- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Yabancılar konusunda ben de tedirginim. Sürekli doktorum değişiyordu bir gün geldim Yücel bey olacak demişlerdi yok. Nerede diyorum . Kimi eğitimde diyor kimi Bulgar kafilesi geldi diyor. Bu gerçekten çok ayıp bir şey. İki doktoru gelen kafilelere ayırmışlar anladığım kadarıyla kalanlar Güler yüzle idare etmeye çalışıyorlar ama nafile.. doktorlarımdan çok memnunum hepsini çok sevdim ama Keske tek bir doktorum olabilseydi beni tanıyan.. kesinlikle hastane yönetiminin ve kurdukları düzenin suçu bence.. yani randevu verdiğiniz hastayı tam karar aşamasında başka doktora yönlendirmek akla mantığa sığmıyor..hastane yabancılardan gecılmıyor
ve onlara daha ayrıcalıklı bır ozverı var
hastanenın randevuları sarkmaya başladı
hemsıreler bı ters davranıyor
cuma gunu randevu almak ıcın telefnda akşama kadar bekledim
en son aradım dosyanız degerlendırmede dıyor pardonda dedım ben reglı ıken gelmek ıstıyorum neyı degerlendırıyorsunuz sız dedım
dosyamın başarısızlıgına bakıp artık sız bıze gelmeyın mı dıyeceksınız dedım
hoş gıttımde ne oldu hayal kırıklıgı
daha once 18 fsh ile başlatmamışalardı
şimdi 16 çıktı fsh başlayabılırız bızım ıcın uygun dıyorlar
pardonda benım ıcın uygun degıl
sokağa atacak para kalmadı artık
ne gucum ne psıkolojım kaldı
deneme yanılmayı gecmenız lazım artık
bi ticarete donmus sankı hastanedekı durum
başarı ön planda gıbı hıssettırılmedı bu sefer bana
Canım ben de bunları kullan diyecektim. Bahçeci de bunları kullandırtıyorlar galiba. Bir de arı sütü ve propolis de yumurta kalitesi için çok iyi diyorlar aklında bulunsun
Omepa nin ürünlerini değil mi .ari sütü 1 yıldır kullanıyorum geçen ay biraktim canım çok bilindik bir siteden alıyordum ama maalesef çoğu gerçek ari sütü değil çinden gelen ari sütlerini satıyorlar. Içim rahat etmediği için biraktim çok hile var
[/QUOTEben de bu konuda hiç rahat değilim . Omepa q10 konusunda sanırım bize uygun etken maddesi. Ama arı ürünlerinde çok fazla hile dönüyor.. ben de instagramdan aradolu diye bir doğal ürün dükkanı var oradan propolis aldım yüzde yüz yazıyor ama arı sütüne daha karar veremedim . Kimselere güvenimiz kalmadı ki herkes ticaret peşinde maalesef
Maaşallah inşallah size hayırlı evlat olurlar. :) buna sevindim demek ki lab. Performansı pek düşmemiş. Tabi her şeyden önce nasip. Eş faktörünüz varmıydı?
Teşekkür ederim. Güzel haberlerini de bekliyoruz.İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur :)
Bende pcos var. Eşimin sperm değeri 12 milyon sayı, ileri hareketlilik yüzde 2, hareketli yüzde 20 yerinde hareketli 8 hareketsiz 70, Morfoloji yüzde 1. Raporuna baktım sizin için şimdi :)
Medicalde daha önceki yaptırdığı test de 75 milyon sayı ve bütün değerler normal ve üzeriydi. Buna göre biz aşılama yaptık tabi tutmadı. Burda da değerler böyle çıktı.
12 yumurtadan toplam 4 tane 5AA var diğerleri AB,BA şeklinde.
Bakalım adetimi bekliyorum gecikti bu ay sonra nasipse transfer olacağım :)
Bende 5 tane toplamdı 4 döllendi.2 tane 5.güne kaldı. Eylül sonu 1 i transfer oldu.bu ayda diğeri transfer olacakEşimde ileri hız Yok yavaş da Yok neredeyse %90 haraketsiz. Bende ilaçlı transfer olmuştum. Rahattı endişelenecek bir durum yok. İnşallah tutunur embriyon. Sizde kaç tane embriyo oluştu bizde yumurta sayısına göre az oluşmuştu Dr sperm kaynaklı dedi.
Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah. Bende içiyorum işte estrofemleri. 14 ünde çağırdı.2 .gidişim olcak bundan sonra çağırcak mı . İnşallah bu doğru bit hamle olurda Allah nasip ederCanim eylul de ben ilacsiz denedim tutmadi. Gunseli hanim strateji degistirelim ekimde ilacli deneyelim dedi 29 ekimde transfer oldu tuttu ama kimyasala dondu. Simdi aralikta deneyecegiz yeniden bakalim ilacli mi ilacsiz mi ne yapilir ? Ilacli dedikleri de sadece ilacsiz transferinde kullandigin ilaca ek olarak tek estrofem kullandirtiyorlar gunde 3 kez..ben adetin 2. Gunu basladim transfer sonrasina kadar icmeye devam ettim.tek fark estrofemi alman yani ..bir de ileri hiz bizim sinir cikti sayi da sinirin alti cikinca asilama tutma olasiligi cok az dedi doktorlar.ki zaten asilama her sey iyiyse bile genelde tutmayan negatif sonuc veren bi yontem bunu memorial da sorarsan zaten onlar da oyle der bana oyle dediler zaman kaybi gibi
Beni adetli gittim ilk sonra 2 kere daha cagirdi yani transfere kadar toplam.3 kere gidiyorsun kisiye gore degisebilir adetin 20 gunu transfer oluyorsunAllah emeklerinin karşılığını versin inşallah. Bende içiyorum işte estrofemleri. 14 ünde çağırdı.2 .gidişim olcak bundan sonra çağırcak mı . İnşallah bu doğru bit hamle olurda Allah nasip eder
T TomakinT E esmerim452 yanlış hatırlamıyorsamPozitif alan hic yok mu yakın zamanda?Ben dahil hep negatif görüyorum
hastane yabancılardan gecılmıyor
en son aradım dosyanız degerlendırmede dıyor pardonda dedım ben reglı ıken gelmek ıstıyorum neyı degerlendırıyorsunuz sız dedım
Yaşınız kaç acaba yada genetik bi problem varmı sizdeBenim de 1. tedavimde 2 tane,
2. tedavimde 5 tane embriyom pgt ‘ye gitti ve çok şükür 2. tedavide 1 tane sağlıklı embriyo haberi aldık ama enteresan olan;
İlk tedavimde 1 , 2. tedavimde 4 embriyoma rebiyopsi yapıldı. Yani bir kerede halledilemedi genetik tarama işi. Aradılar onay istediler (vermesen ne olacak o da ayrı).. Embriyolar çözdürüldü tekrar biyopsi alındı tekrar donduruldu (bu arada onlarda hayır kaldı mı bilemiyorum ama sonuç anomalili gelince üzerinde durmadım) Nedeni belli değil diyorlar, işlem veya embriyo kaynaklı olabilirmiş..
2. tedavimde telde konuşan lab. uzmanı çok nadir rastladığımız bir durum dedi, ben önceki tedavide de aynı şeyi yaşadığımı söyleyince birşey diyemedi
İnşallah bu sağlıklı embriyom ile sağlıkla çocuğuma kavuşurum da merkezler doktorlar şüpheler hepsi çıkar gider kafamdan ☺
Ben yeni tedavi gördüm daha önce de 2015 ,2016 da yine tedavi gördüm ne o zaman ne de şimdi büyük yada dile getirerek bi sıkıntı yaşamadım İlk iletişime geçeceğim zaman biraz problem oldu mesajlarlima cevap verilmedi sonra halloldu Memorial den önce de çok tedavi oldum inannin ki kıyas dâhi yapılmaz aralarında hem işlerini çok titizlikle hep profesyonel olarak yaptıklarını çok belli her kontrol günü randevu saatini kaçırdım ona rağmen neredeyse hiç beklemedim Bir defa yaklaşık bir saat bekledim belki de daha azdı sizi yalan çıkarmak için asla yazmıyorum ne yaşadınız onuda bilmiyorum ama yiğidi vur hakkını ver demiş atalarımız bu sebeple cevap yazdımhastane yabancılardan gecılmıyor
Yazdıklarınız beni de hayal kırıklığına uğrattı. Ben bu sene başında tedavi oldum gayet iyiydi Ağustos da negatif aldım şimdi 2. İçin bekliyorum baştan tedaviye başlayacağım ama güç toparlayamıyorum. Bu sorunlar laboratuvarda da var mı acaba.
Eskiden 12 yumurtanın en az 8/9u 5. Güne geliyordu. Yeni tedavi de olanlar bu konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Lab. Çok önemli.
[/QQUO. 1.de 28 yumurta son güne 3 emriyo kaldı biri kalitesi iyi değildi. 2.de 10 yumurta 7 emriyo donduruldu 3 tanesi tek 4 tanesi ikişer donduruldu dediler
Yaşınız kaç acaba yada genetik bi problem varmı sizde
İ anladım sağlam olan o emriyonuz size hayırlı evlat olur hatta bölünüp ikiz bile olabiliyormuş burda bi arkadaş yazmıştı inşallah sizede nasip olurGenetik bir problemimiz yok
41 yaşında olduğum için pgt yapıldı
Benik pozitiff ilk denemem esimin sperminde sikinti vardi doktorum gonul ozer bi arkadasiminda ayni gun transfer olsuk onunda gunseli hoca pozitif problemleri yoktuPozitif alan hic yok mu yakın zamanda?Ben dahil hep negatif görüyorum
Benim ilaçsızda 17 günde transfer olmuştum.ilaçlıda 20 .g0nü buluyosa ne kadar geç tarihe kalıyormuşBeni adetli gittim ilk sonra 2 kere daha cagirdi yani transfere kadar toplam.3 kere gidiyorsun kisiye gore degisebilir adetin 20 gunu transfer oluyorsun
Ilacli da hemen hemen herkes adetin 20 gunu transfer oluyormus cunku kontrolu doktorlar sagliyor.cunku belirli dozlarda doktor kontrolunde rahim kalinlastirici aliyoruz ya bu da onlarin hesaba gore adetin 20. Gununu buluyor ..dogal da ise tamamen transfer zamanini senin biyolojik saatin belirler.yani yumurtan ne zaman buyur olgunlasirsa o zaman cat ign vurduruyorlar. Mesela benim adetin 20. Gunu catlama evresine geliyor..senin ki 14. Gun catlar ise senin transfer benimkinden 1 hafta once yapilmis olur. Yumurta cat 5 gun sonra transfer oluyor blast transferiBenim ilaçsızda 17 günde transfer olmuştum.ilaçlıda 20 .g0nü buluyosa ne kadar geç tarihe kalıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?