Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar kendimi patlayacak gibi sis hissediyorum karnim tas gibi..5 gunum bu sisli memorial 2 transferim gecen ay naturel ttasnfer oldu tutmadi gunseli hanimda bu sefer ilacli deneyelim dedi gogus dolgun karin sis naturelde bunlar hic olmadi galiba ilaclarmi yapiyor bilemedim

Bende geçen ay naturel trasnfer oldum tutmadı. Bana tekrar naturel yapacaklar.neye dayanarak ilaçlı yapalım dediler size

Bende geçen ay naturel trasnfer oldum tutmadı. Bana tekrar naturel yapacaklar.neye dayanarak ilaçlı yapalım dediler size
Acikcasi her sey normal ama degerlerim falan yani hic bir gerekce dahilinde degil ilacli olmasi..gunseli hanim bu ay da ilacli deneyelim strateji degistirelim dedi bende kabul ettim bakalim 4 gun sonra test gunum persembe..naturelde gonul hanim bakti bana hatta yumurtam normalinden 1 hafta gec gelisti ki adetlerim duzenlidir benim aslinda

Ben de geçen ay negatif aldım,banda ilaçlı denenecek,sebebini hiç bilmiyorum
Naturel tutmadiginda diger seferede ilacli deneyelim diyorlar farkli strateji..demekki bu sekilde kisiye gore olumlu sonuclar aliyorlardir belkide.yani ilacli deneyip tutmayan kiside diger ay natureli tutmustur..ya da tam tersi

İnş bu sefer olur. Tutmayan embrıyo 1 tanemi enjekte ettiler. Pgt yapılmış mıydı.ilaçlatın etkisi oluyor sonuçta hormon alıyorsunuz. Kendinizi rahat bırakın ve bol bol su için şişkinliğinizi alır. Önceki transferlerimde çok çok afedersiniz kabız olmamak için suyu çokça içmemizi söylemişlerdi. Kayısı gün kurusu yıyın ilaçlarınızı saatınde almaya çalışın ve güzelce dinlenin. Rabbim hayırlı Bi zamanda hayırlı Bi şekilde versin. Cümlemize inş. Kucagımızı gönlümüzü hasretle beklediğimiz evlatlarla doldursun.yasin suresinin son 2 ayetını okuyalım birbirimize. Bende inş naturel tedavinin 2. Muayenesini olucam salı günü. Herşeyin güzel olması için dua edelim.peygamber efendimizin dogum günü ayındayız. Haftaya mevlüt kandili inş bizlere de hayırlı güzel evlatlar versin rabbim aeolun

Guzel dileklerin icin sagol canim hepimize her zaman dua ediyorum ayetlerde isminizi aniyorum tum bebek isteyen bekleyen herkese rabbim yardim.etsin..benim 1 embriyo transferi oldu gecen ay naturelde tutmadi..pgt sisli memorial istemedi benden yasim 35 ama istemediler genetik testlwrimiz temiz cikti..simdi de 2. Embriyomu tarnsfer ettiler geriye 6 tane kaldi ama onlar 2 serli 3 tupte donduruldu insallah onlari 2. 3. Cocuk icin kullanirim

Saol canım güzel sonuçlar alırız hep birlikte inş.dualarda buluşmak üzere aeolun

Naturel tutmadiginda diger seferede ilacli deneyelim diyorlar farkli strateji..demekki bu sekilde kisiye gore olumlu sonuclar aliyorlardir belkide.yani ilacli deneyip tutmayan kiside diger ay natureli tutmustur..ya da tam tersi
Ama benim üst üste 2 kez naturel olacak. Anlamadım.kişiye göre belkide. Yada benim pgtli değildi . Tutmama sebebini naturele bağlamadılar belkide.

merhaba arkadaşlar ,
memorial hastanesinde kaç kere tedavi oldunuz acaba,
dondurulmuşlar veya sıfırdan yeniden ilaçlı
Canım ben bir tedavi 3 transfer oldum ikisi tuttu kalpleri atmadı birisi de tutmadı.
Şu an 3 dondurulmuşum var. Kullanmayı şimdilik düşünmüyorum..
Bütün transferlerim dondurulmuştan oldu.
İki kere ilaçlı transfer oldu. Biri tutan biri tutmayan..
Bir kere de ilaçsız transfer oldum.. o da tuttu .. ama maalesef kalbi atmadı

merhaba arkadaşlar ,
memorial hastanesinde kaç kere tedavi oldunuz acaba,
dondurulmuşlar veya sıfırdan yeniden ilaçlı
Memorialde 2 kez tadavi oldum 2 sindede hamile kaldim bi evladim var simdi 2. Ye hamileyim rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun ins

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transfer için ilaça başladığımız zamandan itibaren kaç gün sonra transfer yapılıyo bilenler yazabilir mi

Ama benim üst üste 2 kez naturel olacak. Anlamadım.kişiye göre belkide. Yada benim pgtli değildi . Tutmama sebebini naturele bağlamadılar belkide.
Evet doktorunda kendince izledigi bi yol olabilir bu benim hic bir embriyoma pgt yapilmadi gunseli hanim 2 tedavimde beni takip etti..tutmayan icin sunu demisti..dogru eslesme olmayabiliyor bazi embriyolar bunlar 5. Gune gelebilenlerden de cikabiliyormus ve anne rahminde devam edemiyorlarmis yollarina..iste mesela senin 4 tane donduruldu bunlardan 3 u saglikli 1 i sagliksiz ise o sagliksiz olani transfer ettiklerinde zaten tutmuyormus..iste bunu da ayird etmenin en guzel yolu pgt mis. Ama tas ufaksa sorun yoksa herkesden de pgt istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…