Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar,yazışmalarda okuduğum kadarıyla 2 transfer yöntemi var bu neye göre belirleniyor,ilaçlı ilaçsız süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Merhaba arkadaşlar,yazışmalarda okuduğum kadarıyla 2 transfer yöntemi var bu neye göre belirleniyor,ilaçlı ilaçsız süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Canım ilaçlı transferi Rahmi zamanında kendini hazırlanamayan hastalara veriyorlar. Yani adet düzensizliğin varsa ilaçlı transfer oluyorsun,
Ama adetlerin düzenliyse başka bir sorun yoksa ilaçsız yapıyorlar diye biliyoru.
Kendi adıma ikisini de deneyimledim. İlaçsız çok daha konforlu bir süreç. Arada sanırım aynı hastada yöntem değiştiriyorlar, belki diğer yöntem işe yarar diye...
Bir ilaçlı bir ilaçsız transferim tuttu ama kalpleri atmadı

Memorialda Benim ilki ilaçsızdı. Tutmadı. Adetlerim düzenlidir. Ama bu ay reglimin 2.günü 15 mm folikül görüldü.önceki adetten kalmış. O yüzden ilaçlı olacak bu ay transfer. İlaçlı da transferle birlikte 5 kez gittim hastaneye bunda büyük ihtimal 3 kez gideceğim transferde dahil. Bakalım bu transfer nasıl olacak

Negatif malesef bir dahakine inşallah
Kaçıncı denemedinizdi?bende geçen ay memorialde 2. Negatifimi aldım siz görüşme yapacak mısınız merkezle,pozitif alan çok ama üst üste negatif alanda çok sanırim tek embriyoda ısrarcı olduhlari için böyle sonuçlar çıkıyor

Memorial da bu kadar üst üste negatifler olmuyordu. Çok şaşırıyorum. Hayr olsun gerçekten.
Bence bunda tek embriyo konulmasının büyük etkisi var,bazen embriyo çok iyi kalite olabilir ama genetiği düzgün olmayabilir,çoğu merkez 2-3 koyuyor yüzde yetmiş seksen tek bir tanesi tutuyor,bence pgt yapıldıysa tek konabilir ama pgt yapılmadiysa tek konmamali,her deneme en neredeyse yarı tüp bebek fiyatı az buz para da değil yani,ilk iki denemeyi anlarım tek konabilir ama artık iki üçten sonra tek konmamali

Merhaba arkadaşlar
Acil yardımınıza ıhtıyacım var
Bır adet gelişen yumurtam var ancak fsk 16 çıktı
Bu fsh ile başlanır mı tedavıye
Daha once 18 çıktıgında başlatmamışlardı
Şimdi başlayabılırsınız dıyorlar
Kafam karıstı ne olur

Geçen sene de tek transferdi ama üst üste pozitifler oluyordu bu sene neden böyle oldu anlamadım.
Kanunen yaş tutmuyorsa bile 3 deneme diye hatırlıyorum sonrası çift transfer oluyor. Çift istiyorsanız zorlayın yasal hakkım ve kullanmak istiyorum tüm olumsuzlukları ihtimalleri kabul ediyorum diyebilirsiniz. Büyük ihtimal daha başlamadım ama bana da tek koymaya devam edecekler.

Benim de fsh 16 ile başladı geçen ay, benim de tek yumurtam vardı. Çok güzel gelişti dolu çıktı, ve 1.kalite embriyo olarak 4.günde transfer edildi. Sonucumu yeni aldım negatif. Ama negatif olmasının sebebinin fsh veya tek yumurta olduğunu düşünmüyorum ben. Maddi olarak çok sıkıntınız yoksa deneyin bence, sevgiler

Allah yardımcımız olsyn
Sizin kacıncı denemenız benım dorduncu burda

Bir de ozelden konuşmuştuk seninle malesef embriyo cozdurme de de bozulmalar çok oluyor gibi,şuan tek embriyom kaldı ona da çok kaliteli deniyor ama cozulurken bozulurmu endisesi var,netten bakiyorum yüzde doksan sekiz sağlıklı cozuluyor,öyleyse bu bozulma neden,bence varsa bir ihmal gozardi edilmemesi gerekiyor,ki semra hoca gercekten çok titiz ve orda tedavi olmaya da devam edicem inşallah ama olumsuzlukları da yazmak lazım,benim bu tek embriyo da olmazsa sonraki tedavilerde çift embriyo istiycem her defasında 4750 vermek gerçekten ciddi bir rakam

Merhaba benım onuncu denemem olacak yasım 35 ancak yınede yok rahım tasımaz yok bılmem ne hep tek transfer onerıyoruz dıolar

Ben de 3 transfer oldum memorialde sonuncuda çift te istedik aslında ama kendi isteğimle de vazgeçtim. Ama bendeki sorun tutunamama değil. Benim 3 ünden ikisi tuttu. Kalpleri atmadı, yani bendeki sorun çift tek embriyo değil. Bu arada embriyolarım hep 5aa kalitesinde. Genetik desem hepsi mi bozuktu, eşimin de benim de genetiğimiz temiz çıktı.. embriyo genetiği yine de bozuk olabilir ama hep mi bozuk istatistiklere uyduramadık kafamızda. Bence bu sorun yöntem değiştirilmemesi.. dönmüş embriyo olduğu için sürekli transfer ediyorlar acaba sorun nerde diye ikinci bir araştırma farklı yöntem denemeleri gerekir..içinizde benim gibi embriyo tutup da kalbi atmama durumunu üst üste yaşayan var mı .. ne yapacağımı şaşırdım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…