- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Merhaba benim doktorum Gönül hanımdı ilk transferim naturel ve tuttu şuan bir kızım var çok şükür Semra hanımı hiç görmedim bile :) Allah sizede nasp etsin inşallahÇok haklısınız gerçekten, olacağı varsa her türlü olur ben de aynı fikirdeyim de başka hastanelerde tedavi gören arkadaşlarım ısrarla semra hoca yapsın oraya onun için gittin diyor kafam karışmıştı. Akışına bırakmak en iyisi, allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah ❤
Çok sağolunTransferiniz hayırlı olsun.adet ağrılarım oluyor diye üzülmeyin.sizi ümitlendirmek istemem ama benim de yoğun bi şekilde adet ağrım olmuştu transferden sonra hatta bende adetten birkaç gün önce hep sivilce çıkardı ordan anlardım adet olacağımı.transferden sonra yine sivilce çıktı o kadar moralim bozulmuştu ki anlatamam kesin hamile değilim diye düşünmüştüm ve o umutsuzlukla transferden sonraki 7.gün gece acilden kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı çok şükür.inşallah sizin de öyledir rabbim sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah
Teşekkür ederim insALLAH öyledirTransferiniz hayırlı olsun.adet ağrılarım oluyor diye üzülmeyin.sizi ümitlendirmek istemem ama benim de yoğun bi şekilde adet ağrım olmuştu transferden sonra hatta bende adetten birkaç gün önce hep sivilce çıkardı ordan anlardım adet olacağımı.transferden sonra yine sivilce çıktı o kadar moralim bozulmuştu ki anlatamam kesin hamile değilim diye düşünmüştüm ve o umutsuzlukla transferden sonraki 7.gün gece acilden kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı çok şükür.inşallah sizin de öyledir rabbim sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah
MerhabaMerhabaanasıl geçiyor günleriniz? Ben kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. Insallah güzel sonuç aliriz
Ilaclar indirimli veren İdil EczanesiGünaydın kızlar ben bugün tedaviye başlıyorum. Bugün adetin 2. Günü kan vermek için bekliyorum. Sonrasında ilaç için burada birçok arkadaş deniz eczanesi yazmıştı?? Benim gibi yeni başlıyan var mı?? Birde konaklama konusunda yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.
Teşekkürler. Şimdi mesaj bekliyorum hastaneden mesaj gelince alın ilaçları dediler.Ilaclar indirimli veren İdil Eczanesi
Hayırlı olsun tedavinizTeşekkürler. Şimdi mesaj bekliyorum hastaneden mesaj gelince alın ilaçları dediler.
Çok teşekkürler siz hangi aşamadasınız?Hayırlı olsun tedaviniz
Transferimin 6.günündeyim, bekliyorumÇok teşekkürler siz hangi aşamadasınız?
Ay hadi inşallah sağlıkla güzel haberleri gelsin.Transferimin 6.günündeyim, bekliyorum
Yarın salı tam 1 hafta olacak, yani transfer gününü saymamış oluyoruz. Nasılsınız adet ağrılarınız hafifledi mi? Benim bugün çok hafif lekeleme oldu korkuyorumTransfer günü sayılıyormu.sali transfer günümdü
O kadar keskin ağrım yok ama devam ediyor hala.Adet olurum diye çok korkuyorum.InsALLAH güzel haberler veririz birbirimize.Yarın salı tam 1 hafta olacak, yani transfer gününü saymamış oluyoruz. Nasılsınız adet ağrılarınız hafifledi mi? Benim bugün çok hafif lekeleme oldu korkuyorum
selam ilaçsız transferde süreç nasıl işliyor arkadaşlar.
Transfere 6 gün kala crinone jel (sonuca kadar) prednol( 4gün)ve rulide(4gün) başlıyorsunuz P pndglİlaçsız transfere hazırlanıyorum.
Regl 2.günü gittim Cumartesi günü, muayene oldum. Pazar gününe randevu verdiler ve doktor “yumurtayı takip edeceğiz ama yumurtayı değil ürettiği östrojeni kullanacağız, yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi verip 6. gün transfer yapacağız” dedi. Sanırım transferden 4-5 gün önce de ilaçlar başlıyor. Bildiğim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?