- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Aynen öyle ben çok üsteledim bizden kaynaklanan bi genetik sorundan dolayi embriyomuz böyle mi geldi dedim hayır dedi doktor neticede yapay bi ortamda döllüyoruz bu tip bozukluklar çok olağan bir sey dedi. Ha doğal olup bozuk da olabilir anne baba da kromozom bozukluğu yokken down sendromlu çocuk sahibi olan da var ama bizim olayi açiklarken bana bunu söylediler.Normal yolla olsa sorun olmayabilecekken laboratuvar ortamında döllenirken kromozomlarda bozulma olabiliyor mu? Doktor bu şekilde mi söyledi
İlaçların dozunun etki ettiğini biliyorum ama demek yapay döllenmede etkiliymiş. Sanırım özellikle mozaik embriyo bu şekilde çünkü genetik doktoru yumurta ve spermde sorun yok döllenme sonucu oluşuyor demişti şimdi daha iyi anlıyorum. TeşekkürlerAynen
Aynen öyle ben çok üsteledim bizden kaynaklanan bi genetik sorundan dolayi embriyomuz böyle mi geldi dedim hayır dedi doktor neticede yapay bi ortamda döllüyoruz bu tip bozukluklar çok olağan bir sey dedi. Ha doğal olup bozuk da olabilir anne baba da kromozom bozukluğu yokken down sendromlu çocuk sahibi olan da var ama bizim olayi açiklarken bana bunu söylediler.
Yarin mutlaka karsilasiriz o zaman adiniz ney tanimak icinAaa benimde 14.00 de transferim inşallahhh
Evet oyle olacak ins 8 ekim test gunu olurHadi bakalım çok heyecanlı. Sonuç 9.gün sonramı belli olacaktı. 5.gün embriyosunda
Allah razi olsunŞimdiden hayırlı olsun Allah yardımcın olsun
Ben kendi adıma konusacak olursam çok ama çok memnun kaldim ilk transferde hamile kaldim 4. Aya girdik tamamlamak nasıp olsun inşAllah. Lab gerçekten çon iyi doktorlar da çok ilgili en ufak ayrıntıyı atlamıyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba bende Semra hanıma memoriala gitmeyi düşünüyorum. Memorial ve ekibi ile ilgili tavsiyeleriniz neler, embriyolara genetik tarama yaptıracağız, memorial kendi laboratuvarında yapıyormuş taramayı
Hayırlı olsun sağlıklı bir bebeginiz olsun inşAllahArkadaslar benimde buhun trasfeeim olsu 5aa degerindeymis embryom ayin 7 sinde test gunum
Amin insallaahhhHayırlı olsun sağlıklı bir bebeginiz olsun inşAllah
Hayırlısı olsun hakkınızda inş tutunur bebişinizArkadaslar benimde buhun trasfeeim olsu 5aa degerindeymis embryom ayin 7 sinde test gunum
Pozitifi görürsünüz inşMerhabalar, benim de dun oldu transferim artik dua edip bekleme zamaniTers giden seyler oluyor ama modumu dusurmuyorum, insallah hepimize nasip olur saglikli bebisler
Evet hala merkezdeKızlar yücel hoca hala merkezde mi? Ona bir teşekküre gitmek istiyoruz da
SağolunEvet hala merkezde
BaşakYarin mutlaka karsilasiriz o zaman adiniz ney tanimak icin
İlk muayneyi testten ne kadar sonra yapıyolar? Ve tüp benekte gebelik nasıl hesaplanıyo onda da son adet dönemindn mi hesaplıyolar?SağolunGebelik oluştuktan sonraki ilk muayenemi hatırlıyorum, yine tüp bebek bölümündeydik ilk yücel hoca muayene etmişti ve kalp atışlarını da orda duymuştuk umarım hepinizin kucagı sağlıklı evladınızla dolar
Evt cnm 9 gün sonra sonuç, kızlar dün 4.günümdü akşamı bir bacak agrısı çktim bildgnz yürüyemiodum bgn 5.günüm sag omuzum yerinden kopcak aşırı agrım var, bacak agrım yok oldu bgn böle şeler yaşayan oldumu?Hadi bakalım çok heyecanlı. Sonuç 9.gün sonramı belli olacaktı. 5.gün embriyosunda
Cnm yücel hoca bu hfta izindeydi, istersen gitmeden ara..SağolunGebelik oluştuktan sonraki ilk muayenemi hatırlıyorum, yine tüp bebek bölümündeydik ilk yücel hoca muayene etmişti ve kalp atışlarını da orda duymuştuk umarım hepinizin kucagı sağlıklı evladınızla dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?