Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Sağşıkkı olsun tek yada çift ne olursa olsun canım

Ben de naturel transfer oldum. Adetin 2. ve 11. günü görmek istediler. 2. Gün sadece muayene oldu, 11. Gün kan alındı lh istenen seviyede değildi ertesi gün yine gittim. Muayene oldum ve kan verdim. O gün hormonlar istenen seviyeye ulaşmıştı. 13. Gün çatlatma iğnesi yapmam istendi. 15. Gün rulid, prednol ve crinone jele başladım. Rulid ve prednol 4 gün kullandım bitti. Jeli hala kullanıyorum. 19. Gün de transfer oldum. Şimdi gün sayıyorum. Pazar günü 28. Gün yani test günü İnşallah pozitif olur

Bu benim ilk deneyimim o sebeple kıyaslama yapamıyorum ama naturelde düşük riski daha az oluyor diye biliyorum. Senin tedavinde muayene ve transfer günleri ve sıklık embriyonun kaçıncı gün embriyosu olduğuna ve senin durumuna göre değişebilir tabi. Şansın varsa mutlaka doktorun önerdiği yöntemden ilerle bence. İnşallah her şey kolay ve dilediğin gibi olur

Teşekkür ederim cnm güzel bilgilerin için. İnş test sonucunuz pozitif olur. Sonucunu burdan yazın

Yok olur mu oyle sey niye yanlis anliyim sizin transferiniz oldu mu
Yok ben yeni başlıyalım temmuzda geldim adetin 2. Günü başlanacaktı adet gecikince test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Ama kalp atışını duyamadık alındı. Şimdi tekrar geleceğim başlamak için

Merhaba meri hoşgeldin tekrar denemeye karar verdin sanırım. Seni 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz sayfasından tanıyorum. Bence doğru yerdesin. Erkek infertilitesi için iyi bir merkez olduğunu düşünüyorum. Rapora gelecek olursak eşinin sayısı düşüktü galiba. Rapor hakkın yokmuş ama baya indirim yapıyorlar raporlulara bilgin olsun.

Kızlar bugün 6.günüm. çok meraktayım. Kan verdim çıkmadı. Erken biliyorum ama dayanmakta çok zor .ve de 2.denemem

hosbulduk canım çok sagol
ya evet ben çok eski üyelerdenim hiç te kopmadım burdan ara ara hep girdim
evet canım diğer topikten belki hatırlarsın uzun uğraşlar sonunda oğlum oldu çok şükür 5 yıldır da ikinciye uğraşıyorum iki yıl önce yine aşılama ve tüp yaptık olmadı yani tüp bebek tuttu ama devam etmedi malesef
şimdi merkez araştırıyorum önümüzdeki aylarda tekrar başlıycam
memorial in laboratuarına çok iyi diyorlar
birde aklımda medical park serdar koç var ikisi arkasindayim
fiyat olarak dün menekşe hanimi aradım eskide olsa elinizde çıkarılmış rapor varsa indirimden yararlanırsınız dedi yani 7400 dediler
sen nasılsın canım ben çok hatırlayamadım ksb eskilerden değilsin gibi
ne durumdasın şuan

Benim bi arkadasim son gece test yapmis negatif cikmis ertesi gun kanda pozitif cikmis dayan az kaldi Benim de yarin test, insallah pozitif olacaak ❤
Yaaa cidden mi. Erken yaptım biliyorum ama içimede kuşku düştü. İnşşallah testlerimiz pozitif olur duadan başka yapılcak bişey yok allah hayırlısını versin hepimize

Yaaa cidden mi. Erken yaptım biliyorum ama içimede kuşku düştü. İnşşallah testlerimiz pozitif olur duadan başka yapılcak bişey yok allah hayırlısını versin hepimize
Hic kuskulanma, kesin tuttu diye dusun icini ferah tut hormon o kadar az oluyormus ki kanda ilk baslarda, idrar testinde cikmiyormus cogu zaman. Sen gununu bekle, 6. Gun bana da cok zor gecti, insan kendini engellemekte zorlaniyor ama dayan cok az kaldi cok

