Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de çok detaylı bilmiyorum ama çoğu merkez bu degere baktiriyor diye okumuştum forumlarda.
Eki Görüntüle 2558105

Ben ERA testini yaptırmıştım. İstedikleri tahlillerin yazılı olduğu kağıtta o da vardı. Kan vermiştim. Belki ERA’da sıkıntı çıksaydı başka testler de isteyebilirlerdi, benden istemediler.

Ben ERA testini yaptırmıştım. İstedikleri tahlillerin yazılı olduğu kağıtta o da vardı. Kan vermiştim. Belki ERA’da sıkıntı çıksaydı başka testler de isteyebilirlerdi, benden istemediler.
Canım Era testi mi?o başka bir şey sanırım yani o rahmin bebeği ne zaman tutacagini gösteren bir test ona göre transfer gününe karar veriliyor? Başka bir test olmasın

Canım Era testi mi?o başka bir şey sanırım yani o rahmin bebeği ne zaman tutacagini gösteren bir test ona göre transfer gününe karar veriliyor? Başka bir test olmasın

Bağışıklıkla ilgili bir şeye bakmışlardı ben adını ERA diye hatırladım ama değil mi acaba

Ben de çok detaylı bilmiyorum ama çoğu merkez bu degere baktiriyor diye okumuştum forumlarda.
Eki Görüntüle 2558105
Peki bu testı yaptıran varmı. Eger engellyen hücreler varsa neden doktorlar bu testı önceden yaptıtmsınlar ki sonuçta hepimiz Bi amaç ugruna oraya gidiyoruz olumsuz vakalarda yaptırmaları gerekir.

Tekrar merhabalar, benim gebeliğin maalesef kimyasal gebelik olmuş. Çok üzüldüm ama yine de şükür tutunduğunu gördüm ya yeniden tutunur allahın izniyle
İnş hepimizin yüzü birgun gülecek inanıyorum. Kabul olmayan duayı rabbim gönlümüze yerleştirmezdi. Dualarımız bir gün gerçekleşecek inş

Peki bu testı yaptıran varmı. Eger engellyen hücreler varsa neden doktorlar bu testı önceden yaptıtmsınlar ki sonuçta hepimiz Bi amaç ugruna oraya gidiyoruz olumsuz vakalarda yaptırmaları gerekir.
ben ozellikle sordum ama kanıtlanmış bir şey değil dendi,rahim cizdirme olayını da sormuştum o da bilimsel kanıtlanmamış dendi

6.gün embriyosu ile anne olabilen var mı? Hamile kalan demiyorum, malum sonra birşeyler yolunda gitmeyebiliyor.

kızlar yumurta toplama olmadan merkezden eşlerin perhiz süresi için uyari yapıyorlar dimi
acaba nasıl ayarliycaz 3. bu ama unuttum valla

kızlar yumurta toplama olmadan merkezden eşlerin perhiz süresi için uyari yapıyorlar dimi
acaba nasıl ayarliycaz 3. bu ama unuttum valla
Genelde haber veriyorlar. Toplama tarihi önceden belli oluyor. O tarihte 3-4 günü geçecekse muhakkak yenilemesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…