- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Ben de çok kimseye soylemeyenlerdenim. Çünkü herkesin bı fikri var ve aşırı yoruyor o fikirlerin defalarca dendiğini ya da bildiği gibi olmadığını anlatmak. Ne zaman yumurtlamis ne zaman hamile kalmış olay nasıl gerçekleşiyor bunu bile bilmeyen insanlar bi de genelde bu fikir verenler,o daha da sıkıcı.
Bana bir arkadasim evlat edin ne olacak neden kendini bu kadar yipratiyorsun demişti. O günü hiç unutmam.
Evlat edinmek kötü bir şey değil tabi ki onu kastetmiyorum ama ust üste bebek kaybetmiş bir arkadaşına umudunu kes artık demenin en olmayacak yoluydu..
Şu an oğlumu uyutmakla meşgulüm, uyutmaya çabalıyorum daha doğrusu. Ya da uyandığında onun enerjisine yetişmeye çalışıyorum, yoruluyorum. Uykusuz da kalıyorum.. ama sunu çok net görüyorum, hiç şikayet etmiyorum, hep şükrediyorum.. uyumasa da yemese de, kollarım kopsa da taşımaktan iki dk oturmamasindan kimseye söylenmiyorum.
Çok bekledik diye tepkilerimiz daha farklı oluyor diğer annelere göre.. inşallah hepiniz tek tek bu duyguyu yaşadığınızda daha iyi anlayacaksınız beni. Ve inanıyorum ki yaşayacaksınız!
Kimseye aldırış etmemeye çalışin, o insanlardan çok fazla var yani neredeyse bizler gibi sıkıntı çekmeyen herkes öyle:)
Hayal kurun, kucağınıza alacağınız günü getirin hep gözünüzün önüne yavrunuzu. İnşallah Allah hepinizin emeklerinin karşılığını versin..
Seni cok iyi anliyorumm valla kadinlar cok kotu..bilerek mi yapiyorlar boyle halbuki hepsinin vardir esi dostu bizim gibi sikinti yasayanlar. Ben inanin bu durumun icine girdim artik kimseye sormam cocuk dusunmuyormusunuz vay hadi yapin vay efendim neyi bekliyorsunuz.Valla zekadan kit bazi insanlar hic empati yapamiyorlar sasiriyorum bazen
Amin inşallah... birilerine söylesen de söylemesende bir şekilde duyuluyor. Bu süreç sıkıntılı. Çevremizde bizi ancak bizim gibi emek verenler anlıyor. Birde biz bu konuda çok hassaslaşıyoruz üzülmemiz gereken şeylere de üzülebiliyoruz. Bana da evlatlık al dediler yakınlarım insan bozuluyor. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.
Al benden de okadar. Bir şekilde duyuluyor önemli olan gereksiz konuşanlarla muhattap olmamakBen sakladıkça çorap söküğü gibi acildikca açıldı şuan o durumdayim
Canım hayatındaki herkes geçici boşver ne düşünüyorlarsa düşünsünler,arkandan konussunlar hiç önemli degil sen tedavine odaklan,senin icin önemli olan şu aşamada tedavin, ben de senin gibi aşırı stres oluyordum ama şuan gerçekten takmıyorum,rapor aldığımda hayırdır geçmiş olsun neyin var diyorlar bebek için tedavi diyorum,gelişmeler nasıl diye sorduklarında espiriyle karışık bu konuda konuşmak istemiyorum diyorum,sorun da olmuyor,kendini strese sokma lütfen tedavine odaklanBen sakladıkça çorap söküğü gibi acildikca açıldı şuan o durumdayim
Aynen sana katiliyorum sen okuldasin ve rapor alinca buna surekli bisey uydurmak zor olur en guzeli soylemen. Ben de ozel.ders ogretmeniyim ve tedaviye rahat gideyim bi de evde daha cok kalayim is stresi olmasin diye isleri azalttim. Hastaneye giderken kimseden izin almama gerek kalmadi boylelikle cunku dersleri ogleden sonra aliyorum . Bu nedenle ne yapiyorsam simdilik kimsenin ruhu duymuyor. Soru soranim yok hastaneye gidip geldigimi bile cogu zaman soylemiyorum. Sabah gidip geliyorum mesaili calissam bu kadar gizli tutamazdim.bende tabi. Aman cocuklarimiz olsun da hayirlisi ile kim ne derse ne dusnurse dusunsun.. benim saklamamin temel sebebi insanlar sorularla beni strese sokarlar diye dusunmem.Canım hayatındaki herkes geçici boşver ne düşünüyorlarsa düşünsünler,arkandan konussunlar hiç önemli degil sen tedavine odaklan,senin icin önemli olan şu aşamada tedavin, ben de senin gibi aşırı stres oluyordum ama şuan gerçekten takmıyorum,rapor aldığımda hayırdır geçmiş olsun neyin var diyorlar bebek için tedavi diyorum,gelişmeler nasıl diye sorduklarında espiriyle karışık bu konuda konuşmak istemiyorum diyorum,sorun da olmuyor,kendini strese sokma lütfen tedavine odaklan
Hayır benim orda ilk denemem olacak onceki denemelerim icin dediYani kendi hastanesine mi kusur buldu yucel bey ? Sisli memorial laboratuvarina ?
