Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben yaşamadım canım. Sadece bel ve kasık ağrısı oldu bende bide göğüslerde hassasiyet test yapıcağım günde yüzüm sivilce dolmuştu. Benim belirtilerim aynı adet belirtileri gibiydi kişiden kişiye değişiyormuş tabi ama omuz ağrısının pek alakası olduğunu düşünmüyorum ben

Kasık agrım hep var zaten cnmm bazen kesilio bazen gelio..

Gözünüzaydınn hayırlı olsunn belirtileriniz nelerdi acaba?
Çok sağolun eğer hamileysem şurdan anlarım dediğim belirtilerim vardı birisi göğüs uçlarında ağrı diğeri de vücudum çok sıcak olmasına rağmen ayaklarımın buz gibi olmasıydı belki psikolojik bilmiyorum ama ben bü önce ki tüp bebeğe göre fark bunlaeı gördüm

Kasık agrım hep var zaten cnmm bazen kesilio bazen gelio..
Aynen benimde öyle sürekli değildi zaten bazen geliyodu bazen batma şeklinde oluyodu değişiyo inşallah seninkide benim ki gibi hamileliğe dönüşür canım burdaki herkese dua ediyorum herkes hayırlı haberler alır inşallah

Cok tesekkur ederim benim gecen senede 5+2de 1 tane daha dusugum var bizde buyuk ihtimal yaptircaz bizim kromozomlar normal ciksada biraz maliyetli ama yapicak bosey yok tabiki Allah bilir ama elimizden geleni yapicaz taktir Allahin

Çok kararsızım Semra Kahraman mı Bülent Tıraş mı karar vermeye çalışıyorum. Semra hanım daha ilgili ve etik gibi. Bülent Tıraş tam içime sinmiyor

Çok kararsızım Semra Kahraman mı Bülent Tıraş mı karar vermeye çalışıyorum. Semra hanım daha ilgili ve etik gibi. Bülent Tıraş tam içime sinmiyor
Ben bi tanıdığım vasıtasıyla gittim, ona sürekli dua ediyorum o da ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı 10 yıl önce. Benim takiplerimi İpek hanım yaptı dünya tatlısı olumlu ve çok ilgili her şeyi takip eder arar sorar. İnanın çok profesyonel bi ekip var eşim de bende hep iyi ki diyoruz tabi her şey Allah'tan öncelikle ama kaliteli bu kadar iyi lab da ve ekipte başarıyı arttırıyordur tıkır tıkır işleyen bi süreç.

Cok tesekkur ederim benim gecen senede 5+2de 1 tane daha dusugum var bizde buyuk ihtimal yaptircaz bizim kromozomlar normal ciksada biraz maliyetli ama yapicak bosey yok tabiki Allah bilir ama elimizden geleni yapicaz taktir Allahin
Kan değerleriniz nasıl ilerledi ? Düşük ile sonuçlanan gebeliklerde beta nasıl çıkıyo belli oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…