- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Cd56yı bilmiyorum belki o da bağışıklıkla ilgilidir ama ana testini biliyorum. Memorial istemişti yaptırmıştım. Negatif veya pozitiflimiydi İnan hatırlamıyorum. Bir arkadaşım bebeğini kaybedip duruyordu ana pozitif çıkmıştı onu hatırlıyorum. Bir de yine bir arkadaşım hep düşük yapıyordu o da bağışıklıkla ilgili serum alarak bebeğini dünyaya getirmişti.Cd56 değil mi oANA testinin değeri yok pozitif veya negatif öyle değil mi?
Öyleymiş canım netten baktım o da bagisiklikla ilgili bir testmis,değer negatif olmaliymis,memorialde bağışıklık serumu kullanmıyorlar,özellikle sormuştum bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil denmişti,onun için ekstra ücret hastaya külfet olur demişlerdi,aslında mantık olarak doğru ve hasta düşünüluyor, malesef başka merkezler ticarethane gibi sacma sapan bilimsel olarak kanıtlanmamış uygulamaları hastaya uygulayıp dünya para alıyorlar bu konu da Memorial gerçekten çok güvenilir,tamamen bilimsel odaklilar,kanıtlanmamış hiç bir şeyi hasta üzerinde uygulayıp paralar almıyorlar.Cd56yı bilmiyorum belki o da bağışıklıkla ilgilidir ama ana testini biliyorum. Memorial istemişti yaptırmıştım. Negatif veya pozitiflimiydi İnan hatırlamıyorum. Bir arkadaşım bebeğini kaybedip duruyordu ana pozitif çıkmıştı onu hatırlıyorum. Bir de yine bir arkadaşım hep düşük yapıyordu o da bağışıklıkla ilgili serum alarak bebeğini dünyaya getirmişti.
Benim demir değerim hep alt sınırdaİyi akşamlar! sizlere Naçizane tavsiyem; tüp bebek tedavisine başlamadan önce Demir eksikliği varsa tedavi olunması, d vitamini seviyesinin yüksek olması, bir de omega 3 kullanılması çok önemli oluyor. beslenmenin düzenlenmesi önemli. İnşallah Rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Sürekli kayıpların olursa bağışıklıkla ilgili sorunlarım var mı diye düşünürsün. Zaten embriyo vermeden önce verdikleri ilaçlardan biri baskılıyor diye biliyorum. Memorialın bu yönü hem iyi hem kötü o yüzden allah en yakın zamanda hayırlı evlatlar Versin hepimize.Öyleymiş canım netten baktım o da bagisiklikla ilgili bir testmis,değer negatif olmaliymis,memorialde bağışıklık serumu kullanmıyorlar,özellikle sormuştum bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil denmişti,onun için ekstra ücret hastaya külfet olur demişlerdi,aslında mantık olarak doğru ve hasta düşünüluyor, malesef başka merkezler ticarethane gibi sacma sapan bilimsel olarak kanıtlanmamış uygulamaları hastaya uygulayıp dünya para alıyorlar bu konu da Memorial gerçekten çok güvenilir,tamamen bilimsel odaklilar,kanıtlanmamış hiç bir şeyi hasta üzerinde uygulayıp paralar almıyorlar.
CD56 vucuttaki Katil hicrelerin oranini belirliyor.eger yuksek cikarsa serum tedavisi gerekiyor.kan testi ile baktirabilirsiniz.bahceci de rahimden parca alinarak bakiliyor.Cd56 değil mi oANA testinin değeri yok pozitif veya negatif öyle değil mi?
merhabaÖyleymiş canım netten baktım o da bagisiklikla ilgili bir testmis,değer negatif olmaliymis,memorialde bağışıklık serumu kullanmıyorlar,özellikle sormuştum bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil denmişti,onun için ekstra ücret hastaya külfet olur demişlerdi,aslında mantık olarak doğru ve hasta düşünüluyor, malesef başka merkezler ticarethane gibi sacma sapan bilimsel olarak kanıtlanmamış uygulamaları hastaya uygulayıp dünya para alıyorlar bu konu da Memorial gerçekten çok güvenilir,tamamen bilimsel odaklilar,kanıtlanmamış hiç bir şeyi hasta üzerinde uygulayıp paralar almıyorlar.
