Canim bugun adetimin 14. Gunu sabah kontroldeydim rahim kalinligi 10 civariydi.( 8 ve ustu transfer icin uygunmus ) sonrasinda hemen kan aldilar. LH VE E2 degeri uygun cikti.trnsfere karar verdiler bu aksam cat ignemi vurdum 14. Gun yani..1 aralikta da adetimin 20. Gunu oluyor transferim var. Ben adetin 2. Gunu gittim sonra adetin 12. Gunu ve bugun 14. Gunu sabah ordaydim simdi de transfere gidecegim hayrilisi olsun insallah.
Bende tedavinin sonlarında sayılırım bariz bir şişkinlik olmadı. Benim bugün yarın çatlarla iğnesi verirler. Hastanede beklemedeyim. :)Yarin benimde 2. Kontrol bakalim merakla bekliyorum ne soyeleyecekler ignelerden karni sisen varmi arkadaslar benim cok sis duruyor
Bende dün sabah hastanedeydim ama bana bir gün daha bekle dediler bugün bakacaklar beklemedeyim. Sizin ne güzel hemen transfer benimkiler pgt ye gidecekKuzum hayirli olsun insallah olucakben bugun kontrole gittim az evvel de cat ignemi vurdum. 1 aralik pazar transferim olucak hayirlisi nasil hissediyorsun kendini.? Tek mi konuldu ? @Ykthkmhn
Yumurta buyumus kan degerleri de normal cikti tarnsfere alalim pazar gunu dediler . Valla guzel olan ne tam bilmiyorumBende dün sabah hastanedeydim ama bana bir gün daha bekle dediler bugün bakacaklar beklemedeyim. Sizin ne güzel hemen transfer benimkiler pgt ye gidecek
Benimde büyüklü küçüklü yumurtalar ama kan sonucuna göre karar vereceğiz dediler. Bende temmuz ayında geldim tedavi için ama spontan hamile kaldım. Ama bebeğin kalbi atmadı. Şimdi tekrar başladık birde yaş 42Yumurta buyumus kan degerleri de normal cikti tarnsfere alalim pazar gunu dediler . Valla guzel olan ne tam bilmiyorumtemmuzda opu oldum 8 embriyo donduruldu.
1. Transfer 30 eylul 5A tek embriyo negatif
2.transfer 29 ekim 5A tek embriyo kimyasal gebelik
3.transfer 2 li embriyo 5 b falan galiba 1 aralik hayirlisi artik benden pgt istemediler ilk tup bebekte gereklo degilmis ozel durumu olanlara isteniyormus. Benim bunlar tutmazsa 2. Tup de pgt li olur benimde
Yani bende transferler pes pese hemen oluyor her sey yolunda gidiyor da onemli olan sonunun tatliya baglanmasigecen ay ki kimyasal beni cok yipratti valla.bu sefer insallah olucak Allahimin izniylr hepimizin yuzunu guldursun yuce rabbim
Oo masallah bak ne guzel dogal da kalmissin insalah olur canim bu seferBenimde büyüklü küçüklü yumurtalar ama kan sonucuna göre karar vereceğiz dediler. Bende temmuz ayında geldim tedavi için ama spontan hamile kaldım. Ama bebeğin kalbi atmadı. Şimdi tekrar başladık birde yaş 42
İnşallah canım benim ve her isteyenin olsun.Oo masallah bak ne guzel dogal da kalmissin insalah olur canim bu sefer
Bu arada sen su an yumurta mi buyutuyorsun taze transfermi olucakti ? 10 tane ustunde yumurta oldugunda bekletiyorlarmis beni beklettiler 2 ayBenimde büyüklü küçüklü yumurtalar ama kan sonucuna göre karar vereceğiz dediler. Bende temmuz ayında geldim tedavi için ama spontan hamile kaldım. Ama bebeğin kalbi atmadı. Şimdi tekrar başladık birde yaş 42
Ben bugün kan sonucuna göre çatlatma iğnesi ne karar verilcek bugün olmaz ise yarın yapılacak. Birde benim yumurtalarım pgt yapılacak 5 bebek kaybım var. Muhtamelen bende beklerim 2 ayBu arada sen su an yumurta mi buyutuyorsun taze transfermi olucakti ? 10 tane ustunde yumurta oldugunda bekletiyorlarmis beni beklettiler 2 ay
Mumkun oldugunca kimseyle gorusmuyorum bu surecte takma cnm onlarin neler yasayacagini kim bilebilir Allaha havale ediyorumŞu surec de insanlardan öyle soğudum ki mümkünse kimsenin olmadığı bir yerde yaşamak istiyorum. Herkes laf alma peşinde destek olan asla yok saçma sapan örnekler verip beni delirtiyorlar .Filancanin 13 yıl sonra olmuş Şu hastanede. Şunun doktorlar imkansız demiş migdem bulanıyor. Kimsenin birseye ihtiyacınız var mı dediği yok acıyarak bakmaları hemen kendisine pay çıkarmalarından bıktım artık.
