Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Siz adet olduğunuzda lucrin kullanmadınız dimi ve histreskopi çizik mi atıldı embriyonun tutunması için inş faydası olur bana çizik atacaklar
Yok lucrin kullanmadim evet cizikler atildi ve hafif cokuntu vardi o duzeltildi ama histereskopiden sonra normall yolla hamile kalan bile varmis bnce faydali bi islem bu arada benim transferim yapildi 3. Gun bugun pazartesi belli olacak ise yarayip yaranadigi

Canım bende şuan natürel tıransfer Ra basladık inşallah bende güzel haberler alırım senin gibi sorum şu rahim kalınlığı nekadar Ken transfer oldum bide yumurta kaç mm di
Ne zaman başladın cankm ben de başlıyorum bu ay hadi hayırlısı olsun inşallah peş peşe olur belki transferimiz

Ayy maşallah ya tutunmuş bebisin darısı sırasıyla hepimize inşallah

Yaaa Allahım inş güzel haberler almak nasip eder inş evladınıza kavuşursunuz dualarımız sizinle güzel düşünün güzel şeyler olsun güzel haberlerle inş

Çok sevindim ya ne güzel bu hafta transfer olanların hepsi hemen hemen pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlerin başına neler yaptın bu süreçte

Galibe benim pazartesi tıransfer olucam inşallah sen nezaman başlıycan
Ben daha bugün başladım adetin 2. Günü benjm daha çok var transfere,ayy hadi hayırlı haberlerle bu ara herkes pozitif alıyor maşallah,bize de çok güzel moral oluyor,insallah biz de pespese alırız pozitifleri

Çok sevindim ya ne güzel bu hafta transfer olanların hepsi hemen hemen pozitif sonuç aldı inşallah darısı bizlerin başına neler yaptın bu süreçte
Cnm kan testine vermeden heralde inanmicam, bu süreçte 1gün dinlenenildin, 2.günümde deprem oldu, 5.katda oturuorm düşünün hızlı hızlı merdivenlerden indim dedim kesin tutunmamıştır bu korkuylada, yememe dikkat ettim düzenli yedim ama en çok en az 2litre kesin su içtim, ve su içtikçe alt tarafımdan su gbi çıkıo kremle beraber, ben suyun çok büyük etkisi var onu anladım..

Ben hergün ananas ve bol meyve yedim soru baba değil ama bende cevap veriyim sürekli yatmadım ama bi iş de yaomadım ve arkadaşın dediği gibi bol su içtim

Ben daha bugün başladım adetin 2. Günü benjm daha çok var transfere,ayy hadi hayırlı haberlerle bu ara herkes pozitif alıyor maşallah,bize de çok güzel moral oluyor,insallah biz de pespese alırız pozitifleri
Ya bugün hastanedemiydin keşke bilseydim inşallah bizde pes peşe vercez güzel haberler ri seninde natürel tıransfer mi olucak

Evet hastanedeydim ,dokuz on arası hatta burdan birine yakalanmışim bile natural olacak benim de canım,bakalım inşallah güzel haberleri veririz
bende o saatlerde ordaydım yaaa çok güzel fırsat tı tanışmak için kısmet değilmiş demekki inşallah mutlu son olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Kan değerleriniz nasıl ilerledi ? Düşük ile sonuçlanan gebeliklerde beta nasıl çıkıyo belli oluyo mu
Kan degerim cok guzel ilerliyodu hic belirti yoktu sadece biraz rahim agzina yakin yerlesmis ama dusme nedeni bu deil dedi doktir nasip deilmis dedik.bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…