Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çokk saol cnm bnde beklemekten çatladım, 5denememde 1kez pozitif oldu ondada erken düşük yaptım, rabbim sanada tez vakitte nasip edicek burdan bize yazıcan sevinçli haberini
İnşallah insallah canım inşallah inancimi hiç kaybetmiyorum zaten,bu ara o kadar çok hamiş kalan varki inanılmaz umut oluyir bana,bu defa ekstra bir işlem yapılmış miydi cabjm?

İnşallah insallah canım inşallah inancimi hiç kaybetmiyorum zaten,bu ara o kadar çok hamiş kalan varki inanılmaz umut oluyir bana,bu defa ekstra bir işlem yapılmış miydi cabjm?
Hayır cnm embriyoskop yapıldı sadece, yücel bey bna diger transferlerim için zayıf transferler yapılmış dedi ve labratuarı önemli dedi okdr ii diildi labratuarıda, Memorial dada PGT yaptırmadık, çnkü zaten elimizde numunelik embriyolar vardı, onlarıda biz göndermedik..

Kizlar 5.gun embry transferden snra 8.gun beta 115 cikti normal mi
Ya hamilesin çok şükür artık sorgulamayı bırak tadını çıkar arkadaşım 17 ile öğrendi şuan kızı büyüdü bile hde 6. Gün emriyosuydu bizede dua et pazartesi inşallah transfer rim var çok heyecanlı yım ve korkuyom

cevabınız için tesekkurler
rapor geçerli değil dediler
rapor hakkı olmayanlar için indirim yapmazlar mi acaba, orayı çok istiyorum ama beni çok aşıyor maddi olarak 3. olucak bu izmitten git gel yapicam bilmiyorum aklım çok karışık karta taksit falan oluyor mu biliyormusunuz banka bölüyor bazen ya oyle

Embriyoskop nedir canjmkalitesi neydi ayyy ikiz olabilir değerin maşallah barekallah gayet güzel aman dikkat et kendine hala yerlesiyordur minnosun

Bende İzmit’ten gidip geldim..rapor geçmiyor ama bir miktar indirim yapıyorlar.benim raporum yok ama indirim yaptılar

öylemi zor olmuştur heralde
sonucunuz bellimi güzel haberi almistirsiniz inşallah
Özel aracınız varsa çok zor olmuyor..ama stresli işler tabi.pozitifi gördüm şükür..hastaneyi bende çok araştırdım ve giden herkes genelde memnun..allahım bu yolda emek veren herkesin kucağını hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah

Embriyoskop nedir canjmkalitesi neydi ayyy ikiz olabilir değerin maşallah barekallah gayet güzel aman dikkat et kendine hala yerlesiyordur minnosun
Cnm embriyoskop sprem ve yumurta birleştirildikten sonra bi dolaba konuluo v orda 10dakikada bir resimi çekilio v gelişimi 24saat duraksız takip edilio ve ellenilmio mikroskopla çıkarıp gelişimine bakmıo embriyologlar direk çekilen fotoları takip edilio çnkü tüm embriyolar gelişirken önemli olan o süreçte en iyi gelişeni takip ediolar bu sistemle hemde ellenmeden hep aynı yerde kalarak, 300tl ödedik bunun için bnce sende bunu mutlaka iste

Cnm kalitesi biri 4aa biri 5aadı, gönül hoca transferi ısrarla tek yapmak istedi, snra transfer ederkende işallahh tek tutar diye dua etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…