Mumkun oldugunca kimseyle gorusmuyorum bu surecte takma cnm onlarin neler yasayacagini kim bilebilir Allaha havale ediyorum
Is yerinden izin aldığım için mecbur arkadaşlarım öğrendi onlar da kendilerine pay çıkartıyor benden duyduklarını aaa acaba bende var mı yok mu deyip doktora koşuyorlar eşimin ailesi zaten sırf bilgi alma peşinde ayda 1 görmem bil
İlaçlı da yumurta büyütmüyorlar baskılıyorlar o yüzden çatlatma iğnesi Yok.Merhaba arkadaşlar,
İlaçlı transfer sürecindeyim hafta sonu transferim yapılacak bana çatlatma iğnesi vurun denilmedi herkese yapılmıyor mu?
Akıllarınca teselli etmeye çalışırken daha çok yoruyorlar aslında bunların bir versiyonu daha var süreçten bilgisi olmayan amann git tüp yaptır ne bekliyorsun ne uğraşıyorsun tüp bebek yaptırmak çok kolay zaten bide kesin tutuyor ya sen bin kere yaptırmışsın birde akıl veriyorsun o an içimden neler neler geçiyor ama yutuyorsun bunu bide arkadaşım dediğin en yakınların yapıosa bende var öyle hepsi kocasıyla yaşadığı mutlu anlarda hamile kaldılar isteyerek, çekilen sıkıntı stres acılardan zerre bilgileri yok yaya yaya konuşuyorlar işte.. kimseye söylememek en iyisi olduğu halde bunlarada maruz kalıyor insanfalancanın 10 sene olmadi, yok kafaya takmayı bırakınca oldu, ben de ikinci çocuğa 7 ay uğraştım, yok benim de düşüklerin oldu... rahat ol bak rahat olunca olacaklar... kazayla hamile kalanların vah vah diye ağlamaları... emin misin Nilay bi daha dusun bak cocuk olunca ev toplanmiyo, uyku olmuyor gibi dert yanmalar...resmen kadın terörü bunlar ve maruz kaldıkça insanlardan nefret eder oldum.
Benim iş yerimdekiler de kısmen biliyor iyi de oluyor çünkü her izin aldigimda yalan söylemek bahane bulmak daha çok yoruyordu, bebek için uğraşıyoruz diyorum detay vermiyorum,sorarlarsa da bu konu hakkında konuşmak istemediğimi söylüyorum anlıyorlar,ne sıkıntım var asla soylemiyorum gerek yok o kadar detay vermeye.Is yerinden izin aldığım için mecbur arkadaşlarım öğrendi onlar da kendilerine pay çıkartıyor benden duyduklarını aaa acaba bende var mı yok mu deyip doktora koşuyorlar eşimin ailesi zaten sırf bilgi alma peşinde ayda 1 görmem bile yetiryor inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?