İ anladım sağlam olan o emriyonuz size hayırlı evlat olur hatta bölünüp ikiz bile olabiliyormuş burda bi arkadaş yazmıştı inşallah sizede nasip olur
Benim ilk iki transferim negatif sonuclandi. Iki embriyom daha var onlar da olmazsa yine bastanmerhaba , ne yaptınız ? çok merak ettim, ben de şişli memorialde şuan doğal ilaçsız yumurtayı bekliyoruz çatlatma iğnesi olup, bu ay transferi yapacağım inşallah, umarım güzel haberler ile mesaj alırım sizden çok merak ettim :) :)
İnşaAllah amiiinnYaa ne güzel bir mucize olurçok teşekkür ederim. İsteyen çaba sarfeden herkese Allah yardım etsin
İlaçlı transfer içinse ilk cagirislari ilaca başladıktan sonra 10.gun oluyor yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar acil transfer için 25 kasımda ilaça başlayacağım 10 gün sonra kontrol dediler Tahminende aralık 15 gibide transfer olursunız dediler şimdi bir planlama yapacam da..25 kasımda başladığım ilaça kaç kere kontrolle gidecem bana yazabilirmisiniz transfer sürecinizi kaç kere kontrol istenildiğini acilll lütfen
Ben temmuzda başlamıştım sanırım o zaman şubat ayında çektirdiğim rahim filmini verdim yumurta toplama, iki transfer oldum şimdi 3. İçin başlayacağız yeni film gerekir mi dedim gerek yok dediler.Arkadaşlar transfer öncesi rahim filmi isteniyor mu donmuş veya yeni tedavi olanlar
İade kısmını bilmiyorum ama dondurulmuş transfer ücreti 4750 olmuş.Arkadaşlar merhaba butun olacak olan transferleriniz simdiden hepinize hayirli olsun. Ben bisey sorucam. Memorialde transfer olmadan odediginiz ucret ne kadar acaba. Yada tum ucreti odediniz ama embriyo olusmadi o yuzden transfer olmayacak ne kadar geri odeme yaptilar bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim. Tesekkurler.
Teşekkür ederimBen temmuzda başlamıştım sanırım o zaman şubat ayında çektirdiğim rahim filmini verdim yumurta toplama, iki transfer oldum şimdi 3. İçin başlayacağız yeni film gerekir mi dedim gerek yok dediler.
İade kısmını bilmiyorum ama dondurulmuş transfer ücreti 4750 olmuş.
Bende histeroskopi yaptırdığım zaman lekelenme şeklinde kanamalarım olmuştu canım çok aşırı değildi amaArkadaşlar ben histereskopi oldum ve lucrin iğne vurundum..ve sürekli lekelenme oldu bugün 10.gün baya aktif kanamam oldu bu normal mi böle yaşayan oldumu
Bende 29 ekim transferi kimyasala dondu. Simdi 3. Transfer icin 2 gun once basladik hayirlisi.gunseli hanim rahim temiz baslayabiliriz dedi. Sende baslarsin canim baslatiyorlar hasta isterse geneldeBenim ilk iki transferim negatif sonuclandi. Iki embriyom daha var onlar da olmazsa yine bastanDenemelere devam biraz once adet oldum doktorumuz aksi bir sey soylemezse bu ay yine transfer olmak istiyorum bakalim. Insallah guzel haberler veririm ben de. Siz de buraya yazin sonucu
merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun .size bir sorum olacak bende bu ay histereskopi olacağım adetin kaçıncı günü yapılıyor bu işlem, sonrasında işe gidebilir miyim birde size çizik atıldı mı? çok soru sordum kusura bakmayın tekrar geçmiş olsun.Arkadaşlar ben histereskopi oldum ve lucrin iğne vurundum..ve sürekli lekelenme oldu bugün 10.gün baya aktif kanamam oldu bu normal mi böle yaşayan oldumu
Merhaba, ben 4. Denememde Era sayesinde hamile kaldım 24 saat kadar geç olgunlaşıyormuş rahmim. Önceki 3 denemede sağlıklı 4 embriyo verilmesine rağmen tutunma hiç olmamıştı. Sebep de anlaşılamıyordu. Neticede anladık ki Era testine göre belirlenen zamanda verilen embriyomuz tutundu.ARKADAŞLAR ŞİŞLİ MEMORİALDA BU ERA İŞLEMİ YAPTIRAN VARMI KENDİ İNTERNET SİTESİNDE OKUDUM YAPTIRIP HAMİLE KALANLAR VARMI BENİM 7.DENEMEMDE NEGATİF OLDU ERA:Embriyonun tutunma zamanını ortaya çıkarmak ya da azalan 238 geni tespit etmek için ERA “Endometrial Reseptivite Array” testi kullanılmaktadır. Alınan rahim zarı örneği için kullanılan bu test, bir bilgisayar programı aracılığı ile rahim zarının tutunmaya elverişli ya da elverişli olmadığını ortaya koyabilmektedir. Bu şekilde işlem yaptıran varmı
Memorial Era testi yapıyor muMerhaba, ben 4. Denememde Era sayesinde hamile kaldım 24 saat kadar geç olgunlaşıyormuş rahmim. Önceki 3 denemede sağlıklı 4 embriyo verilmesine rağmen tutunma hiç olmamıştı. Sebep de anlaşılamıyordu. Neticede anladık ki Era testine göre belirlenen zamanda verilen embriyomuz tutundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?