Sizi ümütlendirmek istemiyorum ama bence iyiye işaret buBugun transferimin 6.günü, sabah uyandığımda sütlü kahve akıntı geldiğini gördümRegl olmama da 3 gün var normalde. Moral bozmiyim diyorum ama modum düştü, Allahım bir mucize olsun
Ahh keşkeSizi ümütlendirmek istemiyorum ama bence iyiye işaret bu
Insallah amiinO kadar keskin ağrım yok ama devam ediyor hala.Adet olurum diye çok korkuyorum.InsALLAH güzel haberler veririz birbirimize.
Deniz İdilden ucuzIlaclar indirimli veren İdil Eczanesi
hayırlı olsunGünaydın kızlar ben bugün tedaviye başlıyorum. Bugün adetin 2. Günü kan vermek için bekliyorum. Sonrasında ilaç için burada birçok arkadaş deniz eczanesi yazmıştı?? Benim gibi yeni başlıyan var mı?? Birde konaklama konusunda yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.
Menopur 1200 bir tane antibiyotik ve folik asit. Sizinde hayırlı olsun tedaviniz ben 11.30 kadar oradaydım.hayırlı olsun
bende bu gün başladım hatta bu gün ordaydım
size hangi ilaçları verdiler
bende 11.30 da gelebildim ancakMenopur 1200 bir tane antibiyotik ve folik asit. Sizinde hayırlı olsun tedaviniz ben 11.30 kadar oradaydım.
Hangisi daha iyi bilemiyorum ama menopur çok pahalıymışbende 11.30 da gelebildim ancak
menepur u ne kadara aldınız acaba
banada başta semra hoca menopur verdi sonradan benim elimde gonal f var onları söyleyince değiştirdiler ama benim aklım çok takıldı acaba menopur gonal f den daha mi iyi
yarın tekrar ariycam
Hmm anladım canım teşekkür ederim cevabın için. O doktorları pek bilmiyorum bizle genelde ipek hanım ve beril hanım ilgilendi. Tavsiyelerine uycam:) Bende adet olmayı bekliyorum olunca gitcez bakalım embriyo transfer sürecine başlıycaz hiç bilmiyorum nasıl oluyor. İlk kez bu aşamaya geçebildik. Diğer iki denemede döllenme olmadığı için iptal olmuştu. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah yeni yıla bebişlerle gireriz:)Canim doktorun kimse onun yapmasini talep edebilirsin mesela bana gunseli hanim bakiyor genelde cok nadir izinli olursa baska doktor ilgileniyor. Temmuz opu oldum eylul de dogal transfer ile negatifti. Gonul hanim yapti ilkini. Sonra gunseli hanim bana pozitif geldi enrjimi yukseltti. 2. Transferimi ekimde o yapti tuttu ama kimyasal ile sonuclandi. Ben nar ve anans tukettim rahmi kalimlastiriyormus . Dogal beslen mevsimlik sebze meyve tuket kizartma hamur isi az tuket ben pek beceremiyorum ama siz yapinaralikta tup bebek transferi konu basliginda da konusmustuk memorial da oldugunu bilmiyordum. Ama gonul h ya da gunseli h. Ya da yucel bey daha cok transfere giriyor galiba hep bu 3 nun adini duyuyorum ben .
Insallah canimHmm anladım canım teşekkür ederim cevabın için. O doktorları pek bilmiyorum bizle genelde ipek hanım ve beril hanım ilgilendi. Tavsiyelerine uycam:) Bende adet olmayı bekliyorum olunca gitcez bakalım embriyo transfer sürecine başlıycaz hiç bilmiyorum nasıl oluyor. İlk kez bu aşamaya geçebildik. Diğer iki denemede döllenme olmadığı için iptal olmuştu. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah yeni yıla bebişlerle gireriz:)
Aaa bilmiyordum teşekkür ederim. O da hastanenin yakınında mi?Deniz İdilden ucuz
4750 lira suanİyi akşamlar! Ben de dondurulmuş embriyo transferi yapmayı düşünüyorum. Aradan uzun zaman geçti. Tarih netleşmediği için randevu almadım, merkezi aramadım. Hangi doktor daha iyi, dondurulmuş embriyo transferi ücreti ne kadar bilen var mı?
Günaydın kızlar ben bugün tedaviye başlıyorum. Bugün adetin 2. Günü kan vermek için bekliyorum. Sonrasında ilaç için burada birçok arkadaş deniz eczanesi yazmıştı?? Benim gibi yeni başlıyan var mı?? Birde konaklama konusunda yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.
Teşekkürler canım. Aldım ben 2 sinide aradım sordum.Ben ekim ayında tedavi oldum 2 eczaneylede görüştüm deniz eczanesi daha uygundu oradan aldım. Isterseniz 2 sini de arayıp fiyat alın ama tek tek ilaç olrak sorun mesela Ganol f 450 1 kuti ne kadar cetrodite ne kadar gibi aradaki farkı görmüş olursunuz
Bugun transferimin 6.günü, sabah uyandığımda sütlü kahve akıntı geldiğini gördümRegl olmama da 3 gün var normalde. Moral bozmiyim diyorum ama modum düştü, Allahım bir mucize olsun
Yumurtan buyuyor catlama evresinde otrivelle cat ignesini yapacaksin. Catlamadan sonraki 5. Gun transferin olucak. Cat ignesinden gebelik testi gunune kadar crino jel suruceksin vajinadanarkadaslar ilaçsız transferde ne yapıypruz. doktora gidince kan testi apılcak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?