Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım inşallah yeni tedavinde yeni merkez memoria olacaksa her seye tekrar bakarlar merak etme.. elbet düşünmediğimiz şeyler var. Bazılarınınki 7. Ve 8 . Denemelerinde tutuyor. Bu deneme sayısı sadece yumurta toplama sayısına göre belirleniyor bu arada.. yani ben bir kez yumurta toplattım 3 kez transfer oldum. 3 deneme diyemiyorum. Bana sadece 1. Deneme diyorlar. Hepimizin evladını kucağına alacak bir vakti var. Benim de genetiğim, eşimin sperm sayısı morfolojisi hızı genetiği, rahim , her şey temiz çıkıyor. Hal böyleyken sebepsiz olması insanın canını daha çok sıkıyor.. sebep bulunsa tedavi edilir devam edilir diyorsun. Allah bu yolda hepimize sabır versin.. bu yaşadıklarımızı unutturacak çok güzel zevkli geçirecek hamileliklerimiz olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Nu mutlu ki kızınız var maaşallah. Rabbim sağlıklı ömür versin. Korkmayın rahat olun inşallah kardeşide olur. Ben pgt yaptırdım ama çözülürken bozuldu demem o ki pgt de çözüm değil. Nasipte varsa olur yoksa uğraşsanda olmuyor.

Cnm evet hak veriorum sana çift embriyo tutunma şansı daha yüksek, bak bn 5denememin 3ündede çift embriyo konmuştu tutunma olmadı, her şey zamanı saat dakkası geldimi nasıl olucak anlamican cnm, rabbim güzel haberlerini bize burdan vericen hayırlısı ile Çokk emek hem maddi hem manevi hemde psikolojik..

Amin inşallah canım inşallah

Malesef memorialde oldu,bizde sorun benim yumurta azligimda ama şükür 4 blast dördünde kaliteli embriyom oldu,daha önce gebe de kalabilmiştim ona rağmen üst üste negatif aldım malesef ☹
Bende hiç gebelik de oluşmadı 3 aşılama 1 tüp bebek öncesinde de hicbir şekilde olmadı bi kere gebe kaldıysan yine nasip olur inşallah canım

Düşünsene o çift konanlar tek tek konsaydi kaç kere negatif olurdu,söylemeye çalıştığım şey bu,sonuçta sağlıklı bir şekilde ikiz doğuran da çok üstelik çift konanlarin yüzde yetmiş seksen zaten tek tutuyor.

İnşallah tüm duam bu yolda emek veren tüm anne baba adaylarına Allah tez vakitte nasip etsin,hamile kalanlar da saglikli bir şekilde bebeklerini kucaklarına alsinlar,kolay doğumlar olsun.

Sende çok emek vermişsin bu yolda, bebislerin doğduklarında sana tüm bu kötü anıları unuttursunlar,hayırlı evlat olsunlar inşallah

Bende hiç gebelik de oluşmadı 3 aşılama 1 tüp bebek öncesinde de hicbir şekilde olmadı bi kere gebe kaldıysan yine nasip olur inşallah canım
Bir kimyasalim var doğal olmustu diğeri tüp bebekle olmustu ama dokuzuncu haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum,demekki vakti zamanı değildi.

Sakin endiselenmeyin yumurta sayınız iyiyse eninde sonunda oluyor,tek yumurtayla hamile kalan yüzlerce kadın var,memorial iyi bir hastane bizim tecrubelerimiz sizi korkutmasın

Cnm bnm aminn Tez vakitte istiyen diliyen herkese nasip olsun

Merhaba arkadaslar. Sizleri takip ediyorum. Bende bu kez sislide denedim. Biraz zorlamayla oldu bu seferki. Oks kullaniyordum duzensizlikten dolayi. Daha dogrusu polip ameliyatimdan sonra duzenim bozuldu. Bir yildan beri gidip geliyordum surekli doktora. Beklemekten yorulmustum. Belki bir ay daha bekleseydjm sonuc farkli olurdu ama bu sefer olmadi hemde hic olmadi. En basarisiz denememdi. 8 kez denemis oldum. Oks kjllandigim icin ilac dozum cook yuksekti. 337.5 ile baslasim 450 ye cikardilar. Ilac ucreti tul bebek fiyatina geldi maalesef. Yumurtalarim oks ile baskilandigi icin yuksek dozla basladiklarini soylediler. 3 yumurtamin birtanesi bos cikti. Diger ikiside dollenmedi. Masdi manevi emeklerimizin sonucu kocaman bir sifir oldu. Cok sasirdim. Normalde az yumurtam olur ama kalitelj embriyolarim olusurdu. Yasim geciyor diye biraz acelede ettim. Bende problem rahimde maalesef. Rabbim verecekmi bilmiyorum. Verecegini umit ederek denemeye devam edecegim tabii. Ama coook yorucu bir surec. Insallah kaderimizde evlat sahibi olmak vardir diye dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. Coook can sikici seyler. Kendiliginden hamile kalanlara okadar imreniyorumki. Bir kere bende spontan bir gebelik yasadkm ama maalesef devami gelmedi. Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin diyorum. Bende yasadigimi paylasmak istedim.

Rabbim nasip etsin inşallah oks ne acaba

Kızlar ben 5 kasımda gittim ilk kontrole. Transfer için. İlaçlıya karar verildi. Taa 14 kasımda gidicem 2.ye . İlaçlı süreç nasıl oluyor. Günde 3 estrofem alıyorum. Benzer durumu olan varmı. Birde bu da olmazsa eşimde ileri hareket sayısı azlığı var . Benim yumurtaö kendinden büyüyor ve rahmim normal süreçte yeterli kalınlaşıyor. Acaba bir sonrakine aşılama denesem şansım ne olur.

Eşimde ileri hız Yok yavaş da Yok neredeyse %90 haraketsiz. Bende ilaçlı transfer olmuştum. Rahattı endişelenecek bir durum yok. İnşallah tutunur embriyon. Sizde kaç tane embriyo oluştu bizde yumurta sayısına göre az oluşmuştu Dr sperm kaynaklı dedi.

Meraba sizde de pko vardı sanırım benim de hafif pko var eşimde sorun yok benim her şeyim normal sadece görüntü pko 3 kez tüp denedim yumurta çok oluyor ama embriyo kalitesi 0 bence sizin durumda da sadece sperm kaynaklı değil yani bizim gibi olanlarda kalite sorunu oluor malesef ilk 3 gün yumurta sonra sperm önemli sizin 3. Güne kaç embriyo gitmişti acaba

Ben Avrupa şafak hastanesinde 2 aşılama 2 tüp Bebek denedim embriyom bile olusmazken memorialde ilk denemede bir sürü 5.gun embriyom oluştu donduruldu ilkinde natürel transferde tuttu suan Mucizemi kızımı bekliyorum üstelik yaşım 36 yani demem şu ki ümitsiz olmayın dua edin tevekkül edin merkez çok iyi her konuda detaylı araştırmalar yapılıyor Rabbim ol derse zaten olur stres yapmayin Rabbim maddi manevi yar ve yardımcınız olsun inşallah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim de normal olması imkansız ama bazen diyorum rabbim yoktan var ediyor o mucizeyi bende de oluşturur mu? Bir gün ansızın bu mucize beni de bulur belki diye düşünmüyor değilim. Umut dünyası ama yaş ilerlemeden en azından 1 tane yavrum olsun çok istiyorum. İnşallah tüm bekleyenlerin yüzü en kısa zamanda Güler.

İnşallah bütün kalbimle diliyorum Rabbim nasip etsin hayırlı olandan olsunda da tedavi doğal hiç fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…