Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhabalar,

9. gün tahlili sonucu için tüp bebek merkezine giden var mı? Ne kadar sürüyor tahlil sonucunun çıkması? Sonrasında pozitif ya da negatif dahi olsa doktorlarla görüşme fırsatımız olabilir mi? Cumartesi test günüm de orda yaptırsam daha mı iyi olur diye düşündüm ?

Sizin olmama sebebi neydi peki diğer denemelerden farklı bişey yaptınız mı
Bizim spermlerde dna hasarı varmış eşimin anne babası amca çocukları büyük olasılıkla bundan dolayı spermlerde şekil bozukluğu varmış. Ki bunu da memorial da öğrendik murat bey çok iyi bir doktormus allah ondan da razı olsun. Biz buraya ilk geldiğimizde murat bey ne derse ona göre tedavinize başlayacağız demişlerdi. Daha önceki tedavilerde hiç 5.güne gelmemişti hep 3.gün transferi yapılmıştı ve embriyolar da ikinci üçüncü kalitedeydi. Burada eşim iki kez normal sperm verdi yumurta toplama günü yeterli gelmezse tesa yapılacaktı. Hemen yasaya aldılar iki kez de enjeksiyonla sperm almışlar. 11 yumurtamızın 8 ı dinlendi 5.güne 2 tane kaldı. Büyük olasılıkla tesa işlemi farkettirmis olabilir. Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah çok uğraştık buna degdi

Ben bugün gittim 1.5 saat falan sürdü sonucun çıkması. Sonuçu hemşireden öğrendik doktorları göremedik iki gün sonra yine vereceğiz belki o zaman doktoru görürüz

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Insallah gücünüzü toplayın kendinizi 3n iyi hissettiğiniz zaman yeniden deneyin. Allahım nasip etmeyecekse insana umut da vermiyor bence. Ben hep inandım olacağına. Hayatımın en zor 3 yılını geçirdim çok isyan ettim ama sonra iyle bir noktaya geldim ki bunca negatif tedavilerde de bir hayır vardır demeye başladım. Insallah en doğru zamanda sizin de mucizenizi allahim nasip etsin

Teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.Isyan etmiyorum herseye şükür.sagolun

Çok teşekkür ederim, biz de oraya gidelim o zaman.
Çok tebrik ederim bu arada, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)

Eşiniz normalde toplam sperm sayısı ne kadardı? Hızı falan nasıldı?

Canım merhaba iyiyiz sağol sen ve kızın nasıl? 2. Transfer için erken değil mi hem kendinize zaman tanıyın belki kendiliğinden olur xra221 arkadaşımız belki hatırlarsın oda tüp bebek ile hamile kaldı şimdi 2. 'ye kendiliğinden hamile.... ben bekleyeceğim inş kendiliğinden olur eğer olmazsa kızım 3 yaşında olduğu zaman dondurulmuslari denemeye başlarım... fiyat sordun mu bu arada ne kadar?

Amin çok sağolun.Ama artık tup bebekten ümidim kalmadı
Benimde kalmadı. Yüzdesi çokta yüksek değil. En iyi kalitede dense pgtli de dense. Sonunda yine aynı kapıya geliyoruz. Allahın takdiri. E öyleyse tüpsüzde olacaksa imkansız bile oluyor. Benim elimde 1 dönmüş var .yakında transferim var ama heyecansızım

Ben ekimde aldım negatif. 4aa idi. Elimde 5ba birde
Benimde ekimde negatifti 6ab bir tane 6ab kaldı,bu ay gitmeyi düşünüyorum ama bana kalsa tekrar tedavi olup iki koydurmayi istiyorum ama gönül hoca bu kalanı koyarız olmadı sonra tekrar başlarız diyor

Kızlar aranizda bağışıklık serumu alan,gebelik aşısı olan,Era testi yaptıran var mı? Doktoruma sordugumda bunların bilimsel olarak kanıtlanmis şeyler olmadığı söylendi,ama özellikle era testini yaptırıp güzel sonuç alanlar da okuyorum başka forumlarda,geçmiş mesajlarda biri bu merkezde de yaptırdığını yazmıştı galiba,üst üste kaliteli embriyo verildiği halde tutunma olmuyorsa bunlar denenebilir

Günaydın kızlar benim tedaviye başlayalı 5. Günüm menopur kullanıyordum dün menopur ile cetrotıde kullanmaya başladım akşam biraz biraz yumurta beyazı akıntım geldi normal mı?? Hastaneyi aramalımıyım birde kasımlarımda bazen yumurtlama dönemindemiymişim gibi sancı oluyor normal mı?? Bu yaşadıklarım ???

beyaz akinti gelmesi gayet normal, benimde oluyodu. Tedaviyle birden fazla yumurta buyudugu icin hafif sanci ve agitlik hissetmenizde normal, sonlara dogru karin hafif sisiyo hatta ve yumurtaliklarinizi hissetmeye basliyosunuz. Basarilar diliyorum

Eşiniz normalde toplam sperm sayısı ne kadardı? Hızı falan nasıldı?
Hızı yavaştı, sayı da düşüktü ve varikosel teşhisi konmuştu başka hastanede. Ameliyat edelim demişlerdi..Biz memorial murat hocaya geldik 1.5 sene önce varikosel ameliyatlık değil dedi. Sayı yanlış hatırlamıyorsam 200.000 falandı bayağı düşüktü.

MaşALLAH ne güzel rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH
Bizde Murat beyin engin tecrübelerine dayanarak 13 yıl sonra evlat sahibi olduk
Eşimde azosperm var
Tese ile sadece 4 sperm buldu
Ve sadece 1 embriyo oluştu
Onunla da oğlum oldu şu anda 1 yaşını 2 ay geçti
Hastaneden çok memnun kaldım çok ilgiliydiler
Herkese tavsiye ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…