Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar pazartesintest gunjm direk memorialde gidip kan vericem saati falan onemlimi sizce ne zaman gitmeliyim
Kağıtta sabah verin yazıo, bnmde bgn test günümdü dedim hastane uzak bna evin yakınında bi sağlık kuruluşunda verdim, oda bna ögleden snra çıkar dedi beklemedeim, ooofff sırtım çok agrıo

Kağıtta sabah verin yazıo, bnmde bgn test günümdü dedim hastane uzak bna evin yakınında bi sağlık kuruluşunda verdim, oda bna ögleden snra çıkar dedi beklemedeim, ooofff sırtım çok agrıo
İdrar testi yapmıştın kuzum stres yapma değerin güzel çıkacak inşallah,

Merhaba arkadaşlar. Ben bu grubun eskilerindenim. Bir kaç arkadaşı gördüm çikolata kistine bağlı hidrosalpenks nedeniyle tüp bebek tedavisi görenler. Hiiiçç umutsuz olmayın demeye geldim. 1 çikolata kisti ameliyatı buna bağlı sol yumurtalığın kaybı ve rezerv azalışı sonrasında iki taraflı hidrosalpenks teşhisi ile tüplerimin alınması sonucu kızım şuan yanımda uyuyor 8 aylık olduk bile hamdolsun. Sizlerde umudunuzu yitirmeyin asla süreç zor süreç yıpratıcı biliyorum ama umut olmay geldim. Tek yumurtalık ve azalan rezervlere rağmen Asya kuşum benimle. İsteyen herkese nasip olsun. Allah yardımcınız olsun.

Sunucunuzu aldınız mı merak ettim.
Sonucun guzel cikmistir ins vee sevincten buraya yazmayi unutmussundur ins merakla bekliyorum sonucunu benimde bugun 4. Gunum kaldi sali gun test gunum
İnş

Canım çıkmadı mı sonucun??

Kızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316 Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin

Brnim bel agrim cok var bende sabahtan giderim saat 9 gibi memoriale onzaman benim bel ve gogus ucu agrim

Brnim bel agrim cok var bende sabahtan giderim saat 9 gibi memoriale onzaman benim bel ve gogus ucu agrim

Canım hala belim çok agrıo anlatamam sana, sendende güsel haberler alıcaz rabbin eliyle

Kızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316 Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Yasa maşallah maşallah,sen yazmayınca ne yalan söyleyeyim korkmadim değil,ama şükür guzel sonuçlar almışsın,daha önce de 5 denemede pozitifi görmüş muydun canjm

Yasa maşallah maşallah,sen yazmayınca ne yalan söyleyeyim korkmadim değil,ama şükür guzel sonuçlar almışsın,daha önce de 5 denemede pozitifi görmüş muydun canjm
Çokk saol cnm bnde beklemekten çatladım, 5denememde 1kez pozitif oldu ondada erken düşük yaptım, rabbim sanada tez vakitte nasip edicek burdan bize yazıcan sevinçli haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…