Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

içim rahatladı biraz pimpiriklendim teşekkürler :)

Biri iyi diğeri orta kalitedeydi.zaten iki tane gelebildi 5. Güne
İkisini mi koydular? Demekki vakti zamanı değilmiş, insan çok üzülüyor ağlıyor, bende yasadim çok iyi biliyorum o duyguyu, Allah tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin,bu günleri unuttursunlar bize

Negatif alan arkadaşlar inanın çok üzgünüm hem sizin için hem kendim için nedense merkezle ilgili kötü bisey düşünmeye başladım .Bu ara hep negatif bu kadar üst üste gelmesi tuhafima gidiyor. Inşallah bundan sonraki surecinizde pozitifi görür ve kucağınıza alırsınız

olumsuzluklari gorup ,umitsizlige kapilan arkadaslari sahsen katilmiyorum, merkezde bu siteye girmeyen takip etmeyen veya ilk denemede pozitif alan bir cok arkadasin oldugunu dusunuyorum.Olumlu olanlari cogu artik rahatlamis bir kafada oldugu icin artik bebegine odaklaniyor olumsuzlar ise yine bir umit moral vs bulmak icin olumlulara nazaran daha fazla arastirma yapiyor.Sahsi fikrim 100 tup bebek transfer var ve cogu pozitif ise pozitiflerin cogu degil negatiflerin cogunun umut aramasi sanki tum transferler negatif oliyormus algisina sebebiyet veriyor belki merkezdr baksan pozitifler daha coktur

Benimde bitti ümitlerim
Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, insanlar neler neler yaşıyor ve vazgeçmiyor yine yeniden deniyor. Tüp bebekte her denemede başarı oranı yaşa bağlı olmakla birlikte 50-60 civarı zaten. Bu sefer negatif oldu diye vazgeçmeyin tekrar deneyin derim ben ama tabi hep daha çok inanarak.

Çok üzüldüm. Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah mucize olsun en doğru zamanda nasip etsin Allahim. Ben de yeni gidiyorum hastaneye. Insallah güzel haber almak nasip olur bizim de 4.denememiz
Sizin sunucunuz belli oldu mu acaba umarm mutluluktan buraya yazmayı unutmuşsunuzdr

Sizin sunucunuz belli oldu mu acaba umarm mutluluktan buraya yazmayı unutmuşsunuzdr
Merhabalar arkadaşlar,
Şükürler olsun rabbime pozitif sonuç aldık. Toplamda 4.denemsi memorial da ilk denememdi şükürler olsun ilk defa pozitif gördük ümitsizliğe kapılmayın ne olur. Bundan önceki tedavilerimde hep mutsuzdum hep korkuyordum. Olacağından çok olmayacağını düşünüp en kötü senaryoları kurup üzülüyordum ve nitekim hiçbirinde de güzel haber alamamıştık. 2 yıl ara verip öyle başladım memorial da, sakinleşmek bu ruh haline gelmem 2 yılı buldu. Sizlere tek tavsiyem motivasyonunuzu düşürmeyin, olacagina inanın allahın izniyle tüm isteyen kardeşlerime en güzeli nasip olsun Inşallah ❤ bundan sonraki aşamaları da sağlıkla geçip doğumunu da görelim inşallah

Amin amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu kadr negatiften sonra pozitif duymak hepimize iyi geldi hayırlı olsun

Sonucu bildirdinız mı
Icimden gelmedi aramadim bende.o kadar üzgünümki.bu sefer çok umitliydik.Ama hiç transfer olmamış gibi her ay olduğu gibi transfer gününden iki gün sonra adet ağrılarım başladı.hic umutlanamadım bile.sonucta kocaman sıfır.Allah diğer sonuç bekleyenlere mutlu haber nasip etsin.benim gibilerede hazmetme gücü versin.Artik teselli sozlerine bile tahammülüm kalmadi.

Amin çok sağolun.Ama artık tup bebekten ümidim kalmadı
Benimde bitti ümitlerim
Kızlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin,artık çoğu kişi bir kac denemeden sonra hamile kaliyor, bundan sonra neler yapılabilir,gözden kaçan bir şeyler var mı,doktorunuzla konuşup ona göre bir planlama isteyin.

Mesela ben daha önce tüp bebekle hamile kaldığım halde ikidir kalamiyorum,bir dahaki transfer öncesi histereskopi istedim.

Çok şükür yumurtalariniz var beşinci güne gidebiliyorlar bir de bu açıdan bakin ve asla ümitsiz olmayin

Sizin olmama sebebi neydi peki diğer denemelerden farklı bişey yaptınız mı

Hayırlı olsun saglikla gelsin bebeğiniz,bundan sonra hep olumlu mesajlar goruruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…