Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim iş arkadaşım daha ilk tedavimde transferim dahi yapilmamisken eee nolcak evlat edinirsin demişti

Eltim bana ayyy biliyor musun bizim tam 3 ay olmadı demişti kimseye soylememen iyi olmuş insanlar empati yoksunu

Ben sakladıkça çorap söküğü gibi acildikca açıldı şuan o durumdayim

Ben sakladıkça çorap söküğü gibi acildikca açıldı şuan o durumdayim
Canım hayatındaki herkes geçici boşver ne düşünüyorlarsa düşünsünler,arkandan konussunlar hiç önemli degil sen tedavine odaklan,senin icin önemli olan şu aşamada tedavin, ben de senin gibi aşırı stres oluyordum ama şuan gerçekten takmıyorum,rapor aldığımda hayırdır geçmiş olsun neyin var diyorlar bebek için tedavi diyorum,gelişmeler nasıl diye sorduklarında espiriyle karışık bu konuda konuşmak istemiyorum diyorum,sorun da olmuyor,kendini strese sokma lütfen tedavine odaklan

Valla kizlar ben 6 ay once ev aldim. Herkese dedim evin borcunu 1 yil daha calisip kolaylamamiz lazim benim fitratim geregi dedigime de inanirlar pek yalana dolana girmem netligimle taninirim
Hic bi seyde kivirmam ama bu meselede bi guzel oynuyorum bi guzel inandiriyorum hic agiz bile aramiyor nerdeyse annem bile inancak yani o derce. Ama anneme ben anlattim bilsin istedim fakat tup bebek demedim tedavi goruyoruz buyuk sorun yokmus kontrol altindayiz dua et dedim. Hatta esimle benim disimda kimse bilmiyor bi esim bi ben bi de kadinlar klubu camiasi en yakin dostuma bile demedim anneme bile demedim cunku cidden ilerde ne olur ne olmaz bilmeden agizdan kacirilir hic gerek yok
Hatta ben esime diyorum ki tup bebekle cocugumuz olursa biz bile unutalim tup oldugunu evet evet biz bile cok bahsini acmayiz. Sonucta onu da Allah veriyor onu da . Simdi ben insanlara deseydim iyi niyetli dahi olsalar yorarlar sorulariyla bi de ustune akil verirlerdi ben daha cok strese girerdim Biz isin icine girdik yari doktor olduk tum hormonlar biyoloji fizyoliji ve ureme sistemine hakimim. gecen yanimda biyoloji ogretmeni arkadasim ders anlatiyor cocuga endokrin ureme falan dayanamadim ben katildim derse hoca sasti kaldi masallahin var diyor gerci benim ezelden biyolojim iyiydi de bu da yuksek lisansi oldu

Aynen sana katiliyorum sen okuldasin ve rapor alinca buna surekli bisey uydurmak zor olur en guzeli soylemen. Ben de ozel.ders ogretmeniyim ve tedaviye rahat gideyim bi de evde daha cok kalayim is stresi olmasin diye isleri azalttim. Hastaneye giderken kimseden izin almama gerek kalmadi boylelikle cunku dersleri ogleden sonra aliyorum . Bu nedenle ne yapiyorsam simdilik kimsenin ruhu duymuyor. Soru soranim yok hastaneye gidip geldigimi bile cogu zaman soylemiyorum. Sabah gidip geliyorum mesaili calissam bu kadar gizli tutamazdim.bende tabi. Aman cocuklarimiz olsun da hayirlisi ile kim ne derse ne dusnurse dusunsun.. benim saklamamin temel sebebi insanlar sorularla beni strese sokarlar diye dusunmem.

Sizi hangi hocalar goruyor beril hanimla basladim sonra yucel bey devam etti
Ben ilk gorusmeyi semra hanim.ve beril hanimla yaptim
Sonra gunseli hanimi yazdilae bana ve hep onu istedim bana iyi geldi moral olarak da yaklasim olarak da bayagi iyi iletisim.kurduk anac bi doktor tam bana gore :) valla erkek kadin diye doktoru ayirmak dogru degil ama gunseli hanim ya da gonul hanim varsa mecbur da degilsem erkek doktora gozukemiyorum.kendimi rahat hissedemiyorum bi turlu. Ama yucel hoca cok iyiymis transferde falan da tercih ediliyor bayagi

Haklisin aslında ama iste bazen sinirim tepeme çıkrığı oluyor .Yarın gidiyorum inşallah canım nolur bu sefer 2 tane kaliteli embriyom olsun

Canım benim ya o kadar İYi anlıyorum ki seni.. en kötüsü en yakınlarımız en sevdiklerimizin bile bizi anlayamaması.. yani saatlerce konuşsan hiçbir şey anlamayacaklar yaşadıklarımız hakkında ama yine de sürekli konuşmak istiyorlar..
Bazıları Emin’im bizi bizim kadar düşünüp üzülüyor olabilir ama bazısı da sanki onların hayatlarındaki şükür sebebiymişiz gibi davranıyor.. sanki benim yaşadıklarımı dinleyip benim halimde olmadıkları için şükrediyorlar..

Söylemeden nasıl olacak ki..ben 7 yıllık evliyim arkadaşlarımın bazılarının ikinci çocukları oldu.. çocuk düşündüğünü biliyor herkes.. burada bir arkadaşın da dediği gibi sanki tüp bebekle hemen olurmuş gibi tüp denesene diyenler hastaneni değiştir uyduruk bi yere mi gidiyorsun diyenler .. sürekli doktor ismi önerenler,, ve en sonunda evlatlık düşünüyor musunuz diye soranlar,, ya da bundan başka derdimiz yokmuş olamazmış gibi davrananlar, sanki çocuk olmayınca tam insan olamamıştır da başka bişey düşünmezmişiz gibi gibi..

S so sorry

Herkes gonal kullanmis ben menagone kafama taktim onu neden acaba diye
Doktorunuz ilk muayenede folikül sayısını az gördüğü zaman düşük doz iğne kullanabiliyor. Yumurta rezervi az olduğu zaman gonal f ile çok sayıda yumurta toplansa bile kalite düşük olabiliyormuş. Anladığım kadarıyla menegon da amaç daha az sayıda ama tamamı kaliteli yumurta elde etmek

Benim 1 tane 6.gün ab kalite embriyom var. Ilki 5.gün 4aa kalitedeydi maalesef kimyasal oldu. Şimdi kalan 6.gün embriyosu transfer ettirsem 4750tl verecegiz. Acaba sıfırdan tedavi görüp yeni embriyoları mi transfer ettirsem? Kafam o kadar karıştı ki. Ilki için çok iyi kalite demişlerdi kimyasal oldu, kalan 6.gün embriyomuz da gelişimi biraz geriden geliyordu bu yüzden çok korkuyorum yine olmazsa diye bana biraz fikir verin nolur gerçi gönül hanım kaliteye takılmayın 6.gün embriyosuyla da gebelik elde ettik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…