Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Siz adet olduğunuzda lucrin kullanmadınız dimi ve histreskopi çizik mi atıldı embriyonun tutunması için inş faydası olur bana çizik atacaklar

Bence sevinebilirsin Ben de 6. gün yapmıştım ve çooook silikti seninki baya baya görünüyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çatlatma iğnesi vurulalı ne kadar oluyo? Maşallah

Bu arada tek transfer miydi sizin iki mi

Aaa yeni gördüm maşallah maşallah sevinebilirsin bence canım hayırlı uğurlu olsun

Yaaa çok sevindiiimmm

Ayyy. Çok sevindim. Rabbim bizede o çift çizgiyi görmek nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin.

Benim de bugün ikinci test günüm ama bütün belirtilerim gitti sanki hamile olduğumu göğüs ucu hassasiyetinden anlamıştım her gün artıyordu sanki ama bu sabah baya azalmış hissettim galiba değerim düşüyo bir saat sonra falan kan vermeye gidicem ama korkuyorum resmen

Hiç korkma, bunlar normal şeyler, hamileliğin ilerleyen haftalarında bile yasanabiliyor. Bir gün göğsüne dokunamazken ertesi gün sıfır hassasiyetle uyaniyorsun.
O yüzden bunun için canını sıkma, moralini bozmadan kanını ver ve bize haber ver. İnşallah yeterli artışı görürüz..

Ay içime su serptiniz allah razı olsun sonuç çıkar Çıkmaz yazarım güzel haberler veririm inşallah

Cnmm bnde transferin ilk günleri sancılarım çok vardı hepsi kayboldu sanki bu sabah, böle oluo diolar her gün farklı oluo, rabbin izniyle güsel haberlerle gelicen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…