- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
cevabınız için tesekkurler
rapor geçerli değil dediler
rapor hakkı olmayanlar için indirim yapmazlar mi acaba, orayı çok istiyorum ama beni çok aşıyor maddi olarak 3. olucak bu izmitten git gel yapicam bilmiyorum aklım çok karışık karta taksit falan oluyor mu biliyormusunuz banka bölüyor bazen ya oyle
İnşallah bana gerek kalmaz üç tanem var biri bana evlat olur hatta mümkünse üçü de olsunCnm embriyoskop sprem ve yumurta birleştirildikten sonra bi dolaba konuluo v orda 10dakikada bir resimi çekilio v gelişimi 24saat duraksız takip edilio ve ellenilmio mikroskopla çıkarıp gelişimine bakmıo embriyologlar direk çekilen fotoları takip edilio çnkü tüm embriyolar gelişirken önemli olan o süreçte en iyi gelişeni takip ediolar bu sistemle hemde ellenmeden hep aynı yerde kalarak, 300tl ödedik bunun için bnce sende bunu mutlaka iste
Cnm kalitesi biri 4aa biri 5aadı, gönül hoca transferi ısrarla tek yapmak istedi, snra transfer ederkende işallahh tek tutar diye dua etti
Kizlar 5.gun embry transferden snra 8.gun beta 115 cikti normal mi
Aminnn cnmmİnşallah bana gerek kalmaz üç tanem var biri bana evlat olur hatta mümkünse üçü de olsunbana bu defa tek konacak 6 AA diğer ikisi 6 AB sanırım onlar ikinci kalite mi ne oluyor bilmiyorum bu olmazsa Allah korusun tabi, diğer ikisi çift konacak.
İkizin de avantajları Var aslında hem sağlıklı bir şekilde doğuran da çok,inşallah ikiz olur ve inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın☺
Benim daha var canım adetin 5. Günü bugün 2. Günü kontorl vardı natural olacak yani ortalama iki hafta var dahaAminnn cnmmSaglıklı olsun tek çift hiç fark etmio cnmm Senin transferin hayırlısı ile ne zaman cnm??
Rabbim hayırlı Bi şekilde sonuçlar almayı hepimize nasip etsin cnm. 2.günü sadece ultrason lamı baktılar kanda istediler mi. Surecinizi burdan paylaşırmısınz. Bn ankardan gelicem transfer için siz istanbulda mı ikamet ediyorsunuz. naturel olmasına siz mi karar verdiniz lütfen aşamalarını yazınBenim daha var canım adetin 5. Günü bugün 2. Günü kontorl vardı natural olacak yani ortalama iki hafta var daha
Kiminden kan aliniyormus kiminden alınmıyor dendi o da ultrasyonda baktıktan sonra karar veriliyor,muhtemelen kist falan varsa bakiliyor yoksa bakılmıyor.Rabbim hayırlı Bi şekilde sonuçlar almayı hepimize nasip etsin cnm. 2.günü sadece ultrason lamı baktılar kanda istediler mi. Surecinizi burdan paylaşırmısınz. Bn ankardan gelicem transfer için siz istanbulda mı ikamet ediyorsunuz. naturel olmasına siz mi karar verdiniz lütfen aşamalarını yazın
Kart kısmı illaki geçiyordur ama taksit kısmını bilmiyorum onu da bankayla yapabilirsiniz küçük bir faiz oranıyla.Benim eski raporum vardi küçük bir iskonto yaptılar.Istersen menekşe hanımı arayıp bir sor 3.tedavim ona gore geleceğim dersin Bende çok araştırdım canım saçma sapan merkezler3 yillarimi paramı unutlarimi vermektense tüm şansımı zorlayıp buraya karar verdim.Bi arabamız var onu satacağız düşün artık. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
çok zor ya maddi manevi rabbim emeklerimizi karşılıksız koymasın ben de bu uğurda iyi para harcayanlardanim malesef ve anladimki tabiki önce allah ol diycek ama yıpranmamak adına labaratuarı telkinlerin ve embriyologun iyi olması bizim için çok önemli bende tüm imkanlarını zorluycam canım allah zorda koymasın kimseyi
