Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canim bende dun kaybettim bebegimi 6+2 haftalikti dusuk sebebi o deildi doktorda anlamadi birden kanamam basladi ve dustu hakkimizda hayirlisi insallah
Allah yardımcınız olsun. Aşağıya yerleşmiş demiştiniz. Ondan mı oldu acaba? En kısa zamanda kavuşursunuz evladınıza inşallah

Allah yardımcınız olsun. Aşağıya yerleşmiş demiştiniz. Ondan mı oldu acaba? En kısa zamanda kavuşursunuz evladınıza inşallah
Yok kanama baslayinca hemen gittim kalp atisi ve bebegi gorduk asagida olmasiyla ilgili deil doktorum embriyonda bi bozukluk vardi demekki birden atti kendi vucuttan dedi

Mrblar bayanlar yarin 2 de transferim var dua edin benim.icin bebegim.tutunsun insallah bana ve pespese tranfer oldu bu hafta ins pes pesede mutlu haberleri veririz
Hayırlı güsel haberlerle gel cnm bnmde transferin 4.günü beklemedeim. Hepimizin yüzü gülsün

Hayir yapilmamisti simdi esimle kromozomlarimiza baktircaz ona gore pgt yapilcak sanirim
Esiminde benim de kromozomlarımiza bakıldı ve normaldi ben 20li yaşlardayım eşimde benden bi kaç yaş büyük. 2 tane 6 aa olan yani en kaliteli olan embriyomuzu pgtye gönderdik kromozumun biri kendini kopyalamamisti ben pgt yaptırmasam ve transfer olsa ki en kaliteli diye transfer olacaktı ve o bebek düşecekti pgtden temiz gelen kardeşi şuan karnımda 4. aya girdik maddi durumunuz varsa bence pgt yaptırın şimdi herkes yana yakıla ikili test 3lu test diye gezerken ben zaten pgtli diye bunların hiç biriyle uğraşmıyorum. Ha şu var Allahın takdir-i en iyi pgtden temiz gelsede bazen tutmuyor ama imkan varsa bilimin bu güzelliklerinden yararlanmak varken neden kendinizi sıkıntıya sokasınız ki? Semra hoca bana gerek yok dedi takibimi yapan İpek hoca Allah razi olsun ısrarci oldu. Benden size ufak bi tavsiye.

Evet doğru. Sağlıklı da olsanız ilaçla yapılan bir işlem. Embriyo sorunlu olabiliyor Tüp bebekte 5-6 kerede anca tutma nedeni bu bence. Genetik sorun olmayan embriyoda başarı şansı çok çok yükseliyor.

Evet doğru. Sağlıklı da olsanız ilaçla yapılan bir işlem. Embriyo sorunlu olabiliyor Tüp bebekte 5-6 kerede anca tutma nedeni bu bence. Genetik sorun olmayan embriyoda başarı şansı çok çok yükseliyor.
Tekrar transfer yaptırmayla 2 embriyoyu pgtye göndermek neredeyse aynı ücrete geliyor işin manevi yıkımından hic bahsetmiyorum bile. Doktorum da ayni şeyi söyledi sizin gibi yapay bi ortam sizde sorun olmasa bile yapay ortamdan kaynaklanan sorunlar olabiliyormuş ne yazık ki.

Normal yolla olsa sorun olmayabilecekken laboratuvar ortamında döllenirken kromozomlarda bozulma olabiliyor mu? Doktor bu şekilde mi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…