Ya nasil yapiyorlar trasferi caniniz aciyoe muKızlarrr dün transferimi oldum geldimgönül hnm yptı, transfer oldktn bir kç saat snrasından beridir kasığım sızlıo, bu durumu yaşayan varmı?
Yoooo hiç bişe hissetmiosun, 5dk bile sürmedi...Ya nasil yapiyorlar trasferi caniniz aciyoe mu
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla tutunur bebisin hayırlı olsunKızlarrr dün transferimi oldum geldimgönül hnm yptı, transfer oldktn bir kç saat snrasından beridir kasığım sızlıo, bu durumu yaşayan varmı?
Amin cnm rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla tutunur bebisin hayırlı olsun
Teşekkür ederim.. Test günümün üzerinden 3 gün geçti hala olamayınca merak ettim normal mi diyeÜzüldüm canım. İnşallah bir daha olumsuz olmazBen hemen regli olmuşumdur aynı gün. Hatta test günümden önce geldiğide oldu. Saat gibiyimdir hiç reglim gecikmez.
İlaçları bıraktıysanız bir iki güne olur.Teşekkür ederim.. Test günümün üzerinden 3 gün geçti hala olamayınca merak ettim normal mi diye
Evet bıraktım saolun cevabınız içinİlaçları bıraktıysanız bir iki güne olur.
Muayene gibi dusunun kasmazsaniz cok rahat gecer bide pozitif sonuc cikarsa tadindan yenmezYa nasil yapiyorlar trasferi caniniz aciyoe mu
Ay insallah birazcik korkuyorum daMuayene gibi dusunun kasmazsaniz cok rahat gecer bide pozitif sonuc cikarsa tadindan yenmez
Yılmayacağız ama, bir sonraki denemende inşallah pozitif olacakArkadaşlar merhaba maalesef transferim negatifle sonuçlandı.. Merak ettiğim negatif sonuç aldıktan kaç gün sonra adet gördünüz
Tabi ki. İnşallahYılmayacağız ama, bir sonraki denemende inşallah pozitif olacak
Transfer inş olur. Önemli olan bebeğin tutunması. Kaya tuzu ile gargara yapın. Suda eritip. Yoksa normal tuz da olur. Sıcak soğuk içmeyin. Bir çay bardağına 1 yemek kaşığı gerçek zeytinyağı 1 çay kaşığı gerçek bal ve yarım limon sıkın gargaradan 15 dk sonra falan için. Yarım saat birşey yemek içmek yok. Geçmiş olsun.Kızlar yarın transfer var ve sabah uyandım bademciklerim şişBaşka bir hastalık belirtisi yok Allah’tan. Hemşire kkb ye gidin durumu anlatın hamilelere verilen bir ilaç versinler dedi. Doktora geldim bakalım ne dicek. Transfer ertelenmez inşallah böyle saçma bişi yüzünden, dua edin benim için
İnşallahAy insallah birazcik korkuyorum dainsallah hepimizin pozitif oluuurrrr benimde pek biseyim kalmadiii cumartesi oluyor insalllaaahhh
Benim 20 Eylül de oldu transfer sizin de mi o zamandı?Evet şişli memorial’da olacak. Mutlaka yazarım size, inşallah hepimizin en en en kısa sürede sağlıklı bebekleri olurÇocuklarımız bu kadar savaşçı anneleri olduğu için şimdiden çok şanslı, inşallah en kısa sürede kavuşuruz
Test günü ne zaman? İnş. Pozitif olur.Benim 20 Eylül de oldu transfer sizin de mi o zamandı?
Merhaba canim bende dun kaybettim bebegimi 6+2 haftalikti dusuk sebebi o deildi doktorda anlamadi birden kanamam basladi ve dustu hakkimizda hayirlisi insallahEndişelenmeyin. Ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir benim ilk gebeligimde öyle olmuştu 6. 7. Haftada yukarı ilerlemişti. Bebeğimi kaybettim ama bu sebeple değil. Orda kalsa da süreç daha zor ilerler ama sağlıkla doğar inşallah. Stres yapmamaya gayret edin. Sevgilerle ❤
Geçmiş olsun canım. Pgt yapılmış mıydı?Merhaba canim bende dun kaybettim bebegimi 6+2 haftalikti dusuk sebebi o deildi doktorda anlamadi birden kanamam basladi ve dustu hakkimizda hayirlisi insallah
Allah sabır versin. Beklemek zor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniİnşallahtest günü 29 Eylül daha erken yapsam Çıkmaz mı diye düşündüm de okuduğuma göre hep yanıltıcı olabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?