Hamile kalmadan once yaptirdim pihtilasma cikmadi ama hamile kaldiktan sonrada yaptir dedi bazi yakinlarim hamile kalincada kanpihtilasmasi basliyabiliyomus sanirim oyle olan varmi bilmiyorumPıhtılaşma testi yaptırdınız mı?
Çok kimse yoktu aslında bir kaç çift vardı sadece,öncesinde burda yazissaydik kesin tanisirdik,aynen hayırlısı olsun pozitifleri alalım da inşallah.
bende o saatlerde ordaydım yaaa çok güzel fırsat tı tanışmak için kısmet değilmiş demekki inşallah mutlu son olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ben ilk kez duydum hamilelikte oluyor mu gerçekten bilmiyorum ama genetik bi durum yani genlerin değişmesi pek mümkün değil.Hamile kalmadan once yaptirdim pihtilasma cikmadi ama hamile kaldiktan sonrada yaptir dedi bazi yakinlarim hamile kalincada kanpihtilasmasi basliyabiliyomus sanirim oyle olan varmi bilmiyorum
Cikolata kisti tanisi ve sivi birikmesi tanisi nasil kondu acaba ?bu kadar benzer olabilir canım benimde solda 5 cm çikolata kistim var sağ tüpüm tıklı ve hidrosalpenks var yani tüpte sıvı birikmesi sol tüpüde ameliyat esnasında kontrol edecekler .bende şişli memorialde prf AHMET göçmene ameliyat olacagim semra hanım opu tedavisi bitince ona yönlendirecek .İyileşme sürecin uzun sürdümü peki
Instagram da var çok güzel dua gurubumuz buraya pek fazla giremiyorum girip çıkmak uğraştırıyor özelden yaz Instagram hasabiını vereyimÇok kimse yoktu aslında bir kaç çift vardı sadece,öncesinde burda yazissaydik kesin tanisirdik,aynen hayırlısı olsun pozitifleri alalım da inşallah.
Bizim diğer gurupta iyiydi aslında güzel dua ediyorduk,şimdi yazdığın guruplar var mı?dualardan çok uzak kaldım bu aralar
Veririm canım sorun değil de benim veliler var Instagram'da çok meraklılar neyi kimi takip ediyorsam bakıyorlar gurubun adi ne ona göre gireyimInstagram da var çok güzel dua gurubumuz buraya pek fazla giremiyorum girip çıkmak uğraştırıyor özelden yaz Instagram hasabiını vereyim
Yaklaşık 3 hafta sonra çağırıyorlar.hem kese hemde kalp atışı için.sizi merkezden aramadılar mı?Kızlar pozitif sonuçlanan gebeliklerde ilk muayneye kaçıncı hafta çağırıyolar
Arıcaz dediler ama aramadılar pozitif sonuç alalı bugn daha yeni 1 hafta oldu hatta ptesi ararlar demişlerdi arayan olmadıYaklaşık 3 hafta sonra çağırıyorlar.hem kese hemde kalp atışı için.sizi merkezden aramadılar mı?
Cikolata kisti tanisi ve sivi birikmesi tanisi nasil kondu acaba ?
Benim sadece ultrasona bakip cikolata kisti dendi 16 mm,embryo domdurma be gecici menopoz disinda birsey onerilmedi ?sizzler nasil yol izlediniz ?
Tesekkur ederim bana da soru sordu ve ultrasonla cikolata kisti dedi .rahim filmi 2014 cektirmistim sanirim yenilemem lazimçikolata kistini ultrasonla ve sana yaşadıgın şikayetlerle ilgili soru sorup anlıyorlar sıvı birikmesini anlayabilmek için rahim filmi çektirmen lazım canım.
Arkadaşlar elimde bir kutu crione jel var yazdıracak doktor bulana kadar cok zor olmuştu sağ olsun buradan bir arkadaş göndermişti. Şimdi de benim elimde kaldı boşa gitmesin varsa ihtiyacı olan göndereyim.
Gidip durumunuzu anlattiginizda yardımcı olunuyor evet bazı merkezlere göre biraz pahalı ama gercekten çok iyi doktorlar ve laboratuvara sahip. En son işlemler için 9 bin artı ilaçlar vardı tabi dondurma ücreti histeroskopi gerekirse falan ekstra ucret oluyor benim ki 20 bin küsüre denk gelmişti.iyi günler arkadaşlar bende tedaviye başlamak için merkez araştırıyorum memeriol da tedavi ücreti bilgisi olan varmı rapor geçerli değilmiş sanırım benimde rapor hakkım yok zatende ilk sayfalara indirim yapıldığını okudum bu durun hala güncel mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Benimki 22aysimada o gurubun ismi evlatkokusuna hasretVeririm canım sorun değil de benim veliler var Instagram'da çok meraklılar neyi kimi takip ediyorsam bakıyorlar gurubun adi ne ona göre gireyim
Gurup açık mı yani takip etmeden katilamam mi ? Benim kendi ismim soyadım Instagram hesabım, burda yazmam ama özelden yazarımBenimki 22aysimada o gurubun ismi evlatkokusuna hasretveliler re açık açık söylemiş gibi olursun
iyi günler arkadaşlar bende tedaviye başlamak için merkez araştırıyorum memeriol da tedavi ücreti bilgisi olan varmı rapor geçerli değilmiş sanırım benimde rapor hakkım yok zatende ilk sayfalara indirim yapıldığını okudum bu durun hala güncel mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Dondurulmuş embriyo gercekten neden bu kadar pahalı ya neredeyse bir tüp bebek fiyatı9.250 tl raporunuz varsa 7400 tl ye iniyor. Ilaclar 3-4 bin TL kesin tutar. Embriyo dondurma 2850 bin den başlıyor yunurta sayısına göre artıyor. Bana en tuhafi dondurulmuş embriyo transferi geldi 4.850 TL.Mesela benim gibi rezerviniz az veya farklı sebeplerden dondurulursa trasfer için 4.850 TL ödenecek tahminim 20 bin kesin gider .Ameliyatta işin içine girerse tahmini 15-20 arası da o gider .Ben kendim için hesap yaptım tahmini bir 60 bine ihtiyacım var .☹
Eee yaz sanaGurup açık mı yani takip etmeden katilamam mi ? Benim kendi ismim soyadım Instagram hesabım, burda yazmam ama özelden yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?