Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim eylul de ben ilacsiz denedim tutmadi. Gunseli hanim strateji degistirelim ekimde ilacli deneyelim dedi 29 ekimde transfer oldu tuttu ama kimyasala dondu. Simdi aralikta deneyecegiz yeniden bakalim ilacli mi ilacsiz mi ne yapilir ? Ilacli dedikleri de sadece ilacsiz transferinde kullandigin ilaca ek olarak tek estrofem kullandirtiyorlar gunde 3 kez..ben adetin 2. Gunu basladim transfer sonrasina kadar icmeye devam ettim.tek fark estrofemi alman yani ..bir de ileri hiz bizim sinir cikti sayi da sinirin alti cikinca asilama tutma olasiligi cok az dedi doktorlar.ki zaten asilama her sey iyiyse bile genelde tutmayan negatif sonuc veren bi yontem bunu memorial da sorarsan zaten onlar da oyle der bana oyle dediler zaman kaybi gibi

Arkadaslar memoril da eylul de naturel transfer tutmadi pesinde ekimde 2. Transfer icin ekstra sadece estrofem kullandim o da kimyasal gebelik oldu..size sorum acaba aralik da diger donmuslari denesem pespese 3 ay ust uste denemis olucam bi bir sikinti olsuturur mu. Doktorlar hic bi zarari yok rahim temiz sana kalmis diyorlar..ben de istiyorum ama rahim yorulmus olmaz mi acaba diye de dusunuyorum..gerci bunlar yumurta toplamada ki gibi agir ilaclar degil..sikinti olmazmis..benim gibi olup transfer olan var mi pes pese ?

Özelden yazismistik, idrarda çıkmadı demiştin demekki geç tutunmuş,hakkında hayırlısı olsun canım bazen kimyasalda olsa tutunmasina seviniyor insan

Özelden yazismistik, idrarda çıkmadı demiştin demekki geç tutunmuş,hakkında hayırlısı olsun canım bazen kimyasalda olsa tutunmasina seviniyor insan
Evet canim saglikli bi deger olsaydi 7. Gun de de cikmasi lazimmis aslinda..7. Gun cikmadi 9. Gun kan hcg 35 di..yani demek hcg 70 falan olunca anca cikiyor belkide idrara..saglikli istenen sekilde deger yukselseydi zaten idara cikardi

Selam kızlar.. Bende perşembe günü tedaviye başlıyacağım. Hastaneye yakın konaklama yeri arıyorum. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer varmı?

Amin benim şuan rahim sorunlu kalitesiz 1 yumurtam oluyor ona rağmen belki dediğim oluyor. Umut fakirin ekmeğidir derler ya bizde evlat hasretiyle bekliyoruz işte Bende cokda gözüm yok eşim hep 3 çocuk derdi şimdi 1 taneyi bulda şükür edelim diyorum

hastane yabancılardan gecılmıyor
ve onlara daha ayrıcalıklı bır ozverı var
hastanenın randevuları sarkmaya başladı
hemsıreler bı ters davranıyor

cuma gunu randevu almak ıcın telefnda akşama kadar bekledim
en son aradım dosyanız degerlendırmede dıyor pardonda dedım ben reglı ıken gelmek ıstıyorum neyı degerlendırıyorsunuz sız dedım
dosyamın başarısızlıgına bakıp artık sız bıze gelmeyın mı dıyeceksınız dedım
hoş gıttımde ne oldu hayal kırıklıgı
daha once 18 fsh ile başlatmamışalardı
şimdi 16 çıktı fsh başlayabılırız bızım ıcın uygun dıyorlar
pardonda benım ıcın uygun degıl
sokağa atacak para kalmadı artık
ne gucum ne psıkolojım kaldı
deneme yanılmayı gecmenız lazım artık
bi ticarete donmus sankı hastanedekı durum
başarı ön planda gıbı hıssettırılmedı bu sefer bana

canım merhaba
acaba hiç vitamın tarzında bır destek alıyor musun

negatifler konusunda size cok hak verıyorum
bı duzen vardı ve bozulmus orda

canım merhaba
acaba hiç vitamın tarzında bır destek alıyor musun
Eski tedavi merkezimde uzun süre Biesteron ve neofortil kullandım hiç bir faydası olmadi. Memorialda fulya hocaya sordum gerek yok dedi bir etkisi olmaz rezerv doğuştan dedi bende almadim. Ama elimde opema d ve q10 vardı kullanılabilir miyim dedim kullan dedi başka takviye almadım

ilk deneme tutumadı
ikinci denem tuttu
ücüncu deneme tutmadı
arada başlayıp yarım kalanlarda oldu yumurta gelişmediği için
Benimde sizinle aynı ilk iki deneme başka merkezde oldu ikinci tuttu ama kalbi durduğu icjn kürtaj oldum memorilalde iki negatif var

merhaba , ne yaptınız ? çok merak ettim, ben de şişli memorialde şuan doğal ilaçsız yumurtayı bekliyoruz çatlatma iğnesi olup, bu ay transferi yapacağım inşallah, umarım güzel haberler ile mesaj alırım sizden çok merak ettim :) :)

negatifler konusunda size cok hak verıyorum
bı duzen vardı ve bozulmus orda
Yazdıklarınız beni de hayal kırıklığına uğrattı. Ben bu sene başında tedavi oldum gayet iyiydi Ağustos da negatif aldım şimdi 2. İçin bekliyorum baştan tedaviye başlayacağım ama güç toparlayamıyorum. Bu sorunlar laboratuvarda da var mı acaba.
Eskiden 12 yumurtanın en az 8/9u 5. Güne geliyordu. Yeni tedavi de olanlar bu konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Lab. Çok önemli.

kullanmaya devam et canım onları

Benim 1 ay önce toplandı yumurtalarım 17 den 15 i olgun çıktı. 12 si 5. güne ulaşıp donduruldu.

Canım ben de bunları kullan diyecektim. Bahçeci de bunları kullandırtıyorlar galiba. Bir de arı sütü ve propolis de yumurta kalitesi için çok iyi diyorlar aklında bulunsun

Benim 1 ay önce toplandı yumurtalarım 17 den 15 i olgun çıktı. 12 si 5. güne ulaşıp donduruldu.
Maaşallah inşallah size hayırlı evlat olurlar. :) buna sevindim demek ki lab. Performansı pek düşmemiş. Tabi her şeyden önce nasip. Eş faktörünüz varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…