Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ne kadar artmış böyle! Aranızda embriyoya genetik test yaptıran var mı yakında? Dolar üzerinden yapıyorlardı? Çok maliyetli olacak belli

Geçen ay yaptırdık pgt
Adede göre değişiyor anladığım kadarıyla, şöyle ki..
5. gün 3 tane embriyomuz pgt’ye uygun halde gelmişti.
Menekşe hn aradı “3 tane için 5.000 tl ama şimdilik ödemeyi yapmayın gelişmeye devam eden embriyolarınız varmış yarın haberleşelim” diye bilgi verdi..
6. gün 2 embriyo daha biyopsiye uygun hale gelince 5 tane için 8.000 tl oldu rakam.

adetin 2. günü dr a gideceksin dedi hemş. an tsti olck mı dr neye bakcak

Ultrasonla muayene, sonrasında gerekirse kan testi. Bana gerekmedi herhalde ki istemediler, sadece rahime ve foliküllere baktılar. Ama kan testi istedikleri arkadaşlar olduğunu da biliyorum.

(Ben ekstra birkaç test talep ettim onlar için kan verdim)

Hangisi daha iyi bilemiyorum ama menopur çok pahalıymış 1200 tl bir kutusu
Kullandığınız menopur un dozu nedir. Bende menopur 225 mg kullandım 200-225 gibi bir fiyata aldım. Benim dr um da gonal f 450 yazmıştı sonraki muayenede 225 menopur a düştü. Yumurtalıkları fazla uyarmak istemiyorum dedi

kızlar seelaaam, yarın transfer olacağım, başka olacak var mı yarın pgt olmuş tek normal embriyom var dondurulmuş bugün çözdürülecek yarın için saat verecekler,saat geçmiyor sanki çok heyecanlıyım başka yarın olacak var ise birbirimize destek olalımmm????

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebekle sonuçlanır

Arkadaşlar aranızda benim gibi yumurtalık rezervi az havuz uygulaması yaptiran var mı. Ilk tedavimden 1 dondurulmuşum var Simdi 2.tedaviye başlayacağım .Ekim de yumurta toplandı regl oldum 2.regl de doktorum gel dedi .Merak ettiğim ücret nedir yine aynı rakamımı alıyorlar ilkinde raporum vardi 2.Rapor geçer mi acaba

Benim de yumurta rezervim az ama havuz uygulanmadı iki üç embriyo çıkıyor diye sanırım,bu ucret olayını merkezle konuşmadan mi başladınız aslında başlarken konuşmanız gerekirdi,aynı ücret olmaz bence.
Pgt yaotiriyor musunuz?

Sunucunuzu lütfen paylaşırmısınız hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu görüp sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebeğinizi

Benim çıkmadı 2 folikül göründü hep 2 tane toplandı 1 i 5.güne gidebildi aslında diğeri de 5.güne gelmişti onun için gelişimi yavaş old dondurulmayacak dendi.Merkezle her görüştüğümde her seferinde havuz sistemi uygulanacak dedim ama ilki için raporum vardi 7400 TL verdik ondan sonrası için yumurta toplama işlemi için gittigimde ödemeyi yaparken sordum rapor hakkınız 1 kere dendi .Bir kaç hafta sonra 2.tedaviye başlayacağım umarım ondan 2 tane toplanır ve kaliteli olur. Pgt 1 tane diye ve yaşım 35 altı diye yapmadılar

Herşey yolunda gidecek inşallah.. güzel haberlerle bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…