pozitifle sonuçlanır Sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun
Gayet normal canım kasık ağrısı olabilir. Çok yormadan kendini normal hayatına dön. Sevdiğin hobilerini yapmaya çalış olumlu ol seni mutlu eden ortamlarda olKızlarrr dün transferimi oldum geldimgönül hnm yptı, transfer oldktn bir kç saat snrasından beridir kasığım sızlıo, bu durumu yaşayan varmı?
Çok saol cnm aminGayet normal canım kasık ağrısı olabilir. Çok yormadan kendini normal hayatına dön. Sevdiğin hobilerini yapmaya çalış olumlu ol seni mutlu eden ortamlarda olumarım haftaya mutlu sonuçlarını paylaşırsın bizimle burada
Merhaba, tedaviniz ve süreciniz hayırlarla sonuçlanır inşallah. Daha önce yolum oraya düşmüştü, bahçeci kadar kötü bir tecrübe hiç yaşamadım diyebilirim. Üstelik Dr dışardan yalnızca laboratuvarlarını kullanmıştık. Tavırları, ticari kaygıları vs.. habere gelince kanat Yok, 3. Şahıslardan duyulan vs olamaz. Kanıt da var ortada ailede ve ailelerin iddiaları da. Sağlık sektöründe çalışıyorum pek çok Dr arkadaşım da malesefki daha o zaman arkadaşlarım haberin doğru olduğunu, işin içinde Dha bilmediğimiz şeylerin de olduğunu söylemişlerdi hatta Mustafa beyin olayı kapatmak için çok uğraştığını maddi manevi şiddet vs girdiğini duymuştum. Yani embriyoloji hatası bile olsa sizce geri dönüşü olabilecek bir hata mı bu? Allah korusun başınıza gelse meler hisseder insan? Şahit oldum diyorsunuz da hangi adamın spermini hangi yumurta ile döllediğini gördünüz mü? Bizler sadece onların bizim olduklarını düşündüğü döllenmiş yumurtanın transferinde şahit oluyoruz baba ismine ne yazıkkiii... o dönem tv kanalını aramıştım aslını öğrenmek için Bahçeci yayın yasağı getirmişti. Madem işin kanıtı YÖK niye çıkıp yalan demediler kendi kanıtlarını koymadılar kaldıki sizi üzmek istemem ama Bahçeci de kabul etti hatalarını, kuru bir özürdilemişlerdi.. sevgilerHayır bu haberi elbette gördüm ancak kayda değer olmadığını düşündüm. Kendim de güvenlik konusunda tedbirleri gördüm bizzat. Araştırmak bir medya kanalının haberi ile olacak bir şey değil. Elle tutulur hiç bir kanıt yok. Isim soy isim benzer diyelim baba adı isteniyor. Nasıl karışmış olabilir. Bu kadar savunuyosunuz derken beni avukat tayin etmediler ben yaşadığımı ve gözlemlediğimi söylüyorum. Siz 3. Şahıslardan duyulandan bahsediyorsunuz. Velev ki doğru diyelim böyle bir hata var bu en fazla embriyolog hatası olabilir. Bunu da kliniğe ya da mustafa beye yüklemek yine anlamsız olur.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin..Kızlarrr dün transferimi oldum geldimgönül hnm yptı, transfer oldktn bir kç saat snrasından beridir kasığım sızlıo, bu durumu yaşayan varmı?
Canım benim şimdi okudum nasılsın?? Ne durumdasın? ?Ne zaman oldu transfer?
İnşallah tez zamanda kavuşuruz. Benim embriyolar için, 1-2 tane genetiğe belki gider. Diğerleri zormuş. 3 tanesi orta kalite imiş. Yine de sonradan da güzel gelişebilir dediler. Bugün 4. gün
ağlayacağım hiç iyi değilim.
İyiyim canım. Sadece bir tanesi genetiğe gitti diğerleri yavaş kaldı. Genetik sonucu 20 günde çıkacakmış.Canım benim şimdi okudum nasılsın?? Ne durumdasın? ?
Çok saol amin cnm hepimizinHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin..
Güzel haber inşallah iyi şekilde döner ve sana sıkı sıkı tutunur. Güzel haberlerini bekliyorum.İyiyim canım. Sadece bir tanesi genetiğe gitti diğerleri yavaş kaldı. Genetik sonucu 20 günde çıkacakmış.
Üzüldüm canım. İnşallah bir daha olumsuz olmazArkadaşlar merhaba maalesef transferim negatifle sonuçlandı.. Merak ettiğim negatif sonuç aldıktan kaç gün sonra adet gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?