- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Eltim bana ayyy biliyor musun bizim tam 3 ay olmadı demişti kimseye soylememen iyi olmuş insanlar empati yoksunu
6. Gün embriyosu 4. Gün embriyosundan iyi değil midir canım.. bence yeni bir tedavidense bir şans daha verebilirsin embriyona .. inşallah en zahmetsiz yöntemle kavuşursun bebeğine ..Benim 1 tane 6.gün ab kalite embriyom var. Ilki 5.gün 4aa kalitedeydi maalesef kimyasal oldu. Şimdi kalan 6.gün embriyosu transfer ettirsem 4750tl verecegiz. Acaba sıfırdan tedavi görüp yeni embriyoları mi transfer ettirsem? Kafam o kadar karıştı ki. Ilki için çok iyi kalite demişlerdi kimyasal oldu, kalan 6.gün embriyomuz da gelişimi biraz geriden geliyordu bu yüzden çok korkuyorum yine olmazsa diyebana biraz fikir verin nolur gerçi gönül hanım kaliteye takılmayın 6.gün embriyosuyla da gebelik elde ettik dedi
Bende en son tedavimde menagon kullandim. Bundan once gonal f kullanmistim. Menagon bana iyi gelmedi. Bu kez gonal f iistedigimi soyleyecegim.Herkes gonal kullanmis ben menagone kafama taktim onu neden acaba diye
Ben eylul de 5A kalitede dondurulmus 5. Gun embriyosu ile negatiff aldim super super kalite yani.Benim 1 tane 6.gün ab kalite embriyom var. Ilki 5.gün 4aa kalitedeydi maalesef kimyasal oldu. Şimdi kalan 6.gün embriyosu transfer ettirsem 4750tl verecegiz. Acaba sıfırdan tedavi görüp yeni embriyoları mi transfer ettirsem? Kafam o kadar karıştı ki. Ilki için çok iyi kalite demişlerdi kimyasal oldu, kalan 6.gün embriyomuz da gelişimi biraz geriden geliyordu bu yüzden çok korkuyorum yine olmazsa diyebana biraz fikir verin nolur gerçi gönül hanım kaliteye takılmayın 6.gün embriyosuyla da gebelik elde ettik dedi
Ben eylul de 5A kalitede dondurulmus 5. Gun embriyosu ile negatiff aldim super super kalite yani.
Ekimde yine 5 A ile kimyasal oldu.
Simdi aralikta yine 5 B koncak bu sefer 2 li olucakmis. Bende oyle istedim. Ve inanin kaliteye hic takilmiyorum. Bu sayfalarda 2. Gun 3. Gun embriyolari nasil guzel tutundu bi okusaniz baska sayfalarda ornekleri var. Denk gelirsinizz. Ben hic kaliteye bakmiyorum geriden gelenler kendini toplayabiliyormus rahimde tekrar duzelebiliyormus. Yani olucagi varsa en bozuk vahim olani bile icimizde canlaniyor. Siz bence elinizdekini degerlendirin derim
Ilki 5.gün A++ tı canım 4.gün değildi. Insallah hepimizinki en kolayından olsun6. Gün embriyosu 4. Gün embriyosundan iyi değil midir canım.. bence yeni bir tedavidense bir şans daha verebilirsin embriyona .. inşallah en zahmetsiz yöntemle kavuşursun bebeğine ..
Herkes gonal kullanmis ben menagone kafama taktim onu neden acaba diye
Doktorunuz ilk muayenede folikül sayısını az gördüğü zaman düşük doz iğne kullanabiliyor. Yumurta rezervi az olduğu zaman gonal f ile çok sayıda yumurta toplansa bile kalite düşük olabiliyormuş. Anladığım kadarıyla menegon da amaç daha az sayıda ama tamamı kaliteli yumurta elde etmek
Hayir menagone ile merional ayniymidMenegon la menopur aynı ilaçlar değil dimi
Sizdeki sorun neydi yazabilirmisinizBende en son tedavimde menagon kullandim. Bundan once gonal f kullanmistim. Menagon bana iyi gelmedi. Bu kez gonal f iistedigimi soyleyecegim.
Onceden al cnm hafta sonu bulamassinKızlar bana sms geldi Ganol f başlıyorum 250 doz ilk randevu pazar günü. Eczaneyi aradım nöbetçi değilmiş bu gibi durumlarda ne yapıyorsunuz.
Menagon ile iyi kalite yumurtalar olusmasi icin veriyor demis bir arkadas benim en kalitesiz yumurtalarim oldu ve maalesef embriyom bile olusmadi en basarisiz tup bebek denemem oldu benim embriyolarim az olur ama kaliteli olur. Bende adenomiyozis var canim sorunum bu. Rabbim sifa versin butun hastaliklarimiza. Kucagimiza hayirli evlatlar alalim insallah.Sizdeki sorun neydi yazabilirmisiniz
Sislidemi denediniz siz menagonla cnmMenagon ile iyi kalite yumurtalar olusmasi icin veriyor demis bir arkadas benim en kalitesiz yumurtalarim oldu ve maalesef embriyom bile olusmadi en basarisiz tup bebek denemem oldu benim embriyolarim az olur ama kaliteli olur. Bende adenomiyozis var canim sorunum bu. Rabbim sifa versin butun hastaliklarimiza. Kucagimiza hayirli evlatlar alalim insallah.
Evet sislide denedim 1ay once canimSislidemi denediniz siz menagonla cnm
Tabii herkesin bunyesi farkli cevap verebilir. Bende oyle oldu maalesef.Evet sislide denedim 1ay once canim
Yumurta toplama işlemi için melih bey girecekmiş. Bilen var mı? Ben bu ismi ilk defa duydum da..Tabii herkesin bunyesi farkli cevap verebilir. Bende oyle oldu maalesef.
bu işte gayet iyi birisi.youtube ta videoları var dinleyebilirsin.Yumurta toplama işlemi için melih bey girecekmiş. Bilen var mı? Ben bu ismi ilk defa duydum da..
Çok teşekkürler..bu işte gayet iyi birisi.youtube ta videoları var dinleyebilirsin.
Menagon ile iyi kalite yumurtalar olusmasi icin veriyor demis bir arkadas benim en kalitesiz yumurtalarim oldu ve maalesef embriyom bile olusmadi en basarisiz tup bebek denemem oldu benim embriyolarim az olur ama kaliteli olur. Bende adenomiyozis var canim sorunum bu. Rabbim sifa versin butun hastaliklarimiza. Kucagimiza hayirli evlatlar alalim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?