Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

burada dondurulmuş embriyo transferi yaptıracak arkadaslara bir sorum var muayeneyeden önce sizden rutin tahlilleri ve rahim filmi istedilermi ben sezeryanla doğum yapali 2.5 yil oldu merkezi arayip sordum gerek yok dediler acaba işinin acemisi birine mi denk geldim gidince istemesinler sizler neler yaptınız şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi yaptiran arkadaslar sizden gelmeden rutin testleri rahim filmi istendimi tekrardan ben sezeryanla doğum yaptim 2.5 yil oldu simdi dondurulmuş transferi için gitmek istiyorum acaba rutin testleri ve tekrardan rahim filmi isterlermi .

Benim ilk iki transferim negatif sonuclandi. Iki embriyom daha var onlar da olmazsa yine bastan Denemelere devam biraz once adet oldum doktorumuz aksi bir sey soylemezse bu ay yine transfer olmak istiyorum bakalim. Insallah guzel haberler veririm ben de. Siz de buraya yazin sonucu

Benim de eylul negatif oldu ekim transferi kimyasal oldu. Dun adetim basladi gunseli hanim bu ay tekrar baslamanda sorun yok dedi.naturel ilacsiz yapariz dedi..o zaman rahimin dinlendirilmesine falan gerek olmuyormus kist yoksa hemen baslatiyorlar. Bende beklemek istemedim seni cok anliyorum. Beni beklemek geriyor aksine bu seferki transferimi 2 li koyucaklar heyecanliyim ben 20 gun de yumurtluyorum genelde araligin ilk haftasina sarkar muhtemelen 3. Transfer

Arkadaşlar acil transfer için 25 kasımda ilaça başlayacağım 10 gün sonra kontrol dediler Tahminende aralık 15 gibide transfer olursunız dediler şimdi bir planlama yapacam da..25 kasımda başladığım ilaça kaç kere kontrolle gidecem bana yazabilirmisiniz transfer sürecinizi kaç kere kontrol istenildiğini acilll lütfen

İlaçlı transfer içinse ilk cagirislari ilaca başladıktan sonra 10.gun oluyor yanlış hatırlamıyorsam.
İkinci kontrol sonrası birkaç kez daha cagirabilirler ya da o gün transfer tarihi belli olur.

Arkadaşlar merhaba butun olacak olan transferleriniz simdiden hepinize hayirli olsun. Ben bisey sorucam. Memorialde transfer olmadan odediginiz ucret ne kadar acaba. Yada tum ucreti odediniz ama embriyo olusmadi o yuzden transfer olmayacak ne kadar geri odeme yaptilar bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim. Tesekkurler.

Arkadaşlar transfer öncesi rahim filmi isteniyor mu donmuş veya yeni tedavi olanlar
Ben temmuzda başlamıştım sanırım o zaman şubat ayında çektirdiğim rahim filmini verdim yumurta toplama, iki transfer oldum şimdi 3. İçin başlayacağız yeni film gerekir mi dedim gerek yok dediler.

İade kısmını bilmiyorum ama dondurulmuş transfer ücreti 4750 olmuş.

Arkadaşlar ben histereskopi oldum ve lucrin iğne vurundum..ve sürekli lekelenme oldu bugün 10.gün baya aktif kanamam oldu bu normal mi böle yaşayan oldumu

Bende 29 ekim transferi kimyasala dondu. Simdi 3. Transfer icin 2 gun once basladik hayirlisi.gunseli hanim rahim temiz baslayabiliriz dedi. Sende baslarsin canim baslatiyorlar hasta isterse genelde

Arkadaşlar ben histereskopi oldum ve lucrin iğne vurundum..ve sürekli lekelenme oldu bugün 10.gün baya aktif kanamam oldu bu normal mi böle yaşayan oldumu
merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun .size bir sorum olacak bende bu ay histereskopi olacağım adetin kaçıncı günü yapılıyor bu işlem, sonrasında işe gidebilir miyim birde size çizik atıldı mı? çok soru sordum kusura bakmayın tekrar geçmiş olsun.

Merhaba, ben 4. Denememde Era sayesinde hamile kaldım 24 saat kadar geç olgunlaşıyormuş rahmim. Önceki 3 denemede sağlıklı 4 embriyo verilmesine rağmen tutunma hiç olmamıştı. Sebep de anlaşılamıyordu. Neticede anladık ki Era testine göre belirlenen zamanda verilen embriyomuz tutundu.

Memorial Era testi yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…