Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Üzüldüm canım. İnşallah bir daha olumsuz olmaz Ben hemen regli olmuşumdur aynı gün. Hatta test günümden önce geldiğide oldu. Saat gibiyimdir hiç reglim gecikmez.
Teşekkür ederim.. Test günümün üzerinden 3 gün geçti hala olamayınca merak ettim normal mi diye

Kızlar yarın transfer var ve sabah uyandım bademciklerim şiş Başka bir hastalık belirtisi yok Allah’tan. Hemşire kkb ye gidin durumu anlatın hamilelere verilen bir ilaç versinler dedi. Doktora geldim bakalım ne dicek. Transfer ertelenmez inşallah böyle saçma bişi yüzünden, dua edin benim için

Transfer inş olur. Önemli olan bebeğin tutunması. Kaya tuzu ile gargara yapın. Suda eritip. Yoksa normal tuz da olur. Sıcak soğuk içmeyin. Bir çay bardağına 1 yemek kaşığı gerçek zeytinyağı 1 çay kaşığı gerçek bal ve yarım limon sıkın gargaradan 15 dk sonra falan için. Yarım saat birşey yemek içmek yok. Geçmiş olsun.

Ay insallah birazcik korkuyorum da insallah hepimizin pozitif oluuurrrr benimde pek biseyim kalmadiii cumartesi oluyor insalllaaahhh
İnşallah Bende korkuyordum girerken ilkse insan bilmediği şeyden illaki tedirgin oluyor ama acı veren bir işlem değil benimle odada olan bekleyen tecrübeliler rahattı mesela hayırlısı olsun

Benim 20 Eylül de oldu transfer sizin de mi o zamandı?

Merhaba canim bende dun kaybettim bebegimi 6+2 haftalikti dusuk sebebi o deildi doktorda anlamadi birden kanamam basladi ve dustu hakkimizda hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…