Tek emriyodan nasıl ikiz oluyor acabaTeşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim oldu. pgt yapıldı
Transferiniz dogal siklus mu ilacli siklusmu yapildiTeşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim oldu. pgt yapıldı
Tek yumurta ikizi yumurta bölündüTek emriyodan nasıl ikiz oluyor acaba
Tek emriyodan nasıl ikiz oluyor acaba
İlaçlı olduTransferiniz dogal siklus mu ilacli siklusmu yapildi
MaşallahTek yumurta ikizi yumurta bölündü
Estrofem mi kulandin yaniİlaçlı oldu
Evet estrofem kullandımEstrofem mi kulandin yani
Darısı isteyen herkese olsunMaşallah
Amin benim bi kızım çok şükür kardeş istiyoruz inşallah ikiz olsa ne iyi olurDarısı isteyen herkese olsun
İnşallah olur rabbim yeterki ol desinAmin benim bi kızım çok şükür kardeş istiyoruz inşallah ikiz olsa ne iyi olur
Merhaba memorial sislidemi yaptırdıniz bende yaptıracağım. Kromozom dengeli translikasyon var pgt ile yaşım gereği %5 sans verdiler umut oldunuz banaOyyy mşlh rabbim hayırlı uzun ömür versin bebişlerine. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Merhaba sanırım bana sordunuz evet şişlide yaptırdım bizede yaştan dolayı pgt yapıldı rabbim en kısa zamanda sizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin.Merhaba memorial sislidemi yaptırdıniz bende yaptıracağım. Kromozom dengeli translikasyon var pgt ile yaşım gereği %5 sans verdiler umut oldunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?