- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Çok saol cnm Cnm bekleme sürecindeim bgn 6.günüm az daha sabh dayanamayıp idrar testi yapıcaktım, neyse dedim 3gün kaldı, rabbim hepimizin tez zamanda yüzünü güldürsün amincocukoloji nasilsin canım nasıl gidiyor
Cnmm hayırlısı ile rabbim hepimize nasip etsin güsel bekleyişlerKızlar dün transfer oldum bende. Heyecanlı bekleyiş başladı
Benim oldu naturel transfer. Semra hanım ve ekibine göre hatta çoğu doktora göre tutma ihtimali daha cok olduğu söyleniyor ilaç müdahalesi olmadığı için rahim daha kendinde oluyormuş ve sağlıklı oluyormuş. Süreç de 20-25 gün sürüyo adetin 2-3. Günü ilk muayene de bakıyorlar endometrium kalınlığına sonra ilk kontrol 1 gafta sonra oluyo. sonra 2 günde bir sonra da her gün oluyo bir folikül ve endometrium yeterli seviyeye ulaşınca çatlatma iğnesi veriliyor ve iğneden 6 gün sonra transfer oluyoMerhaba kızlar, naturel transfer olan varmı acaba, süreç nasıl ilerliyor, tutma olasılığı daha mı fazladır? Bilgisi olan var ise paylaşabilirmi?
çok teşekkür ederim yardımınız içinBenim oldu naturel transfer. Semra hanım ve ekibine göre hatta çoğu doktora göre tutma ihtimali daha cok olduğu söyleniyor ilaç müdahalesi olmadığı için rahim daha kendinde oluyormuş ve sağlıklı oluyormuş. Süreç de 20-25 gün sürüyo adetin 2-3. Günü ilk muayene de bakıyorlar endometrium kalınlığına sonra ilk kontrol 1 gafta sonra oluyo. sonra 2 günde bir sonra da her gün oluyo bir folikül ve endometrium yeterli seviyeye ulaşınca çatlatma iğnesi veriliyor ve iğneden 6 gün sonra transfer oluyo
Canım bende şuan natürel tıransfer Ra basladık inşallah bende güzel haberler alırım senin gibi sorum şu rahim kalınlığı nekadar Ken transfer oldum bide yumurta kaç mm diBenim oldu naturel transfer. Semra hanım ve ekibine göre hatta çoğu doktora göre tutma ihtimali daha cok olduğu söyleniyor ilaç müdahalesi olmadığı için rahim daha kendinde oluyormuş ve sağlıklı oluyormuş. Süreç de 20-25 gün sürüyo adetin 2-3. Günü ilk muayene de bakıyorlar endometrium kalınlığına sonra ilk kontrol 1 gafta sonra oluyo. sonra 2 günde bir sonra da her gün oluyo bir folikül ve endometrium yeterli seviyeye ulaşınca çatlatma iğnesi veriliyor ve iğneden 6 gün sonra transfer oluyo
Semra hoca kendisi yapıyor ama ona bir ekip doktoru eşlik ediyor. Benim son bildiğim bu şekilde. Daha güncel bilgisi olan paylaşacaktır.Arkadaşlar merhaba histreskopi olacam semra hoca ve umut hoca giriyor dediler yapanlar varmı nasıl bilgi verebilirler mi semra hoca yapmıyormu ben onun yapmasını istiyorum
Bende histereskopi oldum semra hoca ve umut hoca girdi ameliyatima ikisi birden yapiyor zaten ufak bi operasyonArkadaşlar merhaba histreskopi olacam semra hoca ve umut hoca giriyor dediler yapanlar varmı nasıl bilgi verebilirler mi semra hoca yapmıyormu ben onun yapmasını istiyorum
Yumurta 20mm iken çatlatma vuruldum o gün, rahimde 11mm di o gün ama 6gün sonrası transfer günün oluo çatlatma ignesi vuruldgn gün 6gün sonra transfer..Canım bende şuan natürel tıransfer Ra basladık inşallah bende güzel haberler alırım senin gibi sorum şu rahim kalınlığı nekadar Ken transfer oldum bide yumurta kaç mm di
Merhaba kızlar, naturel transfer olan varmı acaba, süreç nasıl ilerliyor, tutma olasılığı daha mı fazladır? Bilgisi olan var ise paylaşabilirmi?
