Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

selamlar herkese
semra hoca az yada çok yumurta durumuna bakmadan herkese rahim dinlendirme veriyor mu aranızda raze transfer olan varmı

kızlar, kürtajdan sonra ne kadar beklemek gerekiyor bilginiz varmı, dondurulmuş embriyo transferi için.

Kızlar herkese selam,
Ben bu ay tedavime başlamayı düşünüyordum yarın tedavi öncesi istenen testleri yaptırmak için devlet hastanesinden randevu almıştım, cuma da tekrar Semra Hanıma muayene olurum, pazar hatta pzt de ikinci günü olur reglimin ve başlarım diyordum ki, ilk damlalarım az önce geldi... Bu durumda yarın akşama kdr kesin regl olurum cuma günü muayeneye gittiğimde de regl olmuş olurum. Sizce öbür aya mı kalır yoksa başlatırlar mı hemen. Regl iken muayene edip hemen o gün ilaca başlatabiliyorlar mı?

Kızlar ilaçlı transferle ilgili bilginiz var mı ? Pcos olduğum için adet düzensizliğim var ve rahim dinlediriyorum malum.İlaçlı transfer dedi doktor, yine iğneler e geri dönüyorum gibi bir his var içimde , ilaçlı tedavide neler kullandınız , bi de adetin ikinci gününden transfere kadar kaç kere kontrole gittiniz, yumurta büyütmedeki gibi gün aşırı şekilde değilmiş sanırım

Canım benim de bu şekilde olmuştu , kist falan görmezse başlıyorlar tabii değerlerin de önemli bende E2 değeri çok yüksek çıktığı için bir ay bekleyelim demişti

Oyyy mşlh rabbim hayırlı uzun ömür versin bebişlerine. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Merhaba memorial sislidemi yaptırdıniz bende yaptıracağım. Kromozom dengeli translikasyon var pgt ile yaşım gereği %5 sans verdiler umut oldunuz bana

Merhaba memorial sislidemi yaptırdıniz bende yaptıracağım. Kromozom dengeli translikasyon var pgt ile yaşım gereği %5 sans verdiler umut oldunuz bana
Merhaba sanırım bana sordunuz evet şişlide yaptırdım bizede yaştan dolayı pgt yapıldı rabbim en kısa zamanda sizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin.

Kizlar ilk transferimi gonul.hanim.yapmisti eylulde 2. Yi gunseli hanim yapti 29 ekimde cok tatli bi hanim moralimi bayagi yukseltti anac tavri ile..hep bu 2 doktor ilgilendi yucel beye de iyi diyorlar aslinda ama erkek diye biraz cekiniyorum gibi..siz memnunmusunuz.?

Benim yasim 35 8 dondurulmusum var pgt istemediler genetik testler iyi cikti galiba pgt 35 sonrasi icin isteniyormus hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…