Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba benim doktorum Gönül hanımdı ilk transferim naturel ve tuttu şuan bir kızım var çok şükür Semra hanımı hiç görmedim bile :) Allah sizede nasp etsin inşallah

Çok sağolun
Teşekkür ederim insALLAH öyledir

Günaydın kızlar ben bugün tedaviye başlıyorum. Bugün adetin 2. Günü kan vermek için bekliyorum. Sonrasında ilaç için burada birçok arkadaş deniz eczanesi yazmıştı?? Benim gibi yeni başlıyan var mı?? Birde konaklama konusunda yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.

Ilaclar indirimli veren İdil Eczanesi

Yarın salı tam 1 hafta olacak, yani transfer gününü saymamış oluyoruz. Nasılsınız adet ağrılarınız hafifledi mi? Benim bugün çok hafif lekeleme oldu korkuyorum
O kadar keskin ağrım yok ama devam ediyor hala.Adet olurum diye çok korkuyorum.InsALLAH güzel haberler veririz birbirimize.

selam ilaçsız transferde süreç nasıl işliyor arkadaşlar.

İlaçsız transfere hazırlanıyorum.
Regl 2.günü gittim Cumartesi günü, muayene oldum. Pazar gününe randevu verdiler ve doktor “yumurtayı takip edeceğiz ama yumurtayı değil ürettiği östrojeni kullanacağız, yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi verip 6. gün transfer yapacağız” dedi. Sanırım transferden 4-5 gün önce de ilaçlar başlıyor. Bildiğim bu kadar.

Transfere 6 gün kala crinone jel (sonuca kadar) prednol( 4gün)ve rulide(4gün) başlıyorsunuz P pndgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…