Ben de çok detaylı bilmiyorum ama çoğu merkez bu degere baktiriyor diye okumuştum forumlarda.
Eki Görüntüle 2558105
Canım Era testi mi?o başka bir şey sanırım yani o rahmin bebeği ne zaman tutacagini gösteren bir test ona göre transfer gününe karar veriliyor? Başka bir test olmasınBen ERA testini yaptırmıştım. İstedikleri tahlillerin yazılı olduğu kağıtta o da vardı. Kan vermiştim. Belki ERA’da sıkıntı çıksaydı başka testler de isteyebilirlerdi, benden istemediler.
Canım Era testi mi?o başka bir şey sanırım yani o rahmin bebeği ne zaman tutacagini gösteren bir test ona göre transfer gününe karar veriliyor? Başka bir test olmasın
Cd56 dan bahsediyoruz canım,bana verilen testler arasında yoktu,bir sürü test yaptık zaten onu da yapardim ama gönül hoca gerek yok demistiBağışıklıkla ilgili bir şeye bakmışlardı ben adını ERA diye hatırladım ama değil mi acaba
Peki bu testı yaptıran varmı. Eger engellyen hücreler varsa neden doktorlar bu testı önceden yaptıtmsınlar ki sonuçta hepimiz Bi amaç ugruna oraya gidiyoruz olumsuz vakalarda yaptırmaları gerekir.Ben de çok detaylı bilmiyorum ama çoğu merkez bu degere baktiriyor diye okumuştum forumlarda.
Eki Görüntüle 2558105
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünSimdi sonucu aldık maalesef bu sefer olmadiRabbimden hayırlısını dileyip denemeye devam edeceğiz
İnş hepimizin yüzü birgun gülecek inanıyorum. Kabul olmayan duayı rabbim gönlümüze yerleştirmezdi. Dualarımız bir gün gerçekleşecek inşTekrar merhabalar, benim gebeliğin maalesef kimyasal gebelik olmuş. Çok üzüldüm ama yine de şükür tutunduğunu gördüm ya yeniden tutunur allahın izniyle
ben ozellikle sordum ama kanıtlanmış bir şey değil dendi,rahim cizdirme olayını da sormuştum o da bilimsel kanıtlanmamış dendiPeki bu testı yaptıran varmı. Eger engellyen hücreler varsa neden doktorlar bu testı önceden yaptıtmsınlar ki sonuçta hepimiz Bi amaç ugruna oraya gidiyoruz olumsuz vakalarda yaptırmaları gerekir.
Simdi sonucu aldık maalesef bu sefer olmadiRabbimden hayırlısını dileyip denemeye devam edeceğiz
Canim çok sağol, güzel haberler verdiğimiz günler de gelecek insallahOlmuyorsa daha güzeli olacağı içindir deyip kendimizi teselli edelim kardeşim, canimiz sağolsun
Sağol canım inşallah bu 3. Olacak pozitif olurda son olur inşallahHayırlı olsun canım!Hayırla sağlıkla pozitif sonucu görürsün inşallah.
Bağışıklıkla ilgili test ANA testi.Cd56 dan bahsediyoruz canım,bana verilen testler arasında yoktu,bir sürü test yaptık zaten onu da yapardim ama gönül hoca gerek yok demisti
Cd56 değil mi oBağışıklıkla ilgili test ANA testi.
Genelde haber veriyorlar. Toplama tarihi önceden belli oluyor. O tarihte 3-4 günü geçecekse muhakkak yenilemesi gerekirkızlar yumurta toplama olmadan merkezden eşlerin perhiz süresi için uyari yapıyorlar dimi
acaba nasıl ayarliycaz 3. bu ama unuttum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?