- 29 Mart 2019
- 55
- 38
- 3
- 40
Siz adet olduğunuzda lucrin kullanmadınız dimi ve histreskopi çizik mi atıldı embriyonun tutunması için inş faydası olur bana çizik atacaklarValla adet oldugum gun aramistim hastaneyi indan sonra geri donus yaptilar bana şu tarihte diye ameliyatiniz evet adet bitiyor ondan sonra oluyor tam gununu hatirlamiyorum acikcasi benim gayet guzel gecti genel aneztesi aliyorsunuz zaten semda hoca geldi elimi tuttu nasilsin iyimisin dedi cok sicak kanli bi ortam vardi sonrasinda hastanede biraz yatiriyolar kanaman oluyor bi kac gun lekelenme gibi gayet normal
Kızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
Aminn işallahh doğrudurr cnmmBence sevinebilirsinBen de 6. gün yapmıştım ve çooook silikti seninki baya baya görünüyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Çatlatma iğnesi vurulalı ne kadar oluyo? MaşallahKızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
Bu arada tek transfer miydi sizin iki miKızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
Çok saol cnm Cnm bekleme sürecindeim bgn 6.günüm az daha sabh dayanamayıp idrar testi yapıcaktım, neyse dedim 3gün kaldı, rabbim hepimizin tez zamanda yüzünü güldürsün amin
Aaa yeni gördüm maşallah maşallah sevinebilirsin bence canım hayırlı uğurlu olsunKızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
13gün oldu çatlatma ignesi vurulalı etkilermi?Çatlatma iğnesi vurulalı ne kadar oluyo? Maşallah
Amin işallahAaa yeni gördüm maşallah maşallah sevinebilirsin bence canım hayırlı uğurlu olsun
6.denemem oldugu için çift transfer hakkımmış, ama yücel bey ısrarla tek yapılsın dedi, ama biz çift istedik..Bu arada tek transfer miydi sizin iki mi
Yaaa çok sevindiiimmmKızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
AyyyyKızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
Ayyy. Çok sevindim. Rabbim bizede o çift çizgiyi görmek nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin.Kızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
Çatlatma iğnesi vurulalı 13 gün olduysa ve iki transfer olduysa Allah’ın izni ile ikizler is coming bence6.denemem oldugu için çift transfer hakkımmış, ama yücel bey ısrarla tek yapılsın dedi, ama biz çift istedik..
Hiç korkma, bunlar normal şeyler, hamileliğin ilerleyen haftalarında bile yasanabiliyor. Bir gün göğsüne dokunamazken ertesi gün sıfır hassasiyetle uyaniyorsun.Benim de bugün ikinci test günüm ama bütün belirtilerim gitti sanki hamile olduğumu göğüs ucu hassasiyetinden anlamıştım her gün artıyordu sanki ama bu sabah baya azalmış hissettim galiba değerim düşüyobir saat sonra falan kan vermeye gidicem ama korkuyorum resmen
Ay içime su serptiniz allah razı olsun sonuç çıkar Çıkmaz yazarım güzel haberler veririm inşallahHiç korkma, bunlar normal şeyler, hamileliğin ilerleyen haftalarında bile yasanabiliyor. Bir gün göğsüne dokunamazken ertesi gün sıfır hassasiyetle uyaniyorsun.
O yüzden bunun için canını sıkma, moralini bozmadan kanını ver ve bize haber ver. İnşallah yeterli artışı görürüz..
Cnmm yaaa hepimizzz sevinelim hepimizin yüzü gülsünYaaa çok sevindiiimmm
Cnmm bnde transferin ilk günleri sancılarım çok vardı hepsi kayboldu sanki bu sabah, böle oluo diolar her gün farklı oluo, rabbin izniyle güsel haberlerle gelicen cnmBenim de bugün ikinci test günüm ama bütün belirtilerim gitti sanki hamile olduğumu göğüs ucu hassasiyetinden anlamıştım her gün artıyordu sanki ama bu sabah baya azalmış hissettim galiba değerim düşüyobir saat sonra falan kan vermeye gidicem ama korkuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?