Öyle oldu sağol canım.Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallahSelam nasılsın? Ne var ne yok eskilerden kim var diye bakayım dedim veee bu haberi gördüm çok sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin arkdaşım. Büyük süpriz olmuş.
1 kere tedavi oldum ilk transferim kimyasal oldu. 2 ay sonra dondurulmuş naturel transferim oldu. Şimdi 15 aylık bir kızım var. 2 tane daha dondurulmuşum var.merhaba arkadaşlar ,
memorial hastanesinde kaç kere tedavi oldunuz acaba,
dondurulmuşlar veya sıfırdan yeniden ilaçlı
Benim transferlerimi Yücel bey ve son transferimi gönül hanım yaptı,ben ikisinden de çok memnun kaldım ,bence akışına bırakmak daha iyiMerhaba arkadaşlar, bu hafta transferim olacak hayırlısıyla. Sizlerin transferinizi semra hoca mi yaptı? Benim 4.denemem olacak semra hanımda ilk denemem. Sizce transferi semra hocaya mi yaptıysam yoksa akışına mi bıraksam? Şuana kadar günseli hanım ve gönül hanım takip etti çok memnunum onlardan da
Benim transferimin birini Yücel bey birini günseli Hn yaptı , diğerini hatırlamıyorum.. ikisininkinden de tuttu sonra kalpleri atmadı ama .. transfer başarılıydı ağrı sancı olmadı ve tuttular sonuçta .. kalplerinin atmaması embriyo ile ilgili bnm izlenimim ikisi de transferde başarılılar..Merhaba arkadaşlar, bu hafta transferim olacak hayırlısıyla. Sizlerin transferinizi semra hoca mi yaptı? Benim 4.denemem olacak semra hanımda ilk denemem. Sizce transferi semra hocaya mi yaptıysam yoksa akışına mi bıraksam? Şuana kadar günseli hanım ve gönül hanım takip etti çok memnunum onlardan da
İnş güzel sonuçlar alırız. Bende bugun kontrol için hastandeydm. Yarın yıne kontrolum var.Kızlar ben tekrar transfer için 2.günüm yani bugün muayeneye gittim. 15 mm folikül gözüktü.kanım alındı sonuca göre ilaçlı yada ilaçsız transfer sürecine giricem. İlaçlı da dahamı az çağırıyorlar ve de kaç güne transfer oluyor.
İnşallahh sizdende güzel sonuçlar alırız. Bugün 11 .gün falanmı. Benimde bu ay estrofemle devam edicez. 14.kasıma randrvu verildi.İnş güzel sonuçlar alırız. Bende bugun kontrol için hastandeydm. Yarın yıne kontrolum var.
Çok teşekkür ederimBenim transferimin birini Yücel bey birini günseli Hn yaptı , diğerini hatırlamıyorum.. ikisininkinden de tuttu sonra kalpleri atmadı ama .. transfer başarılıydı ağrı sancı olmadı ve tuttular sonuçta .. kalplerinin atmaması embriyo ile ilgili bnm izlenimim ikisi de transferde başarılılar..
Benim transferlerimi Yücel bey ve son transferimi gönül hanım yaptı,ben ikisinden de çok memnun kaldım ,bence akışına bırakmak daha iyi
Bnm doktorum yücel beydi, ama transfer zamanımda izne çıkmıştı gönül hnm yptı transferimi ikizlere hamileyimMerhaba arkadaşlar, bu hafta transferim olacak hayırlısıyla. Sizlerin transferinizi semra hoca mi yaptı? Benim 4.denemem olacak semra hanımda ilk denemem. Sizce transferi semra hocaya mi yaptıysam yoksa akışına mi bıraksam? Şuana kadar günseli hanım ve gönül hanım takip etti çok memnunum onlardan da
Çok haklısınız gerçekten, olacağı varsa her türlü olur ben de aynı fikirdeyim de başka hastanelerde tedavi gören arkadaşlarım ısrarla semra hoca yapsın oraya onun için gittin diyor kafam karışmıştı. Akışına bırakmak en iyisi, allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah ❤[
Bnm doktorum yücel beydi, ama transfer zamanımda izne çıkmıştı gönül hnm yptı transferimi ikizlere hamileyimHiç takılmamıştım transferimi kim yapıck diye, dedimki rabbim ol derse saati dakkası gelirse olur
Bugün 11 de ben de oradaydımMerhabalar,
Benim kromozomlarımda bulunan translokasyon nedeniyle ağustos ayında tüp bebek sürecine başladık. 7 embriyoma PGT yapıldı çok şükür 3 tanesi sağlıklı çıktı. Bu ay ilk embriyom transfer edilecek. Bugün 11. günüm ve rahim kalınlığı 9mm yumurta 13 mm. Cuma tekrar gideceğim kontrole eğer yumurta 17mm'yi bulursa haftaya perşembe transferin yapılır dedi doktor. Ben de sizler gibi çok heyecanlıyım, dualarınızda bana da yer verin. Umarım Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder :)
Benim de natürel transfer olma ihtimalim varmış, nasıl sonuçlandı sizin transferiniz?Eğer naturel transferse yumurtanın büyümesine ve rahim kalınlığına vs. göre günü değişiyor sanırım. Benim iki transferim oldu biri adetin 19. Günü diğeri 22. Günü idi.
İkisi aynı tüpte dondurulmuştur büyük ihtimal.eğer öyleyse ikisini transfer ederlerKızlar merhaba, ikinci denemede bir iyi bir de orta-kötü kalitede iki embriyom var. Acaba tek transfer mi olur yoksa cift mi?
Bilemiyorum ki aynı tüp mü. İkisi de 5. Gün embriyosu. Yani biri 4aa diğeri 5aaİkisi aynı tüpte dondurulmuştur büyük ihtimal.eğer öyleyse ikisini transfer ederler
Bana doktorum mtfhrlerin ikisi de heterozigotsa birleşip homozigot yapabilir demişti ve coraspin önermişti. Ayrıca benim faktör 5 de heterozigot cıktıgından ben iğne kullandım. Bilinçsiz coraspin düşüğe de sebep olabilir. İyi bir doktora gitmeni öneririmÇok şükür gebeyim eşim varıkosel ameliyatından sonra hamıle habetını aldım sadece aklımda az pıhtım vardı degerı bu şekilde olup coraspırın vs kullan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?