Hee ya cok sasirdim bendeeHayır benim orda ilk denemem olacak onceki denemelerim icin dedi
Ben ilk gorusmeyi semra hanim.ve beril hanimla yaptimSizi hangi hocalar goruyor beril hanimla basladim sonra yucel bey devam etti
Canım hayatındaki herkes geçici boşver ne düşünüyorlarsa düşünsünler,arkandan konussunlar hiç önemli degil sen tedavine odaklan,senin icin önemli olan şu aşamada tedavin, ben de senin gibi aşırı stres oluyordum ama şuan gerçekten takmıyorum,rapor aldığımda hayırdır geçmiş olsun neyin var diyorlar bebek için tedavi diyorum,gelişmeler nasıl diye sorduklarında espiriyle karışık bu konuda konuşmak istemiyorum diyorum,sorun da olmuyor,kendini strese sokma lütfen tedavine odaklan
Insallah transfer asamasina gelebilsem cok guzel olacakHaklisin aslında ama iste bazen sinirim tepeme çıkrığı oluyor .Yarın gidiyorum inşallah canım nolur bu sefer 2 tane kaliteli embriyom olsun
Canım benim ya o kadar İYi anlıyorum ki seni.. en kötüsü en yakınlarımız en sevdiklerimizin bile bizi anlayamaması.. yani saatlerce konuşsan hiçbir şey anlamayacaklar yaşadıklarımız hakkında ama yine de sürekli konuşmak istiyorlar..Şu surec de insanlardan öyle soğudum ki mümkünse kimsenin olmadığı bir yerde yaşamak istiyorum. Herkes laf alma peşinde destek olan asla yok saçma sapan örnekler verip beni delirtiyorlar .Filancanin 13 yıl sonra olmuş Şu hastanede. Şunun doktorlar imkansız demiş migdem bulanıyor. Kimsenin birseye ihtiyacınız var mı dediği yok acıyarak bakmaları hemen kendisine pay çıkarmalarından bıktım artık.
Söylemeden nasıl olacak ki..ben 7 yıllık evliyim arkadaşlarımın bazılarının ikinci çocukları oldu.. çocuk düşündüğünü biliyor herkes.. burada bir arkadaşın da dediği gibi sanki tüp bebekle hemen olurmuş gibi tüp denesene diyenler hastaneni değiştir uyduruk bi yere mi gidiyorsun diyenler .. sürekli doktor ismi önerenler,, ve en sonunda evlatlık düşünüyor musunuz diye soranlar,, ya da bundan başka derdimiz yokmuş olamazmış gibi davrananlar, sanki çocuk olmayınca tam insan olamamıştır da başka bişey düşünmezmişiz gibi gibi..Amin inşallah... birilerine söylesen de söylemesende bir şekilde duyuluyor. Bu süreç sıkıntılı. Çevremizde bizi ancak bizim gibi emek verenler anlıyor. Birde biz bu konuda çok hassaslaşıyoruz üzülmemiz gereken şeylere de üzülebiliyoruz. Bana da evlatlık al dediler yakınlarım insan bozuluyor. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.
Benim 1 aralik :))Kızlar 2 aralıkta transfer olacak var mı?
S so sorryCunku benim dondurulmus transfer yani rahime herhangi bir islem uygulanmamis ise ve yumurta toplama islemi daha once yapilmissa beklemeye gerek yok dediler. Cunku ben transfer hazirliginfa ilac kullanmadim dogal tranfer yani ilacsiz. Doktor rahimi yoracak bi durum olmadigi surece beklemek sart degil sizin tasarrufunuzda dedi. Bende beklerken daha cok geriliyorum. Ama sisli memorial da ekip uzman semra kahraman karar veriyor zaten o sebeple onlarin da transfer icin onayini aldigimiz icin sikinti gormedim..ama doktorlar 2 ay 3 ay bekle deseler beklerdim tabi onlar ne derse uyuyorum ben
Doktorunuz ilk muayenede folikül sayısını az gördüğü zaman düşük doz iğne kullanabiliyor. Yumurta rezervi az olduğu zaman gonal f ile çok sayıda yumurta toplansa bile kalite düşük olabiliyormuş. Anladığım kadarıyla menegon da amaç daha az sayıda ama tamamı kaliteli yumurta elde etmekHerkes gonal kullanmis ben menagone kafama taktim onu neden acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?