Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyi akşamlar! Ben de dondurulmuş embriyo transferi yapmayı düşünüyorum. Aradan uzun zaman geçti. Tarih netleşmediği için randevu almadım, merkezi aramadım. Hangi doktor daha iyi, dondurulmuş embriyo transferi ücreti ne kadar bilen var mı?

hayırlı olsun
bende bu gün başladım hatta bu gün ordaydım
size hangi ilaçları verdiler

iyi aksamlar kızlar
elinde menopur cedrodide kalıp uyguna satmak isteyen varmi yada ücretsiz verebilecek
3. tedavime başladım zor sartlarda

Menopur 1200 bir tane antibiyotik ve folik asit. Sizinde hayırlı olsun tedaviniz ben 11.30 kadar oradaydım.
bende 11.30 da gelebildim ancak
menepur u ne kadara aldınız acaba
banada başta semra hoca menopur verdi sonradan benim elimde gonal f var onları söyleyince değiştirdiler ama benim aklım çok takıldı acaba menopur gonal f den daha mi iyi
yarın tekrar ariycam

Hangisi daha iyi bilemiyorum ama menopur çok pahalıymış 1200 tl bir kutusu

Hmm anladım canım teşekkür ederim cevabın için. O doktorları pek bilmiyorum bizle genelde ipek hanım ve beril hanım ilgilendi. Tavsiyelerine uycam:) Bende adet olmayı bekliyorum olunca gitcez bakalım embriyo transfer sürecine başlıycaz hiç bilmiyorum nasıl oluyor. İlk kez bu aşamaya geçebildik. Diğer iki denemede döllenme olmadığı için iptal olmuştu. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah yeni yıla bebişlerle gireriz:)

Insallah canim beril hanim ve ipek hanim transferlere girmiyor. Muayenelere bakiyorlar.ben de ilk tup gorusmesinde beril hanim ile gorusmustum.sonra dedigim gibi enerji meselesi gunseli hanimdayim.ben bu ay basladim yumurtam buyuyunce cat ig olucam ondan sonra 5 gun sonrasina da insallah transfer planlanacak.dogal transfer yani ilacsiz transfer diyorlar bu yonteme.

4750 lira suan

Ben ekim ayında tedavi oldum 2 eczaneylede görüştüm deniz eczanesi daha uygundu oradan aldım. Isterseniz 2 sini de arayıp fiyat alın ama tek tek ilaç olrak sorun mesela Ganol f 450 1 kuti ne kadar cetrodite ne kadar gibi aradaki farkı görmüş olursunuz

Teşekkürler canım. Aldım ben 2 sinide aradım sordum.

Olumsuz düsünmeyin tecrübem yok ama iyiye işaret de olabilir iyi düşünelim sonucu güzel olsun inşallah
Bugun transferimin 6.günü, sabah uyandığımda sütlü kahve akıntı geldiğini gördüm Regl olmama da 3 gün var normalde. Moral bozmiyim diyorum ama modum düştü, Allahım bir mucize olsun

arkadaslar ilaçsız transferde ne yapıypruz. doktora gidince kan testi apılcak mı.
Yumurtan buyuyor catlama evresinde otrivelle cat ignesini yapacaksin. Catlamadan sonraki 5. Gun transferin olucak. Cat ignesinden gebelik testi gunune kadar crino jel suruceksin vajinadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…