Kızlar aranizda bağışıklık serumu alan,gebelik aşısı olan,Era testi yaptıran var mı? Doktoruma sordugumda bunların bilimsel olarak kanıtlanmis şeyler olmadığı söylendi,ama özellikle era testini yaptırıp güzel sonuç alanlar da okuyorum başka forumlarda,geçmiş mesajlarda biri bu merkezde de yaptırdığını yazmıştı galiba,üst üste kaliteli embriyo verildiği halde tutunma olmuyorsa bunlar denenebilir
Bende erkek faktöründen dolayı gidiyorum da o yüzden sordum. Rabbim evladını sana bağışladın kucağına almayı nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim.Hızı yavaştı, sayı da düşüktü ve varikosel teşhisi konmuştu başka hastanede. Ameliyat edelim demişlerdi..Biz memorial murat hocaya geldik 1.5 sene önce varikosel ameliyatlık değil dedi. Sayı yanlış hatırlamıyorsam 200.000 falandı bayağı düşüktü.
Çok teşekkürler bilgi için. Siz hangi aşamadasınız?beyaz akinti gelmesi gayet normal, benimde oluyodu. Tedaviyle birden fazla yumurta buyudugu icin hafif sanci ve agitlik hissetmenizde normal, sonlara dogru karin hafif sisiyo hatta ve yumurtaliklarinizi hissetmeye basliyosunuz. Basarilar diliyorum
Çok teşekkürler bilgi için. Siz hangi aşamadasınız?
Çok güzel. Hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin darısı tüm isteyen kadınlara olsun. Benimde off ye gidecek beni de 2 3 aylık bir süreç bekliyor. :)Ben cok sukur 14 haftalik hamileyim, darisi sizin ve isteyen herkezin basina insallah. Benim tedavim haziranin sonundaydi, taze transfer yapilmadi 2 ay kadar dinlenmemi istediler, eylul basindada dondurulmus transfer oldu.
Amin inşallah çok teşekkür ederim darısı size olsun hayirlisiylaBende erkek faktöründen dolayı gidiyorum da o yüzden sordum. Rabbim evladını sana bağışladın kucağına almayı nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim.
Çok güzel. Hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin darısı tüm isteyen kadınlara olsun. Benimde off ye gidecek beni de 2 3 aylık bir süreç bekliyor. :)
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden. Çok teşekkürler.Amin insallah :) evet surec biraz uzun ve stresli ama sonuc pozitif olunca degiyor :) Basarilar diliyorum, olumlu dusunun, pozitif olun, bence cok buyuk etkisi var
Normal bende öyle oluyordum. Yumurta gelişiyor ya ondan. İçine sinmezse sor hemşireye istersenGünaydın kızlar benim tedaviye başlayalı 5. Günüm menopur kullanıyordum dün menopur ile cetrotıde kullanmaya başladım akşam biraz biraz yumurta beyazı akıntım geldi normal mı?? Hastaneyi aramalımıyım birde kasımlarımda bazen yumurtlama dönemindemiymişim gibi sancı oluyor normal mı?? Bu yaşadıklarım ???
Teşekkürler.. yarına kadar sürerse ararım artık. Hastanede yakın zaten.Normal bende öyle oluyordum. Yumurta gelişiyor ya ondan. İçine sinmezse sor hemşireye istersen
Bu test için rahimden mi sıvı alınıyor acaba?bende çok detaylı bilmiyorum ama çok duyuyorum yaptıranBen de cd56 yaptırmayı düşünüyordum ama serum yapılması gereken bir değer çıkarsa bizimkiler yapmayacağı için daha beter içime dert olur diye yaptırmıyorum.
Maşallah ya ne güzel Allah'ım artsın böyle güzel haberlerBir güzel haber daha aldım şükürler olsun❤ aynı gün transfer olduğumuz ablanın da pozitifmis. Onun 4.gün embriyosu olduğu için bizden bir gün sonra test günüydü şimdi aradi gönlü kırılan kardeşlerime umut olsun insallah❤
İkinizin bebekleride sağlıkla ilerlesin inşallah..Bir güzel haber daha aldım şükürler olsun❤ aynı gün transfer olduğumuz ablanın da pozitifmis. Onun 4.gün embriyosu olduğu için bizden bir gün sonra test günüydü şimdi aradi gönlü kırılan kardeşlerime umut olsun insallah❤
Ilacsiz daha iyi diyorlar. Ben 2 transfer yaptirdim eylul ilacsiz negatif, ekim ilacli kimyasal gebelik..aralik yine ilacsiz olucak pespese yaptiriyorum ben gecen ay ilacliydi bu ay da ilacli olmasin diye ilacsiza donduler sanirim. Ilacsiz daha konforlu vucudun daha rahat oluyor.tek crino jel kullaniyirsun gunde bi kere..ama ilaclida gunde 3 kere estrofem aliyorsun gunde 2 kere crino jel kullaniyorsun.Kızlar biraz önce doktordan geldim geçen ay 11 adet embriyom dondurulmuş olup 3 tanesi aa kaliteydi. Adetimin 2.günü olan bugun kontrole gittiğimde dondurulmuş embriyo transferim ilaçsız yapılmaya karar verildi (Adetlerim düzenli) sormak istediğim ilaçlı yada ilaçsız kişinin fizyolojik yapısına yaşına vs göre mi karar veriliyor. İlaçsız transferin avantaj veya dezavantajları varmı tecrübleriniz ne yönde endişe etmem gereken birşey varmı ?
Benim eylul 5a negatif ekim 5a kimyasal gebelik..gunseli hanim kaliteye takilma dedi. Ortalarda cok iyi tutuyor dedi.Kızlar negatif alanlar embriyo kaliteniz nasildi? Bu ara çok negatif alan var
Aynen canım nasipte varsa orta kalite de tutuyor hatta ikinci gün transferinde de hamile kalan çok,benimki birazda meraktanBenim eylul 5a negatif ekim 5a kimyasal gebelik..gunseli hanim kaliteye takilma dedi. Ortalarda cok iyi tutuyor dedi.
tessekkur ederim acimlaman icin rahatladim wallaIlacsiz daha iyi diyorlar. Ben 2 transfer yaptirdim eylul ilacsiz negatif, ekim ilacli kimyasal gebelik..aralik yine ilacsiz olucak pespese yaptiriyorum ben gecen ay ilacliydi bu ay da ilacli olmasin diye ilacsiza donduler sanirim. Ilacsiz daha konforlu vucudun daha rahat oluyor.tek crino jel kullaniyirsun gunde bi kere..ama ilaclida gunde 3 kere estrofem aliyorsun gunde 2 kere crino jel kullaniyorsun.
Bu test için rahimden mi sıvı alınıyor acaba?bende çok detaylı bilmiyorum ama çok duyuyorum yaptıran
Ne demek cd56 kızlar neden yapılıyorBu test için rahimden mi sıvı alınıyor acaba?bende çok detaylı bilmiyorum ama çok duyuyorum yaptıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?