Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok şükür gebeyim eşim varıkosel ameliyatından sonra hamıle habetını aldım sadece aklımda az pıhtım vardı degerı bu şekilde olup coraspırın vs kullan oldumu
Bir de varikpseli kacıncı dereceydi ve sperm değerleriniz nasıldı? Eşimde de var 3 sene önce 2. Dereceydi ve sperm morfolojisi hızı berbat. İkna edemiyorum ameliyata

O hic farketmiyor bence aynı gün bana yücel hoca başka bir arkadaşa semra hoca yaptı. Benimki tuttu onunki tutmadı. Nasip

Bir de varikpseli kacıncı dereceydi ve sperm değerleriniz nasıldı? Eşimde de var 3 sene önce 2. Dereceydi ve sperm morfolojisi hızı berbat. İkna edemiyorum ameliyata
Esımın 1.derece morfolojı 1 di , ameliyat cok kolay gecıyor bnce varıkosel olan herkes olmalı ayrıca pıhtı içün 5 doktora danıstım yarısı kullan yarısı kullanma dedı napcam şaşırdım

Esımın 1.derece morfolojı 1 di , ameliyat cok kolay gecıyor bnce varıkosel olan herkes olmalı ayrıca pıhtı içün 5 doktora danıstım yarısı kullan yarısı kullanma dedı napcam şaşırdım
Riske etme kullan diyenlere uy eğer kanama yaparsa hemen kes

Büyük ihtimal ikisi aynı tüpte dndurulmuştur.o yüzden ikisi transfer edilir.çünkü 5aa en iyi kalite,3aa orta kalite
Tesekkurler cevabın icin. Aslında bizim tüp bebek dışı ihtimal yok denecek kadar zor eşimden o yüzden cok istiyorum oğluma kardeş. Ama orta kalite sıkıntı yaratırsa iyi olanı da sıkıntıya sokar mı? Bu durumu yaşayan oldu mu? Oğlum tek embriyo transferiydi ve 5. Gün 6aa idi. Doktorum süper embriyo demişti. Şimdi ne olacak gözüm korkuyor

Korkmayın.orta kalite ama 3aa ile baya hamile kalan var burda çok okudum

Bn dedıgınız gıbı deneyeyım lekelenme olursa bırakırım tşkedetım
Rica ederim bebeğin beslenmesi icin kanın akışkan olması cok cok önemli. Ufak bir tıkanıklık besinsizliğe neden olabilir. Cerrahpaşa profu var bi git ona da istanbuldaysan. Hatta haseki genetik tanı bölümüne de git

İki tıbbı genetık uzmanına bı hemetologa 5 kadın doğumcuya sordum hepsı farklı farklı seyler soyluyor bursadayım ben

Hayırlı olsun cevabın icin tesekkur ederim. İkisinin de evlat olmasını cok isterim ama benim de birinden pek umudum yok. Hep şöyle oldu 8 embriyo oluştu dediler saatler sonra arayıp 9 oldu dediler. Ardından önce aradılar 5 embriyo 5. Güne geldi diye 2-3 saat sonra arayıp 6 oldu dediler. Sonra pgtye yolladık 2 sağlam geldi dediler, sonradan 3 oldu. Hep geriden geliyor :)

bu kafaya takacak bişey değil ki sonuçta ikiside pgt den sağlam gelmiş ikiside transfer olsun artık nasip bir iki her ikiside tutsa ne güzel olur .Biz yaptiramadik pgt yi şuan 7 tane emriyomuz var 3 tanesi tek 4 taneside çift donduruldu iki emriyo transferi için ısrar edicem çünkü pgt yapılmadı bakalım inşallah yine olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…