Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ARKADASLAR İLAÇSIZ TRANSFERDE ADETIN 2. GUNU DR A GİDİN DENİYOR KAN TAHLİLİ DE İSTENİYOR MU
Ultrasyona göre karar veriliyor kan alınıp alınmayacağı,genel olarak kan alinmiyor ama çoğunlukla yani,benden alınmadı mesela,ama ultrasyona göre kan alabiliriz denmisti

Neden ara vermeden 3 ay üstüste transfer yaptırdınız? Merak ettim. Dr mu o şekilde önerdi?

Cunku benim dondurulmus transfer yani rahime herhangi bir islem uygulanmamis ise ve yumurta toplama islemi daha once yapilmissa beklemeye gerek yok dediler. Cunku ben transfer hazirliginfa ilac kullanmadim dogal tranfer yani ilacsiz. Doktor rahimi yoracak bi durum olmadigi surece beklemek sart degil sizin tasarrufunuzda dedi. Bende beklerken daha cok geriliyorum. Ama sisli memorial da ekip uzman semra kahraman karar veriyor zaten o sebeple onlarin da transfer icin onayini aldigimiz icin sikinti gormedim..ama doktorlar 2 ay 3 ay bekle deseler beklerdim tabi onlar ne derse uyuyorum ben

o kadar benzet cümleler ki . bende sınırsız tatile girip izole yalamak istiyorum bu süreçte. ben herkese söylemedim arkadaşlarım biliyo işyerinde ailem bilmiyo eşiminde bilmiyo ailesi.buna rağmen süreç.sancılı söyleseydim ne olurdu kimbilir

Uygulama.hatasi derken neyi kastetti acaba ?

Seni cok iyi anliyorumm valla kadinlar cok kotu..bilerek mi yapiyorlar boyle halbuki hepsinin vardir esi dostu bizim gibi sikinti yasayanlar. Ben inanin bu durumun icine girdim artik kimseye sormam cocuk dusunmuyormusunuz vay hadi yapin vay efendim neyi bekliyorsunuz. Valla zekadan kit bazi insanlar hic empati yapamiyorlar sasiriyorum bazen

Ben de çok kimseye soylemeyenlerdenim. Çünkü herkesin bı fikri var ve aşırı yoruyor o fikirlerin defalarca dendiğini ya da bildiği gibi olmadığını anlatmak. Ne zaman yumurtlamis ne zaman hamile kalmış olay nasıl gerçekleşiyor bunu bile bilmeyen insanlar bi de genelde bu fikir verenler,o daha da sıkıcı.
Bana bir arkadasim evlat edin ne olacak neden kendini bu kadar yipratiyorsun demişti. O günü hiç unutmam.
Evlat edinmek kötü bir şey değil tabi ki onu kastetmiyorum ama ust üste bebek kaybetmiş bir arkadaşına umudunu kes artık demenin en olmayacak yoluydu..

Şu an oğlumu uyutmakla meşgulüm, uyutmaya çabalıyorum daha doğrusu. Ya da uyandığında onun enerjisine yetişmeye çalışıyorum, yoruluyorum. Uykusuz da kalıyorum.. ama sunu çok net görüyorum, hiç şikayet etmiyorum, hep şükrediyorum.. uyumasa da yemese de, kollarım kopsa da taşımaktan iki dk oturmamasindan kimseye söylenmiyorum.
Çok bekledik diye tepkilerimiz daha farklı oluyor diğer annelere göre.. inşallah hepiniz tek tek bu duyguyu yaşadığınızda daha iyi anlayacaksınız beni. Ve inanıyorum ki yaşayacaksınız!
Kimseye aldırış etmemeye çalışin, o insanlardan çok fazla var yani neredeyse bizler gibi sıkıntı çekmeyen herkes öyle:)

Hayal kurun, kucağınıza alacağınız günü getirin hep gözünüzün önüne yavrunuzu. İnşallah Allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin..

Ben de çok kimseye soylemeyenlerdenim. Çünkü herkesin bı fikri var ve aşırı yoruyor o fikirlerin defalarca dendiğini ya da bildiği gibi olmadığını anlatmak. Ne zaman yumurtlamis ne zaman hamile kalmış olay nasıl gerçekleşiyor bunu bile bilmeyen insanlar bi de genelde bu fikir verenler,o daha da sıkıcı.
Bana bir arkadasim evlat edin ne olacak neden kendini bu kadar yipratiyorsun demişti. O günü hiç unutmam.
Evlat edinmek kötü bir şey değil tabi ki onu kastetmiyorum ama ust üste bebek kaybetmiş bir arkadaşına umudunu kes artık demenin en olmayacak yoluydu..

Şu an oğlumu uyutmakla meşgulüm, uyutmaya çabalıyorum daha doğrusu. Ya da uyandığında onun enerjisine yetişmeye çalışıyorum, yoruluyorum. Uykusuz da kalıyorum.. ama sunu çok net görüyorum, hiç şikayet etmiyorum, hep şükrediyorum.. uyumasa da yemese de, kollarım kopsa da taşımaktan iki dk oturmamasindan kimseye söylenmiyorum.
Çok bekledik diye tepkilerimiz daha farklı oluyor diğer annelere göre.. inşallah hepiniz tek tek bu duyguyu yaşadığınızda daha iyi anlayacaksınız beni. Ve inanıyorum ki yaşayacaksınız!
Kimseye aldırış etmemeye çalışin, o insanlardan çok fazla var yani neredeyse bizler gibi sıkıntı çekmeyen herkes öyle:)

Hayal kurun, kucağınıza alacağınız günü getirin hep gözünüzün önüne yavrunuzu. İnşallah Allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin..

Canim benim iyi ki senin gibi guzel bakan guzel yurekli insanlar var Sizin duanizla Allahin ol demesiyle insallah bizde mutlu sona yaklasicagiz sabrin sonu selamettir

Amin inşallah... birilerine söylesen de söylemesende bir şekilde duyuluyor. Bu süreç sıkıntılı. Çevremizde bizi ancak bizim gibi emek verenler anlıyor. Birde biz bu konuda çok hassaslaşıyoruz üzülmemiz gereken şeylere de üzülebiliyoruz. Bana da evlatlık al dediler yakınlarım insan bozuluyor. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.

çok tesekkütler çok güzel anlatmışsınız

Gözümün içine bakarak ayy bizde bu ay yapalım diyoruz diyor karnını ova ova.Bi tanesine dedim Rabbim e hep dua ederken diyorum beni evlatla sinayacaksa evlatsizlikla sinanmayi tercih ederim kimin ne olacagi belli olmaz ah etmesem de içimin yandığı çok oluyor

Eşim varikosal ameliyati oldu beninle alakali old bilmiyor eşimden kaynaklı sanıyorlar Eşim de açıkçası maddi destek olsunlar diye söyledi ailesine ama kuruş destekleri olmadı tüm detayiyla annem biliyor onumda sürekli örnekler vermesi canımı çok sıkıyor simdiki aklım olsa asla söylemezdim. Ameliyat surecimiz oldu mecbur söylemek zorunda kaldik. E muhasebedeki arkadaşa söylemiyorum raporda yazıyor o gidiyor başka birine citlatiyor delirme noktasına geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…