Cnmm hayırlısı güsel haberlerle gelll cnmmMerhabalar, benim de dun oldu transferim artik dua edip bekleme zamaniTers giden seyler oluyor ama modumu dusurmuyorum, insallah hepimize nasip olur saglikli bebisler
Cnmm hayırlısı ile güzel haberlerle gel bnmde transferimin 5.günü bgnArkadaslar benimde buhun trasfeeim olsu 5aa degerindeymis embryom ayin 7 sinde test gunum
Ben yaşamadım canım. Sadece bel ve kasık ağrısı oldu bende bide göğüslerde hassasiyet test yapıcağım günde yüzüm sivilce dolmuştu. Benim belirtilerim aynı adet belirtileri gibiydi kişiden kişiye değişiyormuş tabi ama omuz ağrısının pek alakası olduğunu düşünmüyorum benEvt cnm 9 gün sonra sonuç, kızlar dün 4.günümdü akşamı bir bacak agrısı çktim bildgnz yürüyemiodum bgn 5.günüm sag omuzum yerinden kopcak aşırı agrım var, bacak agrım yok oldu bgn böle şeler yaşayan oldumu?
Kasık agrım hep var zaten cnmm bazen kesilio bazen gelio..Ben yaşamadım canım. Sadece bel ve kasık ağrısı oldu bende bide göğüslerde hassasiyet test yapıcağım günde yüzüm sivilce dolmuştu. Benim belirtilerim aynı adet belirtileri gibiydi kişiden kişiye değişiyormuş tabi ama omuz ağrısının pek alakası olduğunu düşünmüyorum ben
Gözünüzaydınn hayırlı olsunnKızlar bugün benim transferin 9. Günü test günümdü kan sonucum 73 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam allah güzel haberler almayı hepimize nasip etsin inşallah
Çok sağolunGözünüzaydınn hayırlı olsunnbelirtileriniz nelerdi acaba?
Aynen benimde öyle sürekli değildi zaten bazen geliyodu bazen batma şeklinde oluyodu değişiyo inşallah seninkide benim ki gibi hamileliğe dönüşür canım burdaki herkese dua ediyorum herkes hayırlı haberler alır inşallahKasık agrım hep var zaten cnmm bazen kesilio bazen gelio..
İnşallah değerleriniz çok güzel bi şekilde katlanır canım hayırlı olsunKızlar bugün benim transferin 9. Günü test günümdü kan sonucum 73 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam allah güzel haberler almayı hepimize nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah değerleriniz çok güzel bi şekilde katlanır canım hayırlı olsun
Kızlar bugün benim transferin 9. Günü test günümdü kan sonucum 73 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam allah güzel haberler almayı hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah çok sağolunMaşallah umarım değerleriniz güzel bir şekilde artar
Cok tesekkur ederim benim gecen senede 5+2de 1 tane daha dusugum var bizde buyuk ihtimal yaptircaz bizim kromozomlar normal ciksada biraz maliyetli ama yapicak bosey yok tabiki Allah bilir ama elimizden geleni yapicaz taktir AllahinEsiminde benim de kromozomlarımiza bakıldı ve normaldi ben 20li yaşlardayım eşimde benden bi kaç yaş büyük. 2 tane 6 aa olan yani en kaliteli olan embriyomuzu pgtye gönderdik kromozumun biri kendini kopyalamamisti ben pgt yaptırmasam ve transfer olsa ki en kaliteli diye transfer olacaktı ve o bebek düşecekti pgtden temiz gelen kardeşi şuan karnımda 4. aya girdik maddi durumunuz varsa bence pgt yaptırın şimdi herkes yana yakıla ikili test 3lu test diye gezerken ben zaten pgtli diye bunların hiç biriyle uğraşmıyorum. Ha şu var Allahın takdir-i en iyi pgtden temiz gelsede bazen tutmuyor ama imkan varsa bilimin bu güzelliklerinden yararlanmak varken neden kendinizi sıkıntıya sokasınız ki? Semra hoca bana gerek yok dedi takibimi yapan İpek hoca Allah razi olsun ısrarci oldu. Benden size ufak bi tavsiye.
Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı?Cok tesekkur ederim benim gecen senede 5+2de 1 tane daha dusugum var bizde buyuk ihtimal yaptircaz bizim kromozomlar normal ciksada biraz maliyetli ama yapicak bosey yok tabiki Allah bilir ama elimizden geleni yapicaz taktir Allahin
Hayırlı olsun değerleriniz sağlıklı şekilde katlansın inşallah..Kızlar bugün benim transferin 9. Günü test günümdü kan sonucum 73 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam allah güzel haberler almayı hepimize nasip etsin inşallah
Çok kararsızım Semra Kahraman mı Bülent Tıraş mı karar vermeye çalışıyorum. Semra hanım daha ilgili ve etik gibi. Bülent Tıraş tam içime sinmiyorBen kendi adıma konusacak olursam çok ama çok memnun kaldim ilk transferde hamile kaldim 4. Aya girdik tamamlamak nasıp olsun inşAllah. Lab gerçekten çon iyi doktorlar da çok ilgili en ufak ayrıntıyı atlamıyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben bi tanıdığım vasıtasıyla gittim, ona sürekli dua ediyorum o da ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı 10 yıl önce. Benim takiplerimi İpek hanım yaptı dünya tatlısı olumlu ve çok ilgili her şeyi takip eder arar sorar. İnanın çok profesyonel bi ekip var eşim de bende hep iyi ki diyoruz tabi her şey Allah'tan öncelikle ama kaliteli bu kadar iyi lab da ve ekipte başarıyı arttırıyordur tıkır tıkır işleyen bi süreç.Çok kararsızım Semra Kahraman mı Bülent Tıraş mı karar vermeye çalışıyorum. Semra hanım daha ilgili ve etik gibi. Bülent Tıraş tam içime sinmiyor
Hayırlı olsun canım. Darısı bize inşallah.Kızlar bugün benim transferin 9. Günü test günümdü kan sonucum 73 çıktı 2 gün sonra tekrarlıycam allah güzel haberler almayı hepimize nasip etsin inşallah
Kan değerleriniz nasıl ilerledi ? Düşük ile sonuçlanan gebeliklerde beta nasıl çıkıyo belli oluyo muCok tesekkur ederim benim gecen senede 5+2de 1 tane daha dusugum var bizde buyuk ihtimal yaptircaz bizim kromozomlar normal ciksada biraz maliyetli ama yapicak bosey yok tabiki Allah bilir ama elimizden geleni yapicaz taktir Allahin
Amin hepinize çok teşekkürler inşallah değerim güzelce artar en kısa zamanda sizde böyle olumlu haberler alırsınızHayırlı olsun canım. Darısı bize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?