Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eltim bana ayyy biliyor musun bizim tam 3 ay olmadı demişti kimseye soylememen iyi olmuş insanlar empati yoksunu
6. Gün embriyosu 4. Gün embriyosundan iyi değil midir canım.. bence yeni bir tedavidense bir şans daha verebilirsin embriyona .. inşallah en zahmetsiz yöntemle kavuşursun bebeğine ..

Ben eylul de 5A kalitede dondurulmus 5. Gun embriyosu ile negatiff aldim super super kalite yani.
Ekimde yine 5 A ile kimyasal oldu.
Simdi aralikta yine 5 B koncak bu sefer 2 li olucakmis. Bende oyle istedim. Ve inanin kaliteye hic takilmiyorum. Bu sayfalarda 2. Gun 3. Gun embriyolari nasil guzel tutundu bi okusaniz baska sayfalarda ornekleri var. Denk gelirsinizz. Ben hic kaliteye bakmiyorum geriden gelenler kendini toplayabiliyormus rahimde tekrar duzelebiliyormus. Yani olucagi varsa en bozuk vahim olani bile icimizde canlaniyor. Siz bence elinizdekini degerlendirin derim

Teşekkür ederim arkadaşlar ❤ evet çok güzel şeyler okudum aslında 3.gün ya da 6.gün embriyosu ile gebelikler olmuş. Bir yandan benim de içimi kemiriyor zaten kalan embriyomuza da haksızlık etmiş olmiyim diye. Şansımızı deneyelim inşallah asıl mucizemiz odur

Bana da menopur 1200 verildi arkadaşlar
Herkes gonal kullanmis ben menagone kafama taktim onu neden acaba diye

Kızlar bana sms geldi Ganol f başlıyorum 250 doz ilk randevu pazar günü. Eczaneyi aradım nöbetçi değilmiş bu gibi durumlarda ne yapıyorsunuz.

Sizdeki sorun neydi yazabilirmisiniz
Menagon ile iyi kalite yumurtalar olusmasi icin veriyor demis bir arkadas benim en kalitesiz yumurtalarim oldu ve maalesef embriyom bile olusmadi en basarisiz tup bebek denemem oldu benim embriyolarim az olur ama kaliteli olur. Bende adenomiyozis var canim sorunum bu. Rabbim sifa versin butun hastaliklarimiza. Kucagimiza hayirli evlatlar alalim insallah.

Sislidemi denediniz siz menagonla cnm

Daha once hangi ilac ile ve hangi merkez de daha iyi embryolariniz olusmustu? Bende de cikolata kisti ve cok az adenomyozis var. Daha once Gonal F verilmisti baska merkezde 300 unite, bende de az oluyor ama kaliteli olmustu bu yaz. Simdi menopur dan 225 verildi ve daha az dollenme oldu bakalim 5. gune gidecekler mi bekliyoruz. Benim yas 36 olmak uzere bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…