sizin kaçıncı oldu sorun ne acaba
erkek faktörü varsa embriyolog labaratuar bence doktordan daha onemli
Benimde rezervim az ben de boşu boşuna başka merkezde zaman kaybettim bir buçuk yıl,üstelik gittigim hastane de kötü bir hastane değildi (Bursa Acıbadem) doktor iyiydi ama labaratuvar çok daha önemli ve tabiki kisiye özgü tedavi,ben eski doktoruma hocam düşük doz uygulansa rezerv az olunca düşük doz veriliyor adam o zamab yumurtan büyümez tedavi yarım kalır dedi,sonuç ilk tedavi onca ilaç 5 yum tolanfi 1 döllenme oldu,2. Tedavi yine 5 toplandi 2 dollendi sonra merkezi bıraktım memoriale geçtim orda düşük doz 5 yumurta 4 döllenme oldu yani labaratuvar,kişiye özgü tedavi bunlar hepsi çok önemli malesef İstanbul disindaki diğer illerde bu asla uygulanmıyor o nedenle fazlaca vakit kaybetmeden İstanbul'da iyi bir merkeze gitmek lazımBenim erkek faktörü diye ilaç takviyesiyle 1 yılım gitti bu süreç de özel hastanelere hep gitttik benimle ilgili hep senin herşeyin normal dediler. Eşim varikosal ameliyatı oldu 1 yıl beklemeden sonra. Ameliyattan 4 ay geçti bende bir tüp bebek bölümüne gideyim dedim rahim filmi çektirdim yapışıklık var acil ameliyat oldum. Hadi ameliyattan sonra olur dedik bir andan yumurtalık rezervimin sonuna geldiğini öğrendik. Yani toplam 1 yılım saçma sapan yerlere gitmekle 1 yılım da kötü bir merkezle ameliyat ve tüp bebek denemeyle geçti. 1 yıl boyunca benden 1 kez yunurta toplanıp 6 ay sonra transfer etti o da yalvar yakar kimyasal la sonuçlandı. Ama o 1 yılda yaşadığım yıkım ömrüm boyunca bana yeter unuttum diyorum bisey oluyir yine başa sarıyorum.
1 yıl boyunca doktorum eczaneden prim aldığı için her ay milyarlarca ilaç parası döktük hiç hakkımı helal etmiyorum. Şimdi nedense umutluyum. Bu arada aklıma gelmişken ilk rahim filmine göre ameliyatima gerek yokmuş memorial öyle dedi.
Düşük yumurta revervimle ameliyat olmamda bana kar kaldı. O kadar doluyum ki yüz yüze olsak saatlerce anlatabilirim.
Benim erkek faktörü diye ilaç takviyesiyle 1 yılım gitti bu süreç de özel hastanelere hep gitttik benimle ilgili hep senin herşeyin normal dediler. Eşim varikosal ameliyatı oldu 1 yıl beklemeden sonra. Ameliyattan 4 ay geçti bende bir tüp bebek bölümüne gideyim dedim rahim filmi çektirdim yapışıklık var acil ameliyat oldum. Hadi ameliyattan sonra olur dedik bir andan yumurtalık rezervimin sonuna geldiğini öğrendik. Yani toplam 1 yılım saçma sapan yerlere gitmekle 1 yılım da kötü bir merkezle ameliyat ve tüp bebek denemeyle geçti. 1 yıl boyunca benden 1 kez yunurta toplanıp 6 ay sonra transfer etti o da yalvar yakar kimyasal la sonuçlandı. Ama o 1 yılda yaşadığım yıkım ömrüm boyunca bana yeter unuttum diyorum bisey oluyir yine başa sarıyorum.
1 yıl boyunca doktorum eczaneden prim aldığı için her ay milyarlarca ilaç parası döktük hiç hakkımı helal etmiyorum. Şimdi nedense umutluyum. Bu arada aklıma gelmişken ilk rahim filmine göre ameliyatima gerek yokmuş memorial öyle dedi.
Düşük yumurta revervimle ameliyat olmamda bana kar kaldı. O kadar doluyum ki yüz yüze olsak saatlerce anlatabilirim.