hiç değişiklik yok. tek konuldu. 5 ba ama iyi kalitrymiş.ama top kalite değilmiş. 1.inde bende test yaparım herhalde. senin içinde hayırlısı olsun inşallah.bu tedavi insanın sabrını sınıyor gerçekten. hayırlısıysa olur artık yapacak birşey yokKuzum hayirli olsun insallah olucakben bugun kontrole gittim az evvel de cat ignemi vurdum. 1 aralik pazar transferim olucak hayirlisi nasil hissediyorsun kendini.? Tek mi konuldu ? @Ykthkmhn
Canim ilacli yaptiroyorsun sanirim oyle olunca yumurta buyumuyor hani estrofem onu engelledigi icin yumurta baskilaniyor vucut progestron daha az uretiyor bu sebeple estrofemli tedavilerde crino jel gunde 2 kere sabah aksam oluyor. Mesela benim bu ay dogal oldu ben gunde bi kere kullanicam. Ama gecen ay estrofemli ilacli tedavide gunde 2 kere kullandimKızlar merhaba 14.günümdeyim transfer günüm 23ü olarak belirlendi.yarın crinone jele başlıyorum. Geçen seferki transfer crinone jel1 di.şimdi günde 2 vermişler.inşallah bu transferim tutup bana bebek olur
Peki 2 tane koydurma imkanin varmiydi ? Dondurulmusun kaldi mi geride ? Benim ilk 2 transferim 5A idi. Tutmadi bu ay gunseli hanim 2 tane koyacagiz dedi.daha dogrusu ben de istedim 2 li olsun diyehiç değişiklik yok. tek konuldu. 5 ba ama iyi kalitrymiş.ama top kalite değilmiş. 1.inde bende test yaparım herhalde. senin içinde hayırlısı olsun inşallah.bu tedavi insanın sabrını sınıyor gerçekten. hayırlısıysa olur artık yapacak birşey yok
Canim ilacli yaptiroyorsun sanirim oyle olunca yumurta buyumuyor hani estrofem onu engelledigi icin yumurta baskilaniyor vucut progestron daha az uretiyor bu sebeple estrofemli tedavilerde crino jel gunde 2 kere sabah aksam oluyor. Mesela benim bu ay dogal oldu ben gunde bi kere kullanicam. Ama gecen ay estrofemli ilacli tedavide gunde 2 kere kullandim
benim zaten 4 tane döllendi. 2 tanesi 5.güne kaldı. biri 4aa biri 5ba .4aa eylülde 5ba da şimdi transfer edildi. ben 2sini de koyalım dedim. olmaz dediler keşke 2 sini koysalardıPeki 2 tane koydurma imkanin varmiydi ? Dondurulmusun kaldi mi geride ? Benim ilk 2 transferim 5A idi. Tutmadi bu ay gunseli hanim 2 tane koyacagiz dedi.daha dogrusu ben de istedim 2 li olsun diye
Aslında bu kişiden kişiye değişen bir durum yani kiminin yumurta 20 mm kiminin 19 da önemli olan kan değerleri,benim son kontrolde yumurta on dokuz buçuk rahim kalınlığı 10 du ama o gün değil ertesi güne çatlatma iğnesi vermişlerdi lh değerim biraz düşük olduğu için,yani sizin ultrasyon bulgularının yanında kan degerleriniz de önemli daha çok ona göre veriliyorÇatlatma iğnesini kaçıncı gün yaptınız? Yumurta ve rahim kalınlığı ne kadarken çatlatma iğnesini veriyorlar? Transferiniz bu durumda reglnin kaçıncı gün yapılmış olacak?
Ben de naturel için kontrollere başladım ilk iki muayenemi oldum, sizden aldığım bilgiyle aşağı yukarı transfer günümü tahmin etmeye çalışacağım
Bu iki koyma olayini bir dahaki tedavimde diretmeyi düşünüyorum ben,maddi olarakta manevi olarakta kayıp oluyor bizim için,4750 bir embriyo için gerçekten çokbenim zaten 4 tane döllendi. 2 tanesi 5.güne kaldı. biri 4aa biri 5ba .4aa eylülde 5ba da şimdi transfer edildi. ben 2sini de koyalım dedim. olmaz dediler keşke 2 sini koysalardı
Bana da 1. Ve 2. Transferde tek koydular 2 olmaz dedilerbenim zaten 4 tane döllendi. 2 tanesi 5.güne kaldı. biri 4aa biri 5ba .4aa eylülde 5ba da şimdi transfer edildi. ben 2sini de koyalım dedim. olmaz dediler keşke 2 sini koysalardı
Canim bugun adetimin 14. Gunu sabah kontroldeydim rahim kalinligi 10 civariydi.( 8 ve ustu transfer icin uygunmus ) sonrasinda hemen kan aldilar. LH VE E2 degeri uygun cikti.trnsfere karar verdiler bu aksam cat ignemi vurdum 14. Gun yani..1 aralikta da adetimin 20. Gunu oluyor transferim var. Ben adetin 2. Gunu gittim sonra adetin 12. Gunu ve bugun 14. Gunu sabah ordaydim simdi de transfere gidecegim hayrilisi olsun insallah.Çatlatma iğnesini kaçıncı gün yaptınız? Yumurta ve rahim kalınlığı ne kadarken çatlatma iğnesini veriyorlar? Transferiniz bu durumda reglnin kaçıncı gün yapılmış olacak?
Ben de naturel için kontrollere başladım ilk iki muayenemi oldum, sizden aldığım bilgiyle aşağı yukarı transfer günümü tahmin etmeye çalışacağım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?