Cok tesekkur ediyorum.İade kısmını bilmiyorum ama dondurulmuş transfer ücreti 4750 olmuş.
Banada oyle soylendi cok az geldi iade ettikleri rakam. Cunku dondurulmus transfere 4.750 lira aliyorlar biraz garip geldi ondan sirmak istedim. Tesekkur ederim cevabiniz icinYilmaz28 bana 1.850 tl iade etmişlerdi transfer olamadığım tedavimde..
Rahim filmini bilmiyorum am Arif’in tahlilleri mutlaka isterler canımarkadaşlar birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi yaptiran arkadaslar sizden gelmeden rutin testleri rahim filmi istendimi tekrardan ben sezeryanla doğum yaptim 2.5 yil oldu simdi dondurulmuş transferi için gitmek istiyorum acaba rutin testleri ve tekrardan rahim filmi isterlermi .
arifin tahlilleri ne ya rutin tahlilleri diyecektim klavye yanlış yazdı
Madem transfer olmadığında iade 1850 sadece donmuş transfer neden 4750 bunu anlayan biri bana açıklayabilir mi lütfenYilmaz28 bana 1.850 tl iade etmişlerdi transfer olamadığım tedavimde..
O zaman kesin tanışmışızdırBenimde 12 Kasım transfer günüm.
Canım bi şey soracağım, yumurta gelişmediği için neden tedavi iptal ediliyor, transfer mi iptal edildi yoksa yumurta büyütme işleminde mi oldusenin? Benim zaten kendiliğimden yumurtam hiç gelişmiyor pcos olduğum için , transferde de mi yumurta buyutmek gerekiyor zaten hazır embriyoalr yok muilk deneme tutumadı
ikinci denem tuttu
ücüncu deneme tutmadı
arada başlayıp yarım kalanlarda oldu yumurta gelişmediği için
Benim de bugün başladı, bu sefer ilaçlı denenecek bakalım hayırlısı inşallahBende 29 ekim transferi kimyasala dondu. Simdi 3. Transfer icin 2 gun once basladik hayirlisi.gunseli hanim rahim temiz baslayabiliriz dedi. Sende baslarsin canim baslatiyorlar hasta isterse genelde
Ücreti ne kadardı, nasıl yapılıyor bu test? karşılayabileceğim bir şeyse daha fazla embriyo heba etmeden önce bunu da denemek isterdim açıkçası..Merhaba, ben 4. Denememde Era sayesinde hamile kaldım 24 saat kadar geç olgunlaşıyormuş rahmim. Önceki 3 denemede sağlıklı 4 embriyo verilmesine rağmen tutunma hiç olmamıştı. Sebep de anlaşılamıyordu. Neticede anladık ki Era testine göre belirlenen zamanda verilen embriyomuz tutundu.
Madem transfer olmadığında iade 1850 sadece donmuş transfer neden 4750 bunu anlayan biri bana açıklayabilir mi lütfen
Adetin 7.8.günü yapıyolarlar ama değişkenlik gösterebilir işlem acısız ağrısız yumurta toplama gibi ertesi gün günlük işlemlerinizi yapabiliyorsunuz lekelenme oluyor geçmiş olsun şifa olsunmerhabalar öncelikle çok geçmiş olsun .size bir sorum olacak bende bu ay histereskopi olacağım adetin kaçıncı günü yapılıyor bu işlem, sonrasında işe gidebilir miyim birde size çizik atıldı mı? çok soru sordum kusura bakmayın tekrar geçmiş olsun.
Hadı hayırlı olsun inşallah. Sakız gibi yapışsınBenim de bugün başladı, bu sefer ilaçlı denenecek bakalım hayırlısı inşallah
Canim doktorun kimse onun yapmasini talep edebilirsin mesela bana gunseli hanim bakiyor genelde cok nadir izinli olursa baska doktor ilgileniyor. Temmuz opu oldum eylul de dogal transfer ile negatifti. Gonul hanim yapti ilkini. Sonra gunseli hanim bana pozitif geldi enrjimi yukseltti. 2. Transferimi ekimde o yapti tuttu ama kimyasal ile sonuclandi. Ben nar ve anans tukettim rahmi kalimlastiriyormus . Dogal beslen mevsimlik sebze meyve tuket kizartma hamur isi az tuket ben pek beceremiyorum ama siz yapinArkadaşlar merhaba dün 3 tane 5. Gün embriyolarim donduruldu. Rahim dinlenme sürecine gectik. Tecrübeli olanlar transfere kadar onerilerniz varsa benim için fikir olur. Ve Memorial da transferi kim yapıyor bilginiz var mı ?
Iyi akşamlar .Samsundan gelen benim.O zaman kesin tanışmışızdırsamsundan gelen, ankaradan gelen, bir kızı olan, tekstilci olan hangisi sizsiniz?
Ayın 12 sinde transfer olan arkadaşlar.sizin nasıl geçiyor günleriniz. Benim bugün adet ağrılarım başladı.moralim bozuldu gerçekten.Iyi akşamlar .Samsundan gelen benim.
Transferiniz hayırlı olsun.adet ağrılarım oluyor diye üzülmeyin.sizi ümitlendirmek istemem ama benim de yoğun bi şekilde adet ağrım olmuştu transferden sonra hatta bende adetten birkaç gün önce hep sivilce çıkardı ordan anlardım adet olacağımı.transferden sonra yine sivilce çıktı o kadar moralim bozulmuştu ki anlatamam kesin hamile değilim diye düşünmüştüm ve o umutsuzlukla transferden sonraki 7.gün gece acilden kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı çok şükür.inşallah sizin de öyledir rabbim sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere inşallahAyın 12 sinde transfer olan arkadaşlar.sizin nasıl geçiyor günleriniz. Benim bugün adet ağrılarım başladı.moralim bozuldu gerçekten.
MerhabaaIyi akşamlar .Samsundan gelen benim.
Çok kendinizi dinleneyim bence, belirti olması veya olmaması belirleyici değil yanılabiliyor. Boşa moral bozmayalım ❤Ayın 12 sinde transfer olan arkadaşlar.sizin nasıl geçiyor günleriniz. Benim bugün adet ağrılarım başladı.moralim bozuldu gerçekten.
Canım nasılsın eskileri merak ettim tanıdık isim göremedim inşallah onlarada nasip olmuştur .. İkinci transferi düşünüyorum kararsızım dondurulmuş transfer fiyatını gördüm fazla geldi yarın arayıp indirim sorayım bi :)Benimde ilk transferim tutmadı sebebsiz infertilite üstelik 2. Transferimde kızımı kucağıma aldım ınş size de nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?