Gönül hoca neden tek için ısrar etti. Çift konması isteyince yapmıyorlar mı?? Bende tekrar gönül hoca da devam edeceğim.Cnm embriyoskop sprem ve yumurta birleştirildikten sonra bi dolaba konuluo v orda 10dakikada bir resimi çekilio v gelişimi 24saat duraksız takip edilio ve ellenilmio mikroskopla çıkarıp gelişimine bakmıo embriyologlar direk çekilen fotoları takip edilio çnkü tüm embriyolar gelişirken önemli olan o süreçte en iyi gelişeni takip ediolar bu sistemle hemde ellenmeden hep aynı yerde kalarak, 300tl ödedik bunun için bnce sende bunu mutlaka iste
Cnm kalitesi biri 4aa biri 5aadı, gönül hoca transferi ısrarla tek yapmak istedi, snra transfer ederkende işallahh tek tutar diye dua etti
Benimde regl düzenli inş naturel olur. Bu sure içerisinde surekli gidip gelmeniz gerekecek mi bize ankaradan kontrollerinizi yaptırabilirsiniz dendi. Ama uzakta olursanız naturel degilde ilaçlı olur dendi. Bende naturel olmasından yanayım. Hanı İstanbula gelsem 20 gün durmam gerekecek eşim çalışıyor burda yapalım dıyor öyle kafam karıştı ki. Ama lütfen bana yazıyın sürecinizi ona göre yol izlemek istiyorum. Bu ay regil ile başlıcaktım ama kararsız kaldım önümüzdeki ay başlamam şart.karar vermem gerekiyorKiminden kan aliniyormus kiminden alınmıyor dendi o da ultrasyonda baktıktan sonra karar veriliyor,muhtemelen kist falan varsa bakiliyor yoksa bakılmıyor.
Ben bursadan gelip gidiyorum,natural olmasına ben degil semra hoca karar verdi sanirm düzenli regl olan kadınlarda natural süreç uygulanıyor.
Benimde regl düzenli inş naturel olur. Bu sure içerisinde surekli gidip gelmeniz gerekecek mi bize ankaradan kontrollerinizi yaptırabilirsiniz
Benimde rezervim az ben de boşu boşuna başka merkezde zaman kaybettim bir buçuk yıl,üstelik gittigim hastane de kötü bir hastane değildi (Bursa Acıbadem) doktor iyiydi ama labaratuvar çok daha önemli ve tabiki kisiye özgü tedavi,ben eski doktoruma hocam düşük doz uygulansa rezerv az olunca düşük doz veriliyor adam o zamab yumurtan büyümez tedavi yarım kalır dedi,sonuç ilk tedavi onca ilaç 5 yum tolanfi 1 döllenme oldu,2. Tedavi yine 5 toplandi 2 dollendi sonra merkezi bıraktım memoriale geçtim orda düşük doz 5 yumurta 4 döllenme oldu yani labaratuvar,kişiye özgü tedavi bunlar hepsi çok önemli malesef İstanbul disindaki diğer illerde bu asla uygulanmıyor o nedenle fazlaca vakit kaybetmeden İstanbul'da iyi bir merkeze gitmek lazım
ah be arkadaşım sende malesefki kötü tecrübeler yaşamışsın adına çok üzüldüm
inşallah bu defa son uzulusun olur ve güzel haberi alırsın
ne yazıkki infertilite süreci insanı çok yıpratıyor heleki esler birde tüm zorluklarla tek başına mücadele ediyorsa çok daha zor rabbim yardım etsin inşallah
siz tedaviye başladınız sanırım şuan hangi aşamadasınız semra hocayla görüşebildiniz mi
Selam gidebildiğin mi bugün hastaneye??Hamis ler bize dua edin sizin dualriniz kabul daha cok olur
Çok riskli dedi, hayır çift isteyince yapmıyorlar, bnm 6.denemem diye onay verince yücel bey, ama transferim gönül hocaya kalınca, oda şaşırdı neden 2transfer dedi erken dogum sebebi riskli gebelik, bir bebekte sorun olunca digerinide düşürüo dedi, ama biz yücel beyle konuşunca oda riskleri kabul ediosanız dedi transferi yapıorum dedi ve transfer ederken işallah bitanesi tutar dediGönül hoca neden tek için ısrar etti. Çift konması isteyince yapmıyorlar mı?? Bende tekrar gönül hoca da devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?