- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
ne kadar artmış böyle! Aranızda embriyoya genetik test yaptıran var mı yakında? Dolar üzerinden yapıyorlardı? Çok maliyetli olacak belli4750 lira suan
Arkadaşlar tüp bebek fiyatı güncel ne kadar bilen yazabilir mi?
Okmeydanı ssk hastanesine giderken minibus yolu üstünde yürüyerekde gidebilirsiniz bizde geç fark ettik uygun bayağı fiyatlar.Aaa bilmiyordum teşekkür ederim. O da hastanenin yakınında mi?
ne kadar artmış böyle! Aranızda embriyoya genetik test yaptıran var mı yakında? Dolar üzerinden yapıyorlardı? Çok maliyetli olacak belli
adetin 2. günü dr a gideceksin dedi hemş. an tsti olck mı dr neye bakcak
Kullandığınız menopur un dozu nedir. Bende menopur 225 mg kullandım 200-225 gibi bir fiyata aldım. Benim dr um da gonal f 450 yazmıştı sonraki muayenede 225 menopur a düştü. Yumurtalıkları fazla uyarmak istemiyorum dediHangisi daha iyi bilemiyorum ama menopur çok pahalıymış1200 tl bir kutusu
Evet gonal f daha kuvvetli dedi benim dr umMenopur 300mg kullanıyorum. Gonal f daha mı kuvvetli ??
Hakkımızda hayırlısı olsun. Gonal ucuz menopur pahalı :) iyi veya kötü bu yola çıktık sağlıklı bir şekilde bebelerimize kavuşalım da.Evet gonal f daha kuvvetli dedi benim dr um
Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinHakkımızda hayırlısı olsun. Gonal ucuz menopur pahalı :) iyi veya kötü bu yola çıktık sağlıklı bir şekilde bebelerimize kavuşalım da.
kızlar seelaaam, yarın transfer olacağım, başka olacak var mı yarın pgt olmuş tek normal embriyom var dondurulmuş bugün çözdürülecek yarın için saat verecekler,saat geçmiyor sanki çok heyecanlıyım başka yarın olacak var ise birbirimize destek olalımmm????
Benim de yumurta rezervim az ama havuz uygulanmadı iki üç embriyo çıkıyor diye sanırım,bu ucret olayını merkezle konuşmadan mi başladınız aslında başlarken konuşmanız gerekirdi,aynı ücret olmaz bence.Arkadaşlar aranızda benim gibi yumurtalık rezervi az havuz uygulaması yaptiran var mı. Ilk tedavimden 1 dondurulmuşum var Simdi 2.tedaviye başlayacağım .Ekim de yumurta toplandı regl oldum 2.regl de doktorum gel dedi .Merak ettiğim ücret nedir yine aynı rakamımı alıyorlar ilkinde raporum vardi 2.Rapor geçer mi acaba
Sunucunuzu lütfen paylaşırmısınız hayırlısı olsun inşallahkızlar seelaaam, yarın transfer olacağım, başka olacak var mı yarın pgt olmuş tek normal embriyom var dondurulmuş bugün çözdürülecek yarın için saat verecekler,saat geçmiyor sanki çok heyecanlıyım başka yarın olacak var ise birbirimize destek olalımmm????
kızlar seelaaam, yarın transfer olacağım, başka olacak var mı yarın pgt olmuş tek normal embriyom var dondurulmuş bugün çözdürülecek yarın için saat verecekler,saat geçmiyor sanki çok heyecanlıyım başka yarın olacak var ise birbirimize destek olalımmm????
Benim de yumurta rezervim az ama havuz uygulanmadı iki üç embriyo çıkıyor diye sanırım,bu ucret olayını merkezle konuşmadan mi başladınız aslında başlarken konuşmanız gerekirdi,aynı ücret olmaz bence.
Pgt yaotiriyor musunuz?
Herşey yolunda gidecek inşallah.. güzel haberlerle bitsin.kızlar seelaaam, yarın transfer olacağım, başka olacak var mı yarın pgt olmuş tek normal embriyom var dondurulmuş bugün çözdürülecek yarın için saat verecekler,saat geçmiyor sanki çok heyecanlıyım başka yarın olacak var ise birbirimize destek olalımmm????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?