Sağolasın. inşallahh benimledir bebikim

öncelikle transferiniz hayırlı olsun inşallah sonunda güzel haberi alır bizlerede verirsiniz
bu natürel transfer ne oluyor acaba ilk kez duydum gonal f kullanılmıyor mu size uygulamışlar rica etsem anlatabilirmisiniz

Rapor yoksa eğer şöyle yap. Tüp bebek bölümü olan bir devlet hastanesinde spermiyogram versin eşin yıkama sonrası 5 milyon altındaysa ileri haraket yazı veriyor direk tüp bebek diye rapor için benim o yazımla indirim yapılmıştı raporlu gibi. Bana devlet hastanesi burada tüp bebek yaptırmayacaksan rapor vermiyoruz dedi o yazıyla gittim durumu anlattım indirim olmuştu.
Ben de iyiyim çok şükür. Fazla eski sayılmam ama eşten dolayı fazlaca araştırma yapıyorum. 2016dan beri takipteyim. Seni de araştırmalar sonucu bulmuştum eskilerden bir tek aktif olan sendin. Özelden konuşmuştuk oradan biliyorum. Ben Şişli de 1 kez deneme yaptım kimyasalla sonuçlandı ikinciye hazırlanıyorum. Ne zaman yaparım bilmiyorum arayı da fazla açmak istemiyorum. Biraz talihsizlikler oldu ilk denemem de ama ikinci de inşallah pozitif sonuçlanır. Ben lab. Memnun kaldım. Eşimin değerleriyle döllenme bile olmaz derken 5 tane iyi kalite 5. Gün embriyom olmuştu hamd olsun. İnşallah ikinci de güzel olur. Diğer merkez hakkında bilgim Yok ama şişliyi denemekte kar olduğunu düşünüyorum açıkcası. Oğluşuna kardeş gelsin en yakın zamanda.

darisi sen ve bekleyen herkese olsun inşallah rabbim isteyen emek veren herkese yaşatsın
neden ilk deneme talihlihsizlikler oldu canım
kalanları dondurmussunuzdur dimi sil baştan olmuycak
birde şu natürel transfer nedir canım ya hiç anlamadım geçmişi de daha çok okuyamadim

Ben 4 embriyoma pgt yaptırdım 2 tane sağlıklı 2 sağlıksız geldi. Transfer zamanı sağlıklı embriyo çözülürken bozuldu sonra 2. Yi çözmüşler o da bozulmuş derken 1 tane hiç göndermediğim vardı onu çözdüklerini o sağlıklı çözüldü ve transfer oldu işte o da tutunamadı. Ama korkma İnan benim başıma gelen çok nadir bir olay. Merkez de eğer kendi taraflarımdan bir ihmalkarlık varsa önlemini almışlardır artık. Kaldı ki bu merkez taze transfer nadir yapıyor. Yani genelde dondurup çözüp transfer yapıyor rahim de dinlensin diye. Ama gel gör ki benim başıma böyle bir olay geldi. Şimdi sil baştan başlayacağım. Vardır bunda da bir hayr. Böyle olması gerekiyormuş diyelim.
Natural transfer şöyle oluyor. Senin embriyoların donduruluyor. Opu sonrası 1 hafta içinde adet oluyorsun o adetle değil bir sonraki döngünün adetiyle merkeze gidiyorsun. Rahim kontrol ediliyor. Adet döngün düzenliyse. O ay oluşacak yumurtanı takibe alıyorlar. Belli aralıklarla muayene gidiyorsun. Yumurta yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi oluyorsun ve normal hamile kalmış gibi embriyo normalde tüplerde döllenip blast olduğunda rahme düşüyor. Tüp bebekte döllenme dışarıda olduğu için çatlatmadan sonra rahme düşme zamanı 5 gün sonra olacağı için o günü hesaplayıp transfer ediliyor embriyo. Yapay hormon almamış oluyorsun vücudun kendi kendine hormon üretiyor hamileliğe hazırlanıyor zaten embriyo tutununca hamile kalmış gibi vücut hormon üretimine devam ediyor. Normal gebeliğe çok yakın bir yöntem daha da zahmetsiz. Çok sayıda uygulanıyor bu yöntem. Dediğim gibi döngünün düzenli olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…