Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen
Normal yolla olsa sorun olmayabilecekken laboratuvar ortamında döllenirken kromozomlarda bozulma olabiliyor mu? Doktor bu şekilde mi söyledi
Aynen öyle ben çok üsteledim bizden kaynaklanan bi genetik sorundan dolayi embriyomuz böyle mi geldi dedim hayır dedi doktor neticede yapay bi ortamda döllüyoruz bu tip bozukluklar çok olağan bir sey dedi. Ha doğal olup bozuk da olabilir anne baba da kromozom bozukluğu yokken down sendromlu çocuk sahibi olan da var ama bizim olayi açiklarken bana bunu söylediler.

İlaçların dozunun etki ettiğini biliyorum ama demek yapay döllenmede etkiliymiş. Sanırım özellikle mozaik embriyo bu şekilde çünkü genetik doktoru yumurta ve spermde sorun yok döllenme sonucu oluşuyor demişti şimdi daha iyi anlıyorum. Teşekkürler

Merhaba bende Semra hanıma memoriala gitmeyi düşünüyorum. Memorial ve ekibi ile ilgili tavsiyeleriniz neler, embriyolara genetik tarama yaptıracağız, memorial kendi laboratuvarında yapıyormuş taramayı

Merhaba bende Semra hanıma memoriala gitmeyi düşünüyorum. Memorial ve ekibi ile ilgili tavsiyeleriniz neler, embriyolara genetik tarama yaptıracağız, memorial kendi laboratuvarında yapıyormuş taramayı
Ben kendi adıma konusacak olursam çok ama çok memnun kaldim ilk transferde hamile kaldim 4. Aya girdik tamamlamak nasıp olsun inşAllah. Lab gerçekten çon iyi doktorlar da çok ilgili en ufak ayrıntıyı atlamıyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet hala merkezde
Sağolun Gebelik oluştuktan sonraki ilk muayenemi hatırlıyorum, yine tüp bebek bölümündeydik ilk yücel hoca muayene etmişti ve kalp atışlarını da orda duymuştuk umarım hepinizin kucagı sağlıklı evladınızla dolar

İlk muayneyi testten ne kadar sonra yapıyolar? Ve tüp benekte gebelik nasıl hesaplanıyo onda da son adet dönemindn mi hesaplıyolar?

Hadi bakalım çok heyecanlı. Sonuç 9.gün sonramı belli olacaktı. 5.gün embriyosunda
Evt cnm 9 gün sonra sonuç, kızlar dün 4.günümdü akşamı bir bacak agrısı çktim bildgnz yürüyemiodum bgn 5.günüm sag omuzum yerinden kopcak aşırı agrım var, bacak agrım yok oldu bgn böle şeler yaşayan oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…