Cnm adetin yogun kanama olan gün gidiosun ya 2.gün yada 3.gün sonra, muayene oluosun yumurtan takip edilio, 9gün snra tekrar muayene snra 2gün snra bi dha muayene snra en son o gün çatlatma igneni kan tahliline göre göre ne zmn yapıcagın çıkıo, snra 6gün sayıosun v transfer... Rabbim sen her istiyen ve diliyebe tez zamanda nasip etMerhaba kızlar, naturel transfer olan varmı acaba, süreç nasıl ilerliyor, tutma olasılığı daha mı fazladır? Bilgisi olan var ise paylaşabilirmi?
Çok teşekkür ederim inşallah seninde pozitif habeirini alırız hergün bakıyorum ne oldu diyeYumurta 20mm iken çatlatma vuruldum o gün, rahimde 11mm di o gün ama 6gün sonrası transfer günün oluo çatlatma ignesi vuruldgn gün 6gün sonra transfer..
Amin inşallahCanım bende şuan natürel tıransfer Ra basladık inşallah bende güzel haberler alırım senin gibi sorum şu rahim kalınlığı nekadar Ken transfer oldum bide yumurta kaç mm di
Biraz bilgi verebilirmisiniz benim şimdi adetimin 1.günü lucrin iğne yaptım ve ara kanama olabilirmiş o zaman merkezi arayıp planlama yapalım dedi adetin 21. Günü oluyor genelde dedi sizin nasıl oldu ne zaman yaptılar adetin kaçıncı günüydü ve hemen ayağa kalkabiliyomusunuzBende histereskopi oldum semra hoca ve umut hoca girdi ameliyatima ikisi birden yapiyor zaten ufak bi operasyon
Aminnn cnmm aminnn hepimizzz sevinelimmmÇok teşekkür ederim inşallah seninde pozitif habeirini alırız hergün bakıyorum ne oldu diye
Bende natural transfer oldum canım arkadaşların dedikleri gibi ilerliyo süreç benim de başka bi merkezde ilk tüp bebeğim ilaçlıydı ve tutunmadı bu sefer hiç ilaç vs vermedikleri için embriyologa sordum ilaçlı mı daha yüksek tutması ilaçsız mı diye embriyolog natural olunca tutunma şansı daha yüksek oluyo ve gebelik oluştuktan sonra da düşük olasılığı da daha düşük oluyo dedi çok şükür benimki de tutundu darısı isteyen herkesin başına inşallah herkes hayırlı haberler alırMerhaba kızlar, naturel transfer olan varmı acaba, süreç nasıl ilerliyor, tutma olasılığı daha mı fazladır? Bilgisi olan var ise paylaşabilirmi?
Valla adet oldugum gun aramistim hastaneyi indan sonra geri donus yaptilar bana şu tarihte diye ameliyatiniz evet adet bitiyor ondan sonra oluyor tam gununu hatirlamiyorum acikcasi benim gayet guzel gecti genel aneztesi aliyorsunuz zaten semda hoca geldi elimi tuttu nasilsin iyimisin dedi cok sicak kanli bi ortam vardi sonrasinda hastanede biraz yatiriyolar kanaman oluyor bi kac gun lekelenme gibi gayet normalBiraz bilgi verebilirmisiniz benim şimdi adetimin 1.günü lucrin iğne yaptım ve ara kanama olabilirmiş o zaman merkezi arayıp planlama yapalım dedi adetin 21. Günü oluyor genelde dedi sizin nasıl oldu ne zaman yaptılar adetin kaçıncı günüydü ve hemen ayağa kalkabiliyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?