İnşallah insallah canım inşallah inancimi hiç kaybetmiyorum zaten,bu ara o kadar çok hamiş kalan varki inanılmaz umut oluyir bana,bu defa ekstra bir işlem yapılmış miydi cabjm?Çokk saol cnm bnde beklemekten çatladım, 5denememde 1kez pozitif oldu ondada erken düşük yaptım, rabbim sanada tez vakitte nasip edicek burdan bize yazıcan sevinçli haberini
Canım tebrik ederim. Gözün aydın, Sağlıkla devam etsinKızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Kızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Coooook sevindimKızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Amin cnmm işallah keseyi ve bebegi görmeyene kadar inanmicamCanım tebrik ederim. Gözün aydın, Sağlıkla devam etsin
Amin cnm çokk saolCoooook sevindim ❤ Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Cnmmm bnmm çokk saollOlllleeyyyuyy çok şükür canım sevinçten ağzım inan kulaklarimda o kadar sevindim ki
Hayır cnm embriyoskop yapıldı sadece, yücel bey bna diger transferlerim için zayıf transferler yapılmış dedi ve labratuarı önemli dedi okdr ii diildi labratuarıda, Memorial dada PGT yaptırmadık, çnkü zaten elimizde numunelik embriyolar vardı, onlarıda biz göndermedik..İnşallah insallah canım inşallah inancimi hiç kaybetmiyorum zaten,bu ara o kadar çok hamiş kalan varki inanılmaz umut oluyir bana,bu defa ekstra bir işlem yapılmış miydi cabjm?
Çok ama çok sevindim çok şükür bin şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCnmmm bnmm çokk saollSeninde sevinçli haberlerini burdan duyup sevinicez
Ya hamilesin çok şükür artık sorgulamayı bırak tadını çıkar arkadaşım 17 ile öğrendi şuan kızı büyüdü bile hde 6. Gün emriyosuydu bizede dua et pazartesi inşallah transfer rim var çok heyecanlı yım ve korkuyomKizlar 5.gun embry transferden snra 8.gun beta 115 cikti normal mi
cevabınız için tesekkurler9.250 tl raporunuz varsa 7400 tl ye iniyor. Ilaclar 3-4 bin TL kesin tutar. Embriyo dondurma 2850 bin den başlıyor yunurta sayısına göre artıyor. Bana en tuhafi dondurulmuş embriyo transferi geldi 4.850 TL.Mesela benim gibi rezerviniz az veya farklı sebeplerden dondurulursa trasfer için 4.850 TL ödenecek tahminim 20 bin kesin gider .Ameliyatta işin içine girerse tahmini 15-20 arası da o gider .Ben kendim için hesap yaptım tahmini bir 60 bine ihtiyacım var .☹
Embriyoskop nedir canjmHayır cnm embriyoskop yapıldı sadece, yücel bey bna diger transferlerim için zayıf transferler yapılmış dedi ve labratuarı önemli dedi okdr ii diildi labratuarıda, Memorial dada PGT yaptırmadık, çnkü zaten elimizde numunelik embriyolar vardı, onlarıda biz göndermedik..
Bende İzmit’ten gidip geldim..rapor geçmiyor ama bir miktar indirim yapıyorlar.benim raporum yok ama indirim yaptılarcevabınız için tesekkurler
rapor geçerli değil dediler
rapor hakkı olmayanlar için indirim yapmazlar mi acaba, orayı çok istiyorum ama beni çok aşıyor maddi olarak 3. olucak bu izmitten git gel yapicam bilmiyorum aklım çok karışık karta taksit falan oluyor mu biliyormusunuz banka bölüyor bazen ya oyle
Çok sevindimmmmKızlar daha yeni şimdi çıktı sonucum 316Rabbime şükürler olsun Doktor testi tekrarla 2güne dedi, rabbim her istiyen diliyene tez vakitte nasip etsin
Evet evet bizi unutmayın bende salı test yapacağım.benimde sırt ve bel ağrısı varHamis ler bize dua edin sizin dualriniz kabul daha cok olur
öylemi zor olmuştur heraldeBende İzmit’ten gidip geldim..rapor geçmiyor ama bir miktar indirim yapıyorlar.benim raporum yok ama indirim yaptılar
Özel aracınız varsa çok zor olmuyor..ama stresli işler tabi.pozitifi gördüm şükür..hastaneyi bende çok araştırdım ve giden herkes genelde memnun..allahım bu yolda emek veren herkesin kucağını hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallahöylemi zor olmuştur heralde
sonucunuz bellimi güzel haberi almistirsiniz inşallah
Cnm embriyoskop sprem ve yumurta birleştirildikten sonra bi dolaba konuluo v orda 10dakikada bir resimi çekilio v gelişimi 24saat duraksız takip edilio ve ellenilmio mikroskopla çıkarıp gelişimine bakmıo embriyologlar direk çekilen fotoları takip edilio çnkü tüm embriyolar gelişirken önemli olan o süreçte en iyi gelişeni takip ediolar bu sistemle hemde ellenmeden hep aynı yerde kalarak, 300tl ödedik bunun için bnce sende bunu mutlaka isteEmbriyoskop nedir canjmkalitesi neydi ayyy ikiz olabilir değerin maşallah barekallah gayet güzel aman dikkat et kendine hala yerlesiyordur minnosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?