- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Dondurulmuş embriyo gercekten neden bu kadar pahalı ya neredeyse bir tüp bebek fiyatı☹yazık günah ya nasıl bir sektör bu
Kağıtta sabah verin yazıo, bnmde bgn test günümdü dedim hastane uzak bna evin yakınında bi sağlık kuruluşunda verdim, oda bna ögleden snra çıkar dedi beklemedeim, ooofff sırtım çok agrıoKizlar pazartesintest gunjm direk memorialde gidip kan vericem saati falan onemlimi sizce ne zaman gitmeliyim
İdrar testi yapmıştın kuzum stres yapma değerin güzel çıkacak inşallah,Kağıtta sabah verin yazıo, bnmde bgn test günümdü dedim hastane uzak bna evin yakınında bi sağlık kuruluşunda verdim, oda bna ögleden snra çıkar dedi beklemedeim, ooofff sırtım çok agrıo
Amin işallahhh cnm kanda görmiyene kadr inanamıorum...İdrar testi yapmıştın kuzum stres yapma değerin güzel çıkacak inşallah,☺
Sunucunuzu aldınız mı merak ettim.Amin işallahhh cnm kanda görmiyene kadr inanamıorum...
Sonucun guzel cikmistir ins vee sevincten buraya yazmayi unutmussundur ins merakla bekliyorum sonucunu benimde bugun 4. Gunum kaldi sali gun test gunumAmin işallahhh cnm kanda görmiyene kadr inanamıorum...
İnşKağıtta sabah verin yazıo, bnmde bgn test günümdü dedim hastane uzak bna evin yakınında bi sağlık kuruluşunda verdim, oda bna ögleden snra çıkar dedi beklemedeim, ooofff sırtım çok agrıo
Canım çıkmadı mı sonucun??Amin işallahhh cnm kanda görmiyene kadr inanamıorum...
Sunucunuzu aldınız mı merak ettim.
Sonucun guzel cikmistir ins vee sevincten buraya yazmayi unutmussundur ins merakla bekliyorum sonucunu benimde bugun 4. Gunum kaldi sali gun test gunum
İnş
Canım çıkmadı mı sonucun??
Brnim bel agrim cok var bende sabahtan giderim saat 9 gibi memoriale onzaman benim bel ve gogus ucu agrimKağıtta sabah verin yazıo, bnmde bgn test günümdü dedim hastane uzak bna evin yakınında bi sağlık kuruluşunda verdim, oda bna ögleden snra çıkar dedi beklemedeim, ooofff sırtım çok agrıo
Hayırlı olsun maşallah sonucunuz çok güzel. Dikkat edin kendinize.Kızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Yaaa gozun aydin cok sevindim belirtilerin nelerdiKızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Çok sevindim canım benim. . Sağlıkla katlansın değerin inşallah. .Kızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
İnşallah sizden de güzel haberler gelir.Brnim bel agrim cok var bende sabahtan giderim saat 9 gibi memoriale onzaman benim bel ve gogus ucu agrim
Ayyy canımım. Hadi gözün aydın. Sevincini tahmin bile edemiyorum. Havalara uyuyorsundur. Darısı basimizaKızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Brnim bel agrim cok var bende sabahtan giderim saat 9 gibi memoriale onzaman benim bel ve gogus ucu agrim
Hayırlı olsun maşallah sonucunuz çok güzel. Dikkat edin kendinize.
Kaç embriyo koydurdunuz?
Pgt yaptırdınız mı?
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim işallah güsel katlanırBu benim 6.denememdi ama bu hastanede ilk denememdi, bu yüzden bunca denemeden dolayı doktor 2embriyı hakkınız ama biz tek konulması yanayız dedi biz iki istedik, PGT yapılmadı, çnkü zaten iki tane iyi kalitede embriyom vardı 5aa ve 4aa
Belirtilerim bel agrısı çok yogun son 3gündür, ilk günler kasık agrısı ve sag bacak agrısı ve omuz agrısı ve ara ara gögüslerime çok hafif agrı griodu..Yaaa gozun aydin cok sevindim belirtilerin nelerdi
Amin amin işallahhhhÇok sevindim canım benim. . Sağlıkla katlansın değerin inşallah. .Hepimiz sevinelim herkes pozitif alsın rabbin eliyle
İnşallah sizden de güzel haberler gelir.Evetttt çokkk sevindikkAyyy canımım. Hadi gözün aydın. Sevincini tahmin bile edemiyorum. Havalara uyuyorsundur. Darısı basimizaRabbim her diliyen ve istiyene tez vakitte nasip etsin hep dualarımdasınız
Yasa maşallah maşallah,sen yazmayınca ne yalan söyleyeyim korkmadim değil,ama şükür guzel sonuçlar almışsın,daha önce de 5 denemede pozitifi görmüş muydun canjmKızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Çokk saol cnm bnde beklemekten çatladım, 5denememde 1kez pozitif oldu ondada erken düşük yaptım, rabbim sanada tez vakitte nasip edicek burdan bize yazıcan sevinçli haberiniYasa maşallah maşallah,sen yazmayınca ne yalan söyleyeyim korkmadim değil,ama şükür guzel sonuçlar almışsın,daha önce de 5 denemede pozitifi görmüş muydun canjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?