Ankara dan gelenim sizO zaman kesin tanışmışızdırsamsundan gelen, ankaradan gelen, bir kızı olan, tekstilci olan hangisi sizsiniz?
Benimde bugun bozuldu test yaptım çıkmadı. Yarın test gunumuz nasıl olucak hayırlısı.kasıklatımda agrım oluyo ara ara. Hatta tlfunumu sureklı kapattım. Şimdi açtım radyoson etkiliyor DİEAyın 12 sinde transfer olan arkadaşlar.sizin nasıl geçiyor günleriniz. Benim bugün adet ağrılarım başladı.moralim bozuldu gerçekten.
Bende öyle lekenme olmadı ama belim ve kasıklarım çok agrıdıYarın salı tam 1 hafta olacak, yani transfer gününü saymamış oluyoruz. Nasılsınız adet ağrılarınız hafifledi mi? Benim bugün çok hafif lekeleme oldu korkuyorum
Yarın 9.gün yani test günümüz.Sanki test yapamadan adet olucam gibi geliyor.zaten yarın adet günüm.Agrilarim arada azalsada hep devam etti.Normaldede öyle olur.napicam bilmiyorum.Benim 4.tedavim gene olumsuz olucak diye çok korkuyorum.Benimde bugun bozuldu test yaptım çıkmadı. Yarın test gunumuz nasıl olucak hayırlısı.kasıklatımda agrım oluyo ara ara. Hatta tlfunumu sureklı kapattım. Şimdi açtım radyoson etkiliyor DİE
İnşallah sonucunuz pozitif olur,bize umut olursunuz.Yarın 9.gün yani test günümüz.Sanki test yapamadan adet olucam gibi geliyor.zaten yarın adet günüm.Agrilarim arada azalsada hep devam etti.Normaldede öyle olur.napicam bilmiyorum.Benim 4.tedavim gene olumsuz olucak diye çok korkuyorum.
Hayırlı olsun canım!Hayırla sağlıkla pozitif sonucu görürsün inşallah.kızlar seelaaam, yarın transfer olacağım, başka olacak var mı yarın pgt olmuş tek normal embriyom var dondurulmuş bugün çözdürülecek yarın için saat verecekler,saat geçmiyor sanki çok heyecanlıyım başka yarın olacak var ise birbirimize destek olalımmm????
Tesekkur ederim.benim olumsuz oldu sonucum.Allah sizlere nasip etsin.Kismetimde yokmuş demekki.sadece 4.Memorialde olmuştu.Hastanedende memnun kaldım.İnşallah sonucunuz pozitif olur,bize umut olursunuz.
Bu dört tedaviyi de memorialde mi oldunuz?
Geçmiş olsun canım rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah sizin olmama sebebi neydiTesekkur ederim.benim olumsuz oldu sonucum.Allah sizlere nasip etsin.Kismetimde yokmuş demekki.sadece 4.Memorialde olmuştu.Hastanedende memnun kaldım.
Ben Istanbuldan en sona siz ben bi tane de tekstilci abla kalmıştı zatenAnkara dan gelenim siz
Çok üzüldüm. Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah mucize olsun en doğru zamanda nasip etsin Allahim. Ben de yeni gidiyorum hastaneye. Insallah güzel haber almak nasip olur bizim de 4.denememizTesekkur ederim.benim olumsuz oldu sonucum.Allah sizlere nasip etsin.Kismetimde yokmuş demekki.sadece 4.Memorialde olmuştu.Hastanedende memnun kaldım.
Çok gecmis olsun,evet hastane gerçekten iyi iki negatif aldım yine de orda devam etmeyi düşünüyorum,inşallah sizin son negatifiniz olur Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah en kısa zamandaTesekkur ederim.benim olumsuz oldu sonucum.Allah sizlere nasip etsin.Kismetimde yokmuş demekki.sadece 4.Memorialde olmuştu.Hastanedende memnun kaldım.
Benimde olumsuz oldu. Hayırlısı ne diyelim.Tesekkur ederim.benim olumsuz oldu sonucum.Allah sizlere nasip etsin.Kismetimde yokmuş demekki.sadece 4.Memorialde olmuştu.Hastanedende memnun kaldım.
Yumurta kalitesizliği pkoGeçmiş olsun canım rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah sizin olmama sebebi neydi
Çok sağolun amin Allah sizleri güldürsünÇok üzüldüm. Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah mucize olsun en doğru zamanda nasip etsin Allahim. Ben de yeni gidiyorum hastaneye. Insallah güzel haber almak nasip olur bizim de 4.denememiz
Size de çok gecmis olsunBenimde olumsuz oldu. Hayırlısı ne diyelim.
Saoğolun pgtli 6aa idiSize de çok gecmis olsun
Nasip başka da bir aciklamasi yok sanırım,aynı zamanlarda tedavi olduğumuz bir arkadaşım üçüncü gün orta kalite embriyoyla hamile kaldı fakat ben 6aa embriyo ile de bir sonraki ay 6ab kalitede ki embriyo ile de hamile kalamadimSaoğolun pgtli 6aa idi
Kızlar biraz önce doktordan geldim geçen ay 11 adet embriyom dondurulmuş olup 3 tanesi aa kaliteydi. Adetimin 2.günü olan bugun kontrole gittiğimde dondurulmuş embriyo transferim ilaçsız yapılmaya karar verildi (Adetlerim düzenli) sormak istediğim ilaçlı yada ilaçsız kişinin fizyolojik yapısına yaşına vs göre mi karar veriliyor. İlaçsız transferin avantaj veya dezavantajları varmı tecrübleriniz ne yönde endişe etmem gereken birşey varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?