Rabbimm sağlıkla nasip etsin hepimize tek çift hiç fark etmioÇatlatma iğnesi vurulalı 13 gün olduysa ve iki transfer olduysa Allah’ın izni ile ikizler is coming bence
Aminnn işallahhh hepimiz sevinelim işallah test yanlış göstermiodur, rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsünAyyy. Çok sevindim. Rabbim bizede o çift çizgiyi görmek nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin.
Yok lucrin kullanmadim evet cizikler atildi ve hafif cokuntu vardi o duzeltildi ama histereskopiden sonra normall yolla hamile kalan bile varmis bnce faydali bi islem bu arada benim transferim yapildi 3. Gun bugun pazartesi belli olacak ise yarayip yaranadigiSiz adet olduğunuzda lucrin kullanmadınız dimi ve histreskopi çizik mi atıldı embriyonun tutunması için inş faydası olur bana çizik atacaklar
Ne zaman başladın cankm ben de başlıyorum bu ay hadi hayırlısı olsun inşallah peş peşe olur belki transferimizCanım bende şuan natürel tıransfer Ra basladık inşallah bende güzel haberler alırım senin gibi sorum şu rahim kalınlığı nekadar Ken transfer oldum bide yumurta kaç mm di
Ayy maşallah yaKızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
Yaaa Allahım inş güzel haberler almak nasip eder inş evladınıza kavuşursunuz dualarımız sizinle güzel düşünün güzel şeyler olsun güzel haberlerle inşYok lucrin kullanmadim evet cizikler atildi ve hafif cokuntu vardi o duzeltildi ama histereskopiden sonra normall yolla hamile kalan bile varmis bnce faydali bi islem bu arada benim transferim yapildi 3. Gun bugun pazartesi belli olacak ise yarayip yaranadigi
İnsallahhh benimde dualrim sizinle allah hepimze evlat olmayi nasip etsinYaaa Allahım inş güzel haberler almak nasip eder inş evladınıza kavuşursunuz dualarımız sizinle güzel düşünün güzel şeyler olsun güzel haberlerle inş
Galibe benim pazartesi tıransfer olucam inşallah sen nezaman başlıycanNe zaman başladın cankm ben de başlıyorum bu ay hadi hayırlısı olsun inşallah peş peşe olur belki transferimiz
Çok sevindim ya ne güzel bu hafta transfer olanların hepsi hemen hemen pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlerin başına neler yaptın bu süreçteKızlar dayanamadım ve akşam üstü idrar testi yaptım, bgn 6.günümdü baya bel agrım arttı.. kızlar laboquick testi ultra erken gebelik testi ama bazı yerlerde yanlış çıkarabilio denmiş sizce sevinmelimiyim, ilk 5dakkada hemen çıktı..Eki Görüntüle 2540865
Ben daha bugün başladım adetin 2. Günü benjm daha çok var transfere,ayy hadi hayırlı haberlerle bu ara herkes pozitif alıyor maşallah,bize de çok güzel moral oluyor,insallah biz de pespese alırız pozitifleriGalibe benim pazartesi tıransfer olucam inşallah sen nezaman başlıycan
Cnm kan testine vermeden heralde inanmicam, bu süreçte 1gün dinlenenildin, 2.günümde deprem oldu, 5.katda oturuorm düşünün hızlı hızlı merdivenlerden indim dedim kesin tutunmamıştır bu korkuylada, yememe dikkat ettim düzenli yedim ama en çok en az 2litre kesin su içtim, ve su içtikçe alt tarafımdan su gbi çıkıo kremle beraber, ben suyun çok büyük etkisi var onu anladım..Çok sevindim ya ne güzel bu hafta transfer olanların hepsi hemen hemen pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlerin başına neler yaptın bu süreçte
Cnm aminnn işallahh kan sonucundada güsel sonuçlar olur, rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün hep duadayımAyy maşallah yatutunmuş bebisin darısı sırasıyla hepimize inşallah
Ben hergün ananas ve bol meyve yedim soru baba değil ama bende cevap veriyimÇok sevindim ya ne güzel bu hafta transfer olanların hepsi hemen hemen pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlerin başına neler yaptın bu süreçte
Ya bugün hastanedemiydin keşke bilseydim inşallah bizde pes peşe vercez güzel haberler ri seninde natürel tıransfer mi olucakBen daha bugün başladım adetin 2. Günü benjm daha çok var transfere,ayy hadi hayırlı haberlerle bu ara herkes pozitif alıyor maşallah,bize de çok güzel moral oluyor,insallah biz de pespese alırız pozitifleri
Sağol canım benim cevabın için bende uyguluycan dediklerinizi tetbir bizden taktir Allah tan öne derse o olcakBen hergün ananas ve bol meyve yedim soru baba değil ama bende cevap veriyimsürekli yatmadım ama bi iş de yaomadım ve arkadaşın dediği gibi bol su içtim
Evet hastanedeydim ,dokuz on arası hatta burdan birine yakalanmışim bileYa bugün hastanedemiydin keşke bilseydim inşallah bizde pes peşe vercez güzel haberler ri seninde natürel tıransfer mi olucak
bende o saatlerde ordaydım yaaa çok güzel fırsat tı tanışmak için kısmet değilmiş demekki inşallah mutlu son olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallahEvet hastanedeydim ,dokuz on arası hatta burdan birine yakalanmışim bilenatural olacak benim de canım,bakalım inşallah güzel haberleri veririz
Kan degerim cok guzel ilerliyodu hic belirti yoktu sadece biraz rahim agzina yakin yerlesmis ama dusme nedeni bu deil dedi doktir nasip deilmis dedik.bizdeKan değerleriniz nasıl ilerledi ? Düşük ile sonuçlanan gebeliklerde beta nasıl çıkıyo belli oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?